Bone Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 "Hayatında bir ejderhanın gözünün içine baktın mı sen? Hayır bakmadın tabii ki. Çünkü hala karşımda nefes alıyorsun." Zamanında böyle bir quote okumuştum/duymuştum. Ancak kimin ne amaçla söylediğini unuttum gitti. Cümleler yanlış da olabilir, birebir tercümesiyle uğraşmayın. Belki bilen vardır buraya bir yazayım dedim.[signature][hline]Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 kesin dragonlance lafı forgatten olsa evet baktım hacı bole siyah bi sivi var icinde derlerdi power play ftw[signature][hline]OKUYUN OKUTTURUN BonePART's Blog Last Update: 29.06.2005 Siz "The King is Dead. Hail The New King" diye bagira durun ben ustume satafatli bisiler giyinip geliyorum. - BonePART Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Berk Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 the hobbit de dwarflardna birisi bilboya söylememiş miydi?[signature][hline]MVAB Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Evet, the hobbitte bilboya smaug muhabbeti dönerken söyleniyor[signature][hline]Why are you so weak ? Because your hate is weak! / Uchiha Itachi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 o 12 dwarfun adını ezbere bilen manyaklar var[signature][hline]Aket Atum Adını vermek istemeyeen bir pati, 06 Temmuz 2005 17:26 tarihinde aşağıdakini bir demiş pir demiş; ''Hiçbir dişi durduk yere şirinLik yapmaz'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Thorin Thorin Thorin Thorin Thorin Thorin Thorin Thorin Thorin Thorin Thorin Thorin[signature][hline]Why are you so weak ? Because your hate is weak! / Uchiha Itachi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Balin Dwalin Kili Fili Dori Nori Ori Oin Gloin Bifur Bofur Bombur Ve Thorin manyak değilim sadece Cuceyim.[signature][hline]Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Bakmışın bariz :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 ve tanrı interneti yarattı netten bakıp bende söylerim ama eğer aklından sayıyosan hem kutluyorum hemde güvenli bi mesafeye çekiliyorum[signature][hline]Aket Atum Adını vermek istemeyeen bir pati, 06 Temmuz 2005 17:26 tarihinde aşağıdakini bir demiş pir demiş; ''Hiçbir dişi durduk yere şirinLik yapmaz'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 ... hayda manyakmıyım yazdık işte ezberden, neyse kanıtlamanın ımkanı yok. bugun denk gelirsek sorarsınız artık ne diyim. Edit: kitaplık hobbit'in hobit dolu bakıcaksam ordan bakarım internette hobbit arıycak değilim hıh! [signature][hline]Beş Hececiler [Bu mesaj Cuce tarafından 11 Temmuz 2005 03:36 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Bu arada Gimli Gloin'in in oğlumuydu[signature][hline]Why are you so weak ? Because your hate is weak! / Uchiha Itachi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Evet.[signature][hline]Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 evet gloin oğlu gimli diye tanıtıyodu kendini[signature][hline]Aket Atum Adını vermek istemeyeen bir pati, 06 Temmuz 2005 17:26 tarihinde aşağıdakini bir demiş pir demiş; ''Hiçbir dişi durduk yere şirinLik yapmaz'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
b1vRiP Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 pff ben bifuru unuttum bofur dedim bifur dedim sonra ne bifuru lan bofur war işte ama dierleri de benzer dedim sonra sie dedim kendime sonra bi baktım cuce nin listeye ağlayarak evden çıktım[signature][hline]Valeron, 16 Haziran 2005 15:54 tarihinde demiş ki: ne bileym biz 4 yaşındayken pipimizi kurcalardık. Değiştir|Gidiş|Önemli Bip bip düüt Bivrip... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 da ben kitapta bulamadım o lafı? ingilizce hobbit txt üzerinde search ettirdim, dragon, still, breathing, alive, you're, you are vs vs ama yok[signature][hline]Beş Hececiler [Bu mesaj Bonecrusher tarafından 11 Temmuz 2005 10:59 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 forgotten de olabilir.yüzüklerin efendisinde fazla ejderha olmadığından biraz abes bir cümle oluyor :) bende hatırlıyorum böyle birşey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
skyly Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 yok yok hobbitti dogru bilbo simariyodu bi ara sonra cucelreden birisi soyluyordu :)[signature][hline]İyilik et, iyilik bul. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Einherjer Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 said: Cuce, 11 Temmuz 2005 03:16 tarihinde demiş ki: Balin Dwalin Kili Fili Dori Nori Ori Oin Gloin Bifur Bofur Bombur Ve Thorin manyak değilim sadece Cuceyim. Onlar : Uykucu Üşengeç Neşeli Sevişken Öpüşken Dövüşken Güçlü Değilmiydi?[signature][hline]As the face of glacier your mountains tower against the sunset unforgetting what was made a bond so strong and ever so real... The statue watches the kingdom your giant wings make all beneath i'm staring forth the raventhrone I know i'm at the heart of winter... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Muhallebi Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 olmadı..[signature][hline]Fear of the fool, is the beginning of the wisdom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spawn77 Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Sanırım. Bi magic kartının altındaki Notlardan birinde yazıyodu :)[signature][hline]Still im Hunted Still im Hated Now my blind eyes see other Can NOT [WoW] Valandir nightelf warrior[60] Burning Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar