Grudge Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 heh... oynayabildğimize inanamıyorum :-p jaan yaz :)[signature][hline]I feel, I can do anything - except, perhaps, live up to the expectations of the others have of me -The Legend of Selim Wormrider Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GenjuroXXX Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Jaaaaaan!!! yazsana ulaaaan! :S[signature][hline]Hani karilar yapio ya pijamali parti bizde donlu anime partisi yapalim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaan Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 yaw şimdi wow oynamaktan ve okuldan kafa kalmadı ki bende. Yarın da toparlanalım. o kadar yer ayırrttık. Grudge dan oyuan aksiyon getirecek bir şeyler bekliyoruz nede olsa bir anda köşeyi dönmüş olduk :)[signature][hline]NO PAIN NO GAIN ® © Sandrue human paladin (Burning Legion) oxxx[==============> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grudge Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 walla campaignin canına okudunuz... hindi gibi düşünür bi şekilde bıraktınız beni ortada... hadi bakalım..[signature][hline]I feel, I can do anything - except, perhaps, live up to the expectations of the others have of me -The Legend of Selim Wormrider Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GenjuroXXX Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 naapiim cikan firsatlari degerlendirmesemiydim ^^?[signature][hline]Hani karilar yapio ya pijamali parti bizde donlu anime partisi yapalim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaan Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Yanımda bir izleyici getirebilirim di mi?[signature][hline]NO PAIN NO GAIN ® © Sandrue human paladin (Burning Legion) oxxx[==============> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grudge Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 izleyiciler sıkılıyo ama... neyse... saat 12de sufiyi alcam iskeleden. genjuro'yla jaan mekana gidip bekleyebilir ya da gene iskelede buluşuruz... siz bilirsiniz. biri hoparlör getirebilir mi? odada priz olduğunu umuyorum. ufak, amfili bi hoparlör iyi olur... ben tatile çıkmadan önce 2 haftamız var. zannımca oyunu toparlayabilicem. aslında sufinin gide gide celestiaya gitmesi sanırım garip bi talih. neyse görecez...[signature][hline]I feel, I can do anything - except, perhaps, live up to the expectations of the others have of me -The Legend of Selim Wormrider Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grudge Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 aferin :-p[signature][hline]I feel, I can do anything - except, perhaps, live up to the expectations of the others have of me -The Legend of Selim Wormrider Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 patladınız galiba ehehe.[signature][hline]Bu hayattan asla sağ kurtulamayacaksın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaan Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 oyun bitti son demoyu izledik sonra credits ekranı çıktı...[signature][hline]NO PAIN NO GAIN ® © Sandrue human paladin (Burning Legion) oxxx[==============> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GenjuroXXX Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 :( naaptim ben :( :( :([signature][hline]Hani karilar yapio ya pijamali parti bizde donlu anime partisi yapalim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Haydaa nooldu ya? Eheh Genjuro hırsınla yaktın mı yoksa bütün grubu :)[signature][hline]There is a void in my chest where I once had a heart, and from this emptiness springs all the sufferings in the Multiverse . . . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grudge Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 paranın dibine vurdular çok sağlam arka yapıp (shemeshka the marauder, aram oakwright falan...) sigilde lady's ward'da malikane sahibi oldular retire ettiler... bitti...[signature][hline]I feel, I can do anything - except, perhaps, live up to the expectations of the others have of me -The Legend of Selim Wormrider Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GenjuroXXX Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 oyunda paranin mutluluk getirmedigini gordum :( *gercek hayatta elbette getirio :D*[signature][hline]Hani karilar yapio ya pijamali parti bizde donlu anime partisi yapalim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Bitirdiniz yani campaigne i ??.. Mutlu son:)[signature][hline]Magic.Yes,I know you think you know what it is,and how it works.You don't.You are an ignorant fool,just like all the others. Khelben 'Blackstaff' Arunsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GenjuroXXX Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 param var ama mutlu deilim :( o yuzden sonda benim icin pek mutlu olmadi :S [signature][hline]Hani karilar yapio ya pijamali parti bizde donlu anime partisi yapalim... [Bu mesaj GenjuroXXX tarafından 13 Temmuz 2005 17:13 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 peki kaybolduğunu zannetiğiniz eski bir arkadaşınızdan acilen sizi bir yere çağıran kısa bi mesaj alsanız tembel kıçlarınızı kaldırıp gitmez misiniz? mesela yani.[signature][hline]Bu hayattan asla sağ kurtulamayacaksın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 o eski arkadaşın sorunu herneyse, ya o sorunu çıkaran kişiyi-kişileri-kasabayı-ülkeyi olmadı plane'i satın alarak, ya da o sorunu çıkaran kişiyi-kişileri-kasabayı-ülkeyi olmadı plane'i yok edecek birilerini satın alarak, eski arkadaşlarının sorununu çözüverirler.[signature][hline]Her hakkı mahfuzdur. ©2005 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 shit.[signature][hline]Bu hayattan asla sağ kurtulamayacaksın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaan Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 aynen sufinin dediği gibi. NPC olduk artık :)[signature][hline]NO PAIN NO GAIN ® © Sandrue human paladin (Burning Legion) oxxx[==============> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GenjuroXXX Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 ya aslinda ealon i bulma quest i fikrini ortaya atti grudge ama ben ealon i bulun diyip parmagimi saklatinca anladikki olmuyo :[signature][hline]Hani karilar yapio ya pijamali parti bizde donlu anime partisi yapalim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 aslında moraad'In daha gideceği çok yol var ama ortada grup diye bişey kalmayınca, -grudge'ın teklif etmesine rağmen- sadece moraad'ı oynatmak da pek çekici gelmedi bana. ealon geri dönüp moraad'la bişeyler yapabilir belki ama yine de grubun geri kalanının durumunu öğrenince işler değişebilir. tabi bu durumda da grubun diğer iki üyesinin oyun dışı olması kaçınılmaz olacak. oyun içi olsalar bile masasında oturup akşama kadar ahkam kesen bria'dan farkları olmayacak. vs. vs.[signature][hline]Her hakkı mahfuzdur. ©2005 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GenjuroXXX Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 oOoOoO sufi agir konustu :D[signature][hline]Hani karilar yapio ya pijamali parti bizde donlu anime partisi yapalim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 bence oyun bitmiştir ikrama devam. gerçi ben hazır düşük levelken ariel in gerçek adını öğrenmiştim ama neyse. bi işe yaramaz heralde.[signature][hline]Bu hayattan asla sağ kurtulamayacaksın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GenjuroXXX Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 O_o o_O ha ne ho nasi nie neden kim nerde nasi OMGWTFTHXBYE O_O!!!!![signature][hline]Hani karilar yapio ya pijamali parti bizde donlu anime partisi yapalim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar