Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Paticampaign v5.0 Campaign Journal

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
heh... oynayabildğimize inanamıyorum :-p
jaan yaz :)[signature][hline]I feel, I can do anything - except, perhaps, live up to the expectations of the others have of me
-The Legend of Selim Wormrider
Mesaj tarihi:
yaw şimdi wow oynamaktan ve okuldan kafa kalmadı ki bende. Yarın da toparlanalım. o kadar yer ayırrttık. Grudge dan oyuan aksiyon getirecek bir şeyler bekliyoruz nede olsa bir anda köşeyi dönmüş olduk :)[signature][hline]NO PAIN NO GAIN ® ©
Sandrue
human paladin (Burning Legion)
oxxx[==============>

Mesaj tarihi:
walla campaignin canına okudunuz... hindi gibi düşünür bi şekilde bıraktınız beni ortada... hadi bakalım..[signature][hline]I feel, I can do anything - except, perhaps, live up to the expectations of the others have of me
Mesaj tarihi:
izleyiciler sıkılıyo ama... neyse...

saat 12de sufiyi alcam iskeleden. genjuro'yla jaan mekana gidip bekleyebilir ya da gene iskelede buluşuruz... siz bilirsiniz.

biri hoparlör getirebilir mi? odada priz olduğunu umuyorum. ufak, amfili bi hoparlör iyi olur...

ben tatile çıkmadan önce 2 haftamız var. zannımca oyunu toparlayabilicem. aslında sufinin gide gide celestiaya gitmesi sanırım garip bi talih. neyse görecez...[signature][hline]I feel, I can do anything - except, perhaps, live up to the expectations of the others have of me
Mesaj tarihi:
aferin :-p[signature][hline]I feel, I can do anything - except, perhaps, live up to the expectations of the others have of me
Mesaj tarihi:
oyun bitti son demoyu izledik sonra credits ekranı çıktı...[signature][hline]NO PAIN NO GAIN ® ©
Sandrue
human paladin (Burning Legion)
oxxx[==============>

Mesaj tarihi:
Haydaa nooldu ya? Eheh Genjuro hırsınla yaktın mı yoksa bütün grubu :)[signature][hline]There is a void in my chest where I once had a heart, and from this emptiness springs all the sufferings in the Multiverse . . .
Mesaj tarihi:
paranın dibine vurdular
çok sağlam arka yapıp (shemeshka the marauder, aram oakwright falan...) sigilde lady's ward'da malikane sahibi oldular
retire ettiler... bitti...[signature][hline]I feel, I can do anything - except, perhaps, live up to the expectations of the others have of me
Mesaj tarihi:
param var ama mutlu deilim :( o yuzden sonda benim icin pek mutlu olmadi :S [signature][hline]Hani karilar yapio ya pijamali parti bizde donlu anime partisi yapalim...

[Bu mesaj GenjuroXXX tarafından 13 Temmuz 2005 17:13 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
o eski arkadaşın sorunu herneyse, ya o sorunu çıkaran kişiyi-kişileri-kasabayı-ülkeyi olmadı plane'i satın alarak, ya da o sorunu çıkaran kişiyi-kişileri-kasabayı-ülkeyi olmadı plane'i yok edecek birilerini satın alarak, eski arkadaşlarının sorununu çözüverirler.[signature][hline]Her hakkı mahfuzdur. ©2005
Mesaj tarihi:
ya aslinda ealon i bulma quest i fikrini ortaya atti grudge ama ben ealon i bulun diyip parmagimi saklatinca anladikki olmuyo :[signature][hline]Hani karilar yapio ya pijamali parti bizde donlu anime partisi yapalim...
Mesaj tarihi:
aslında moraad'In daha gideceği çok yol var ama ortada grup diye bişey kalmayınca, -grudge'ın teklif etmesine rağmen- sadece moraad'ı oynatmak da pek çekici gelmedi bana. ealon geri dönüp moraad'la bişeyler yapabilir belki ama yine de grubun geri kalanının durumunu öğrenince işler değişebilir. tabi bu durumda da grubun diğer iki üyesinin oyun dışı olması kaçınılmaz olacak. oyun içi olsalar bile masasında oturup akşama kadar ahkam kesen bria'dan farkları olmayacak.

vs. vs.[signature][hline]Her hakkı mahfuzdur. ©2005
  • Yeni Oluştur...