Jaan Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 mekan tavsiyem kadıköy gitar kafe (ama yer ayırtmanız gerekiyor)[signature][hline]NO PAIN NO GAIN ® © Sandrue human paladin (Burning Legion) oxxx[==============> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grudge Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 pazara ayırt... Sufi?[signature][hline]I feel, I can do anything - except, perhaps, live up to the expectations of the others have of me -The Legend of Selim Wormrider Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 magic diyorum çünkü bu campaigni ciddiye alıyorum... onun campaginini ciddiye almıcam haliyle. eheh. onun için devam zorunluluğu filan gibi şeyler gerekmicek. ben gelebildiğimce gelir izlerim sizi. ama oynamasam daha iyi.[signature][hline]Bu hayattan asla sağ kurtulamayacaksın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GenjuroXXX Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 horace bu pazar lutfen gel de gitarini veriim :( ozur dilerim ama malum sen gordun bi turlu toplanamadik :/[signature][hline]Hani karilar yapio ya pijamali parti bizde donlu anime partisi yapalim... [Bu mesaj GenjuroXXX tarafından 22 Haziran 2005 20:04 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 istanbul dışındaydım, yeni geldim. pazar sorunlu gözükmüyor şimdilik. kadıköy'de yer ayırtalım derim, bizim eski yerde çay ocağı yönetimi değişmiş, kanka durumumuz kaybolmuş, silbaştan kankalık ayarlamak gerekebilir vs vs. oh be sonunda oyun :)[signature][hline]Her hakkı mahfuzdur. ©2005 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grudge Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 eeeermmm.... az önce sufi aradı. abisinin sağlık problemleri yüzünden yarın oyuna iştirak edemiceeni bildirdi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GenjuroXXX Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 abi o zaman oynamicaz bu kadar basit ve gercekten ciddi bi problemden dolayi olan bi iptal bu o yuzden vidi vidi edemeyiz[signature][hline]Hani karilar yapio ya pijamali parti bizde donlu anime partisi yapalim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 wtf[signature][hline]Bu hayattan asla sağ kurtulamayacaksın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grudge Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 sufi? nedir abi durum? abin nası? sen nasılsın? oyun nasıl? nası olacak bu işler?[signature][hline]I feel, I can do anything - except, perhaps, live up to the expectations of the others have of me -The Legend of Selim Wormrider Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grudge Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 kimse var mı?[signature][hline]I feel, I can do anything - except, perhaps, live up to the expectations of the others have of me -The Legend of Selim Wormrider Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaan Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 ben burdayım...[signature][hline]NO PAIN NO GAIN ® © Sandrue human paladin (Burning Legion) oxxx[==============> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GenjuroXXX Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 bende =[signature][hline]Hani karilar yapio ya pijamali parti bizde donlu anime partisi yapalim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 meraba[signature][hline]Bu hayattan asla sağ kurtulamayacaksın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GenjuroXXX Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 asl? :D[signature][hline]Hani karilar yapio ya pijamali parti bizde donlu anime partisi yapalim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grudge Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 sufiyi gören duyan var mı?[signature][hline]I feel, I can do anything - except, perhaps, live up to the expectations of the others have of me -The Legend of Selim Wormrider Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grudge Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 ya 20sine kadar istanbuldayım. sufiden ses çıkmazsa haftada birden fazla gün şeklinde "bişey" oynayalım... biri oynatsın ya da -muhtemelen- ben oynatiim. axe sen de kulak ver. hatta horaşa sama da versin:-p. can bizi yeni kafeye götür vs. vs.[signature][hline]I feel, I can do anything - except, perhaps, live up to the expectations of the others have of me -The Legend of Selim Wormrider [Bu mesaj Grudge tarafından 02 Temmuz 2005 17:40 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj Grudge tarafından 02 Temmuz 2005 17:43 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 herkesten herşey için özür dilerim. başa olmaz işler gelince herşey aksadı... herneyse, sonuç olarak grac ile müzakereler sonucunda bu hafta içi salı veya çarşamba bi uyarlama yapalım dedik. size de uyuyorsa günü tespit edip rezervasyonu yaptırıp buluşalım.[signature][hline]Her hakkı mahfuzdur. ©2005 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grudge Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 ne kadar erken okadar iyi herkese uygunsa salı derim :)[signature][hline]I feel, I can do anything - except, perhaps, live up to the expectations of the others have of me -The Legend of Selim Wormrider Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hamatula Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 yeni bir campain mi? ben de geleyim miiiii? yazık değil mi bana... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grudge Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 yok yeni campaign diil... bu durumda biraz beklicen :/ önce kendi oyuncularımı kurtarmam gerekiyo... yarın saat 12:00 gibin sufinin geleceği iskelede buluşalım. muhtemelen karaköy iskelesi?[signature][hline]I feel, I can do anything - except, perhaps, live up to the expectations of the others have of me -The Legend of Selim Wormrider Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Ben bişey söylemek istiyorum. Yarın ders yok, büyük ihtimalle sizi görmek için bi uğrayacağım. Nerde olucaksınız nereye geliyim?[signature][hline]There is a void in my chest where I once had a heart, and from this emptiness springs all the sufferings in the Multiverse . . . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaan Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 yarın sabahın köründe okula uğrayacam işlerimin erken bitmesini umuyorum dönerkene de deniz otobüsü ile kadıköy e gelecem. Dolayısıyla bir tanesini kaçrırısam 1 saat beklemek zorunda kalacam. tavsiyem gitar kafeye gidelim. Yeri çok basit. rexx den dümdüz aşağı inerken yol sola doğru kıvrım yapıyor orada sağda binanın 1. katında. (odası dolu mudur değil midir bilemem ama)[signature][hline]NO PAIN NO GAIN ® © Sandrue human paladin (Burning Legion) oxxx[==============> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 ben 12 gibi eminönü iskelesinde olayım. gerisini siz halledin artık:)[signature][hline]Her hakkı mahfuzdur. ©2005 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dilbao Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Hala bitmedi mi bu oyun... Ne sabır bu beaahh.[signature][hline]Budur!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GenjuroXXX Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 sen yanlis oyunda kaldin dilbao bu baska :P[signature][hline]Hani karilar yapio ya pijamali parti bizde donlu anime partisi yapalim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar