Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

World Of Starcraft (Sadece Fantazi)

Dalamar

Öne çıkan mesajlar

herhalde pek bişiye benzemezdi ama goliath kullanmak isterdim sanırım, tabii makinelileri o kadar güdük olmadığı takdirde. battle mech güya ama 2 marine kadar iş görmüyordu heh..

elimizdeki silah ikonlarda gösterildiği gibi olacaksa marine de olabilirdim gatling kullanmak için ama cgi art düz bir makineliymiş gibi gösteriyor. işte blizzard farkı.. bunkere sotelenirdim ehe

siege tank crew ya da battlecruiser crew da olabilirdim belki siege cannon ya da yamato gun operatörü olarak.. 8-)[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki:
People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together.
Sosyal ağlarda paylaş

Marineler ateş ederken yüzlerindeki güzelim parlamaları şimdi bile zor bulunan ses efektlerini gecip "silahları cok küçük bunların" demek (ki bi cencept art'a bakmanı tavsiye ederim power armor gitmiş o marinlerin boyu normal bi insanın nerdeyse iki katıdır) daha bi yakışmış bence.[signature][hline]Beş Hececiler

[Bu mesaj Cuce tarafından 10 Ocak 2005 02:17 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

heh sizin gibi flamerları firebat'lara dağıtsınlar academy'de.. :horace:

marine'lerin silah ikonu bir gatling resmi ancak silahın adı gauss rifle gibi bişi. gauss rifle'ın ne olduğunu da siz iyi bilirsiniz. ama cgi art'a bakıyoruz bu sefer de m60'a benzeyen bir makineli var ellerinde. şirket profili elbette çıkarılır, kaldı ki aynı şirket chainmail giyip adam boyunda kalkan taşıyan huntress'lara unarmored da demiştir sonradan. taştan kulelere platemail giydirilmiş muamelesi de yapmıştır..

world of starcraft olsa herhalde forsaken'ların undead'likten çıkarılması gibi zerg'ler de humanoid sınıfına getirilirdi hehe

bir değil beş değil yani adamların icraatları, özürleri kabahatlarinden büyük oluyor her yamada..[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki:
People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together.
Sosyal ağlarda paylaş

4 pixelde m60- minigun arasındaki farkı anlıyabilmen gözlerimi yaşarttı sam acıkcası.

Ve cok uzgunum ne yazıkkki blizzard sen oraya buraya 3 sıra wall cekip arkasına 20 tane cannon tower dikesin diye yapmadı WC yi veya SC yi.

Ben blizzardi huntressları unarmored scout towerlarıda medium armor yaptığı icin seviyorum.[signature][hline]Beş Hececiler
Sosyal ağlarda paylaş

yanlış üstüne yanlış.. eh alıştık artık.flaming olmasına flaming ama neden flaming ? çünkü hak eden var, genel forum anlamında değil sözlük anlamında..hakediosun kardeşim.yalan yanlış yazıosun herbişiyi, harass cevap veriorum haliyle :D.

eşek kadar gauss rifle ın mekanizmasını sen nereden biliosun, concept art demiş cüce, ben bilmiyorum onları da dediğine göre vardır bi bildiği, git bak onlara.hadi olmasın diyelim ne olacak yahu lol, dünyanın sonuymuş gibi lanse etmek nedir..

forsakenlar undeadlerden çıkarıldı demek bi başka yanlıştır, daha doğrusu bilerek kötü amaç uğruna yapılmış çarpıtmadır.forsakenlar da undeadtir, öbürleri de.forsakenlar lich king in komutasından çıkmıştır, sonra arthas başa geçince onu da kaale almamışlardır doğal olarak.oynadım dediğin oyunun campaigninde var bunlar.. lol.

bişiy bilen bi adam olsaydın chain olmadığını, unarmored olmasının sebebinin görsel anlamda tanga modeli zırhlar olduğunu, asıl sebebinin ise oyun sistemine denge getirmek olduğunu bilirdin.patchleriyle kabahat etmekle suçladığın blizzard ın warcraft adına en önemli denge getirici hususlarındandır o beğenemediğin unarmored olayı.heh yamalara laf etmeni doğal karşılicam bundan sonra, ne olup bittiğini bilmeden yorum yaptığın ortaya çıktı bu cümlelerle.
huntress da kendisi kadar kalkan yoktur, spellbreakerla karıştırdın diyeceğim ama sen büyük ihtimalle expansion ı oynamamış olduğundan bilmezsin onu.. herhalde salladın..

taştan kuleler ise platemail ın yani heavy armor un aksine fortified armora sahiptir, binalara has bi armordur.keşke bunu da bilip yazsaymışsın.

yazımı bitirirken bu adamın world of warcraft oynayacağını sizlere birkez daha hatırlatarak, daha önce yazdıklarını düşünerek şimdi yazdıklarını ona göre kaale almanızı istiyorum zira world of starcraft diye bi fantazi bile hayata geçse, ona da yine atlayacaktır wow a yaptığı gibi.[signature][hline]Hugocuların Dela Abisi
Sosyal ağlarda paylaş

öeehhh sen blizzard hayranı olarak bu kadar cahilsen kim biliyor bunları merak ediyorum arkanumon..

cuce kardeş, 4 pikselde demişsin de hangi yazıyı okumuşsun, okumuşsan da ne çekip okumuşsun merak ettim:

said:
marine'lerin silah ikonu bir gatling resmi ancak silahın adı gauss rifle gibi bişi. gauss rifle'ın ne olduğunu da siz iyi bilirsiniz. ama cgi art'a bakıyoruz bu sefer de m60'a benzeyen bir makineli var ellerinde.

ikon nedir biliyorsunuzdur herhalde, sprite ile karıştırdıysanız tebrik ediyorum lol

blizzard oyunları kalfası arkanumon demiş ki:
said:
taştan kuleler ise platemail ın yani heavy armor un aksine fortified armora sahiptir, binalara has bi armordur.keşke bunu da bilip yazsaymışsın.

scout tower'lar oyunun ilk sürümünden beri heavy armor ancak ballista/cannon tower haline dönüştürüldükten sonra fortified armor'a dönüşüyordu. ama 1.16 ya da 1.17'den beri heavy armor olarak kalıyor artık. oyunu açınız, bakınız. sonra da gelip ne gördüğünüzü yazınız ki herkes görsün engin bilginizi..

said:
bişiy bilen bi adam olsaydın chain olmadığını, unarmored olmasının sebebinin görsel anlamda tanga modeli zırhlar olduğunu

ilk 10 yama boyunca medium armor'du huntress'lar, frozen throne gelince bir anda "havalar soğudu hadi zırhları çıkarıp tanga giyelim" mi dediler? modeller, skinler aynı, açınız bakınız ne giyiyorlar, kalkanları ne boyda. bir de unarmored sayılan diğer birimlere bakınız onlar ne giymiş..

said:
asıl sebebinin ise oyun sistemine denge getirmek olduğunu bilirdin

tabii ben bunu bilmiyordum, sen bana öğrettin, büyük adamsın. ben mi dengesiz yapın da sonra düzeltin dedim adamlara, doğru düzgün yapsalardı da böyle komik hallere düşürmeselerdi kendilerini. frozen throne daha duyurulmadan önce ben zırh sistemini eleştiriyordum wc3 başlıklarında, "aman efendim sen ne anlarsın, oyunun dengesi bu" deniyordu. herifler bütün zırh sistemini değiştirdiler, bunu yaparken de böyle gülünç durumlara düşürdüler kendilerini. bana denge teraneleri anlatıyorsunuz iyi güzel de zaten benim düşündüğüme daha yakın sisteme geçti adamlar sizin önceden savunduklarınızı çöpe atıp..

blizzard oyunlarında çokbilirkişi arkanumon demiş ki:
said:
forsakenlar undeadlerden çıkarıldı demek bi başka yanlıştır, daha doğrusu bilerek kötü amaç uğruna yapılmış çarpıtmadır

paladin'lerin anti-undead yetenklerinden etkilenmesinler diye wow'daki koca undead ırkını undeadlikten çıkardı adamlar, sen tabii wow'u yakından takip eden biri olarak biliyorsundur benden iyi. biliyorsun da hafızanın erişim süresi yavaş kalmış herhalde heh.. bir blizzard klasiği daha, sonu gelmiyor mübarek..

wow oynarsam da 3-5 tanıdık için oynarım diyorum ama sonra böyle abuklukları gördükçe daha vermemiş olduğum paraya acıyıp tekrar düşünmeye başlıyorum.. yoksa oyundan beklentim sıfır..[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki:
Sosyal ağlarda paylaş

heh gördüğünüz üzere arcane total ownage olduğundan hiçbişi diyemedi kaldı öylece.. :horace: yenilen pehlivan güreşe doymazmış ama arcane bey yenilmenin ötesine geçti ehe

cuce işte senin gösterdiğin cgi art'ta m60'a benzer bir makineli var, marine silah ikonunda (daimi layman'ler için yazayım bari, hani şu 4 + 1/2/3 yazan yer) ise minigun resmi var, silahın adı da gauss rifle olarak geçiyor. her biri birbirinden alakasız yani..

halen anlayamayan kaldıysa zahmet edip oyunu açsın da baksın dediğim yere.. hani oyuna hava üflerken belki gözünüzden kaçmıştır lol[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki:
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Sam, 10 Ocak 2005 08:14 tarihinde demiş ki:
heh gördüğünüz üzere arcane total ownage olduğundan hiçbişi diyemedi kaldı öylece.. :horace: yenilen pehlivan güreşe doymazmış ama arcane bey yenilmenin ötesine geçti ehe

cuce işte senin gösterdiğin cgi art'ta m60'a benzer bir makineli var, marine silah ikonunda (daimi layman'ler için yazayım bari, hani şu 4 + 1/2/3 yazan yer) ise minigun resmi var, silahın adı da gauss rifle olarak geçiyor. her biri birbirinden alakasız yani..

halen anlayamayan kaldıysa zahmet edip oyunu açsın da baksın dediğim yere.. hani oyuna hava üflerken belki gözünüzden kaçmıştır lol

sam biri totally owned olmussunda o arcane mi sen mib ilemicem.... Ama dur sana bir kere dogruları soyleyip daha sonrada sen kavga cikardiiginda bile bu agresif kisiligine ragmen olgunluk gosterip sustuguna gore sanırım asıl owned olan sensin ama ruhun duymuo....
Sosyal ağlarda paylaş

hangi doğruları söylemiş? adam daha neyin ne armoru bilmiyor sonra gelmiş wc3 dengeleri konusunda vaaz veriyor bana. açın 1.17'yi bakın hangimiz doğru söylüyor, işkembeden sallamanın da bir sınırı var..

blizzard fanatiğinin biri "dünya düz" dese onu da destekleyeceksiniz lol be

wow ve sc forumlarına baktıkça 1984'ü hatırlıyorum.. :-p[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki:
Sosyal ağlarda paylaş

4 pixelden kastım oyunun kendi grafiklerindeki 4 pixeldi s.a.m amca.

said:
ilk 10 yama boyunca medium armor'du huntress'lar, frozen throne gelince bir anda "havalar soğudu hadi zırhları çıkarıp tanga giyelim" mi dediler? modeller, skinler aynı, açınız bakınız ne giyiyorlar, kalkanları ne boyda. bir de unarmored sayılan diğer birimlere bakınız onlar ne giymiş..

Bir kez 10. patch de değil FT cıktğında arkadaşlar Unarmored oldu.
Nedenmi? Cunki cok genel ve efektif unitelerdi her işe kosturuyordun, hem ranged hem caster hemde melee uniteleri yiyorlardı ustelik herolara focus fire yapabılıyorlardı.

Hunteress lar uzerinde ciddi değişiklik yapıldı cooook dha spesicfic uniteler haline geldiler, rangeddan aldıkalrı dmg cıddı bır şekilde arttı, ama hp leride arttı buda onları başka melee uniteelre karşı daha cıddı rakipler haline getirdi.

Sadece bu değil hızlarıda düşürülerek takipde daa etkisiz hale getiridldiler.

Yanı artık all purpose troop yerine spec oldular.

Huntressların ustunde ne olduğunu platemailamı half platemi benzediğini sadece senin gibi laf atmak icin yer arıyan insanlar önemisyor S.a.m.

Ha cok istersen unarmored olabilirler ama 2 defans pointleri var oda kalkandan, malum unarmored unshilded değil.

said:
scout tower'lar oyunun ilk sürümünden beri heavy armor ancak ballista/cannon tower haline dönüştürüldükten sonra fortified armor'a dönüşüyordu. ama 1.16 ya da 1.17'den beri heavy armor olarak kalıyor artık. oyunu açınız, bakınız. sonra da gelip ne gördüğünüzü yazınız ki herkes görsün engin bilginizi..

Bunu kaç kez soylıyceksin bilmiyoruma ma artık manasız bi argüman olduğünu kavra.

said:
tabii ben bunu bilmiyordum, sen bana öğrettin, büyük adamsın. ben mi dengesiz yapın da sonra düzeltin dedim adamlara, doğru düzgün yapsalardı da böyle komik hallere düşürmeselerdi kendilerini. frozen throne daha duyurulmadan önce ben zırh sistemini eleştiriyordum wc3 başlıklarında, "aman efendim sen ne anlarsın, oyunun dengesi bu" deniyordu. herifler bütün zırh sistemini değiştirdiler, bunu yaparken de böyle gülünç durumlara düşürdüler kendilerini. bana denge teraneleri anlatıyorsunuz iyi güzel de zaten benim düşündüğüme daha yakın sisteme geçti adamlar sizin önceden savunduklarınızı çöpe atıp..

Ağlatıcaksin s.a.m beni ya ağlatıcaksın ya valla ağlıycam, bilerek yazıyorsun bunları dimi ağlıyalım diye.
Seni kırıcağıma kafamı kırarım ha ağlıyorum mutlumusun şimdi?

1. şunu anlaki roc la ft bambaşka oyun yapılarına sahipti ikisinin ayrı ayrı farklı tatlar alabilirsin.

2. roc de ft de son derece dengeli. Blizzard oyunları denge sağlamaktan öte oyuna ceşitlilik getimek icin değişirler, cunki 2000 yıl boyunca satranç taki gibi aynı açılışı istemiyoruz. Bunu kafana sokman dileğiyle konuya devam ediyorum, Blizzard Ft yi cıkartırken oyundaki herşeyi daha az versitle yapıcaklarını soylediler böylece oyun yapısını daha hızlandırabileceklerdi, roc dakine göre daha ciddi macro koymak istedişer bunu oyuncunun kısa zamanda coooook daha ciddi macrolar yapmasını gerektiricekti, yaptılarda. AAAA hep unutuyorum tabi sen mythten başka rtsyi adam gibi oynamadığın icin macro bilmezsin pardon.
Bu yuzden oyuna 2 yeni attack çeşidi koydular, hero ve magic. Böylece oyundaki butün uniteler dahada spec oldu, rakibinin izlemek hamlelerini tahmin etmek daha cidid bi mesela halini aldı.

Roc da hala macrondaki ciddi hataları (armor attack sistemi ordada değişti ama buna rağmen) microyla kapatabilirsin ft buna kolay kolay izin vermez.

said:
paladin'lerin anti-undead yetenklerinden etkilenmesinler diye wow'daki koca undead ırkını undeadlikten çıkardı adamlar, sen tabii wow'u yakından takip eden biri olarak biliyorsundur benden iyi. biliyorsun da hafızanın erişim süresi yavaş kalmış herhalde heh.. bir blizzard klasiği daha, sonu gelmiyor mübarek..

Hala komik komik kelimieler kullanıp zorlama zorlama argümanlar buluyorsun s.a.m amca.

Undeadler undeadlikden cıkmış?
Pardon unutmuşum dunyada ki butun fantezi hikayelerınd efilmlerinde oyunlarında undeadlerin senin aklındakine göre oluşturulması gerekiyordu coooook pardon.

said:

Gauss rifle ne yok yani aradın taradım böyle bi terim bulamadım nice askeri, bilimsel termilojilerde. Ferrarinin amblemide atdır ama ferrari alırsan altına at değil kızıl bir şeytan verirler

Son olarak Scout towerlar light armordır bilmeden uydurmıyalım uydurmıyalım.[signature][hline]Beş Hececiler
Sosyal ağlarda paylaş

lol anladım ki her türlü argümanınız çürüdüğü halde dahi aynılarına sarılabiliyorsunuz sanki ilk defa ortaya sürüyormuşçasına.. inanılmaz..

gameplay'de dengeyi sağlamaya çalışırken kendini gülünç duruma düşürmekle suçluyorken blizzard'ı sen iki sayfa boyunca bana denge anlatıyorsun. adamların baştan sona değiştirdiği sistemi "o da dengeliydi" diye savunabiliyorsun tereddüt etmeden.. müthiş..

futbol takımı tutan bir fanatik nasıl takımı gol yedikçe hırslanıp daha ateşli bir şekilde savunursa burada da durum o hale gelmiş, buraya blizzard'dan yetkili gelip o söylese onu da kaleci rüştü gibi döversiniz.. :-p[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki:
Sosyal ağlarda paylaş

konuyu ne hale getirdiniz vay be
hani konu dışında her konuyu dine çekenler var ya, bu da ona benzemiş. bu konuyu bile starcraft kapışmasına çevirdiniz :-P
world of starcraft mmorpg diyorduk, neyse...

[Bu mesaj Bonecrusher tarafından 11 Ocak 2005 11:51 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

bone'cum ben marine silahı öyle böyle mi, öyle olursa onu oynayabilirim, blizzard sağolsun belirsiz bırakmış demişim, bazı arkadaşlar da oturup sırf tars düşmüş olmak için onun üzerine tartışma çıkarmışlar. blizzard insanın annesi babası olsaydı bile bu kadar alınmak komik yahu.. :-p[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki:
Sosyal ağlarda paylaş

Sam ne söylersen cevap verdi, her argümanın cürüdü, Blizardin yaptıklarını mantiğa oturtum ve neden Wc yi SC yi sevdiğimi soyledim.

Ama senin söylediklerin "hahah cok komiksiniz, blizzard fanı zombiler sizi" veya "banane korede taso uzerinde protoss varsa" dan başka birşey değil.

10 kez cevap evrmeme rağmen hala karşıma "neden bu towerlar medium armor" diye cıkma (ki değiller hatta light armorlar)[signature][hline]Beş Hececiler
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Bonecrusher, 11 Ocak 2005 11:45 tarihinde demiş ki:
hani konu dışında her konuyu dine çekenler var ya

[Bu mesaj Bonecrusher tarafından 11 Ocak 2005 11:51 tarihinde değiştirilmiştir]

Hydra ateistmiş ben öyle duydum[signature][hline] Those who have long enjoyed such privileges as we enjoy forget in time that men have died to win them
[i]Franklin D. Roosevelt
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...