Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Frp'nin İçinden Gelen Bizlere Bir Soru: Sizce Druid'ün Horde Olabilmesi Mantıklı mı ?

Fefe

Öne çıkan mesajlar

kemikten oluşmak var, sadece kemik olmak var

iki gün önce zf'ye girmek üzereyim. bi baktım tank (orc warrior) almış benim ayağı, parmaklarda kolye yapıyor. alana kadar anam ağladı. sonunda ellerini yaktım da aldım valla.

demek ki, druidden shaman olur, ama taurenden orc olmaz.[signature][hline]en ince yerim bileğim..!?!

Syphex [WoW:Burning Legion] Undead-Mage
i am a paper.. rocks are fine, nerf the scissors
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Mum_Chamber, 04 Temmuz 2005 23:35 tarihinde demiş ki:
"her zaman bir bahane vardır adamım"
bir bahaneden daha kötü şey nedir biliyor musun adamım, iki bahane

said:
dominic, 04 Temmuz 2005 23:47 tarihinde demiş ki:
ADAM DOGAYI YEMIS BITIRMIS MUM SEN NE DIYORSUN BE! TAUREN SEHRINDE BIR DIKILI AGAC GORDUN MU?!!!1 NE SANIYORDUN SEN ADAMLAR ONLARI YEDI TABII!!yuzonbir!

pls.

said:
Mum_Chamber, 05 Temmuz 2005 00:06 tarihinde demiş ki:
demek ki, druidden shaman olur, ama taurenden orc olmaz.

lol... yapmayın şöyle şeyleri gece gece.
oyundan soğuttunuz adamı :-P[signature][hline]Beş Hececiler
Sosyal ağlarda paylaş

şey geldi benim aklıma başlığı görünce..

Denizin buz gibi sularından gelen..neyse..

Ya birde,Moongladede tam olarak ne oluyor anlayamadım,Taurenler ve Night Elfler beraber guardlık yapıyor,Taurenlerin shrinesi olduğı için oradada NE ler neden onlara izin veriyor?[signature][hline]May Akıl Fikir Be With You Young Human..amin ceday abi,cümlemizle
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Engin2, 05 Temmuz 2005 00:18 tarihinde demiş ki:
dwarfların büyüden nefret ettiğini daha ben yeni duydum ona bakarsanız undeadler ölü priestleri nasıl holy heal verebiliyo onlara holynin daha çok zarar vermesi lazım birde ölüyü nasıl healliyolar oda ayrı bir konu

yeni mi duydun?masaüstü olayına hiç girmemişiz demekki.
hangi sistem olursa olsun (bkz:d&d,forgotten realms,...) dwarf lar büyüden nefret ederler.[signature][hline]Aslında..
Sosyal ağlarda paylaş

Hayır etmezler. Bi kere D&D ve forgotten realms ayrı settingler değildir hatta D&D bir setting bile değildir. D&D kuralları dahilindeki sadece FR settinginde bile büyüden nefret etmeyen hatta büyücü çeşit çeşit dorf vardır. Bireylerden değil klanlardan bahsediyorum.

edit : Moonglade olayına gelince. Nightelfler ve Taurenler aslında düşman değiller, druidic inanışlara sahip ve farklı factionlarda bulunan iki ayrı ırk. Yoksa birbirleriyle bir alıp veremedikleri yok. Mount Hyjal savaşından sonra zarar gören dünyayı adam etmek için güçlerini birleştirmeleri gerektiğine karar veriyorlar. Hatta iki tarafta birbirine baya saygı duyuyor. [signature][hline]There is a void in my chest where I once had a heart, and from this emptiness springs all the sufferings in the Multiverse . . .

[Bu mesaj axedice tarafından 05 Temmuz 2005 00:33 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

wow da butu atan dwarflar var.Npc olarak biliyorum çat çut atıolar =)..afacan afacan tam dayaklıklar hele o gnome lar yokmu[signature][hline]ExhaulteD, 31 Mayıs 2005 14:01 tarihinde demiş ki:
Kemalizm bir din ,Ataturk bir peygamber ,Anitkabir ise kabe degildir.
Delanoresse, 31 Mayıs 2005 14:03 tarihinde demiş ki:
ex, o yuzden Ataturk'u ve dusuncelerini seviyoruz
Sosyal ağlarda paylaş

ben görmedim duymadım bilmiyorum.

yani drizzt do'urden gibi chaotic good(daha fazla deildir herhalde) olmuş bir drow warsa o da olabilir haliyle.

ama dm lık yaşamımda oynattırmadım,kaldı ki oynatmak isteyeni görmedim.

peki o zaman itirazımı deiştiriorum.dwarflarda neden mage yok?[signature][hline]Aslında..
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Udinen, 05 Temmuz 2005 00:33 tarihinde demiş ki:
Konuyu takip edemedim fazla ama Nigth Elf Mage niye yok aslında bunu sormak lazım. Diğer bütün frp lerde elf-mage e rastlamak mümkün.

NE lerin o "Arcane" büyü ile ilgili ciddi sorunları varda..[signature][hline]May Akıl Fikir Be With You Young Human..amin ceday abi,cümlemizle
Sosyal ağlarda paylaş

ya nası mage yok.Bİzimkiler oynamıştı.
SAlak cuce bi mage bide wisdom olmayıp int. abarmıuş deli kendini priest.Hatta bi ara bunlar birbirlerini bağlamışlardı
Ha dm kıçından uydurmuştur bilemem.Ama çiftçinin büyü bastığı dünyada tavşan bilem buyu atar[signature][hline]ExhaulteD, 31 Mayıs 2005 14:01 tarihinde demiş ki:
Sosyal ağlarda paylaş

Dorf mage eskiden vardı, ilk beta zamanlarında falan. Yanlız wow dorflarının magelik yapması garip geldiği için sanırım kaldırıldı. Wowdaki dorfların büyüye bakışını bilmediğim için neden dorf mage yok sorusuna net bişey diyemiyorum.

Night Elflerin Mage olamamasının sebebi arcane büyü yapmamaları. Bunun nedeni de açık, Burning Legion. Hatta arcane sanatlarla uğraşan High Elf kuzenleriyle kavgalılar bile denebilir. Wow tarihçelerini okuyun bu konuda.

Horde için bir alignment vermenin pek anlamı yok, keza iki factionda da hem iyiler hem de kötüler var. Ortalama almak isteseniz ikisi de neutral çıkar.

edit : Lawful orc tabii ki vardır ama azınlıktadır warcraft dünyasında. Paladin orc yok, çünkü D&D dünyalarının aksine paladinlik warcraftta bir çeşit şövalye düzeni. Hand of hedehedeydi sanırım. Yani bir tanrıyla doğrudan iletişim yok, gönlü yeten paladin olabiliyor. Misal FR da orc paladin olabilir. Hatta var bitane (ben bi tane biliyorum, daha da vardır (offical, öyle birinin oyunundan falan değil) Orcların paladin olmasını engelleyen bişey yok D&D de[signature][hline]There is a void in my chest where I once had a heart, and from this emptiness springs all the sufferings in the Multiverse . . .

[Bu mesaj axedice tarafından 05 Temmuz 2005 00:44 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
trapt, 05 Temmuz 2005 00:35 tarihinde demiş ki:
Anlamadığım bişi var..Horde iyi mi oluyo o zaman..

ehe illa birileri iyi veya kotu olmak zorundamı??
Zaten iyi ve kotu neyi kıstas aldığına bakar[signature][hline]ExhaulteD, 31 Mayıs 2005 14:01 tarihinde demiş ki:
Sosyal ağlarda paylaş

said:
axedice, 05 Temmuz 2005 00:40 tarihinde demiş ki:

Night Elflerin Mage olamamasının sebebi arcane büyü yapmamaları. Bunun nedeni de açık, Burning Legion. Hatta arcane sanatlarla uğraşan High Elf kuzenleriyle kavgalılar bile

Bazı nigth elfler arcane kullanan classlar alabiliyor ama, örneğin Hunter-Arcane shot..[signature][hline]"Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former."

Albert Einstein
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Fefe, 04 Temmuz 2005 20:38 tarihinde demiş ki:
1.Daha düzgün konuşalım
2.Kendi düşüncelerimizi yazalım

3.DEDİĞİM GİBİ bunlar benim düşüncem !

4.Horde un tarihine bakarsan,Bu DÜnyanın nasıl yaratıldığını okursan ki bir ara (Level Dergisinde de verildi.Okumadıysan al türkçesini okursun) orada anlatılanlara ve benim okuduklarıma göre iyi değiller, !

öyle 1 2 3 gibi şeylerle ve caps desteğiyle racona gitmeyelim burası yeri değil

horde bir ırk değil bu bir
horde bir ittifak, çeşitli ırklardan oluşan, bu ırkların birbirinden eski tarihleri var
hordeların kötü olduğu intibağı genelde orclardan geliyor ki orclar öz olarak kötü bir ırk değil zamanında burning legion tarafından blood pacte sarılıp demonların saflarına katılmış lakin THRALL sayesinde şamanistik özlerine dönmüş bir ırktır

çeşitli fantastik dünyalarla ve sahip olduğun AD&D altyapısıyla Druidlerin doğa savaşçıları, doğa koruyucuları = iyi oldukları ön görüsüyle yola çıkmışsın, gene bu AD&D deki "ehehehe orc lan canavar ecik bückü kötü" ön yargısı bir yargıya varmana sebep olmuş
şöyle söyleyeyim Warcraft dünyasında Druidler gene doğayla bütün olmuş bir sınıftır, lakin o "lan bunlar ork canavar goblin kötü? ehehe kulesinde wizard var orkları salmış üstüme?!!??" den biraz farklı orcların konumları WoW da, hani öyle ilk başlangıç demosunda müziği duyup canavarı görüp "lan horde kötü baksana hem derileri yeşil hem de koca koca silahlar kullanıyorlar kötü ya bunlar" diyorsunuz ya? demeyin...

WoWda orclar farklı bir konumdadır, Burning Legion denilen WoW evreninin en büyük tehdidi, zamanında bu ırkı kan bağıyla katakulliye getirmiş kendisine bağlamıştır lakin şu anki zaman dilimde
ORCLAR THRALLUN EGEMENLİĞİNDE ŞAMANİSTİK ÖZLERİNE GERİ DÖNMÜŞLERDİR
ve gene aynı zaman diliminde, MALFURION STORMRAGE, NIGHTELFLERIN ARCH DRUIDLERI, TAURENLERDEN KANKASINA DOĞANIN SIRLARINI ÖĞRETMİŞ , DRUID ÖĞRETİLERİNİ PAYLAŞMIŞTIR

umarım yardımcı olabilmişimdir

bir çok mesajında direk savunmaya geçtiğine, defansif cümleler kurduğuna şahit oldum lakin konuşmaya, yargıya varmaya çalıştığın konu hakkında en ufak bir fikrin olmadan
"çat bu budur kardeşim" şeklinde yargılara varmanın insanları kızdırmasını ve ukala cevaplar vermeye itmesini doğal karşılamalı, hayatına devam etmelisin

[Bu mesaj neverhood tarafından 05 Temmuz 2005 01:06 tarihinde değiştirilmiştir]

[Bu mesaj neverhood tarafından 05 Temmuz 2005 01:06 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...