Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

son uc ayda...

demirbilek2

Öne çıkan mesajlar

Son uc ayda 114ncu sehidimizi verdik. Yuzyuze degil, uzaktan kumandali mayinlarla, bombalarla savasiyorlar. Irak'taki ''dostlarindan'' ogrendikleri bu yeni teknikleri bize karsi kullaniyorlar. Turistik veya sivil hedef ayrimi bile yapilmadan.

AB, Turkiye'yi elestiriyor, TSK sert davranmamaliymis. ABD'de ''kendi sinirlarimiz icinde'' hareket etmeye hakkimiz oldugunu soyluyor. Bunlar da ''muttefiklerimiz''.

Hukumet sus pus olmus, hic bir hareket yok. AB'den komut bekliyor, memleketin simdi nesini satsak diye hesap yapiyor.

Amerika Irak'ta bu kadar kayip vermedi son 3 ayda, hatta cok daha uzun suredir.
Sosyal ağlarda paylaş

Yok abi bu böle olmaz.

ABD , AB dinlemicen girecen Kuzey Iraktan içeri bi kaç km.
alayının köküne ekecen kibrit suyunu . bırakmıcan taş taş üstünde...

ABD yede diyecen ki "olm bak ne bok yediğini biliyorum kuzey Irakta aklını başına devşir" verecen ültimatomu...

haa yok abd ye bağlıymışız da yok paramız yokmuşta yok bilmem ne...

kimse merak etmesin ABD bize en az bizim onlara olduğumuz kadar bağlı.ABD ortadoğuda Türkiye gibi bi müttefiki kaybederse çuvallar...Başta dirayetli , sağlam durcak bi adam lazım.Ah M.Kemal ah....[signature][hline]her kiminki devesi vardır o zengindir.Ama her kimki Ferrariye biner o şanslıdır
arap atasözü
oldu mu?

Sosyal ağlarda paylaş

said:
paspatur, 14 Temmuz 2005 08:45 tarihinde demiş ki:
Yok abi bu böle olmaz.

ABD , AB dinlemicen girecen Kuzey Iraktan içeri bi kaç km.
alayının köküne ekecen kibrit suyunu . bırakmıcan taş taş üstünde...

ABD yede diyecen ki "olm bak ne bok yediğini biliyorum kuzey Irakta aklını başına devşir" verecen ültimatomu...

haa yok abd ye bağlıymışız da yok paramız yokmuşta yok bilmem ne...

kimse merak etmesin ABD bize en az bizim onlara olduğumuz kadar bağlı.ABD ortadoğuda Türkiye gibi bi müttefiki kaybederse çuvallar...Başta dirayetli , sağlam durcak bi adam lazım.Ah M.Kemal ah....

+6703651247523[signature][hline]
bi gidin ya...
birakin olymposumuzu...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
elaidi, 14 Temmuz 2005 08:24 tarihinde demiş ki:
yine yazıcam buraya okkalı bi cevap ama ortalığı karıştırmiym.. adımız çıktı zaten bi kere
[signature][hline][D]emokratik [P]ati [Ö]rgütü
Haksızlığın Karşisinda Huzurlu bir Paticik için Sonun Kadar Savaşacağız.
Devrimciler Ölür ama Devrimler Durmaz Yürür...
Devrim bir efsane,Özgürlük bir Ütopya DEĞİL!
Sosyal ağlarda paylaş

said:
demirbilek2, 14 Temmuz 2005 06:56 tarihinde demiş ki:
AB, Turkiye'yi elestiriyor, TSK sert davranmamaliymis. ABD'de ''kendi sinirlarimiz icinde'' hareket etmeye hakkimiz oldugunu soyluyor.

Bu nedir yaaa
TV de seyrediyorum kafayı yiyorum. Biri durun kendi ülkenizde terörist öldürmeyin diyo. Diğeri yok canim öldürebilirsiniz diyor...
hangisi daha kötü anlamış değilim ben şu an. kendi ülkemizi kendi ülkemiz içinde savunup savunamayacağımız hakkında insanlar bize nasil karışır.
Böyle bir otorite boşlığunu midem kaldıramıyor açıkcasi. Birisi artık bu ülkenin kime ait olduğunu söylemeli...[signature][hline]*Don't war, Make Love*
Sosyal ağlarda paylaş

konjektur meselesi . teror ne zamandir gundemden dusmutu . iran in tavrini acikca belirtmesi , ırak ve afganistanda basıbozuk duzenler , ab nin tam kendini yeniden yorumlama cabalari vs vs vs derken devletlerin ya da orgutlerin pek cok sebebi var teror u hortlatmak icin .[signature][hline]Fiery angels fell . Deep thunder roared around their shores... Burning with the fires of Orc.
Sosyal ağlarda paylaş

Daha dun başbakan gerekirse Sınır dışı harekat yaparız cıkarlarımız dogrultusunda hareket etmek zorundayız diye acıklama yaptı..

İşte şu ekonomiyi bir kurtarabilsek ABD'nin himayesinden..
Burdan ole sıkmakla olmuo girek dagıtak bitirek diyerek..
Cok rahat ekonomimizi altust edebiliyorlar malesef...[signature][hline]Bakınız! Na
Buyrun! Mail=MsN
Allahım sen beni dostlarımdan koru,Dusmanlarımla ben ilgilenirim.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
turambarturin, 14 Temmuz 2005 15:41 tarihinde demiş ki:
en önemlisi başımızdakileri başımızdan atmak...

Haklsın demek geliyor içimden ama bu zamana kadar türkiye bu kadar ilerleme kaydetmemişti. çok genel olarka söylüyorum beledielrden tut avrupa ya kadar. En iyisi PP diye bi parti kurup saçimlere girmek. PatilerinPartisi sdfsda:)[signature][hline] "Her Şey Vatan İçin!"

Sosyal ağlarda paylaş

PKK şu an en güçlü durumunda.

Siz haberlerde çıkanları biliyorsunuz...

Arkadaşım Tunceli den yeni geldi. İstihbahratta çalışıyordu.
Askerde

o dediğinde inanamadım

hergün 3-5 kişi kesin gidiyordu 2 koca bölük yok oldu diyor adam.
Ama bizde onlardan çok aldık diyor.Bizde 3-5 gidiyordu onlardan 10-15
ama it gibi sürekli ürüyorlar diyor.
Ve bu ölenlerden kimsenin haberi yok...

Nükleer Bombaya gelince.

Madem M.KEMAL gibi birini istiyordunuz. Peki M.KEMAL olsaydı

Geleceği yok eden
Nesilleri mahveden

bir bombayı bu ülkeye sokarmıydı ?

Tek birşey isterdim.

Tüm Halkımızın duyarlı olup önce kendi içinde birleşmesini.
Çünkü Türkiye de
Milliyetçilik yok
Ulus Kavramı yok

Türk Toplumu çok aciz bir toplum oluyor.Herkes kendi çıkarı peşinde.
Bu yüzden başa gelenlerede duyarsız kalıyor.
Halk olarak şu zamana kadar adam gibi bir yönetici aramızdan çıkaramadıysak bu bizim suçumuzdur...[signature][hline]Kreese, 27 Haziran 2005 00:50 tarihinde demiş ki:
blachkaos ilk geldiğimden beri acaba fake mi diye düşünmeye başladım hakkında

DC++ Paticik Unofficial Hub:paticik.no-ip.org:411
bLogger oLdum ben!
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Erutan, 14 Temmuz 2005 14:14 tarihinde demiş ki:
nükleer bombayı Bırak Santralimiz olsa Şu an dünyadaki en güçlü ülke durumuna gelebiliriz.Zaten diğer ülkelerde farkında olduğu için ülkemizde santral kurmalarına izin vermiyorlar.

nükleer santral mı?

doğru, öbür ülkeler (örn. almanya) zaten biz kurmayalım diye hepsini kapattı değil mi?[signature][hline]Aket Atum
Adını vermek istemeyeen bir pati, 06 Temmuz 2005 17:26 tarihinde aşağıdakini bir demiş pir demiş;
''Hiçbir dişi durduk yere şirinLik yapmaz''
Sosyal ağlarda paylaş

said:
blackchaos, 14 Temmuz 2005 15:56 tarihinde demiş ki:

yok....
Irak olayında teskereyi gecirmedigimiz icin ABD'ye cok kolaylık saglamadıgımız icin. ABD biraz tetiklemiştir onnari o kadar..
Turk askeri yakında sokar onları inlerine..[signature][hline]Bakınız! Na
Buyrun! Mail=MsN
Allahım sen beni dostlarımdan koru,Dusmanlarımla ben ilgilenirim.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
blackchaos, 14 Temmuz 2005 15:56 tarihinde demiş ki:

Siz haberlerde çıkanları biliyorsunuz...

Arkadaşım Tunceli den yeni geldi. İstihbahratta çalışıyordu.
Askerde

o dediğinde inanamadım

hergün 3-5 kişi kesin gidiyordu 2 koca bölük yok oldu diyor adam.
Ama bizde onlardan çok aldık diyor.Bizde 3-5 gidiyordu onlardan 10-15
ama it gibi sürekli ürüyorlar diyor.
Ve bu ölenlerden kimsenin haberi yok...

Nükleer Bombaya gelince.

Madem M.KEMAL gibi birini istiyordunuz. Peki M.KEMAL olsaydı

Geleceği yok eden
Nesilleri mahveden

bir bombayı bu ülkeye sokarmıydı ?

Tek birşey isterdim.

Tüm Halkımızın duyarlı olup önce kendi içinde birleşmesini.
Çünkü Türkiye de
Milliyetçilik yok
Ulus Kavramı yok

Türk Toplumu çok aciz bir toplum oluyor.Herkes kendi çıkarı peşinde.
Bu yüzden başa gelenlerede duyarsız kalıyor.
Halk olarak şu zamana kadar adam gibi bir yönetici aramızdan çıkaramadıysak bu bizim suçumuzdur...

arkadaşının mesleği askerlik değil de sadece askere gittiyse sana iyi sallamış bence.askerliğe gidip de istihbaratta çalışan hiç duymadım.genelde doguya gidenlerde döndüğünde bi sallama mevzusudur gidiyor.hergun 2 3 kişi sende800kişiyi aşar.ki bu dediği sadece tuncelide.diğer yerlerle senede 1500 şehitten fazla vermemiz gerekir ki bunun duyulmaması imkansız.su ana kadar bizim verdiğimiz şehit sayısı toplam 6000 falan olması lazım(yanlış hatırlıyo olabilirim)doguda askerlik yapanları anlıyorum psikolojileri bozuluyor ama her dogudan gelene de inanmayın.kışladan cıkmayan adamlar bile buraya geldiğinde orda burda nasıl terörist kestiğini anlatıyor.ayrıca pkk en güçlü durumunda değil.saldırı yöntemlerini değiştirdiler.artık catışma yerine mayın ve uzaktan patlayıcılarla saldırıyorlar.[signature][hline]RareBee

[Bu mesaj rarebee tarafından 14 Temmuz 2005 17:21 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

http://www.sabah.com.tr/gnd101.html

suda benim favori haberim
saolsun abd ya
onnarda olmasa biz KENDI topragimizda KENDI askerimizle KENDI kanımızı akıtanlarla nasıl savasıcaz
izin vermis savasabvilirsiniz diye[signature][hline]OKUYUN OKUTTURUN
BonePART's Blog
Last Update: 29.06.2005

Siz "The King is Dead. Hail The New King" diye bagira durun ben ustume satafatli bisiler giyinip geliyorum. - BonePART
Sosyal ağlarda paylaş

said:
rarebee, 14 Temmuz 2005 17:19 tarihinde demiş ki:
arkadaşının mesleği askerlik değil de sadece askere gittiyse sana iyi sallamış bence.askerliğe gidip de istihbaratta çalışan hiç duymadım.genelde doguya gidenlerde döndüğünde bi sallama mevzusudur gidiyor.hergun 2 3 kişi sende800kişiyi aşar.ki bu dediği sadece tuncelide.diğer yerlerle senede 1500 şehitten fazla vermemiz gerekir ki bunun duyulmaması imkansız.su ana kadar bizim verdiğimiz şehit sayısı toplam 6000 falan olması lazım(yanlış hatırlıyo olabilirim)doguda askerlik yapanları anlıyorum psikolojileri bozuluyor ama her dogudan gelene de inanmayın.kışladan cıkmayan adamlar bile buraya geldiğinde orda burda nasıl terörist kestiğini anlatıyor.ayrıca pkk en güçlü durumunda değil.saldırı yöntemlerini değiştirdiler.artık catışma yerine mayın ve uzaktan patlayıcılarla saldırıyorlar.

Kendisi programcı olarak iş görüyor.
O sadece bilgisayar başında yaptı zaten sadece haftalık çıkıp istihbahrat topluyorlarmış.
Tunceli de ben bunları çok duydum.Tanıdık var onlarda ne kadar şehit olduğunu bilmiyor ama çok fazla gittiği biliniyor.
Sabah giden askerlerden birkaçının geri dönmediği söyleniyor...[signature][hline]Kreese, 27 Haziran 2005 00:50 tarihinde demiş ki:
blachkaos ilk geldiğimden beri acaba fake mi diye düşünmeye başladım hakkında

DC++ Paticik Unofficial Hub:paticik.no-ip.org:411
bLogger oLdum ben!
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...