Pyro Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 geber fln dermı$ım =P yanlız silent abı server malezya saatıne gore 6 da acılıcak ee onlar gm+8 bız gm+2 sonuc olarak arada 6 saat yok mu? yanı bızde 12 de acılması gerekıyordu.sıngapurla ne alakası var? yoksa bıtı$ıkler mı onlar o_O[signature][hline]Pyro dêãth øwñz lìfê Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SileNtsil Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 arada bi göl war :D[signature][hline].....................STFU.................. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BuRiAL_TR Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Hep fatihin işleri bunlar 34867348 tane topic açtı ,orc mu olalım human mı?Daha sonra 45867346 tane daha açtı ,Orc lar kim olcak? Humanlar kim?Daha sonra fatih 45908745 tane daha topic açtı ,server ne zaman açılcak?En son olarakta fatih 34738763 tane daha topic açtı ,server ne zaman açılcak? Şimdi kim orc kim human? diye.... ee normal ben uskoda 8 aydır oynamasaydım ben de kapılırdım.Ah fatih ahh!!! yaktın milleti..... :-P:-P:-P [Bu mesaj BuRiAL_TR tarafından 14 Temmuz 2005 12:33 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 bbu arada tmm 1 de acılıyor :hmm: son topicin saate bakın topic daha yenı acıldı.[signature][hline]Pyro dêãth øwñz lìfê Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SileNtsil Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 ehehe çok deli tahmin yaparım :)abi bu arada singapur da gmt +8 :D[signature][hline].....................STFU.................. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HasMez Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 valla benimde bi 10 ay fln oluyo belki daha fazla ama ben bile kaptırdım. fatih fln diyosunda olayın arkaplanında galiba ben varım. mesela bi ara pmden söyle bi konu bak nasıl coşturuyorum mevzuyu.[signature][hline]unholy ownz u kalgeldi vs. _all_eyez_on_me_ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SileNtsil Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 abi bi de orc human hiç fark etmes herkes çok iyi organize olmalı bence yapılacak eventlardan oyunun basında biz turkler olarak en iyi itemleri dusurmeliyis :) ki oyunda sağlam olaım hukmedelim :D[signature][hline].....................STFU.................. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 harbı bu eventler ne zmn yapılır?server acıldıgı gıbı mı? :([signature][hline]Pyro dêãth øwñz lìfê Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SileNtsil Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 açıldııııııııııııııııııı koşuuuuuuuuun[signature][hline].....................STFU.................. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
__AnDrOmEdA__ Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 ya şu clanı ismine olcak nasıl buşcaz ben hiç kimsenin nickini bilmiom.forumlarıdda okudum ama başkası ondan önce alırsa fln o yüzdeb herkes oyuna girdiğin anda bi yerde beklesin o yeride biri seçsin bi yerde bekleyekim ki oyuna girdiğimizde bir arada olalım ok?[signature][hline]bunu yazan tosun expniz bol olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SileNtsil Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 abi benim nick silent humnalarla bulaslım istersenis bankanın onunde[signature][hline].....................STFU.................. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ExtRaFlush1R Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 ya sindi bisem dicem ama cok kufur yicem sanırım :D eski topicleri de arastırdım ama bise bulamadım bu deimos nedir yaw :D ares,diez gibi bi serwer mı?? [Bu mesaj ExtRaFlush1R tarafından 14 Temmuz 2005 14:48 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KomunistMilitaN Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 zeki cim :D myko da yeni acılacak server(açılmış) deimos. usko da ki pisliklerden bıkan millet oraya gecior topluca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ExtRaFlush1R Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 eyvallah az once de benimki gibi bi saf topic actı zaten deimos ne? die ordandan ogrendik kusuruma bakmayın.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Balik_ekmek Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 ya ben reg bolumunde takıldım 3. step de crad number fln dıo bu server paralı degıl dımı arkadaslar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeroWarden Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Bende oyle sandırm değilmiş.Şu anda 3. bölüme ulaştıysan Card Number bölümüne acct name ve pass ın kabul edilmiş oluo.E-Maile bişe geliyomuşydu hatırlamıyom ama şu anda başvurunu yaptın. Hadi Hayırlısı.Orc oLarak aramızda görücez herhalde seni yakın bir tarihte.[signature][hline]İmza İcat OLdu MertLik BozuLdu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 bende sin açmıştım. Paper mage oluyorum şimdi.[signature][hline]Name: CaNNi lvl: 59 Class: Rogue-Assassin Clan: GeneraLs Race: El Morad Server: Beramus CaNNiBaL_CoRpSe >>>> Kısaca CaNNi ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar