BioHazarD Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 murtaza rlz :D[signature][hline]Keep Out! Hazardous Material! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lonely Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Benim kurmam 2 gün daha sürer.. Murtik kursun. Nasıl olsa ben onu geçerim.[signature][hline]Nik : Lively Kılass : Paladin Kılan : The_Others Elliyz : The_Others² & The_Hunos Enpi : 25xxx Baş Düşman : CooLTanG Sörvır : Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 auah feci bi rekabet olcak :D[signature][hline]Keep Out! Hazardous Material! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SileNtsil Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 de bide server açılsa ne guzel olacak demi yaw :D[signature][hline].....................STFU.................. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 zırt pırt bakıyorum ama yok :([signature][hline]Keep Out! Hazardous Material! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lonely Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Valla ben gayet sakinim. Nasıl olsa 1 numara eninde sonunda ben olucam. O yüzden herkes kafasına göre takılsın. Benimle olacaklarda 1-2 gün fazladan beklesin :) Hatta daha KA'yı çekmedim bile. Hala %72 de takılıyo kendi halinde.. :)[signature][hline]Nik : Lively Kılass : Paladin Kılan : The_Others Elliyz : The_Others² & The_Hunos Enpi : 25xxx Baş Düşman : CooLTanG Sörvır : Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 dogum gunume gırdım hadı acılda hedıye ol bea.nese ben yattım sabaha da acılmaz bu server.[signature][hline]Pyro dêãth øwñz lìfê Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HasMez Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 bu kadar bahane olduktan sonra sakinim dersin tabii. gördük geçen gün orclara geçme çabalarını allahtan yakaladım orda başlıgı silmeden yoksa çaktırmadan sızıyodun orcların arasına.[signature][hline]unholy ownz u kalgeldi vs. _all_eyez_on_me_ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lonely Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 puahahahaha Lam ne orcların arasına geçcem? :) Bugüne kadar insan gibi yaşadım.. Bundan sonramı değişicem :)[signature][hline]Nik : Lively Kılass : Paladin Kılan : The_Others Elliyz : The_Others² & The_Hunos Enpi : 25xxx Baş Düşman : CooLTanG Sörvır : Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HasMez Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 valla pro & l33t bir oyuncu olarak seni rakibim olarak görmüyorum fatocum. yani belki kendi halinde takılırsın worm fln ama hardcore pking olayını saglıgın için pek tavsiye etmem çünkü karşındaki benim.[signature][hline]unholy ownz u kalgeldi vs. _all_eyez_on_me_ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lonely Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 said: HasMez, 14 Temmuz 2005 00:47 tarihinde demiş ki: valla pro & l33t bir oyuncu olarak seni rakibim olarak görmüyorum fatocum. yani belki kendi halinde takılırsın worm fln ama hardcore pking olayını saglıgın için pek tavsiye etmem çünkü karşındaki benim. Sabret, sabret... Az kaldı :)[signature][hline]Nik : Lively Kılass : Paladin Kılan : The_Others Elliyz : The_Others² & The_Hunos Enpi : 25xxx Baş Düşman : CooLTanG Sörvır : Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HasMez Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 bu arada bu topici açan şom agızlı arkadaşada sevgilerimi yolluyorum. 35 dk oldu 35 saat. birde sorum var myko oynayan bir arkadaş varsa; power-up store itemları oyunda satılıyor mu? bulmak kolay mı oluyor?[signature][hline]unholy ownz u kalgeldi vs. _all_eyez_on_me_ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SileNtsil Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 itemler oyunda satılıyo ayrıyetten az once adoniste 5 6 kişiye deimos la ilgili biseler sordum bide ordaki saati fln 14 july 5.49 am miş saat bilmiom cahhalıktan sordum yeni serverla ilgli sroduum soruya hepsi i heard 2 days delay dedi buyuk ihtimal bu server dedikleri gibi biras geç açılacak :([signature][hline].....................STFU.................. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thorin Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 hyr satılmıyo şu an millet kendi alıyo anca :( en son +1 mirage lar 4m ye düşmüştü ama serverda:) [Bu mesaj thorin tarafından 14 Temmuz 2005 00:56 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k-Potti Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 said: HasMez, 14 Temmuz 2005 00:50 tarihinde demiş ki: bu arada bu topici açan şom agızlı arkadaşada sevgilerimi yolluyorum. 35 dk oldu 35 saat. lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 ömrümü yedi o 35 dk[signature][hline]Keep Out! Hazardous Material! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jarlax3 Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 lol benı achıl fake ı olarak suclayan burial adlı arkadasım bak sılentte arastırmıs cocuk sıze yanlıs bır sey yazmadıkı ters lafa gırıyorsun bak tum malezyalı elemanlar 2-3 gun sonra acılabılecegını belırtmıs buda ne yapar 17 si sanırım ınsanlık yap .... gor dıye bosuna dememısler herhalde[signature][hline]Sunucu:Adonis Class:Rogue/Archer Lvl:6x Weapons:İronbow Ayrıca ultimanin eski pisliklerinden The Wicked Osiris Quidam Bloodyface :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SileNtsil Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 abi server su an montly bilmem ne de 1 pm to 6 pm yazıyor serverlar bizim saate gore 12 de açılacak belki yeni server deimosta açılır (isallah) :D[signature][hline].....................STFU.................. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BuRiAL_TR Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 said: Jarlax3, 14 Temmuz 2005 02:19 tarihinde demiş ki: lol benı achıl fake ı olarak suclayan burial adlı arkadasım bak sılentte arastırmıs cocuk sıze yanlıs bır sey yazmadıkı ters lafa gırıyorsun bak tum malezyalı elemanlar 2-3 gun sonra acılabılecegını belırtmıs buda ne yapar 17 si sanırım ınsanlık yap .... gor dıye bosuna dememısler herhalde Sabit ip ve aynı ip den 2 kullanıcı girerde biri böyle böyle olcak diğeride evet evet öyle olcak ve diğer bir çok kullanıcıda tepkide bulunursa.......fake nickle ne yapmaya çalıştığını hala anlamadım.[signature][hline]Never+Again+Never+Again+Never+Again......... Hayat Combosu.......... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 "The new server will up 6 p.m. GMT +8." 12 de acılıyor beyler hadı yıne ıyısınız =) p.s:yetkılı acıklama yapmı$. [signature][hline]Pyro dêãth øwñz lìfê [Bu mesaj Pyro tarafından 14 Temmuz 2005 10:53 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 bu hangi serverdı myko demi herkesin gireceği bi girip uğramak istiyorum bende :)[signature][hline]KÜTÜK TARAFINDAN KAPATILDI [i][b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 myko- deimos[signature][hline]Pyro dêãth øwñz lìfê Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BuRiAL_TR Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Myko ya girebilmek için burayı tık tık pls.[signature][hline]Never+Again+Never+Again+Never+Again......... Hayat Combosu.......... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 serverın adını öğreneyim dedim bakalım indiriyorum şimdi :) ed,k : bu arada girersem ork bu human mı olcam biri bişi söylesin :) ben genelde buffer healer veya debuffer healer oluyorum hangisi olayım bide :)[signature][hline]KÜTÜK TARAFINDAN KAPATILDI [i][b] [Bu mesaj BeIlow tarafından 14 Temmuz 2005 10:58 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SileNtsil Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 said: Pyro, 14 Temmuz 2005 10:53 tarihinde demiş ki: "The new server will up 6 p.m. GMT +8." 12 de acılıyor beyler hadı yıne ıyısınız =) p.s:yetkılı acıklama yapmı$. forumdamı yazıyo o nerde yazıyo[signature][hline].....................STFU.................. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar