kucukti Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Beyler skullcrusher dayim oyundayim su an hadi darisi basiniza :) Bi ben varim la server da IF bombos ak ping desen cosmus...[Bu mesaj kucukti tarafından 13 Temmuz 2005 14:01 tarihinde değiştirilmiştir] Beyler o ilk attigim mesaj icin duzeltme yaptim hani su us patchi kurma yalniz okumayanlar icin buraya edit i basiom.. edit : Hmmm arkadaslar ben mersine gittigimde oyun göcmüs yerime arkadasimda oynuodu o benim cd leri bulamamis internetten download etmis us versiyonu (eu yu bulamamis) ondan kurmus realmlisti degisitirip eu serverinda oynamis ... Ben o zamandan beri us cdleri uzerinden kurulu olarak eu sderver da oynuomusum o yuzden bende bu dedigim yol islio yani us patchlerini yapip realmlisti degistiriorum direk oynuyorum eu da ...gercekten kusura bakmayin ben öle oldugunu yeni ögrendim ups diyorum kusurum affola... arkadaslar bu yöntemin calismasi icin oyunu us cd lerinden kurmus olmaniz ve eu da oynuo olmaniz lazim (lafın kısassı) Ben de calisio o yöntem cünkü bilmeden us cdleri üzerinden kurulu oyunla oynuomusum..[Bu mesaj kucukti tarafından 13 Temmuz 2005 14:08 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chag Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 said: Hergonan, 13 Temmuz 2005 13:57 tarihinde demiş ki: Taurenin kafası sığmaz o resme. ahua[signature][hline]A fine day to exit... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zeroheat Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 abi bu oyunu 234234 yere aradıktan sonra bulup aldım bi hevesle geldim oturdum basına bi baktım duuuuur patch indir bagalım dedi bi baktım ki 150 mb indireceksin.Hepsi birikmiş çok sonra aldım oyunu ben bi haşırdamıştım şimdi yine o oluyo bi hevesle oturuosun questi bitirmek üzere 0HH B3L3 oluyo sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 HEY EMULE DE BULDUM PATCH LİNKİ[signature][hline]Boo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 wild o us olmasın?[signature][hline]Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pakize Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 us olmasa bile sahte bi link olduğu kesin bence =/[signature][hline]Dostlarinla öyle yasa ki düsman oldugunda hakkinda söyleyecek sözleri olmasin... Düsmanlarinla öyle yasa ki dost oldugunda yüzün kizarmasin... WOW = Pakize NE Druid ( BL ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hergonan Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 said: kucukti, 13 Temmuz 2005 13:57 tarihinde demiş ki: Beyler skullcrusher dayim oyundayim su an hadi darisi basiniza :) Havanı yesinler :P Daha error veriyor EU patcher...[signature][hline] BIRAKIN OLYMPOSUMUZU! ---------------------------- w.k.a "FIRTINA1" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KhaldoR Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 aha torrent[signature][hline]Hmm... Insignificant! || MsN || IcQ || CommenT || Kholdar Human Warlock Burning Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chag Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 said: wildpervert, 13 Temmuz 2005 14:00 tarihinde demiş ki: HEY EMULE DE BULDUM PATCH LİNKİ hacı 478 kb o başka bişiler olmasın sakın dikkat?? Pardon harbiden warmıs ama 1 kişide başlamıyo oda pff [signature][hline]A fine day to exit... [Bu mesaj chag tarafından 13 Temmuz 2005 14:05 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
obaaa Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 beyler kucukti'nin yönetmini deniyen varmı?[signature][hline]Tauren-Shaman; Tüylü!!! FOR THE HORDE!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 değil sahte boyutu aynı ismi aynı[signature][hline]Boo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 than da oyunda, deliricem lan. patch istiyorum, patch verin bana.[signature][hline]- sauron is back frodo. - faking nuub! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kucukti Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 oba lem rank da atlamisim size ispatlim derken farketmedim.. biliosunuz artik bi sonraki ranka ne kadar kaldigini gosteren bi bar var honor tab da.. honor u da serdik ortaliga daha 6-7 haftadir oynuom bu da lvl 60 rogue um ehu... Paso lvl e kastim artik rank kasma zamani geldi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hergonan Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 said: obaaa, 13 Temmuz 2005 14:03 tarihinde demiş ki: beyler kucukti'nin yönetmini deniyen varmı? Denedim olmadı edit: suxx, düzelmemiş. baştan koptuk[signature][hline] BIRAKIN OLYMPOSUMUZU! ---------------------------- w.k.a "FIRTINA1" [Bu mesaj Hergonan tarafından 13 Temmuz 2005 14:04 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shippy Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Azazjajzaju Olmadı :([signature][hline]Shippy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 neyse linki verim bi yardımım olmuş olsun ed2k://|file|WoW-1.5.1.4449-to-0.6.0-enGB-patch.exe|21289509|D685C4DCDD36E4EA987BDE0E8570E673|/ üf sıra bekliyom grr [Bu mesaj wildpervert tarafından 13 Temmuz 2005 14:06 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaan Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 torrent çoktandır connectted ama seeder 0 leecher 1600+ kişi...[signature][hline]NO PAIN NO GAIN ® © Sandrue human paladin (Burning Legion) oxxx[==============> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
berqe Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 banada trackera bağlandınız diyoda hiç ilerleme yok sonra gene bağlanamadiniz diyio böhüüü[signature][hline]A Jedi Shall Not Know Anger Nor Hatred Nor Love Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hergonan Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Yalandır o bence. En-usi en-gb yapıp kekliyordur biri. Kimse indiremiyor ki patchi ehehe[signature][hline] BIRAKIN OLYMPOSUMUZU! ---------------------------- w.k.a "FIRTINA1" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goarth Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 latest patch notes girdiğim zamanda abuk subuk bir hata veriyor anlamadım neden böyle acaba ne zaman düzelecek şu Wow patch olayı sinir oldum yaa sabahtan beri bekliyorum[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 said: Thundgot : The patch should be available when the realms are opened up. Note that there might be heavy traffic on the download at first. Blizzard poster yazmis, biraz delay olcak son testleri yapiyoruz su an dedi.[signature][hline]Agac rüzgari affetse bile, kirilmis bir kere... Elandra, Night Elf Priestess Penthesilea, Night Elf Huntress Penth, Gnome Rogue Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sie Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 said: wildpervert, 13 Temmuz 2005 14:03 tarihinde demiş ki: değil sahte boyutu aynı ismi aynı Yannliss olmasiiiin Hava olmasin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 hmm blizzard eu elemanları ile ilgili değişik fantaziler kurmaya başlaım ama ben, lan altı üstü 20mb patch bide zaten blizz us yazıyor hepsini, bunların tek işi euya convert edip nete koymak, onuda yapamıyorlar lol blizzard us staffının tırnağı olamıcak elemanlar çalışıo heralde euda :( (nerde bi GF çıkacak ah ah)[signature][hline]FR - Wow - MM - G.Spot - Life - NwN-II Training is nothing, Will is everything Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KhaldoR Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 ülen olm hava yapcam die bi resim koydun a..uk gib ayrıldı sayfa :([signature][hline]Hmm... Insignificant! || MsN || IcQ || CommenT || Kholdar Human Warlock Burning Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phlox Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 said: wildpervert, 13 Temmuz 2005 14:04 tarihinde demiş ki: neyse linki verim bi yardımım olmuş olsun ed2k://|file|WoW-1.5.1.4449-to-0.6.0-enGB-patch.exe|21289509|D685C4DCDD36E4EA987BDE0E8570E673|/ üf sıra bekliyom grr [Bu mesaj wildpervert tarafından 13 Temmuz 2005 14:06 tarihinde değiştirilmiştir] bu test serverı için kullanılan patch değil mi ? aynı dosyadan bende de var teste girerken indirmiştim.dikkat ederseniz 0.6.0 yazıyo 1.6.0 değil[signature][hline]if you don't fall all the way, you cant be saved..it's only after you've lost everything that you are free to do anything... [Bu mesaj Phlox tarafından 13 Temmuz 2005 14:08 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar