HasMez Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 bi aralar beşiktaşta sihir diye bi kafe var orda mana potion diye satıyolardı mavi gıda boyalı gazozları onun için pekte yeni gelmedi bana bu hadise.[signature][hline]unholy ownz u _all_eyez_on_me_ vs. kalgeldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 pepsi blue amerikada 6 neredeyse 7 senedir var diye biliyorum, extra bi zararı görülmedi. Ben CocaCola Light'dan başka kola içmem o yüzden denemeyide düşünmüyorum... ama bilmem fareler içine düşüyomuş, yok kansolejenmiş, yok boyalıymış, beni bağlamaz yemeğimi de microwave ile ısıtıyorum herzaman oda bildiliğiniz radyasyon... Ayrıca bütün kolalarda renklendirici var, normal kolalar aslında siyah olmayabilr yani, sadece renklendiricinin rengi farklı. cocacola light'ın turuncusu çıkarsa onu içerim mesela...[signature][hline]MEresimos|Pati Sözlük Lominadze|News| Blog | Gececi Mail|MSN [email protected]| Founder of AAL'05| insomnia Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Hasatım pasatım lays guzel[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" "Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir" Mix|MSN|Blogs of my life Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thecrow Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 2) fruko buz 3) lay's hasat şenliği bunlar güzel.[signature][hline]"it can't rain all the time" "victims... aren't we all?" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 hçbirini denemedim[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eshevar Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 gıda boyasına alerjisi olanlar denemesin pepsi blue :S kötü oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zagg Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 said: Black-ice, 30 Haziran 2005 19:56 tarihinde demiş ki: allahım yine o bakışlar! Haha :) kına geldi demi[signature][hline]zagG!! Yav kardeşim ev hanımı nedir ? Evine bakan hanım bir insandır, ama sen kardeşim kireçlenen makinayı niye söküp bize getiriyorsun, yav kaç sefer dedik hanfendi psikopatlaşmayın biz gelir alırız makineyi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 tırstım abi.[signature][hline]Horrible, 30 Haziran 2005 18:56 tarihinde demiş ki: Ahah gta ile alakasını çözemedim ben ya. Kafasına esmiş öldürmüş sadece gta'yı çok seviyormuş. Çocuk annesine çiçek alsa sims oynamayı seviyor diye aldı demezsiniz ama :). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mix Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 said: _NoelBaba_, 30 Haziran 2005 19:58 tarihinde demiş ki: Pepsi Blue içmeyin içirtmeyin!!!! Bu adamlar insanları salak yerine koyuyorlar normal bildiğimiz PepsiCola'nın rengini mavi yapmışlar.Nasıl bir maddeden yapmışlar?Zararlı mıdır?Kanserojen midir?Öldürür mü? hiç birşey bilmiyoruz üstüne üstlük dilinizi damağınızı masmavi boyuyor... Bu yüzden mavi pepsi içmeyin;pepsi içmeyin hatta.Gidin baba baba siyah coca colanızı alın için paşalar gibi ne gerek var yaww mavi filan.. cocacola siyaha boyanmasa orjinal rengi yeşil. bunu biliyor muydun?[signature][hline]Hayat bir kavgadır... İlk düşmanın sensin! Nightwish TarjaT. its not the monster under your bed. its the man next door. that makes you fear, makes you cry... makes you cry for the child Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trapt Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 o değil en güzeli CARTEDOR-KAZANDİBİ CARTEDOR-EKMEK KADAYIFLI Süper dondurma yaa..[signature][hline]I thought it would be nice to lie down and close my eyes It never occurred to me that I am already asleep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NASREDDIN2000 Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 AZİZİM BU DEVİRDE İNSAN NE İÇTİĞİNİ NE YEDİĞİNİ BİLE BİLEMEZ OLDU. OLACAAAK O KADAR OLACAK OKADAR [Bu mesaj NASREDDIN2000 tarafından 01 Temmuz 2005 02:46 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SbNN Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 said: Voys, 01 Temmuz 2005 02:44 tarihinde demiş ki: @mix : Yok öle bişey? meyan kökünü suya atınca normal kola rengini alıyor, biraz daha açık rengi daha doğrusu. diğer katkı maddeleri 1-2 ton koyulaştırıyor sadece. babam meyan köküyle kola yapıyorda ordan bılıyorum. Baban kola mı yapıyor ??? :-O[signature][hline]ERKİN BABAAAAAAAAAAAAA... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chiptech Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 ulan yıllar önce amerikada çıkan şeyleri şimdi Türkiye de kakalıyolar. (bkz: pepsi blue)[signature][hline]chiptech. Seni unutmicaz Windshade... "Ölüm dediğin budur perde arkasından haber, hiç güzel olmasa ölürmüydü peygamber..." 06.13.2002 - 05.06.2005 *Kim bilir kaç ilke söylemiş, kaç ban yemiş... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zagg Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 @baba :lol:[signature][hline]zagG!! Yav kardeşim ev hanımı nedir ? Evine bakan hanım bir insandır, ama sen kardeşim kireçlenen makinayı niye söküp bize getiriyorsun, yav kaç sefer dedik hanfendi psikopatlaşmayın biz gelir alırız makineyi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 said: _NoelBaba_, 30 Haziran 2005 19:58 tarihinde demiş ki: Pepsi Blue içmeyin içirtmeyin!!!! Bu adamlar insanları salak yerine koyuyorlar normal bildiğimiz PepsiCola'nın rengini mavi yapmışlar.Nasıl bir maddeden yapmışlar?Zararlı mıdır?Kanserojen midir?Öldürür mü? hiç birşey bilmiyoruz üstüne üstlük dilinizi damağınızı masmavi boyuyor... Bu yüzden mavi pepsi içmeyin;pepsi içmeyin hatta.Gidin baba baba siyah coca colanızı alın için paşalar gibi ne gerek var yaww mavi filan.. Anlamıyorum Powerade'de mavi ama kolay mavi ölünce insanı öldürüyor öyle mi ? Pepsi ki dünyanın en büyük kuruşlarından biri olarak senin ve milyonlarca insanın içeceği kolayı mavi yaparken yeterince kontol etmemişmidir . Bi kişi o koladan kussa Pepsi'nin gireceği zararı düşünebiliyor musun ? Atağa kalkarkan sebep gösterin. [Bu mesaj Xaenin tarafından 01 Temmuz 2005 11:42 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 o değil de siz şunları karıştırıp için süper oluyor cola fanta ayran votka[signature][hline]dogmit bi ara msn de demiş ki: bunu yazan tosun güç seninle olsun MSN: [email protected] http://netbux.org/?r=169517 ayda 24$ kazanmak için.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Aradan ayranı çıkarsak belki bişeye benzeyebilir . Belki =)[signature][hline]WoW : Xaenin-Night Elf Priestess Alexi_Septimus, Türkiye-Yunanistan maçı sırasında Taksim'de demiş ki: Pes.Maç oynanırken ezan okuyorlar . Az bi oyuna saygı ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Öağğ kusucam şimdi o ne biçim karışımdır öyle ya? :hmm:[signature][hline]Yükseldikçe uçma bilmeyenlere daha küçük görünmemiz kaçınılmazdır. Aramıza sizde katılın! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 size yeni bir tat işte hehe[signature][hline]dogmit bi ara msn de demiş ki: bunu yazan tosun güç seninle olsun MSN: [email protected] http://netbux.org/?r=169517 ayda 24$ kazanmak için.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Teddy Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 said: _NoelBaba_, 30 Haziran 2005 19:58 tarihinde demiş ki: Pepsi Blue içmeyin içirtmeyin!!!! Bu adamlar insanları salak yerine koyuyorlar normal bildiğimiz PepsiCola'nın rengini mavi yapmışlar.Nasıl bir maddeden yapmışlar?Zararlı mıdır?Kanserojen midir?Öldürür mü? hiç birşey bilmiyoruz üstüne üstlük dilinizi damağınızı masmavi boyuyor... Bu yüzden mavi pepsi içmeyin;pepsi içmeyin hatta.Gidin baba baba siyah coca colanızı alın için paşalar gibi ne gerek var yaww mavi filan.. SEn normal kolayi siyah mi sanion o da yesil zaten...[signature][hline]Nargilenin dumanına benzer hayellerim sadece beni zehirler ve uçup gider... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 said: elma, 01 Temmuz 2005 11:42 tarihinde demiş ki: o değil de siz şunları karıştırıp için süper oluyor cola fanta ayran nane salatalık kırmızı biber votka ahada bunlar da olsa süper kusulur :P.[signature][hline]Horrible, 30 Haziran 2005 18:56 tarihinde demiş ki: Ahah gta ile alakasını çözemedim ben ya. Kafasına esmiş öldürmüş sadece gta'yı çok seviyormuş. Çocuk annesine çiçek alsa sims oynamayı seviyor diye aldı demezsiniz ama :). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 said: _NoelBaba_, 30 Haziran 2005 19:58 tarihinde demiş ki: Pepsi Blue içmeyin içirtmeyin!!!! Bu adamlar insanları salak yerine koyuyorlar normal bildiğimiz PepsiCola'nın rengini mavi yapmışlar.Nasıl bir maddeden yapmışlar?Zararlı mıdır?Kanserojen midir?Öldürür mü? hiç birşey bilmiyoruz üstüne üstlük dilinizi damağınızı masmavi boyuyor... Bu yüzden mavi pepsi içmeyin;pepsi içmeyin hatta.Gidin baba baba siyah coca colanızı alın için paşalar gibi ne gerek var yaww mavi filan.. sanki kolanın doğal rengi o Siyah :lol:[signature][hline]kaz ay fakin heyt yuuu, yu saç e layırr! en ay lav to heyt yuu, yu ar al seym tu mi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 lays guzel,ıce tea green mukemmel ha bi de bu var.yeni tat yeni lezzet sayılabilir.ne zaman cıktı tam olarak bilmiorum ama ben gecen ay kesfettim.pek lezzetli.elma sarabı ama gazlı.(soguk içiniz)ben gurme olmalıyım ya:(:P[signature][hline]buyuklerimin ellerinden ,kucuklerimin gozlerinden,yasıtlarımın iki kaslarının arasından operim.derin saygılarımla.... iRiN bacınız[Bu mesaj irin tarafından 01 Temmuz 2005 20:20 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horrible Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 sadece pepsi blue'yu denedim. Bence güzel diğerlerini de denicem inş :)[signature][hline]''ağlamak ruhun fiziksel dünyaya bir yansıması, bir boyut değiştirme çabasıdır...'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 sevilen gider mi yazıyor ahahhah[signature][hline]dogmit bi ara msn de demiş ki: bunu yazan tosun güç seninle olsun MSN: [email protected] http://netbux.org/?r=169517 ayda 24$ kazanmak için.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar