Bone Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 ne kadar güzel çok rahatsınız. keşke ben de bu kadar rahat olsam bu konuda :) muzurluk diyorsunuz da, herşeyin bir sınırı vardır, belli birşeyden sonra başka bir kavrama geçilir. öğretmenler odasına çatpat veya gaz bombası atıp kaçmak muzurluk olabilir belki. ama tutup mesela askeri bölgede, İncirlik üssünde felan yaparsan aynı işi, bu muzurluk olmaz. 88 87 yaşındaki kişileri torpilli kılan nedir? 18 yaşına gelmiş, eşşek kadar adam olmuşlar. 2 yıl sonra türkiye şartlarına göre oy verecek yaşta olcaklar. zamanında bir milletvekili de küfretmişti sanırım, cezayı da yemişti. iyi o zaman o adamı da affedelim? çünkü aynı suçu işledi ikisi de.[signature][hline]Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 said: Heffer, 10 Temmuz 2005 11:34 tarihinde demiş ki: Diyecek söz bulamıyorum. [signature][hline]TW'ın GraLı =) Fake Hoşgeldin. Bende Fake'im Nabar? :P Londra'da Meydana Gelen El-Kaide Bağlantılı Terör Olayını Kınıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceday Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 said: Ceday, 10 Temmuz 2005 17:28 tarihinde demiş ki: her olayı kendi içerisinde degerlendirmek gerek. demek istedigim 15 yaşındaki cocugun yapacagıyla, atıyorum meclisteki bir milletvekilinin yapacagı saygısızlık bir tutulamaz. ha bir de ortada bi art niyet yok, tamamen munzurluktan dolayı yapılmıs birşey, bu kadar fazla büyütmemek lazım diyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 ailelerine uçmak lazım asıl[signature][hline] Yukarda yazılanlar %90 geyiktir.%10 da hata payı vardır... Elwein - Nightelf Hunter - Kor'gall Haydi kafalar Telekoma[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
navyamphs Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 said: Ceday, 10 Temmuz 2005 17:34 tarihinde demiş ki: ... daha cocuk bunlar... Biri 17, biri 18 yaşında. Ne çocuğu ? Kanunlara göre çocuk sayılıyorlarsa o zaman ebeveynleri cezalandırılmalı. Ha eğer sana göre Atatürk'e hakaret etmek suç kavramına girmiyorsa bilemem. Birilerine acıyacaksan; sırf Norveç vatandaşı, aman Avrupaya şirin gözükelim denile denile elleri kolları bağlanan, "Bi daha yapmayın bakiim" diye serbest bırakmak zorunda kalan hakimlerimize acı sen.[signature][hline] Türk Oğuz Beğleri budun eşidin! Üze tenri basmasar, asra yir telinmeser, Türk budun, ilinin torunun kem atatı? Udçı Türk budun ertez okun! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 ..no comment..[signature][hline][/b]Msn adresim Artık bende bloggerım okuyun okutturun bende gaza gelip yazayım karakedi demiş ki: uno seni banlıcam da suan cok işim var, sen banlanmış RPsi yapsana şimdilik. BabacumMostors, 28 Haziran 2005 15:02 tarihinde demiş ki: monitörün kulağı vardır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceday Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 iyi abi asın kesin siz o zaman.. aynı seyleri yazmaktan sıkıldım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
helena Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 said: can, 10 Temmuz 2005 18:11 tarihinde demiş ki: emin colasan para derdinde bi seyler yazip elalemi gaza getirio yine. kendisi duruldu bu aralar, sevgili patronu kulağını çekti heralde.[signature][hline]"zamanı gelmiş bir düşünceyi durdurabilecek hiçbir ordu tanımıyorum" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
navyamphs Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 ya ne asması kesmesi, cocuk dediklerin dağda askere kurşun sıkıyor, şehirde cep telefonu için adam öldürüyor, namus davası ayağına bacılarına sıkıyor, yok o da yetmedi gelip Atatürk'e küfür ediyor. Sokarım onların cocukluklarına :hrr:[signature][hline] Türk Oğuz Beğleri budun eşidin! Üze tenri basmasar, asra yir telinmeser, Türk budun, ilinin torunun kem atatı? Udçı Türk budun ertez okun! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Atatürk'ten nefret eden hakaret etmek isteyen her zaman olacaktır. Benim anlamadığım bunları 16saatte serbest bırakan zihniyet! Kendilerine hakaret etse bırakmazlar. Atatürk'e her önüne gelenin rahtça hakaret edip, çekip gidebileceği mesajını vermiş oluyolar, iki salağı salmaktan öte.[signature][hline]A.K.T.I.F: Android Keen on Terran Infiltration and Fighting T.A.B.L.E.T: Transforming Artificial Being Limited to Exploration and Troubleshooting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 @helena emin çölaşan pek öyle patron takan bi adam değil, geçenlerde gazeteyi bıraktığında patron olan kişiye nasıl "kal geldiğini" herkes gördü, adam da okurları hatrına geri döndü. hiç de son zamanlarda durulmuş değil, yazılarını takip ediyo musun bilmiyorum, bazı konuları abarttığı oluyor ama yine de ülkemizdeki en cesur gazetecilerden biri olduğu kesin. biraz dikkat edelim o yüzden.[signature][hline]parce que moi je rêve, moi je ne le suis pas.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 ah onları görevliler değil de halktan biri yakalıcaktı o şeyleri yazarken. direk linç. en temizi[signature][hline]Old loves they die hard Old lies they die harder... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-007- Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 sonuç olarak ben de internetteki bütün küfürleri internetin özgürlüğüne (denetimsizliğine) havale ediyorum[signature][hline]Atam izindeyiz! [Bu mesaj -007- tarafından 10 Temmuz 2005 20:57 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-007- Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 said: Ceday, 10 Temmuz 2005 17:28 tarihinde demiş ki: her olayı kendi içerisinde degerlendirmek gerek. demek istedigim 15 yaşındaki cocugun yapacagıyla, atıyorum meclisteki bir milletvekilinin yapacagı saygısızlık bir tutulamaz. 18 yaşındaki gençle 60 yaşındaki adamın yaptığı ve cezası, verdiği oy nasıl eşit olabiliyor o zaman.[signature][hline]Atam izindeyiz! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
streamin Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 said: sir, 10 Temmuz 2005 20:48 tarihinde demiş ki: @helena emin çölaşan pek öyle patron takan bi adam değil, geçenlerde gazeteyi bıraktığında patron olan kişiye nasıl "kal geldiğini" herkes gördü, adam da okurları hatrına geri döndü. hiç de son zamanlarda durulmuş değil, yazılarını takip ediyo musun bilmiyorum, bazı konuları abarttığı oluyor ama yine de ülkemizdeki en cesur gazetecilerden biri olduğu kesin. biraz dikkat edelim o yüzden. hernekadar benim siyasi cizgime olaganustu uzak olsada, emin colasan son derece cesur ve sozlerinden sakınmayacak yazarlarimizdan biridir.elestirileri belirli bir sistematige dayanir tabiki kendi ideolojisi ile yogurarak.. bu isledigi konulari onemli yapmadigi gibi ilginctir onemsiz de yapmaz .[signature][hline]filmliste revcon0674 riva tun emulegokmod k.litecodec Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 said: -007-, 10 Temmuz 2005 21:01 tarihinde demiş ki: said: Ceday, 10 Temmuz 2005 17:28 tarihinde demiş ki: her olayı kendi içerisinde degerlendirmek gerek. demek istedigim 15 yaşındaki cocugun yapacagıyla, atıyorum meclisteki bir milletvekilinin yapacagı saygısızlık bir tutulamaz. 18 yaşındaki gençle 60 yaşındaki adamın yaptığı ve cezası, verdiği oy nasıl eşit olabiliyor o zaman. kendin sölemişin. 18 yaş = reşit.[signature][hline]Old loves they die hard Old lies they die harder... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic_Angel Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 ayy banane ya derdim başımdan aşkın[signature][hline]fastreload, 02 Temmuz 2005 01:21 tarihinde demiş ki: hocam bindiğin dalı kesiyosun çükünü keserim senin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DaraKoma Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 şerefsizler[signature][hline] Msn 8-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metboy Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 said: Gothic_Angel, 10 Temmuz 2005 21:20 tarihinde demiş ki: ayy banane ya derdim başımdan aşkın anlamadım, senin bu yazıyı yazabilmenin sebebi olan kişiye hakaret ediliyor ve sen banane diyorsun? olay bu yani, tamam.[signature][hline];;suitfly | icq | msn: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-007- Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 said: LvL_Sabo, 10 Temmuz 2005 21:14 tarihinde demiş ki: said: -007-, 10 Temmuz 2005 21:01 tarihinde demiş ki: said: Ceday, 10 Temmuz 2005 17:28 tarihinde demiş ki: her olayı kendi içerisinde degerlendirmek gerek. demek istedigim 15 yaşındaki cocugun yapacagıyla, atıyorum meclisteki bir milletvekilinin yapacagı saygısızlık bir tutulamaz. 18 yaşındaki gençle 60 yaşındaki adamın yaptığı ve cezası, verdiği oy nasıl eşit olabiliyor o zaman. kendin sölemişin. 18 yaş = reşit. saçma olan da budur. biyolojik süreç 1 günde olmaz. yaşın getirdiği deneyim, zeka ve bilgi birikimi de 18 yaşla bir tutulamaz[signature][hline]Atam izindeyiz! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SteelBB Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Keşke dünyada tek bir bilgi veren kaynak olsa tüm gerçekçiliğyle. İnsanlar kimi sevmesi kimi sevmemesi gerektiğini daha iyi anlardı. Onlara kınıyorum tabiki ama onları yetiştirenlerini daha çok kınıyorum venefret ediyorum.[signature][hline] "fighter/mage hybrid karakter: fighter: ben kilicimi cikarip yaratigin fireball'unu bloke ederken bir yandan obur elimle kitaptan lightning bolt buyusu okuyorum.. DM: oldu....." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 işin tuhaf yanı da şu. aslında o çocuklar Türk vatandaşı olsa cezalandırıcaklarmış. "Ancak" Norveç vatandaşı oldukları için cezalandırmamışlar[signature][hline]Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wanderer Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 said: Gimli, 10 Temmuz 2005 15:52 tarihinde demiş ki: Ben istediğime istediğim gibi küfretme özgürlüğüne sahip olup da buna rağmen küfretmediğim zaman bu ülke adam olacak oyle bir ozgurluk olamaz abi, dunyanin hic bir yerinde de yok[signature][hline]hold the line does anybody want to take it anymore? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceday Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Ben kanunların tutarlı olup olmamasını tartışmıcam ama herkes Atatürk'ü tanımak zorun degil. Onun Türk halkı için önemini ve neleri temsil ettigini de bilmek zorunda degil.. Hiç Türk olmayan yabancı birisinin aynı seyi yaptıgını düşün, adamın belki de dünyadan haberi yok..Sen kalkıp o adamı hapse mi atarsın bu tür birşey yaptıgı için?? Yapılan her hareket nedenlerine ve motivlerine göre degerlendirilir. Değişik kişiler tarafından değişik nedenlerle yapılan bi tane aynı hareket varsa, bunların hepsini değişik değişik ele almak lazım. Aynı olayı gercekleştirmiş, hepsi de aynı cezayı almalı die bişey cok sacmadır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SteelBB Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 said: wanderer, 10 Temmuz 2005 22:12 tarihinde demiş ki: said: Gimli, 10 Temmuz 2005 15:52 tarihinde demiş ki: Ben istediğime istediğim gibi küfretme özgürlüğüne sahip olup da buna rağmen küfretmediğim zaman bu ülke adam olacak oyle bir ozgurluk olamaz abi, dunyanin hic bir yerinde de yok Hayır abi özgürlük bu sadece kullanamıyorlar. daha doğrusu nasıl kullanılıcağı öğretilmiyor insanlara.[signature][hline] "fighter/mage hybrid karakter: fighter: ben kilicimi cikarip yaratigin fireball'unu bloke ederken bir yandan obur elimle kitaptan lightning bolt buyusu okuyorum.. DM: oldu....." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar