Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Deco ve Galatasaray

diablotg

Öne çıkan mesajlar

said:
Bonjo, 12 Temmuz 2005 17:30 tarihinde demiş ki:
alsa alsa deco gs ı alır yormayın kafanızı bu boş haberlere.

görürsem söylerim hehe.
bu arada bu kadar komik olma yarıyosun herkesi.[signature][hline]Sert Kal Taviz Verme !

[Bu mesaj uncla tarafından 12 Temmuz 2005 22:52 tarihinde değiştirilmiştir]

[Bu mesaj uncla tarafından 12 Temmuz 2005 22:52 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
-DoruK-, 12 Temmuz 2005 16:45 tarihinde demiş ki:
ikisinden biri gelsin de sabah 6 da çıkıp ölüdenizin ortasında göbek atacam

fethiyelimisin yoksa tatil için mi gittin fethiyeye=)[signature][hline]Angelus/Rangermania
Bugarea[a.k.a The Bonzi Buddy] 15 Eylül 2004 20.09 tarihinde demişki:
demin çette ağlıodun *fıstık atar* *fıstık atar* diye

Sosyal ağlarda paylaş

said:
Azmodai, 12 Temmuz 2005 18:08 tarihinde demiş ki:
heh figo, vieri, pires simdide deco?

sirada kim var? nedved? :D

Tutturamadın , SavioLa çıktı torbadan :)[signature][hline]Arkamda yürüme, ben öncün olmayabilirim. Önümde yürüme, takipçin olmayabilirim. Yanımda yürü, böylece ikimiz eşit oluruz.

Kızılderili Atasözü
Sosyal ağlarda paylaş

vay be ne para varmış GS de bitmiyo mübarek
ya bi Ribery i elinde tutamayan kaçıran adam bu pires deco felan bunları nasıl tutucak
adamlar 1 ay dayanamaz kaçar heralde
mazerette açlıktan ölüyodum kaçmak zorunda kaldım olur[signature][hline]BabacumMostors, 28 Haziran 2005 15:02 tarihinde demiş ki:
monitörün kulağı vardır
Sosyal ağlarda paylaş

GALATASARAY kLübünde para hiçbir zaman sorun oLmaz , fuzuLi harcamaLara da 1 kuruş biLe veriLmez.[signature][hline]Arkamda yürüme, ben öncün olmayabilirim. Önümde yürüme, takipçin olmayabilirim. Yanımda yürü, böylece ikimiz eşit oluruz.

Kızılderili Atasözü
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Mave, 13 Temmuz 2005 10:25 tarihinde demiş ki:
GALATASARAY kLübünde para hiçbir zaman sorun oLmaz , fuzuLi harcamaLara da 1 kuruş biLe veriLmez.

Ribery niye gitti,
Niye gs ın hala düzgün bir statı yok(ki ilk stat projesi gs dan çıkmıştı)
Niye senelerdir yıldız bir oyuncu alınamadı
niye basket takımınız küme düştü
niye voleybol şubesi kapatıldı
niye hala samiyene makyaj atılıyor , atıla atıla bilmemneye döndü

evet bunlar bir çelişkimidir...[signature][hline]98>100
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Bonjo, 13 Temmuz 2005 10:41 tarihinde demiş ki:
said:
GALATASARAY kLübünde para hiçbir zaman sorun oLmaz , fuzuLi harcamaLara da 1 kuruş biLe veriLmez.

Ribery niye gitti,

evet bunlar bir çelişkimidir...

1. Ribery , Ahmet , Mehmet ne farkeder. ParasızLıktan mı gitti ? Madem parasını aLamadı , hakLıydı , o zaman ne diye şimdi MarsiLya kıçını yırtıyo 5 miLyon Euroya bitireLim işi diye.

2. GALATASARAY bir inşaat firması değildir. Stadın yapılamamasının para ile alakası yok.

3. Başkan çok doğru hareket ediyor o konuda. Her branş kendi masrafını kendi çıkaracak , kendi kaynağını kendi yaratacak.

4. Bakınız cevap 3

5. Bakınız cevap 2

P.S : Arada yıLdız sorusunu atLamışım. GALATASARAY formasını giymeyi hakeden her futboLcu yıLdız oLmuş demektir.

[signature][hline]Arkamda yürüme, ben öncün olmayabilirim. Önümde yürüme, takipçin olmayabilirim. Yanımda yürü, böylece ikimiz eşit oluruz.

Kızılderili Atasözü

[Bu mesaj Mave tarafından 13 Temmuz 2005 10:49 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Mave, 13 Temmuz 2005 10:47 tarihinde demiş ki:
said:
Bonjo, 13 Temmuz 2005 10:41 tarihinde demiş ki:
said:

Ribery niye gitti,

evet bunlar bir çelişkimidir...

1. Ribery , Ahmet , Mehmet ne farkeder. ParasızLıktan mı gitti ? Madem parasını aLamadı , hakLıydı , o zaman ne diye şimdi MarsiLya kıçını yırtıyo 5 miLyon Euroya bitireLim işi diye.

2. GALATASARAY bir inşaat firması değildir. Stadın yapılamamasının para ile alakası yok.

3. Başkan çok doğru hareket ediyor o konuda. Her branş kendi masrafını kendi çıkaracak , kendi kaynağını kendi yaratacak.

4. Bakınız cevap 3

5. Bakınız cevap 2

P.S : Arada yıLdız sorusunu atLamışım. GALATASARAY formasını giymeyi hakeden her futboLcu yıLdız oLmuş demektir.

Cümle alem biliyorki ribery parası ödenmediği için gitti.

gs eskiden bir spor kulübüydü ama şimdi futbol takımı olma yolunda ilerliyor , rakipleriniz ise dev firmalar dev kurumlar olma yolunda ilerliyor anladığım kadarıyla halinizden memnunsunuz ne tesadüf bizde çok memnunuz.

rakipleriniz amatör branşlarda kendi kazandıklarıyla , sponsorlarıyla final four oynuyor..siz nasıl kaynak yaratamıyorsunuz şaşıyorum..vıdı vıdı konuşuyorsunuz gs markadır markadır diye hani nerde marka niye sponsor bulunamıyor neden maddi kaynak yaratılamıyor.

biraz kafayı çalıştırmanız lazım bu işler kolay olmuyor , para kazanmak kolay degil demi

Kendi ürünlerini üretip satan spor kulüpleri arasında lider olan Fenerbahçe;mizin Fenerium mağazaları büyük bir rekora daha imza attı. Geçtiğimiz sezon itibari ile 1.720.000 adet ürün satıp 19 milyon $ ciro yaptı...

çok geride kaldınız çok.[signature][hline]98>100

[Bu mesaj Bonjo tarafından 13 Temmuz 2005 10:58 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Parası ödenmediği için MarsiLya GALATASARAYLa bugün masaya oturacak ve 5 miLyon Euro önerecek. MarsiLya keriz canım...[signature][hline]Arkamda yürüme, ben öncün olmayabilirim. Önümde yürüme, takipçin olmayabilirim. Yanımda yürü, böylece ikimiz eşit oluruz.

Kızılderili Atasözü
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Mave, 13 Temmuz 2005 11:14 tarihinde demiş ki:
Parası ödenmediği için MarsiLya GALATASARAYLa bugün masaya oturacak ve 5 miLyon Euro önerecek. MarsiLya keriz canım...

gs ın fifa da kazandıgı dava yok daha , avukatınız kendi söyledi...
ama bu sefer fifa topu kulüplere attı , dereyi görmeden paçayı sıvama...[signature][hline]98>100

[Bu mesaj Bonjo tarafından 13 Temmuz 2005 11:25 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:

mave biraz gercekci ol ...

bu cumleye sen inanıyormusun gercekten....
GS insaat firması diil stadın yapılmmamasının parayla ilgisi yokda nedemek?
Para varda canları istemioda ondanmı yapmıolar?
daha gecen ergun gursoy cıkıp borcuzumuz şudur her ilgilendigimiz futbolcu mali durumumuzu ogrendiginde transferden vazgeciyor demedimi?
Olaya fanatikce yaklaşma..[signature][hline]Bakınız! Na
Buyrun! Mail=MsN
Allahım sen beni dostlarımdan koru,Dusmanlarımla ben ilgilenirim.
Sosyal ağlarda paylaş

Borç oLabiLir gayet normaLdir. Zaten bütün dünya devLerinin borcu vardır , önemLi oLan o borçLarın karşıLıkLarının oLup oLmadığıdır. Yani o borç aLınan paranın iyi değerLendiriLip değerLendiriLmediğidir.[signature][hline]Arkamda yürüme, ben öncün olmayabilirim. Önümde yürüme, takipçin olmayabilirim. Yanımda yürü, böylece ikimiz eşit oluruz.

Kızılderili Atasözü
Sosyal ağlarda paylaş

mave ben de galatasaraylıyım ama yani sen de diyosun iyi değerlendirilip değerlendirilmediği ile ilgili diye
değerlendiremiyoruz ki borcumuz artıyor sürekli,ha son zamanlar bi düzelme var ama şu anda çoğu problemimiz mali sorunlarımızla alakalı...[signature][hline]Angelus/Rangermania
Bugarea[a.k.a The Bonzi Buddy] 15 Eylül 2004 20.09 tarihinde demişki:
demin çette ağlıodun *fıstık atar* *fıstık atar* diye

Sosyal ağlarda paylaş

Bu sezonun en kolpa haber ödülünü galatasaray ve deco topiciği alıyor...

tebrik eder başarıların devamını dileriz...

hayırlı kolpalar...[signature][hline]Kreese, 27 Haziran 2005 00:50 tarihinde demiş ki:
blachkaos ilk geldiğimden beri acaba fake mi diye düşünmeye başladım hakkında

DC++ Paticik Unofficial Hub:paticik.no-ip.org:411
bLogger oLdum ben!
Sosyal ağlarda paylaş

Ya saçma sapan görüşler ortaya koymayın. Galatasaray'ın Deco ile ilgilendiği falan yok. Pasfotomaç'ı da kaynak olarak göstermeyin alayı yalancı gazetedekilerin. Galatasaray'ın şu anda ilgilendiği tek isim var o da Pires. Gelir mi gelmez mi görücez bir kaç güne kadar.[signature][hline]Mike Portnoy | Vic Firth | Mapex
murderer dark forter // retired uo player
Sosyal ağlarda paylaş

said:
blackchaos, 13 Temmuz 2005 20:04 tarihinde demiş ki:
Bu sezonun en kolpa haber ödülünü galatasaray ve deco topiciği alıyor...

tebrik eder başarıların devamını dileriz...

hayırlı kolpalar...

valla birde Fenerbahçe ve Robinho haberide var...
ilk başta insan heyecanlanıyor medyanın dolduruşuna geliyor ama fanatikliği bir yana bırakıp mantıklı düşününce dünyanın en gözde futbolcusu ... real , manu , barça varken Fenerbahçeye gelmesi imkansız diyebiliyorum...
deco ve gs haberi de aynen bu tip bir haber...[signature][hline]98>100
Sosyal ağlarda paylaş

said:
paspatur, 13 Temmuz 2005 20:09 tarihinde demiş ki:
galatasaray zorlanmadan alır

Gerçekten fazla söylenecek söz yok!

Bakın arkadaşlar ;
Fb'li bir yönetici açıkladı.
Tr Klüplerinden uçuk yıldızlar beklemeyin. Biz Milan,Arsenal,R.Madrid...vs.vs gibi klüplerin ALMADIKLARInı alıyoruz.

Dikkatt![signature][hline]TW'ın GraLı =)
Fake Hoşgeldin. Bende Fake'im Nabar? :P

Londra'da Meydana Gelen El-Kaide Bağlantılı Terör Olayını Kınıyorum
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...