Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

sorun ne arkadaşlar yardım etmek yasak mı?

muzcu

Öne çıkan mesajlar

MErhaba

Demin konu açmışlar yeni patchi indiremiyorum diye. bende yardımcı olsun diye link verdim mesajımı silip konuyu kitlemişler. Ne yani link vermek yasak mı? Yoksa farkında olmadan terörist eylem mi yaptım. Haa aynı konu zaten var diyorsanız e madem kitlediniz benim mesajımı neden siliyorsunuz? yani kafama takılan şu acaba ne yanlışım oldu da mesajım silindi? Lütfen cevap bekliyorum yoksa daha ne yazam ben bu foruma en basit şey bile silincekse...

saygılarımla[signature][hline]Europe - Frostwhisper; KIZIL ELMA guildi.
Sosyal ağlarda paylaş

EU mu ? Eu ise özelden at bana linki .
Da su an Ben WOW kısmında kilitli konu göremiyorum ?
Direk konu yu mu sildiler.?[signature][hline]Nemo me impune lacessit.-Karşılığını ödemeden kimse bana zarar veremez.
Utinam tam facile vera invenire possem quam falsa convincere.-Keşke neyin doğru olduğunu da , yanlışı farkettiğim kadar kolay bulabilsem.
Sosyal ağlarda paylaş

baba banada Yaz sen kıtlesınler bız gorusek bızde yazarız[signature][hline]ExhaulteD, 31 Mayıs 2005 14:01 tarihinde demiş ki:
Kemalizm bir din ,Ataturk bir peygamber ,Anitkabir ise kabe degildir.
Delanoresse, 31 Mayıs 2005 14:03 tarihinde demiş ki:
ex, o yuzden Ataturk'u ve dusuncelerini seviyoruz
Sosyal ağlarda paylaş

www.wowguru.com/patch ama yine de bekleyeceksiniz çünkü onlar dahi indiremedi eu patchini, ben 1 saat önce girdim, 1 saat içinde koyulur yazıyordu. Ama us patch de sorun yok, o indirilebiliyor wowguru.com/patches'den. Eu oyuncuları paso refresh yapın sayfayı çıktığı gibi atlayın. :P[signature][hline]Europe - Frostwhisper; KIZIL ELMA guildi.
Sosyal ağlarda paylaş

muzcu nickiyle atilmis 6 mesaj var
sadece 2 tanesi bugune ait ve onlarda bu konuda

goremedim silinmis bir mesajini[signature][hline]Don't be afraid of the dark! Be afraid of what it hides!

Rahan, 04 Ocak 2005 19:36 tarihinde demiş ki:
ayrıca kimsenin sizi kolunuzdan tutup hristiyan yapabilme gibi bir ihtimali yok ki?? tarkan filmlerinde mi kaldınız naptınız siz anlamadım valla..
Sosyal ağlarda paylaş

valla yukarda konuya yazmıştım ama submite basmadım mı ne alla alla neyse ya sorun yok. bir an öle görünce. ilgi için teşekkrler hehe.[signature][hline]Europe - Frostwhisper; KIZIL ELMA guildi.

[Bu mesaj muzcu tarafından 13 Temmuz 2005 14:29 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...