Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Sasa İLiç İmza attı


Mave

Öne çıkan mesajlar

Galatasaray, Sırbistan-Karadağ takımlarından FC Partizan'ın kaptanı Sasa Ilic'i transfer etti.
Transfer görüşmeleri için Sırbistan-Karadağ'da bulunan kulüp sportif direktörü Bülent Tulun, FC Partizan ve Sasa Ilic'le her konuda anlaşmaya vardıklarını, ardından da 3 yıllık sözleşme imzaladıklarını açıkladı.
Ilic'in, Teknik Direktör Eric Gerets'in istediği isimlerden biri olduğunu ve bu transferi bitirdiklerini belirten Tulun, Sırp oyuncunun yarın Hollanda'da süren kamp çalışmalarına katılacağını ifade etti.

ILIC KİMDİR?

Kaptanı olduğu FC Partizan ve Sırbistan-Karadağ Milli Takımı'nda orta sahada görev yapan Sasa Ilic, 28 yaşında ve 1.78 metre boyunda. Futbol hayatına FC Partizan'da başlayan Ilic, 7 sezon formasını giydiği takımından 2003-2004 sezonun ortasında İspanya'nın Celta Vigo takımına transfer olmasına karşın, forma giydiği 13 maçta beklenen performansı veremeyince geçtiğimiz sezonun başında yeniden kulübüne döndü.
Ilic, bir orta saha oyuncusu olmasına karşın geride kalan sezonda forma giydiği 22 maçta 16 gole imza atmasını bildi.[signature][hline]Arkamda yürüme, ben öncün olmayabilirim. Önümde yürüme, takipçin olmayabilirim. Yanımda yürü, böylece ikimiz eşit oluruz.

Kızılderili Atasözü
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

bu adam kim la sadf[signature][hline]Cmabridge Üinversitesi
Cmabridge Üinversitesinde yaıpaln bir arşaıtrmaya gröe, bir kleimedkei hafrlrein hnagi sıarda didizlikleri dğeil, ilk ve son hafrlrein dğoru yedre olamalrı öenm tşamıatkadır. Geirsi taammen kamradaşır ve ynie de surosnuz olraak okubanilir. Buunn sbeebi isnan benyinin her hafri tek tek dieğl kemileelri bir btüün oralak omukadısır.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

allahım...pires ...rober pires ..gerçek mi ya ,bayadır takip etmiyorum,güven sıfır hala yönetime,soğuttular beni iyice,iliç kimdir bilmem ama pires gelsin baba ya!!!![signature][hline]Green is the colour of my death
as in winter-guise I swoop towards the ground
Green is the landscape of my sorrowfilled passing
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

yeni alınan adam da bunu demiş hehe
''Galatasaray ile bir süredir görüşüyordum. Ancak böylesine büyük bir takıma gideceğimi yeni farkettim. Çünkü Galatasaray’ın UEFA Kupası’nı kazandığını bilmiyordum. Benim için gurur verici bir olay''
hay allahım bu nedir...[signature][hline]Green is the colour of my death
as in winter-guise I swoop towards the ground
Green is the landscape of my sorrowfilled passing
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
  • Yeni Oluştur...