Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Druid mi Shaman mı

Daevron

Öne çıkan mesajlar

said:
arcane, 31 Temmuz 2004 21:48 tarihinde demiş ki:
umarım blizzard mageleri çook güçlü yapar.
mageler öbür karakterle aynı güçte olmamalı, çok daha güçlü olmalılar.ama geliştirmesi en zor karakter de olmalı.

UO'da mage çok güçlüydü.
tek gereken birazcık reg. Başlarda zombileri lighting ata ata öldürüyorsun.
Hele sonralara doğru mage acayip güçleniyor, Mesela britin ordaki champ'ta fighterlar birşey yapamazken, mageler tepe taklak yapıyordu champi..

mageler güçlü olsun tamam, ama fighterlar da ezik olmasın en azından magelerin öldürebileceği herşeyi onlar da aynı seviyede öldürebilsinler.. Ya da mageler çok zarar verebilen büyüler yapabilsinler, ama HP'leri Fighterların 5'de 1'i felan olsun..

eğer mageleri über class yaparlarsa, nubiler veya hardcore rpciler dışında kimse fighter seçmez..

Ki Warhammer'da Büyücüler über classdı, savaşçı bir champion kadar woundu vardı bir de üstüne deli gibi büyü atıyordu. Neyseki o büyücülerin de puanı aşırı derece fazla oluyordu, her orduya 2-3 nagash koyup karşı orduyu mahvedemiyorduk..[signature][hline]iyi kötü çirkin

[Bu mesaj Bonecrusher tarafından 02 Ağustos 2004 13:29 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

valla o 2 dk lık lvl 47 troll mage videosunda adam tek vurusta 1318 koydu maşallah didim :), gerçi lvl 50 ye dayanmış eleman normaldir. bunun yanında HP si 1400 ve MP side 3000 Civarı idi bence bunnar normal değerler. aynı seviyede bi warrior ın HP si ve armor ı mage in yaklaşık 2 veya 3 katına yakındır kanatindeyim. Birde mageler metal zırh giyemiyolarlar bu wowda deri ve kürkten yapılmış zırhları giyebildikleri için armorlarıda güçsüz durumda.
Sosyal ağlarda paylaş

Valla son 1 haftadir WoW beta ile haşırneşir olabilme şansı buldum
Elimden geldiğince araştırdım elledim ortalığı
öncelikle gerçekler

Şu anda çok az class ın talent tree'si belli oldu
mage de onlardan biri ve aşırı damage felan bunun sonucu. blizzard bu konuyu bildiğini güç dengeleme hadisesine gireceklerini söyledi
bu arada druid şu anda ortamlardaki en baba solo karakteri vefakat onun da çok fazla instatnt i olduğu için düzeltmeey gidileceği söylendi
shaman su anda çok oynanan bi class diil
paladinin hordcasi bi nevi
herşeyden biraz yapan bi class

bu arada lvl olayı da şööle
oyun TAMAMEN quest based, yani mob kesip xp almak die bişi yok. sürekli lvl iniza uygun questlerin olduğu zonelara doğru sürükleniyorsunuz
item quest derken lvllar kendi geliyor :)
bilhassa instance dungeon diye belirttikleri özel quest alanları var ki bence oyunun tadı PvE anlamında orada belli oluyor

PvP bölümüne giremedim henüz
hem lvl im çok müsait değil (22)
hem de PvP diil normal serverda olduğum için aksiyona çok yakın olmadım
Arada bi human mage öldürülmesine yardimci oldum
bir başkasına kurban oldum :) o kadar

neyse bööle[signature][hline]Kalima..........Minstrel of The Hun
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Grom_Hellscream, 01 Ağustos 2004 17:31 tarihinde demiş ki:
Arcane nin dedigi gibi olmalı bencede ama herkes mage olcak o yüzden mage olmak swg de jedi olmak kadar zor bişi olmalı bunu frp online dada sölemiştim zaten

Ama bu warcraft.[signature][hline] Aşk ve pilav böceği
"To empty your mind is to fill your grave."

Sosyal ağlarda paylaş

• 11 ay sonra ...
said:
Infernus_Manolo, 03 Ağustos 2004 14:31 tarihinde demiş ki:
Shaman

ehehe betada hayvan formunda mana regenerate edemeyen "gimp" druidin o dandikliğinin şu anda yerinde yeller estiğini söyleyeyim
pvp istiyorsan tercihine bakar, ben her zaman ağır, sakin öldürmeyi sevdiğim için druidi seçerim

pvede de druid zaten söylemeye gerek yok primary healer combat rezzer innervater vs
Sosyal ağlarda paylaş

Druid Kas Shamanları Ye.
Shaman Kastım Mutsuzum,Çoğu Class Duellerimi Decline Edio.
Bi Mc Runda 3-4 Tane Druid Olur İtem Kapma Sansin Artar.
Kasması Accık Zor Bir Class Ama Değiceğine Eminim.
Şurda 3-4 Haftam Kalmasa Açıp Kascaktım.
Hem Dalim Hem Healliyim Diosan Druid Aç.[signature][hline]Shippy
P.s=Helmle Cheste Laf Yok :(
Sosyal ağlarda paylaş

said:
StRencher, 31 Temmuz 2004 22:02 tarihinde demiş ki:
said:
Mosquito, 31 Temmuz 2004 21:43 tarihinde demiş ki:
pek forumlarını okumadım sadece şöle birkaç başlığa göz gezdirdim ama çoğu kişi mageler uber oldu 2k damge ile insta kill çekiyorlar 5mage e karşı hiç kimse bi halt yapamıyor falan diye dert yanıyorlardı.
umaırm blizzard dengeleme işini iyi yapar her yerde büyüler uçuşmaz.
sırf karizmasından dolayı orc warrior açıcam ezik büzük kalmaz inş diğer classlara göre

Rouge'lar Mage katilidir...

Ama Frost Mage Ne Hikmetse Rogue'u Alıo.[signature][hline]Shippy
P.s=Helmle Cheste Laf Yok :(
Sosyal ağlarda paylaş

shamandan cacık olmaz.Anca bayrak taşırlar lvl 20-30 arası okadar :D[signature][hline]ExhaulteD, 31 Mayıs 2005 14:01 tarihinde demiş ki:
Kemalizm bir din ,Ataturk bir peygamber ,Anitkabir ise kabe degildir.
Delanoresse, 31 Mayıs 2005 14:03 tarihinde demiş ki:
ex, o yuzden Ataturk'u ve dusuncelerini seviyoruz
Sosyal ağlarda paylaş

said:
arcane, 31 Temmuz 2004 21:48 tarihinde demiş ki:
umarım blizzard mageleri çook güçlü yapar.
mageler öbür karakterle aynı güçte olmamalı, çok daha güçlü olmalılar.ama geliştirmesi en zor karakter de olmalı.

warcraft dünyasına en biletix sınıf mageler normalde ama tabii oyunlara başka türlü yansıtmak zorunda oluyorlar PC denge hususları için.

Magesin galiba?:D[signature][hline]"so now, i got a granddaughter from a son who's not me own, and a daughter o' his that's not his own. ye'd think that one of us would've figured out that half the fun's makin' tha damn brats!"
Bruenor Battlehammer
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...