robinson Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 hepi pörtlekkk[signature][hline]www.MerlininKazani.com Ayrıca Kadıköy Anadolu gençliğindeniz !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 :tebrikz: kendisine Opeth'den BlackRose Immortal'i hediye edelim : P[signature][hline]Agac rüzgari affetse bile, kirilmis bir kere... Elandra, Night Elf Priestess Penthesilea, Night Elf Huntress Penth, Gnome Rogue Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 :tebrikz: iyki doğdun blackrose, nice senelere..[signature][hline]parce que moi je rêve, moi je ne le suis pas.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 nice senelere. :tebrikz:[signature][hline]| ===> orc_lord <=== | leverne vistas! | |Buddy/Old|Buddy Webpage|Pati Pet|KTB için..| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BladeSinger Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 yıllar sonra ilk mesaj buna olsun bari :) iyi ki dogdunn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 turk gencliginin hayatini karartti bu adam kanser gibi yaydi uo'yu ama genede dogum gunu kutlu olsun :)[signature][hline]TOiO Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 mutlu yillar :)[signature][hline] Chillin Killin Billin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 EDITCI KRAL HAIL HAIL HAIL[signature][hline]OKUYUN OKUTTURUN BonePART's Blog Last Update: 29.06.2005 Siz "The King is Dead. Hail The New King" diye bagira durun ben ustume satafatli bisiler giyinip geliyorum. - BonePART Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nukem_Verite Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 11 temmuz doğumlu mu :) höhö bende 11 temmuz doğum günün kutlu olsun şimdiden[signature][hline]Mayhem, 13 Haziran 2005 23:15 tarihinde demiş ki: p.mye site adresini gönder, halledeyim siteyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 :tebrikz:[signature][hline]G3NK DC++ Paticik Unofficial Hub:paticik.no-ip.org:411 zitem illede zitem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 nice seneleree[signature][hline]BabacumMostors, 28 Haziran 2005 15:02 tarihinde demiş ki: monitörün kulağı vardır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metboy Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 nice patili yıllara.[signature][hline];;suitfly | icq | msn: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Karagülün solmasın :) nice senelere[signature][hline]Absolut, 01 Haziran 2005 11:47 tarihinde demiş ki: Osman kılıcımı rolladı. Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış; "-Ulan kaşık düşmanı, baltamı getir. Ekmek almaya gidiyorum" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 gelecek doğumgününe kadar olan olan süre bundan öncekinden bu yana geçen süreden daha büyük mutluluklar getirir dilerim ki, ve sanıyorum ki öyle olacak.. ;)[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki: People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 mutlu yıllarrr!![signature][hline]hügolülülülülüüüüüüüü!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceday Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 said: Dela, 10 Temmuz 2005 03:16 tarihinde demiş ki: turk gencliginin hayatini karartti bu adam kanser gibi yaydi uo'yu ama genede dogum gunu kutlu olsun :) lol aynen :) üşenmeyip taa zonguldaktan cd göndermişti bana da.. mutlu yıllara black.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 mutlu yıllar=)[signature][hline]Angelus/Rangermania Bugarea[a.k.a The Bonzi Buddy] 15 Eylül 2004 20.09 tarihinde demişki: demin çette ağlıodun *fıstık atar* *fıstık atar* diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Berk Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 hepi pörtlek çilekroz, konteynerlerin hep internetli ve klimalı olsun,[signature][hline]MVAB Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eno Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 said: Eno, 10 Temmuz 2004 14:01 tarihinde demiş ki: Sene kaçtı bilmem... SNN de UO oynamaya başlamış insanlar... Başlayalı 1 ay geçmiş, ben de katıldım aralarına.. Sürekli insanlara cd gönderen birisi vardı... Şu anda Türkiye'de bu kadar çok uo yu bilen, buna bağlı olarak paticik in bugünlerde buralara gelmiş olmasını sağlayan yegane insan.... Gün geldi, osi de uo oynayacam... Yaş tutmuyor o zamanlar kredi kartı için.. Ararsın, tararsın.. Birden black i hatırlarsın, yardım eder dersin... Affetmez, yardımını esirgemez... İnşaat konusunda biriyle sohbete girersin... Hemen aklına black in müthiş patlatma resimleri ve hikayeleri gelir.. Ciddi ciddi biriyle konuşurken gülünce, fırçayı yersin :) 6 sene dial up kullanan birisi olarak, blackin kimi zaman dial up bile kullanamadığını hatırlarsın... Sonra, yıllar sonra adsl e kavuşursun.. Sevinirsin... Ama bundan birkaç ay sonra da black adsle kavuşur.. Kendi kavuştuğun zamandan daha fazla sevinirsin.. İyi ki doğdun üstadım, iyi ki varsın... 2 gün önceden şenliklerin başlamasını da, hak ediyorsun :) Geçen yıl aynen böyle söyleyip başlatmıştık kutlamaları... Ekleyecek çok da fazla birşey yok.. İyi ki varsın... Tahmin ediyorum bu yıl hayat biraz değişiyor senin için, biraz güzelleşiyor... Belki biraz da zorlaşıyor.. :)Umarım mutlu olursun.. İyi seneler! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 herkese teşekkürler, doğum günüm 12 temmuz yani bugün :) pek görünmememin nedeni de cuma 8'inde düğünüm vardı pek nete giremiyorum, bugün kesin doğum günümü hatırlayan arkadaşlar olmuştur diye bakiyim dedim ;) tekrar teşekkür ederim, iyi ki varsınız...[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 dogum gunun kutlu olsun blackrose... yengec olmak da bı baska guzel:)[signature][hline]sevmesen de beni.. özledim sesini.. git desem de yine gitmesen.. yıllardır çektiğim bu hasret mi çile mi? haram mısın bana bir bilsem.. bebeğim benim.. hayalet sevgilim.. (madcat saolsun:) ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 hepi pöööörtlek tuuuu yuuu! :tebrikz:[signature][hline]Nail "NaileR" Avunduk - Türkiye'nin yürüyen, koşan, zıplayan en büyük ve kapsamlı Star Trek ansiklopedisi KoÇ '04 | CMU '09 | c4A | ST:O | Star Trek TR | MSN: [email protected] | Jean-Luc Picard: "..Let's make sure history never forgets.. the name.. Enterprise" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar