demirbilek2 Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Devlet Cesme'de niye bomba patlatip insanlari oldursun, kendi turizmini baltalasin, gerginlik ortami yaratsin. Birakin yaa, sacmalamanin da bi siniri var. Bu kadar zirvalamakta olmaz artik. Teror orgutleri yapiyor iste, belli artik, kimin yaptigi da belli. Ha bunlarin arkasinda bazi devletler var, ama bizim devletimiz degil. Kuzey Irak'ta, Kandil daginda, ABD ve AB ulkelerinin parasal destegi ve korumasi altinda bu adamlar egitiliyor, gucleniyor. Hani ABD ve Ingiltere Irak'a girmeden once, son yillarda Turkiye'de teror oluyormuydu onu bi soyleyin? Kimin yaptigi belli. Bizdeki zayif iradeli hukumetler, ezik liderler ses cikartmiyor. 200 tane F-16 mal gibi yatiyor uslerde. Yukleyin kardesim sunlarin hepsini, yagdirin tepelerine bombalari, gorsunler neymis. Ama nerdeee... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 kara bahtım kem talihim.bu gece cesmeye gidiorm..[signature][hline]buyuklerimin ellerinden ,kucuklerimin gozlerinden,yasıtlarımın iki kaslarının arasından operim.derin saygılarımla.... iRiN bacınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 yaşanmayacak noktaya getirecekler ülkemizi![signature][hline]Sert Kal Taviz Verme ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 said: demirbilek2, 10 Temmuz 2005 17:53 tarihinde demiş ki: Devlet Cesme'de niye bomba patlatip insanlari oldursun, kendi turizmini baltalasin, gerginlik ortami yaratsin. Birakin yaa, sacmalamanin da bi siniri var. Bu kadar zirvalamakta olmaz artik. Teror orgutleri yapiyor iste, belli artik, kimin yaptigi da belli. Ha bunlarin arkasinda bazi devletler var, ama bizim devletimiz degil. Kuzey Irak'ta, Kandil daginda, ABD ve AB ulkelerinin parasal destegi ve korumasi altinda bu adamlar egitiliyor, gucleniyor. Hani ABD ve Ingiltere Irak'a girmeden once, son yillarda Turkiye'de teror oluyormuydu onu bi soyleyin? Kimin yaptigi belli. Bizdeki zayif iradeli hukumetler, ezik liderler ses cikartmiyor. 200 tane F-16 mal gibi yatiyor uslerde. Yukleyin kardesim sunlarin hepsini, yagdirin tepelerine bombalari, gorsunler neymis. Ama nerdeee... Önce biraz okusaydın forumu keşke... Çünkü konu Türkiyenin teröre desteğiyse çeşmedeki patlamayla alakalı değil, başka alanlarda ama kesin bir destek olduğu yönünde işe geldiğinde... Ha merak etme, yeni alınan 300 civarı insansız mini casus uçakla dağlar tepeler mağralar taranacak ve teröre derin bi darbe daha vurulacak... Ama o terörü zamanında bizim de beslediğimizi kimse inkar edemez.[signature][hline]Kalın odun zırh içindeki şovalye ruhu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 fedaykin bu kurtuluş savaşçılarına ne mazeret bulacak çok merak ediyorum[signature][hline]shinsetsu desu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 ortalık karışmaya devam ediyor..[signature][hline]| ===> orc_lord <=== | leverne vistas! | |Buddy/Old|Buddy Webpage|Pati Pet|KTB için..| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Bu arada patlamada yaralananların isim listesini falan bulabileceğim bir kaynak bilen var mı? Cep telefonundan ulaşamadığım biri var da...[signature][hline]Kalın odun zırh içindeki şovalye ruhu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 aynen ya[signature][hline]ExhaulteD, 31 Mayıs 2005 14:01 tarihinde demiş ki: Kemalizm bir din ,Ataturk bir peygamber ,Anitkabir ise kabe degildir. Delanoresse, 31 Mayıs 2005 14:03 tarihinde demiş ki: ex, o yuzden Ataturk'u ve dusuncelerini seviyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ancalagan Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 ilginc bisey haberleri fazla yaymadialr ama snn de baya gösterdiler cidden ilginc..... heralde turizm sezonu diye kanallarda yerli turisti tırstırmakmi istemiolar ne.. ?[signature][hline]Davut Vedaoglu says in episode 3: Fezagezer join me beKaos Ay em yor fathır ... FEzAGezer:noooooo Tam bu sıralarda bi ses O Bİ Vanlİ: Yuguz Dı Fors look Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 şahsen bende burada aldım haberi olabilir valla.[signature][hline]Andolsunki onu yapan ve yaptıran için de Ahirette Cennetten bir nasip olmadığını biliyorlardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 bi kayıp yok değil mi?[signature][hline]Aket Atum Adını vermek istemeyeen bir pati, 06 Temmuz 2005 17:26 tarihinde aşağıdakini bir demiş pir demiş; ''Hiçbir dişi durduk yere şirinLik yapmaz'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ancalagan Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 yok kayip yok hafif yarali var o kadar[signature][hline]Davut Vedaoglu says in episode 3: Fezagezer join me beKaos Ay em yor fathır ... FEzAGezer:noooooo Tam bu sıralarda bi ses O Bİ Vanlİ: Yuguz Dı Fors look Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trapt Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 bi haber de biz verelim.. Türkiye deki gasp olayın artışları ..pkk tarafından planlanmış..çocuk doğudan geliyor..gaspını yapıyor memleketine geri dönüyor..o para pkk nın hayrına gidiyor.. düzen bozuluyor..yanında bu tür patlamalarda cabası.. yazık ya..[signature][hline]It's a lie. A kiss with opened eyes. And she's not breathing back. Anything but bother me. It takes my pain away Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ancalagan Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Olabilirde uzun süre onuda düsünmüştüm bu gasplarin birileri tarafindan organize edildigini fln ama söylede düsünürsen türkiye bu igrnc ekonomiyle ... ee tabi normaldir fakir adam naapsin ya birini soyacak yada ölücek calisamiyo iş yok para kazansa doyamıyo.......... ülke kendini adam etse bunlarin hiçbiri olmaz zaten ama neyseeeeeeeeeee konyuu saptırmayalim dimi :)[signature][hline]Davut Vedaoglu says in episode 3: Fezagezer join me beKaos Ay em yor fathır ... FEzAGezer:noooooo Tam bu sıralarda bi ses O Bİ Vanlİ: Yuguz Dı Fors look Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 said: Erutan, 10 Temmuz 2005 15:36 tarihinde demiş ki: said: Hardter, 10 Temmuz 2005 15:35 tarihinde demiş ki: dünyanın sonu geldı gercekten galıba amerikanın sonu geldi.Çöküşü yakındır... Görebilcez. Bence amerikanın sonu dünyanın sonudur. Denge kalmasını boşver ama teknolojilerini kimse çözebilmiş değil. Yıllardır kendi içlerinde neler geliştirdi kimse bilmiyor ve ben tırsıyorum...[signature][hline]Beni öldürmeyen şey güçlü kılar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SteelBB Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 said: Erutan, 10 Temmuz 2005 15:36 tarihinde demiş ki: iyide Iraktaki sivilleri yine Iraklılar öldürüyor? Her gün canlı bomba oluyo birisi haydaaa 700 800 ölü ile kapatıyorlar günü. Doğru. Adamlarda millet sevgisi yandaşı kollama hissi yokki sadece terör kan ve şiddet. gece gece bi okim dedim de msj ı görünce dayanamadım yine.[signature][hline] "fighter/mage hybrid karakter: fighter: ben kilicimi cikarip yaratigin fireball'unu bloke ederken bir yandan obur elimle kitaptan lightning bolt buyusu okuyorum.. DM: oldu....." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mathias Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Gene turistleri tırstırmak için bunlar.[signature][hline]What we do in life,echoes in eternity. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fedaykin Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 said: Apache, 11 Temmuz 2005 00:37 tarihinde demiş ki: fedaykin bu kurtuluş savaşçılarına ne mazeret bulacak çok merak ediyorum Yazdıklarımı kıçıyla okuyanlar bombalamaları destekliyorum olarak algılayabilir ancak gözüyle okuyanlar İngiltere olayında benim diğer tarafında terörist olduğunu söylediğimi anlayacaktır. said: fedaykin, 07 Temmuz 2005 17:18 tarihinde demiş ki: Terörist eylem değildir diyen var mı yok Ancak kimi arkadaşlar karşı tarafında terörist olduğunu kabul etmekte sıkıntıları var. Dres bab açıklamış neden sıkıntı çektiklerini said: Dresquin, 07 Temmuz 2005 16:47 tarihinde demiş ki:Terör, CNN hangisi terör diyorsa odur. said: fedaykin, 07 Temmuz 2005 17:02 tarihinde demiş ki: İngiliz halkı öcüdür dedim mi, hayır. Ben yönetimlerine diyorum. bu bombalamanında birinci dereceden sorumlusu Blair'dir.[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir. bi fransız gastesi de şey demiş: "ırak üç parçaya ayrılıcak. 1-normal 2-süper 3-kurşunsuz" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 dünyada işler iyi gitmiyo[signature][hline]album|pati sözlük|Lominadze|news| blog|gececi|mail/msn|Founder of AAL'05| *** Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 TRTye mail attım dışişleri bakanlığına sorun listeyi dediler. Oraya sorim dedim bisürü şey istediler tc kimlik no, imza vs.. Uğraştırıyolar baya.. Yok mu şu çeşmede yaralananların isim listesi elinde olan yaw :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nindalf Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 pfff suanki durum nbedir daha ayrıntılı biln varmı ?[signature][hline]SupeRock Kiteboard Company Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 said: Azmodai, 10 Temmuz 2005 15:00 tarihinde demiş ki: hadi bakalim gecen gun OH OH IYI OLDU INGILIZLERE NE GUZEL PATLADILAR HA HA diyenler burdada desin ayni seyi. terrorun dini, rengi ve irki yoktur. düüt düüt topla çevir çevir direksiyonu.. biraz daha çevirsen ülkenin ekonomik sorunları çıkıcak.. meali anlamayan nesle aşina değilim.. orada anlatılan farklıydı yani..[signature][hline] King Kong gelsede dans etse.. Nostalji Mp3 : Status Quo - In The Army Now | arşiv********* [Bu mesaj MartinLGore tarafından 12 Temmuz 2005 11:54 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 said: Erutan, 10 Temmuz 2005 15:36 tarihinde demiş ki: amerikanın sonu geldi.Çöküşü yakındır... Görebilcez. offtopic bişi dicem.. çin böyle giderse ekonomik büyüklük babında 2020 yılında Amerika'ya yetişecek. Yani 2020'de ikinci bir Amerika olacak. Hatta Amerika Çin yüzünden yavaşlayacak, 2020 yılından sonra süper güç Çin olacak..[signature][hline] King Kong gelsede dans etse.. Nostalji Mp3 : Status Quo - In The Army Now | arşiv********* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 abd ye de çinede kafam girsin.Kral bizi huleyn =)[signature][hline]ExhaulteD, 31 Mayıs 2005 14:01 tarihinde demiş ki: Kemalizm bir din ,Ataturk bir peygamber ,Anitkabir ise kabe degildir. Delanoresse, 31 Mayıs 2005 14:03 tarihinde demiş ki: ex, o yuzden Ataturk'u ve dusuncelerini seviyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wanderer Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 said: Rewendor, 10 Temmuz 2005 15:56 tarihinde demiş ki: Türkiye hiç mi beslemedi terörü sanıyosunuz? PKK'yı bir zamanlar biraz olsun besleyen güçlendiren de Türkiye değil miydi sanıyosun boccob, "büyüsünler de biz de savaşalım, bir bahane olsun doğu için" diye, yine türk ordusu uçaklarından hizbullah lehine afişler atılmadı mı güneydoğuda sırf türkiyenin çıkarına olduğu için? Her devlet terörü destekler çıkarına olduğu sürece. türkiyenin hizbullah'ı pkk'ya karşı desteklediği doğrudur, ama pkk'yı direk desteklemesi söz konusu değil.[signature][hline]hold the line does anybody want to take it anymore? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar