Dygrogrand Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Evet her gece komşuyla beraber oyun oynuyoruz ama oynayacak oyun bulamıyoruz.. 3 haftadır heroes 3 oynuyorduk o baydı biraz artık, fm oynadık o da biraz baydı, athens 2004 oynuyoruz şu an, o da bayınca ne oynayabiliriz?? şöyle hotseati zevkli olan oyunları bi saysanız.. mame'de falan da olur bu oyunlar. Mame oyunlarını çok bilmediğimizden hangisini indireceğimizi bilemedik.. ama mame oyunları genelde aynı tarz olduğundan diğer oyunlar tercihimiz..[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dygrogrand Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Bu arada illa klavyeden olması gerekmiyor 2 kişilik oyunun,kol da var, ama fifa veya nba demeyin :D[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 civilization[signature][hline]Icq: 50896214 / Msn & E-Mail: [email protected] Homer to aliens: "Don't eat me, I have a wife and children! Eat them!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zlorwf Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Pişersiniz bu sıcakta hotseat ile. *!geri dönüp kaçmaya ba..*[signature][hline] Let me in, i'll bury the pain. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 little fighter 2 oynayin gayet zevkli valla :)[signature][hline]Knight Online oyniyacagima, evcilik oynarim daha zevkli ... [i][b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zamo Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Metal Slug ve Street Hoop oynayın.Sanırım ikisi de Neo-Geo oynu.[signature][hline]I came, I saw, I conquered Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 ah ah benle oyun oynıycak potansiyelde komsu yok herkes yasli[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" "Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir" Mix|MSN|Blogs of my life Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Rag Doll Matrix Reloaded psikopat bir oyun, ragdoll olarak acan simiti kullanarak mermilerden kaçıyorsunuz, hotseat olarak oynarken biri adamı kaçırtıyor, diğeri mouse ile vurmaya çalışıyor. ip ile falan da oynanabiliyor sanırım. bu da oyundan bir ekran görüntüsü.[signature][hline]beş hececilerH.B.E10 Temmuzda! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 worms tabiiki[signature][hline]Azmod3lli L33trano, Leetranos.com acildi... test surusundeyiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dygrogrand Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 worms ve civilization arkadaş beceremio, street hoop ve metal slug da baydı.. o smith olayını deneriz, başka var mı? cd oyunu falan da olur[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 abi su matrix olayi supermis yanliz stciky feet falan war beceremedim onlari:D[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" "Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir" Mix|MSN|Blogs of my life Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 onlar zamanla açılıyor. readme dosyasında yazıyor nasıl açıldığı falan.[signature][hline]beş hececiler H.B.E 10 Temmuzda! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VashTheStampede Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Evet Worms sıkana kadar baya oyalar. Ayrıca Sonic Heroes var çokda kötü sayılmaz. Sonra Lego Starwars var aynı anda iki kişi oynuyor. Baya eğlenceli oluyor :) (öldüremedi diye adama yakın mesafe grip (ben yarattım bir kaç gün önce :P) çekmediğiniz sürece sorun olmaz oyunda :)[signature][hline]Ecm 5x Priest Clan:Nym yeni bir clan kurmuş tesadüf oraya girdim. Adını unuttum valla :P Diez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 ya worms deilde sey neydi adı ya wormsun real time olanının[signature][hline]OKUYUN OKUTTURUN BonePART's Blog Last Update: 29.06.2005 Siz "The King is Dead. Hail The New King" diye bagira durun ben ustume satafatli bisiler giyinip geliyorum. - BonePART Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VashTheStampede Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 said: BonePART, 11 Temmuz 2005 04:25 tarihinde demiş ki: ya worms deilde sey neydi adı ya wormsun real time olanının Hiç duymadım Real Time Worms. Allah Allah??[signature][hline]Ecm 5x Priest Clan:Nym'in clan bugün bi ezik muhabbetinden kapandı ama anlamadım :??? Diez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zlorwf Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Liero.[signature][hline] Let me in, i'll bury the pain. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dygrogrand Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 arkadaşlar worms oynayamıyoruz demiştim... araba yarışı var mı güzel collin mcrea 3 bulamadım, o tarz arabanın yere yapışmadığı hot seati olan ne var?[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zerokull Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Star Wars Lego Çok über bu arada gerçekten oturup eğlenceli eğlenceli oynanası çocuk oyunu gibin görmeyin.[signature][hline]Love is all around. Wallaha billiha inanmıyan Atatürk Havalimanına baksın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 lego star warsın hotseatini hala deneyemedim (adam yok ehe) ama deneyenler süper diyor. denemek lazım:)[signature][hline]beş hececiler H.B.E 10 Temmuzda! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 abi hot seat dedigin turn based'dir araba yarisinin turn based'i mi olurmus :p lotus 3 oynayin split screen :D edit: jazz jack rabbit adli olaganustu platform oyununu da deneyin mutlaka, split screen feci zevkli. [Bu mesaj Mirage tarafından 11 Temmuz 2005 13:57 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 jazz da süperdir evet. abandonware sitelerde mevcut. 19 mb zaten:) hatta üşenmeyim url vereyim: Jazz Jackrabbit 2 not: jazz jackrabbit 1 de var, ama hotseat yoktu hatırladığım kadarıyla. o sebeple koymadım. aynı sitede mevcut o da ilki nasıldı acep diye merak ederseniz:)[signature][hline]beş hececiler H.B.E 10 Temmuzda! [Bu mesaj Heffer tarafından 11 Temmuz 2005 21:28 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 madem artik hersey baydi bir santranc oyunu deneyin hot seat te . her derda deva santranc !!! :D[signature][hline]Fiery angels fell . Deep thunder roared around their shores... Burning with the fires of Orc. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Yaa bir adet satranç oyunu var BattleChess diye taşları hareket ettirince canlanıyordu:) Çocukluğumun oyunudur. Full sürümü olan varsa bulduğu yeri yazarsa çok sevinirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Battle Chess for Windows[signature][hline]beş hececiler H.B.E 10 Temmuzda! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Heffer sıkıntıma yine hızır gibi yetistin hll diyorum:P[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" "Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir" Mix|MSN|Blogs of my life Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar