batuhan Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 Kotor 1 i bitirdikten sonra kotor 2 deki o karakterin yürüyüşüne bir türlü alışamadım ve direk sildim :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 Zaten karakterin yürüyüşüne göre rpg değerlendiriyorsan hiç oynama sen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 ahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Brianna, also known as "The Last Handmaiden," or simply "Handmaiden," was a half-Echani fighter, and illegitimate daughter to the famous Echani General Yusanis and Jedi Master Arren Kae, diyo sw wiki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Wookiepedia said: On whether Kreia and Kae are one and the same, lead designer Chris Avellone said "Can’t comment, but good catch. Sorry."[3]. Avellone has previously used the phrase "good catch" in the Fallout Bibles to describe unintended implications he likes Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 cidden bi acayip yuruyodu ama karakter lan asdfasf, o kadar rahatsizo lmustumki boel yururken paso lighsaber cikartip sallatiyordum dikkatimi alsin diye bide 2 nin bosslari kotu ya, nihilus gelio GACIN GACIN derken pat diye adamin E-Z mode olmesi cok komikti, yetersiz herifler adam gibi boss bile yapamio Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Abi nihilusun olayı zaten exile a karşı yetersiz olması, neden herkes bu örneği veriyor =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 cunki dandik karakter, hikayede kotor 1 e kiyasla rezalet bi halt anlasilmio, sonuda cok uyduruk http://iruntheinternet.com/lulzdump/images/Han-Solo-trollface-troll-star%20wars-1300627027V.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Haksızsın viktor http://img251.imageshack.us/img251/5853/totalrecall09.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 kotor 1 in son bossu daha kolaydıki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Malak default sith lord zaten, direkt born to lose... Dragon Age Origins'de daha bastan tower'da karsina cikan Ogre, daha saglam boss Malak denen kapasitesizden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 abi adamin ismi darth malak zaten eheueheueheu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
batuhan Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 axedice said: Zaten karakterin yürüyüşüne göre rpg değerlendiriyorsan hiç oynama sen. Neden oynamıyım rol yapma oyunu değilmi oynanabilirlik çok kötüydü oynamadım.Öyle yürüyen birinin rolunu yapamam ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 kotor 1 in 2 ye göre tek üstün yönü yavindeki uydudan aldığın 2 tane renk kristali ve revan olabilir, hoş revanız güye doya doya revan da olamıyoruz bütün diyalog seçenekleri moral faggotry dolu üstüne bide yaptığımız evil dalgalar çocukların şekerlerini çalmaktan öteye gidemiyo :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 kotor 1 pataklar arkadaş l değiştirmiyor kelimenin anlamını -sam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Oynanabilirlik nasıl kötüydü ya >_> Yürüyüş simülasyonlarına kıyasla kötüdür belki hareketler bilemeyeceğim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leopar Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 steam summer camp indirimi sebeiyle aldim kotoru, yine oynadim yine hastasi oldum bu arada kotorda tariste ilk apartmandan ciktiginizda orada bi janitor var, konustum ismim kadir dedi herif direk su moda girdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 et gecen gun ben de dedim, vay kadir abi naber diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 türkleri ya terrorist ya da kapıcı yapıyorlar işte. bi de kotor2 israile yardım ediyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leopar Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 ahah adam zaten ilk konustugunuzda direk "lan oralara basmasana yeni temizledim daha" falan diyor, direk turk hademe oradan anlamaliydik sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 bu ba dur u disciple ı felan ne zaman jedi yapıyoduk female councilar oynuyorum level atlatmicam eğer yakın zamanda jedi yapabiliyosak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 Abi onlarla influence kazanman lazım.Yalnız onları jedi yapınca çok sağlam oluyordu gerçekten.Gamebanshee den filan bak istersen jedi yapılışına o karakterlerin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2011 consular saveim pert olunca maarauder oyniyim dedim, arkadaş dantoine deki jedi master nasıl vuruyo, 35 acyle zor kestim 110 felan critliyo oyun classa göre zorlaşıyo mu nedir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2011 Sen kaç vuruyosun hangi talentlara verdin o önemli. Horacela baya bi crit vs. flurry powerplay tartışmasına girmiştik de galiba crit daha iyiydi o yenmişti. Hayır karakteri kötü yapman falan da çok zor oyun izin vermiyor öyle şeylere. Gittin aptal saptal force abilitylere mi talent verdin nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2011 kotor 1'i windows 7'de oynama yöntemini yazan olmamış demi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar