Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

KOTOR 2 sith lords

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Wookiepedia said:

On whether Kreia and Kae are one and the same, lead designer Chris Avellone said "Can’t comment, but good catch. Sorry."[3]. Avellone has previously used the phrase "good catch" in the Fallout Bibles to describe unintended implications he likes
Mesaj tarihi:
cidden bi acayip yuruyodu ama karakter lan asdfasf, o kadar rahatsizo lmustumki boel yururken paso lighsaber cikartip sallatiyordum dikkatimi alsin diye

bide 2 nin bosslari kotu ya, nihilus gelio GACIN GACIN derken pat diye adamin E-Z mode olmesi cok komikti, yetersiz herifler adam gibi boss bile yapamio
Mesaj tarihi:
cunki dandik karakter, hikayede kotor 1 e kiyasla rezalet bi halt anlasilmio, sonuda cok uyduruk

http://iruntheinternet.com/lulzdump/images/Han-Solo-trollface-troll-star%20wars-1300627027V.jpg

Mesaj tarihi:
axedice said:

Zaten karakterin yürüyüşüne göre rpg değerlendiriyorsan hiç oynama sen.

Neden oynamıyım rol yapma oyunu değilmi oynanabilirlik çok kötüydü oynamadım.Öyle yürüyen birinin rolunu yapamam ben.
Mesaj tarihi:
kotor 1 in 2 ye göre tek üstün yönü yavindeki uydudan aldığın 2 tane renk kristali ve revan olabilir, hoş revanız güye doya doya revan da olamıyoruz bütün diyalog seçenekleri moral faggotry dolu üstüne bide yaptığımız evil dalgalar çocukların şekerlerini çalmaktan öteye gidemiyo :(
Mesaj tarihi:

steam summer camp indirimi sebeiyle aldim kotoru, yine oynadim yine hastasi oldum

bu arada kotorda tariste ilk apartmandan ciktiginizda orada bi janitor var, konustum ismim kadir dedi herif

direk su moda girdim

• 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
Sen kaç vuruyosun hangi talentlara verdin o önemli. Horacela baya bi crit vs. flurry powerplay tartışmasına girmiştik de galiba crit daha iyiydi o yenmişti. Hayır karakteri kötü yapman falan da çok zor oyun izin vermiyor öyle şeylere. Gittin aptal saptal force abilitylere mi talent verdin nedir?
  • Yeni Oluştur...