Malibu Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 http://www.worldofwarcraft.com/pvp/battlegrounds/rewards-warsong.html]http://www.worldofwarcraft.com/pvp/battlegrounds/rewards-warsong.html Ben pek beğenmedim benim ile alakalı olanları ama belki bir beğenen olur.[signature][hline]Charles Rhadamantis Nobody is perfect so I'm nobody. [Bu mesaj Malibu tarafından 11 Temmuz 2005 03:40 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
carignano Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 çok alınası bi şey yok bence daggerlar normal çok üstün diil bracerlerda epic ama yaaaaaniiii..... :-p[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 doğru link: http://www.worldofwarcraft.com/pvp/battlegrounds/rewards-warsong.html[signature][hline]Beş Hececiler [Bu mesaj Bonecrusher tarafından 11 Temmuz 2005 04:07 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 horde olanlarin isine yaricak =p ayrica gerekiyordu boyle bisi , alteracda epicler falan warsongda kici kirik bandaj falan vardi sadece sonunda adam gibi bisi koymuslar ama genede bence ikiside kasmaya degmez sadece hk icin gidiyorum ben[signature][hline]Even a stopped clock tells the right time twice a day. Penthesilea ftw... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 ya sonucta extra kasmaya gerek yok ki aldigin odul taslarını adam averiyosun otomatik oluyo[signature][hline]OKUYUN OKUTTURUN BonePART's Blog Last Update: 29.06.2005 Siz "The King is Dead. Hail The New King" diye bagira durun ben ustume satafatli bisiler giyinip geliyorum. - BonePART Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 iyvranc be ben de eglence icin giriyom girersem[signature][hline]Agac rüzgari affetse bile, kirilmis bir kere... Elandra, Night Elf Priestess Penthesilea, Night Elf Huntress Penth, Gnome Rogue Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pha Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Ben de ne güzel malilerle her gece 5 maç 5 win repimiz artıyor diye seviniyorum hehe. Bu rewardlar için uğraşılmaz ama iyi hp geliyor tabi.[signature][hline][b]Kralla Tartışma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 öeh nasıl bi link vermişim gece yatmadan önce post atmayacam bi daha.[signature][hline]Charles Rhadamantis Nobody is perfect so I'm nobody. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 eh gene de bracerlar ve belki 1-2 yüzük harici çok özel birşey yok alınabilecek. bu arada iyice manasız oldu crafting, 18 arcanite filan toplayacağına frostguard için bunu alır icy chill yaptırırsın.. :-p[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki: People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar