Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Warsong Gulch Rewardları.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
horde olanlarin isine yaricak =p ayrica gerekiyordu boyle bisi , alteracda epicler falan warsongda kici kirik bandaj falan vardi sadece sonunda adam gibi bisi koymuslar ama genede bence ikiside kasmaya degmez sadece hk icin gidiyorum ben[signature][hline]Even a stopped clock tells the right time twice a day.
Penthesilea ftw...
Mesaj tarihi:
ya sonucta extra kasmaya gerek yok ki
aldigin odul taslarını adam averiyosun
otomatik oluyo[signature][hline]OKUYUN OKUTTURUN
BonePART's Blog
Last Update: 29.06.2005

Siz "The King is Dead. Hail The New King" diye bagira durun ben ustume satafatli bisiler giyinip geliyorum. - BonePART
Mesaj tarihi:
Ben de ne güzel malilerle her gece 5 maç 5 win repimiz artıyor diye seviniyorum hehe.
Bu rewardlar için uğraşılmaz ama iyi hp geliyor tabi.[signature][hline][b]Kralla Tartışma
Mesaj tarihi:
eh gene de bracerlar ve belki 1-2 yüzük harici çok özel birşey yok alınabilecek. bu arada iyice manasız oldu crafting, 18 arcanite filan toplayacağına frostguard için bunu alır icy chill yaptırırsın.. :-p[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki:
People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together.
  • Yeni Oluştur...