Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

pazar günü oturup forum okumak

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
walla hafta içinin yorgunlugundan sonra şöyle ilk defa bi haftasonu evde rahat rahat kafa dinliyorum..

dısarı cıkmayı gözüm yemio, bunaltıcı bir sıcak var.

biz de kala kala forumlara kaldık pazar günü :)
yazık walla halimize eheh
Mesaj tarihi:
önümde ödevlerle ,forum okumak hmmm
sadece forumu tercih ederdim , elimde olsa =)[signature][hline]Valeron, 06 Temmuz 2005 23:50 tarihinde demiş ki:
Ama vanil gibi adamlarin Town Watchliğine hayır ..

Raistin ,07 Temmuz 2005 00:10 tarihinde demiş ki:
1 vanil eski bile sayılmaz daha 6 aylık, 2 daha adma akıllı ne bi postunu ne davranbışlıı gordum ,3 daha 1k emsajı biel yok o zaman bu kişi nasıl seçildi merake diyorum.. ki bayan olması buraya başka kuşkularıda getiriyor...

Mesaj tarihi:
Ya bende istemez miydim
pizza söyliyim
iskender söyliyim

ama bütün gün antremanlardayım 2 sene sonra kısmetse yüzmede altın madalya olan bi sporcumuz olucak türkiye adına :P

Sakatlığım geçti bomba gibiyim bütün gün çalışıyorum
geliyorum bi yandan forum okuyup bi yandanda
powerade gatorade gibi içiceklerimi içiyorum

pfss imdak :([signature][hline]Kreese, 27 Haziran 2005 00:50 tarihinde demiş ki:
blachkaos ilk geldiğimden beri acaba fake mi diye düşünmeye başladım hakkında

DC++ Paticik Unofficial Hub:paticik.no-ip.org:411
bLogger oLdum ben!
Mesaj tarihi:
sabahtan beri bi tv bi divx bi uyku bide forum başka bişie yemedi gözüm.kahvaltı ettim az önce şimdi çıkıcam ders çalışmaya gidicem :([signature][hline]Mendoza, 03 Şubat 2005 03:58 tarihinde demiş ki:
Hayatimda bu kadar "hastalikli" bir film gormedim...

kanberdim bi zamanlar
Mesaj tarihi:
bu arada demin

The Girl Next Door izledim

süper bi film bence...

bana film önersenize çekiyim.. ya sıkılıyorum...[signature][hline]Kreese, 27 Haziran 2005 00:50 tarihinde demiş ki:
blachkaos ilk geldiğimden beri acaba fake mi diye düşünmeye başladım hakkında

DC++ Paticik Unofficial Hub:paticik.no-ip.org:411
bLogger oLdum ben!
Mesaj tarihi:
WoW kasasım geliyor ama cok sıcak abi bisey yaptırmıyor insana en iyisi bi dus daha aliyim[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give"
"Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir"

Mix|MSN|Blogs of my life
Mesaj tarihi:
said:
Ceday, 10 Temmuz 2005 19:17 tarihinde demiş ki:
walla hafta içinin yorgunlugundan sonra şöyle ilk defa bi haftasonu evde rahat rahat kafa dinliyorum..

dısarı cıkmayı gözüm yemio, bunaltıcı bir sıcak var.

biz de kala kala forumlara kaldık pazar günü :)
yazık walla halimize eheh

aynen :)
bu sıcakta evde en güzeli.[signature][hline]Sert Kal Taviz Verme !
Mesaj tarihi:
1 hafta sonra bilgisayar haram olcak idmanlar başlıo offfffff bu sıcakta top peşinden :'([signature][hline]fastreload, 02 Temmuz 2005 01:21 tarihinde demiş ki:
hocam bindiğin dalı kesiyosun çükünü keserim senin
Mesaj tarihi:
Daha kahvaltı bile etmedim. evde tekim. dışarıda çıkamıyorum ayak sakat. BEnim yüzünden sevgilimide kiltiledim makina başına:P Aslında bencil olmamak gerek dimi:-)[signature][hline] "fighter/mage hybrid karakter:
fighter: ben kilicimi cikarip yaratigin fireball'unu bloke ederken bir yandan obur elimle kitaptan lightning bolt buyusu okuyorum..
DM: oldu....."

Mesaj tarihi:
said:
Muhallebi, 10 Temmuz 2005 19:34 tarihinde demiş ki:
Moda'ya içmeye gidicem sanırım.

önceki gün orda içerken şahin ka'yı gördüm :)[signature][hline]parce que moi je rêve, moi je ne le suis pas..
  • Yeni Oluştur...