Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Diablo - görmeyenin gözüne gözüne sorular..


Sam

Öne çıkan mesajlar

geçen aylarda açılmış bir diablo başlığına yazdım ama kimseler itibar etmedi, anlaşılan okuyucuların gözüne gözüne girmesi gerekiyor başlığın. :) alın size aynıyla yazdığım mesaj..

heyt be, diablo 2'nin kitabını yazdık ama ilkini daha dün oynayabildim. muhteşem müzikler, müthiş atmosfer, (zaten daha geçenlerde konuşmutuk da ben en çok act 1'i beğendiğimi söylemiştim de herkes nefret ediyordu), süper seslendirmeler ve bugün için 'eh işte' grafikler (2'yi ilk gördüğümden daha çok etkiledi SVGA, 2 VGA'ydı) ve oynanabilirlikle bayıldım bu oyuna. fakat sadece yürüyebilme olayına uyuz ötesi oldum, ille hellfire mı gerek yani bunun için? kafayı üşütecektim ki butcher (nereden çıkacağını tahmin ettim eheh) 2-3 kere kesince bırakı lionheart'a baktım ve lionheart bende aynı hissi bırakamadı, yani bir oyun iyi yapıldığında yıllar sonra bille aynı hissi verebiliyor teknik hedekler bir kenara konunca..

müzikler süper ya, act 1'de de kullanılıyordu ama en hızlı geçilen yer olduğundan ve "aman burada yaratık yok kesecek" vb'sinden keyfini çıkaramıyordum. wirt denen çocuğu ben paragöz ihtiyarın teki sanıyordum, griswold amcam süpermiş, tekrar üzüldüm undead olduğuna. diğer karakterler de süper, her şehre gidişte hepsinin gossip'lerine bakıyorum. (yürümek öldürüyorrr)

ahanda sorular:

- ben warrior başladım şöylece ama sonra nasılsa "diablo 2'nin ustasıyım bana komaz" diyerekten rogue aldım daha zorlu olsun diye, tek vuruşta devriliyordu herkes çünkü. şimdi ben bu rogue'un statlarını nereye getirmeye çalışayım? satın alınan/ bulunan eşyalar level atladıkça güçleniyor anlaşılan 2'deki gibi o yüzden kestiremiyorum ne gerkecek ileride..

- bu butcher kardeşi nasıl keseriz rogue ile? ayının evladı yanıma varınca zaten hit recovery animasyonunda takılıp kalıyorum, potion bile içemiyorum değil ok atmak..

- rogue denen bacımızda büyü yapmanın birr alemi var mı? hybrid karakterlerden hoşlanmadığımdan ben sadece ok atmakla yetinmek istiyorum, iyi mi yaparım?

- şimdi 1.09 yamasını yüklüyorum, iyi mi yapıyorum?

- normal diablo ile spawned diablo arasındaki fark nedir?[hline]Sabahları napalm kokusunu severim, çöp kokusunu değil..
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Sam, 20 September 2003 13:55 tarihinde demiş ki:
- ben warrior başladım şöylece ama sonra nasılsa "diablo 2'nin ustasıyım bana komaz" diyerekten rogue aldım daha zorlu olsun diye

Rogue diablo'da en kolay class hiç zorlanmadan bitirosun

Büyü tabiki gerekli özellikle firewall rulz heal de ii gidio rogue'a

Butcher'ı kesmeden önce biraz geliş bi kaç daha temizle sonra geri döner kesersin

Statlarını int we dex'e dağıt[hline]forumlarda olay aşımı
MKC

KHaRoN, 13 September 2003 23:51 tarihinde demiş ki:
...yamuluyorsam duzeltin...

ICQ:310490
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

butcher ın elindeki keseri almayı unutma 10. kata kadar falan baya işe yarıo[hline]the action brings reaction
-Sene bindokuzyuz çift sıfır.Ben koredeyim, Heryer çöl, Bir anda ağaçların arkasından almanlar fırladı şelalede olduğum için hemen suyun içine girebildim,Araziye uyumlu mor giysilerimizle dağlarda ilerlemeye devam ettik,
-Hocam bi sktr git ya
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

oyunda aslında bi hata var aslında hata mı bilmiom adamınızı açın abi kasın butcher önüne gelince save edin new game diyin ve o charınızı seçin adamınız eski haliyle oyuna yine başlar böölece lvl para kasarsınız butcherı da rahat temizlersiniz[hline]Ardenia UO Shard
Bilmediğinize Yolculuk...
Hiç Tahmin edemeyeceğiniz tehlikeler...
Çok Yakında
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

diablo'yu ilk oynadığım zaman beni çok etkilemişti.
İlk kat kahverengiydi.
İkinci kat sarıydı. "Aha birşeyler becerdim ne güzel ilerliyorum" hissi vermişti. Zor archer skeletonları altedip tırsak vaziyette üçüncü kata inince kırmızı olduğunu gördüm. Böyle iyice korkmaya başladım. Dördüncü kata inene kadar çok uğraşmıştım. Dördüncü kat maviydi. "e niye mavi?" "kesin bir bit yeniği var!" gibi şeyler düşündürtmüştü. Korkuya ayrı bir hava katmıştı.
Bir de bu dungeon müziği insanı çok geriyordu. Town'a ulaşınca "oooooohhh beeeah" dedirtiyordu. Sanki köpekten kaçıp evinin kapısını kapatıp evinin o güvenliğine ulaşırmış gibi hissettiriyordu.

Bunlar hep 13-14 yaşımda hissettiklerimdi.
Sıkıştırılmış korsan CD ile sessiz, moviesiz oynamak, trainerlar, archangel staff of apocalypse'ler, multiplayer oynarken ki usta oyuncularla birlikte olmanın verdiği kolaylık felan oyundan aldığım zevki azaltmıştı.
----------------------------

Ne yazik ki yürümekten ben de şikayetçiyim. Ne yazık ki Hellfire kurmak gerekiyor.

Rogue gerçekten en kolay karakter. Hele oyunun sonlarında Succubuslar var insanı delirtiyor. Savaşçı ile oynarsan vuramıyorsun. Büyücü ile oynarsan büyün işlemiyor. İşte rogue ol ok kullan. Biraz da büyüye ver. Ok ile öldüremediklerine birkaç büyü çakarsın.

Ayrıca rogue, demir parmaklıklar arkasından ateş edebilmene olanak sağlıyor.[hline]oh my god! he's whacked!
i vote we frag this commander.
give me something to shoot.
i love the smell of napalm.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Archangel staff of apacolopys manyaktı ya netten oynarken daıtıolardı 100 tane

diablo'yu en fazla 10 sn'de öldürüodu:) diablonun odasının duvarlarını bile acmıodum içeri teleport sonra dısarı teleport sonra sağ tuşa tıkla tıklayabildiğin kadar :) ama editsiz odalarda wardı onlar zewkliydi hala netten oynayan war mı acaba diablo[hline]forumlarda olay aşımı
MKC

KHaRoN, 13 September 2003 23:51 tarihinde demiş ki:
...yamuluyorsam duzeltin...

ICQ:310490
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

spawned demo gibi birşey

bence hellfire da yükle
bi kerede 2 sini de bitir

her karaktere büyü lazım
blitzen diye bir bow vardı bende (unique)
ok değil lightning atıyordu hehe öyle birşey bul

arkaine's valor zırh olarak belirli bi yere kadar çok iyi idare ediyor[hline]Guns don't kill people...We do!
Let the bodies hit the floor!
SBGG!
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

abi, butcheri her karakterle en kolay oldurme yolu, kapiyi acican, herif fresh meat derken fire wall atican, ama kapinin tam onune, sonra ardindan hemen kapatican kapiyi, buthce orda yanmaya baslicak o sirada duvarin bi saginda bir solua yuru, oda seni hissettigi icin yurucek fire wall ustune iyicene yanicak. biraz zor oluyo ama, save et yapmadan once.[hline]If we die, we all die together.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

bak.. bide hala vamrı bilmiyorum ama
eğer apraya apra demiyosan ve büyü kasıcaksan (şöyle küçük bi firebolt)
cadı ablama git
bitane kitap al
save et çık
tekrar gir
tekrar al
save et çık
tekrar gir tekrar al
:D baya abartıyosun büyünün levelını.[hline]KoC
Emaleth, 21 August 2003 18:13 tarihinde demiş ki: çok topik mi kilitlendi, vurun emalethe. threadiniz mi kilitlendi, vurun emalethe
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

birincisi boş yere "şöyle trick var abc yaz sonsuz hak al" tarzında tavsiyeler vermeyin, hiç değerlendirmiyorum bile sonraki mesaja bakıyorum.. :)

bone kardeş tamam da ben sp oynuyorum, herkese de ayar veriorum lvl 5 gibi ama butcher da bana veriyor kumanda aletini.. :-p

bow of the bear filan rastlamadım henüz, şehirde gezmek de kasıyor azıcık. magic işine bulaşmak istemiyorum dediğim gibi jack of all trades tarzından nefret ederim çünkü..[hline]Sabahları napalm kokusunu severim, çöp kokusunu değil..
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

rogue la butcher öldürmek süper kolaydır tek bulman gerekenbir oda, ama bu odanın kapısı bi güzel kapanıyo olması lazım vede butcherın geldiği yöne doğru duvar değilde parmaklıklar olmalı(ki her oynayışımda bulunduğu yerin yakınında olur.) Yani özetle parmaklıklı duvarları olan bi oda bul ve butcher ı kapıyı kapatarak parmaklıkların diğer tarafında bırak sora karşılıklı birbirinizi bile seyredebilirsiniz:P

Ayrıca sana şimdiden bi taktik.. diabloya geldiğinde kendini herhangi bi duvara ver... Yoksa adam knockbackle bi güzel öldürüo ne yaptığını anlayamıosun...

Bide bende oyunu rogue la bitirdim... Rogue la resistance deil stat veren eşyalar kullan daha kullanışlı olur... Mesela bana amulet of zodiac falan çıkmıştı:P
vb. vb. daha taktik istersen ICQ: 29410363 :P[hline]Raphael: Şuna bak! Bi salamander asla 10 metre boyunda olmazki!!
Donatello: Söleyene bak, konuşan bi kaplumbağa!!


[Bu mesaj sLog tarafından 20 September 2003 22:50 tarihinde değiştirilmiştir]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

ilerde emcburen bulaşıyorsun büyüye bence az az vermeye başla en azından healing ve town portal yapcak kadar olsun.

bow of the bear dediğim aslında aşmış birşey değil bana çok erken çıkmıştı(buthcerdan önce) zaten az vuruyor ama adamı geriye yolluyo işte sana vuramıyor bir de dexterityin iyiyse 1v1de alaiosun milleti aşaa.

ama çıkmazsa devam et yoluna biraz daha geliş daha sonra gelip halledersin
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

biliyorum canım "of the bear" suffix'ini, dedim ya diablo 2'nin kitabını yazmış adamım.. :-p rastlasam zaten alacaktım ama genel olarak eşyalar ne çeşitlilikte kestiremediğimden parayı saçıp savurmadım henüz.. (2 gündür de elimi sürmedim ya oyuna)[hline]Sabahları napalm kokusunu severim, çöp kokusunu değil..
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

soruyu okuyom cevaplara bakmadan yazıyom ...
sorry ...
geçen aylarda açılmış bir diablo başlığına yazdım ama kimseler itibar etmedi, anlaşılan okuyucuların gözüne gözüne girmesi gerekiyor başlığın. :) alın size aynıyla yazdığım mesaj..

heyt be, diablo 2'nin kitabını yazdık ama ilkini daha dün oynayabildim. muhteşem müzikler, müthiş atmosfer, (zaten daha geçenlerde konuşmutuk da ben en çok act 1'i beğendiğimi söylemiştim de herkes nefret ediyordu), süper seslendirmeler ve bugün için 'eh işte' grafikler (2'yi ilk gördüğümden daha çok etkiledi SVGA, 2 VGA'ydı) ve oynanabilirlikle bayıldım bu oyuna. fakat sadece yürüyebilme olayına uyuz ötesi oldum, ille hellfire mı gerek yani bunun için? kafayı üşütecektim ki butcher (nereden çıkacağını tahmin ettim eheh) 2-3 kere kesince bırakı lionheart'a baktım ve lionheart bende aynı hissi bırakamadı, yani bir oyun iyi yapıldığında yıllar sonra bille aynı hissi verebiliyor teknik hedekler bir kenara konunca..

müzikler süper ya, act 1'de de kullanılıyordu ama en hızlı geçilen yer olduğundan ve "aman burada yaratık yok kesecek" vb'sinden keyfini çıkaramıyordum. wirt denen çocuğu ben paragöz ihtiyarın teki sanıyordum, griswold amcam süpermiş, tekrar üzüldüm undead olduğuna. diğer karakterler de süper, her şehre gidişte hepsinin gossip'lerine bakıyorum. (yürümek öldürüyorrr)

ahanda sorular:

- ben warrior başladım şöylece ama sonra nasılsa "diablo 2'nin ustasıyım bana komaz" diyerekten rogue aldım daha zorlu olsun diye, tek vuruşta devriliyordu herkes çünkü. şimdi ben bu rogue'un statlarını nereye getirmeye çalışayım? satın alınan/ bulunan eşyalar level atladıkça güçleniyor anlaşılan 2'deki gibi o yüzden kestiremiyorum ne gerkecek ileride..

- bu butcher kardeşi nasıl keseriz rogue ile? ayının evladı yanıma varınca zaten hit recovery animasyonunda takılıp kalıyorum, potion bile içemiyorum değil ok atmak..
*dungeon ın lvl 5-6 sını tamamladıktan sonra gerı don bır bak belkş halledersın fastest hıt recov (arkanes valour) bır zırh var faydalı olabılıyor ...
vur kac ta yapabılırsın bır ark bul multı ac 2 portal olsun ekranda muhabbetı ...
- rogue denen bacımızda büyü yapmanın birr alemi var mı? hybrid karakterlerden hoşlanmadığımdan ben sadece ok atmakla yetinmek istiyorum, iyi mi yaparım?
*buyuler zaten kıtaplardan ogrenıldıgı ıcın bır yere kadar gıdebılıyor her char ın str dex ve ınt tavan ları farklı bazı seylerı ıstesende bır buyucu gıbı yapamayacagın ıcın buyuyede gıtmekte fayda var ama lvl up ları dex ve str ye harca mana yı salla ...
tam hatırlamıyorum lvl 7-9 arasında butcher gıbın senı resonans a sokan yaratıklar var (FHR yoksa kacamıyorsun)
- şimdi 1.09 yamasını yüklüyorum, iyi mi yapıyorum?
ıyı yapıyon ...
- normal diablo ile spawned diablo arasındaki fark nedir?
normal dıablo normal dıablodur ...
spawned dıablo dıablonun ılk 2 bolumunu (dungeon un ılk 2 lvl) ını ıceren demosudur ...
oyun kabaca kıng of haste ...[hline]* tells "drizzt" wıth fear ...
* tells "do'urden" wıth the head of man who said 'drizzt' ...
*sevdaki ,onu egilmeden tasıyabilene yakısır ...
*kazanmak neye yararki , kaybeden oldugunda ...
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

diablo cd'si yok elimde, bakamıyorum o yüzden spawned diabloya..
ama kurarken yazıyor zaten
-multiplayer only
felan diye. Büyük ihtimalle öyleydi. Bilgisayar derslerinde oynuyorduk. Biri full kuruyordu diğerleri spawned kuruyordu. Oyunu full kuran açabiliyordu sadece. Diğerlerine cd gerekiyordu felan..

Butcher level 2de kolayca öldürülebilecek bir yaratık değil.

Ya vurkaç taktiği deniyceksin. Bir kere ateş edip kaç
ama nereye kadar? Adam çok hızlı, kapıları kapatsan da açıyor o son hızla geliyor yanına vuruyor ölüyorsun.

ben level 5e geçip geri döndüğümde öldürdüm ancak.

hmm zaten öldürmesi en gereksiz yaratıklardan diyebilirim. Cleaver'ını hiç kullanmadım.

Rogue'a ısrarla birkaç büyü almanı öneriyorum. son bölümde level 1 fireball level 1 chain lighting olsa bile işine yarıyan anlar oluyor. Herkesi okla öldürmek çok kasıyor.[hline]oh my god! he's whacked!
i vote we frag this commander.
give me something to shoot.
i love the smell of napalm.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 1 yıl sonra ...
×
×
  • Yeni Oluştur...