Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Raidlerdeki son pişmanlık

Absolut

Öne çıkan mesajlar

Dün Xroadsta bişiler var diye duyduk atladık gittik. Biz gittiğimizde ya bitmek üzereydi veya biraz beklemeye alınmıştı herhalde. Neyse Ally tarafında 60 olarak Sam Pop ben ve 1 kişi daha vardı herhalde. Diğer Allyler daha düşük LvLdı. Hordelarda ise 60 sayısı bizimle aynı gibiydi vs vs vs. Kestik kesildik orası ayrı konu fakat beni üzen daha doğrusu ulan keşke kesmeseymişim dediğim birkaç olay oldu. Ratchetdayız ne yapalım koşak mı ileri yoksa bekleyek mi gibi konuşurken sağdan soldan rogue hordelar veya hunter hordelar tek tük görüyoruz haydaaa gidip kesiyoruz ama bir bakıyorum ki adam lvl32 veya 45 falan yani. Veya aynı şekilde detect hidden açık oldugundan KMlerce uzaktan düşük lvl rogueları (baya dusuk LVLları tabi) görüyorum ve refleks olarak LVLına bakmaaya fırsat olmadan atak veriyorum. Doğal olarak şansı olmayan horde ne olduğunu anlayamadan yok oluyor (shaman değil ki kesebilsin yuksek LvLları :) ) Bir zaman sonra bu olay cidden rahatsız etmeye başladı yani tamam orası PvP alanı gelen bunu göze almıştır ama sonuçta o charda insan yani PC basındaki gerçek horde tipinde biri değil. Bazen keserken insanın aklına bu tip düşünceler geliyor. Neden yazdın ki diyeceksiniz, günah çıkarmak istedim duşuk LvLları kestiğim için.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak
Kızımız Duru
Yeni Yılınız kutlu olsun PATİ abilerim ablalarım
Sosyal ağlarda paylaş

Abso ben bi lvl 37 roge görmüştüm STV de Malibu ( 60) ile dedim ellemeyim yazıktır lvl kassın. Diğer acc ile girdim (30-31di o zamanlar) warrior bi baktım aynı adam corpse cam yapıyor sonuçta 30 dakika ben ona corpse camp yaptım malibuyla :)

Birde sizin PvE serverda PvP flag almışsa o zaman kesin sizden birine saldırmışır yani katli caizdir boşa üzülme :)[signature][hline]Charles Rhadamantis

Nobody is perfect so I'm nobody.

Sosyal ağlarda paylaş

Ya işte sorun orda zaten yani oyun gereği ALLY Horde LVL bakmaksızın dalması normal ama gel gör ki o da insan evladı :)
Yani raidde LvLına bakıp dalamk imkansız hele de ratchet gibibir anda hobarey diye dalınan veya rogue cenneti bir alanda.
Yani Hah birini gördüm diye habareyyy koşuyorum pet fırlıyor vs vs adam kaçmaya başladığı an zaten 1-0 oldu demek hunter. Bir guzel kesiyorsun adamı falan sonra arkadan biri olm adam 32 idi heheh diyor bütün keyif kaçıyor :)
Yani böyle durumlarda duşuk LVL kesmek caiz midir?[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak
Kızımız Duru
Sosyal ağlarda paylaş

DİYANET İşleri Başkanlığından AÇIKLAMA : Savaş alanında horde - natural veya bu tarz gevurlara acıma,yardım,adamsendecilik ve peşkeş ceken müslimler cünüp sayılacaktır... Bilginize[signature][hline]Burnin Legion - LvL 5* - Human - Mage - Mayweda

Eternal, 06 Temmuz 2005 10:23 tarihinde demiş ki:
bak ben bi fire mage ezdim adamın hayalleri kurudu.
Sosyal ağlarda paylaş

N,njalıkta dalacağın adama sen karar veriyorsun yani dusuk ise dusunme fırsatın var ama ranged olunca adamı gormenle saldırman arasındaki zaman 1 saniye var yok, tabe bu 1 saniyede adamı tıklamaya ugrasmakla geciyr LvL kontrolu yapamıyorsun.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak
Kızımız Duru
Sosyal ağlarda paylaş

Level 59'a bile bulaşmam..Çünkü kendimden biliyorum 60 olana kadar UBRS,DM,STRAT,SCHOLO gibi güzel instancalara almıyolar..Şahsen lvl 59 ile 60 karaterımın arasında %60-70 pvp güç farkı vardır.Benim mantığım budur ama dün 53 priest onumden geçti oldurmedım..Başka bir yerde warrıror charge yapınca saldırdı..Adam düşünüyo "gelde tüm allyleri katletme"..Son diyecegim BL'de un goroda bir shaman çiçek topluyo sakın elleşmeyin..
Edit:Stone guard ve Devilsaur keserken arkadan saldıran allianceları kınıyorum.

[Bu mesaj TheFury tarafından 06 Temmuz 2005 11:48 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Haa o lowbierin 5-6 tanesi yanlarında da 2-3 60 ile yakaladıklarında acı kestiler ama o ayrı konu. Yani lvl 17 adam gelmiş uzaktan beni markladı (hunter) önden peti yolladım başladım koşmaya ama ben varamadan pet yemiş adamı mesela bunu da o öldükten sonra farkettim. :)[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak
Kızımız Duru
Sosyal ağlarda paylaş

lvl22 civarıydım, aynı lvl rogue arkadaşla quest peşindeyiz alther's mill i düzenli olarak kesiyoruz. Nereden belli olmayan 26lvl 2 rogue 1 druid haliyle saniyesinde yerdeyim. Yaklaşık 15-20dk camp yapıldık. En sonunda dayanamadık yardım istedik. 60.lvl bir arkadaş olaya el koydu. Bu tip bir durumda sevaptır mesela low lvl kesmek:D
Sosyal ağlarda paylaş

Ben cok dalgınlığıma gelmezse kesmiyorum, malum rangedda değilim zaten (warrior char) ha eğer denk gelirse dalarsam canı az/res sick/ low lvl birine kapatıyorum atağaı geri geri gidiyorum, bi bye cakıyorum microdan. Bazıları anlıyo uzaklaşıyo aynen bazıları devam ediyo saldırmaya, yine devam ediyorum cekilmeye ama bi yere kada rsonra iniyo kafasıan balta.

Eğer ortamda kapışan bende 5-6 lvl veya daha duşuk tipler varsa, yardımda etmiyorum, help melp diyen roguelar oluyo tabi ama, allahım humanına elfine yardım edicek halim yok, gnome'sa belki malum gurbet'te elemanlar, bitince combat veriyorum salute'umu kazanana, genelde cevabıda alıyorum, aynen devam sonra.[signature][hline]Beş Hececiler
Sosyal ağlarda paylaş

valla ben de tek başına geziyorsa saldırmıyorum ama dün sen gittikten sonra öyle şeyler oldu ki artık yanında yüksek lvl varsa kesin ilk düşük lvl'ı keserim. biz 60'larla savaşırken geriye kaçıp mana doldurayım dedim, iki tane 20'lik biri priest biri undead geldi. ben bunlara /hi yaptım, bunlar ne yapsın? tek oldukları halde saldırdılar. e şimdi bana saldırıyorsa bu adam, lvl 1 olsun keserim. pve sunucusundayız, sen bana saldırıyorsan kesilme riskini göze almışsın demek. 33 rogue görüyordum tek başına saldırmadım ona kaç kere, 2 tane 60'la dövüşürken beni bu kaç kere stun çekti, ne heal kullanabildim ne kaçabildim. bir de emoteları diziyordu ben ölünce heh. sonra 60'ları kesip bu tek kalınca çaktım kafasına, hakkı oydu.. :)

sonra 60 priesti kovalarken arkamdan 33 warrior ha babam vuruyor, priesti devirince ben de bunu kovaladım bir güzel. beni kovalayan adamı ben de kovalarım valla, yaşamak istiyorsa flagini açmasın işine baksın..

sonra ben sadece 60'ları mimledim, onlarla savaşıyorum derken druid tam ölecek kovalıyorum, hooop frost shock efekti. yahu diyorum ne oldu ne zaman şaman geldi. meğer orada deminden beri dikkate almadığım 31 şamanmış. artık bu da olduktan sonra yanyana duranlar eğer mümkünse ilk önce bunları temizlemek lazım çünkü heal atıyorlar 60'lara, heal dediğin lvl 1 iken bile atsan 60'a önemli birşey. ben kendimden biliyorum çünkü ben de 32 iken 60'ları healliyordum sürekli, kaç tanesinin hayatını kurtarmışımdır öyle..

hayır bir de hepimiz 60 değiliz, orada başka 30-40 aralığında kişiler var bizden. acıyorsun ediyorsun ama bizi öldüremezlerse onları öldürüyorlar..[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki:
People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together.
Sosyal ağlarda paylaş

kendinden bilişini yerim ben senin :p

ben yüksek levellarla arkadaş oluyorum valla genelde.. karşılaştıkmı el sallıyorum. şimdiye kadar da psikopat biri çıkmadı karşıma hiç.. onlar da el sallıyor...

hatta bazısıyla dans falan ediyoruz. :)
Sosyal ağlarda paylaş

said:
TheFury, 06 Temmuz 2005 11:46 tarihinde demiş ki:
Level 59'a bile bulaşmam..Çünkü kendimden biliyorum 60 olana kadar UBRS,DM,STRAT,SCHOLO gibi güzel instancalara almıyolar..Şahsen lvl 59 ile 60 karaterımın arasında %60-70 pvp güç farkı vardır.Benim mantığım budur ama dün 53 priest onumden geçti oldurmedım..Başka bir yerde warrıror charge yapınca saldırdı..Adam düşünüyo "gelde tüm allyleri katletme"..Son diyecegim BL'de un goroda bir shaman çiçek topluyo sakın elleşmeyin..

lvl 60 da bile garanti deyil ki ben ne kadardır mc ye girmek icin ugrasıyorum bir turlu almıyorlar
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Eno, 06 Temmuz 2005 13:50 tarihinde demiş ki:

ben yüksek levellarla arkadaş oluyorum valla genelde.. karşılaştıkmı el sallıyorum. şimdiye kadar da psikopat biri çıkmadı karşıma hiç.. onlar da el sallıyor...

iş atma hordelere zilli :D[signature][hline]Burnin Legion - LvL 5* - Human - Mage - Mayweda

Eternal, 06 Temmuz 2005 10:23 tarihinde demiş ki:
bak ben bi fire mage ezdim adamın hayalleri kurudu.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
ratrex, 06 Temmuz 2005 13:51 tarihinde demiş ki:
said:
TheFury, 06 Temmuz 2005 11:46 tarihinde demiş ki:

lvl 60 da bile garanti deyil ki ben ne kadardır mc ye girmek icin ugrasıyorum bir turlu almıyorlar

Bende bunu anlamıyorum. Lvl 60 olan birisi için heralde Mc ve Onixia bir hedeftir. Ama nedense benimde tanıdıgım 3-5 kişi henüz girebilmiş değil. Sebebini bilmiyorum açıkcası.

Seni almamalarının sebebi nedir? Class falan mı?
Sosyal ağlarda paylaş

Bi de hunter olarak görür görmez saldırmam gerekiyor adamlara.Ya hemen saydıracağım yada öleceğim düşüncesiyle küçük küçük hordeları keseceğim muhtemelen.Eğer lvl 50+ bir hunter tarafında zalimce kesilirseniz saymadan önce beni aklınıza getirin (ailemi karıştırmayın =) )[signature][hline]-Uğurcum oynat !!!
-Düz bir yoldasınız 2 goblin el sallıyor...

Elwein - Hunter - Kor'gall
Haydi kafalar Telekoma[/b]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Eno, 06 Temmuz 2005 13:50 tarihinde demiş ki:

Banada böle oluyodu, hatta 25-30 civarındeyken, bi warrior gelmişti altın epic mount, indi kodosundan, ben duruyorum yerimde, geldi yuruyerek, salute etti, bende salute ettim sorna bindi kodo'ya devam etti.

Warriorlar arasında bi bağ var canım tabi, delikanlı gibi savaşınca insan böle saygı sevgi besliyo karşısında kendisi gibi biri olunca.[signature][hline]Beş Hececiler
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...