Natanyal Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 Ya filmi neden güzel olur,çünkü Max Payne. Yani klişe bir konu aslında,ama oyundaki havası,oyunun tarzı gerçekten etkileyici olduğu için tutmuştu.Filmin bunu sağlayacağına pek inanmıyorum doğruyu söylemek gerekirse. Yani bir ton film var bu konu üzerinde gelişen,Max Payne'in yeri kalbimizde farklı ama ben kişisel olarak bu filmden pek birşey beklemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 eh bi aksiyon filmi olur, ha tabi o rüya sahnelerini falan kotarırlarsa guzel bişiler cıkabilir ortaya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 Oyunu oynadığım ilk gün kestirmiştim filminin olcağını.. Aslında şöyle sin city vari birşey yapsalar max payne için amba güzel olur ha(:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
onurdolar Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 abi konu çok klişe, max payne oyun olarak başarılı oldu çünkü bullet time vardı, e sinemada o kadar büyük olay olmaz bullet time herhalde. Ama Max Payne 3 çıksa oynarım. filmi yalan olur... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheRiverBelow Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 + Max Payne'deki oynanabilirlik çok az oyunda vardı o zamanlar. Ki Max Payne bize bi film tadı yaşatıyordu aynı zamanda. Bölüm aralarında oyun içi görüntülerle yapılmış filmler yerine, çizgi romanımsı bişiler oluyodu hatırladığım kadarıyla xd Fall of Max Payne'de ise Monica'yla ilişkisi çok güzel yansıtılmıştı oyuna. Yani Max Payne'i bi yerde film gibi olduğu için sevdikte diyebilmemiz mümkün olsa gerek. Filmide tutar neden tutmasın. Scorsese yönetsin bunuda pls xd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zheld Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 güzel yapsalar bari punisher gibi olmasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 Neden Keanu Reeves denmis bu kadar diye meraklanmistim ben de, meger 2 senelik topikmis, daha Matrix populerken :p Clive Owen guzel otururdu ama (ozellikle Shoot 'em Up sebebiyle) bilerek secmemislerdir heralde, millet "her aksiyonda da bu adam var artik" diyip onyargiya kapilmasin diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 Max Payne'den sağlam film noir olur. Aksiyon da önemli tabii, ilginç bir karışım olur. Clive Owen aman diyim, yeni Jude Law adam, her filmde. Mark Wahlberg iyi seçim. Departed'da çok başarılıydı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 Daesu said: said: Aegean, 03 Temmuz 2005 02:51 tarihinde demiş ki: bişi dicem de dövmiceniz? max payne i yalnızca ben mi johnny knoxville benzetiyorum yoksa harbiden benzio mu? davut güloğluna cok benziyor[signature][hline]DeviantArt galleryelvyn, 03 Kasım 2004 23:00 tarihinde demiş ki: 6 yasindan beri resim/karikatur cizerim lol dedigim şeye bak ama olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 Max. Son of the Rose. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 yaw max payne 1 deki ve 2deki seneryo müthişti. olay ilerlemesi falan filan.. tam da hatırlamıyorum bayaa geçti bitireli 2sinide fakat seneryo güzel olursa her türlü gidilecek bir film ve slow motion'lar insanları bayaa bi gaza getirir! Züpper yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 trailer http://www.gametrailers.com/player/usermovies/237530.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 hiç beğenmedim. beklediğim gibi değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Mark Walhberg'ü beğenmeye başladım ben. Oyundaki havayı da iyi yansıtmışlar gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Güzele benziyorda oyunda filmdeki kanatlı adamlar gibi fantastik yaratıkların olduğunu hatırlamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Bence fragman çok güzel olmuş. Oyundaki havayı yansıtabilmiş. Kanatlı yaratıklar da mecazi anlamda kullanılmış olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SturmVogel Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 shinigami mi len onlar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Sin city gibi tadından yenmez bence salt aksiyon sever bilir olarak =) Bir de trailer daki soundtrack in adını bilen var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 Bir terslik olduğu Marilyn Manson müziğinden belliydi. Hoşçakal film noir... Hoşgeldin Max Paid edit: şarkının adı if i was your vampire Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 Max Payne'de doğa üstü zıbıklar var mıydı? Hatırlamıyorum çok oldu oynayalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zenphex Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 e oyunla ilgisi kalmamış ki, max payne değil lan bu!!?!! cax mayne falan deselermiş bari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 Hitman den sonra şimdide bu oyundaki konusunun içine edecekler illa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 çıh.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 Gayet süper olmuş bence, atmosferi yakaladım. O uçan kanatlı olanlar gerçek olacak diye birşey yok bence, ne bileyim rüyasında görüyor da olabilir. O kadar konu dışına çıkmazlar kanımca. Çok beğendim ki, başroldeki adam favorimdir :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Plabla Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 Filmdeki hatun kim buarada? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar