Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Samantha Swifthoof

Xaenin

Öne çıkan mesajlar

Bu Tauren ablanın yaşama amacı nedir bilen varmı ? Niye geziyor ne arıyor . Ölüyor Xp vermiyor lootu yok bişeyi yok quest falan da rastlamadım bunu içeren . Var mı bilgisi olan ?[signature][hline]WoW : Xaenin-Night Elf Priestess
Alexi_Septimus, Türkiye-Yunanistan maçı sırasında Taksim'de demiş ki:
Pes.Maç oynanırken ezan okuyorlar . Az bi oyuna saygı ya.
Sosyal ağlarda paylaş

köprüden köprüye dolaşıp duruyo o civarlarda galiba cüzdanını düşürmüş :) level 40 dı bu dimi yanlış mı hatırlıyom ?[signature][hline]BabacumMostors, 28 Haziran 2005 15:02 tarihinde demiş ki:
monitörün kulağı vardır

[Bu mesaj kermit tarafından 03 Temmuz 2005 18:08 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Ben warriorla lvl 32 iken bunun yanindan geçiyodum üzerine tıklamışım haberim yok.Tam geçerken benimki vyurmayı denedi buna.Tabi hem yattim hemen :D
Sonra lvl 40 dönüp öcümü aldım o ayrı. ;)

Bide şöyle bişi var yeni olanlar oyunda bu mobu ya horde elemanı zannedio (player) yada dalacaklarını zannedio millet açılıyo kenarlara çıkıyo falan.Ben yanına gidip dansedince dumurlara koşuyolar[signature][hline]BattalGazi LvL 57 Warrior
Isikcan LvL 42 Arcane Mage

Realm: Burning Legion Guild: Disorder
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Battalgazi, 04 Temmuz 2005 12:12 tarihinde demiş ki:

Bide şöyle bişi var yeni olanlar oyunda bu mobu ya horde elemanı zannedio (player) yada dalacaklarını zannedio millet açılıyo kenarlara çıkıyo falan.Ben yanına gidip dansedince dumurlara koşuyolar

bu tarz bi olay benimde basima geldi Zoram gar outpost a gidiyorum orda ufak bi camp atesi basinda NE oturuyor ben onu player sanip bodos dalip oldurmustum. Daha sonra baya bi sonra sanirim lvl60 ken bi arkadasa yardim icin oraya gitmisken ordan gectim "ulan bu NPC mis vay kardesim zamaninda player diye yemistik garibi" diye dusunerek yanindan gectim :P Ama NPC ninde tek ismi var be kardesim daha lvl20 kusurken rastlamisiz :P
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...