Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Karizma

Hammerheart

Öne çıkan mesajlar

Warcraft'ın başında elfler dünyayı kurtaran asil ırk'ı orclarda gururlu, kendi halinde yaşayan, savaşçı fakat kötülügün emrine girmiş bir ırkı temsil ediyor.Buraya kadar bir problem oldugunu sanmıyorum..Zaten problemde burda başlıyor; şu an sizin yaptıgınız olay: Diger ırkları küçük görmek..Postlarınızı okuyun orcları devamlı "aptal", "kokan" diye tarif ediyosunuz..Ayrıca ben çıplak yan yana gelmiş elf ve orc gördüm..Sizin elf biraz metroseksüel kaldı hehe..Blizz michael jackson dansını size verdiyse vardır bir bildigi..Acaba neden başka ırk degilde hiçbir erkege yakışmıyacak o dansı NE erkeklerine verdi..Olayın "gay " ile alakası yok..Sadece düşünün..
Sosyal ağlarda paylaş

Elften adam olsa shadowmeld kullanmazlardı.One ya saklanıon korkak gibin.Tauren olcam,ağır abi olcan şöyle bi sarstınmı etrafındaki 5 kişi aptallıcak =)=)..
Tesbih lazım bize[signature][hline]ExhaulteD, 31 Mayıs 2005 14:01 tarihinde demiş ki:
Kemalizm bir din ,Ataturk bir peygamber ,Anitkabir ise kabe degildir.
Delanoresse, 31 Mayıs 2005 14:03 tarihinde demiş ki:
ex, o yuzden Ataturk'u ve dusuncelerini seviyoruz
Sosyal ağlarda paylaş

arkadaşım tamam iyi güzelde. Metroseksüelle Ne alakası var şayet benim elfimin üzerinde oje yok, kapı gibi adam benim elfim. Ayrıca Michael Jackson dansı diyerek. O dansa yeni bi isim, bakış açısı getirdiğin için kutlarım. o zaman oryantel de Tanyeli dansı eheehhehehe. Dansları o dansları yapan kişilerle özdeşleştirmek inanılmaz saçma birşey. Yani Michael Jackson Gay diye o dansı yapan herkez gaymı. Ki gaylık Özel bir şeydir genel değil. Koca bir ırkı Gay olarak nitelendirmenin. bütün erkek danscılar yumukşaktır, yada etilerde sağneye çıkan hekez nonoşurdan farkı yok.......

Ayrıca bu mantığa göre. Humanlar ortamcı, Taurenler köylü, Orclar zenci , Taurenler köylü güzeli. Blizzardın espri anlayışını çözmeye çalışırsan böyle genellemeler yapmazsın sanırım....

Edit: bir iki ekleme

[signature][hline]Still im Hunted
Still im Hated
Now my blind eyes see other Can NOT

[WoW] Valandir nightelf warrior[60]
Burning Legion

[Bu mesaj spawn77 tarafından 01 Temmuz 2005 13:32 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

spawn 4-5 post üstü okursan dedim ki "Ben samimi bir espri yaptım " bunu postlarımı okurken anlamayabılırsın ama üstte dikkat edersen yazıldı, konu daha önce konuşuldu yorum getirildi.Yani o kadar ciddiye alıcak bir durum yok.Burda tatlı-sert bir durum var ama sen bodozlama dalmışsın heh.. Ayrıca Michael Jackson kendi bir tarz oluşmuştur ve sadece ve sadece o figürleri Michael Jackson yapmıştır..O hareketleri anlatırken ne dememi bekliyorsun? Son olarak benim düşünceme göre elf "yumuşak" bir karakterse bana göre yumuşaktır sen buna karşı "benim elfim şöyledir böyledir" demen son derece yanlış bu benım fikrimdir sen neden alındın anlamadım..Ben "elfler sonuna kadar gay ne derseniz deyin" diye bir şey demedim..Ben senin fikrine saygı duyuyosam sende benim fikrime saygı duy eleştirini ona göre yap unutmaki bu "benim" fikrim..

Edit:Anlatmaya çalıştıgım şeyin özeti bir üstteki posttur.

[Bu mesaj TheFury tarafından 01 Temmuz 2005 13:52 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Ractamainus, 01 Temmuz 2005 13:28 tarihinde demiş ki:
bunu diyen adamın avatarının NE olması da enteresan tabii :D

depiştirebilsem değiştircemde olmuo.onceden secılmıstı bılıosun[signature][hline]ExhaulteD, 31 Mayıs 2005 14:01 tarihinde demiş ki:
Kemalizm bir din ,Ataturk bir peygamber ,Anitkabir ise kabe degildir.
Delanoresse, 31 Mayıs 2005 14:03 tarihinde demiş ki:
ex, o yuzden Ataturk'u ve dusuncelerini seviyoruz
Sosyal ağlarda paylaş

karizma fiziki özellikten cok davranıştadır. bakınız cristopher lee... adam da hem tip hem agırbaşlılık var. şimdi lee amcamız jim carry gibi bişi olsa karizmatik olurmuydu sizce?:P

yani tip uygun olsada maymun gibi davrandıktan sora olmaz bu iş o nedenle tartışmayın:P[signature][hline]WOW
Damodar-lvl 60-Night Elf-Rogue
Sardokar-Human-Paladin
DAOC
Katil-lvl 50 parasız asker-kay

Sosyal ağlarda paylaş

O figürleri sadece M.j yapmamıştır. Çok fazla yapan insan vardır ama M.J ünlü bir şarkıcı olduğu için türkiyede o dans onun adıyla duyulmuştur. O yüzden bi takım insanlarca o dansın adı M.J dansı olarak kalmıştır.....

Ayrıca Espri yaparken dikkatli olunması gerektiğinin taraftarıyım ben seni tanımam etmem, arkadaşım yada yakınım değilsin. Söylediğin herşeyi yanlış anlamaya açık bi durumdayım ''Espri yapsan bile'' Hiç tanımadığın yolda giden bi adam annene küfretse sonrada şakaydı dese içine atmakta zorlanırsın sanırım. Ayrıca fikrine saygılı olduğum için Cevap yazdım sana yoksa gerek bile duymazdım.

Sen espri yapmış olabilirsin ama senin postundan sonra Bile Benim nefret ettiğim Gaylık konusunda 123213 tane espri yapılmaya devam ediliyor bu da demekki yazdığım yazı yerine ulaşmamış.

dersinki Ne lere o dans yakışmıyor anlarım içime atarım ama dersinki Ne ler Gay o zman karşı çıkmak zorunda kalırım

Sen bana saygılı olduğun sürece ben senin fikrine saygılıyım.

Ayrıca lafım sadece sana değil bütün kendini bilmeden komik olduğunu sanıp bu konuşmalardan sonra bile ''Kendi çaplarında espri yapmaya çalışanlara''[signature][hline]Still im Hunted
Still im Hated
Now my blind eyes see other Can NOT

[WoW] Valandir nightelf warrior[60]
Burning Legion
Sosyal ağlarda paylaş

beyler kim ne derse desin bence orc erkek- kız tipini adam gibi yap karizma NE lerde kızları güzel erkekleri yorum yok forumun keyfi kaçıyo human kızlarda güzel , tauren deli karizma lvl 60 da yani tam reis abimiz, dwarf yorum yok güzel ırk severim undead undercity e mümkün oldunca az girmeye çalışıyorum :) çokm tiksinç... hele azı danıklar yanında ben olsam keserim troll sırf troll kesmek için gidip ally olurum çok tipsiz geliyolar ayaklar ninja kaplumba yüz palyaco gibi ama NOLURSA OLSUN
FORRR THEEE HORDEE ( troller ve undeadler ırksal olarak orctan vs. den daha iyi ama tipleri 0000 )bi hunterimi 60 lim karizmayı görün :)
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Dolis, 01 Temmuz 2005 18:25 tarihinde demiş ki:
beyler kim ne derse desin bence orc erkek- kız tipini adam gibi yap karizma NE lerde kızları güzel erkekleri yorum yok forumun keyfi kaçıyo human kızlarda güzel , tauren deli karizma lvl 60 da yani tam reis abimiz, dwarf yorum yok güzel ırk severim undead undercity e mümkün oldunca az girmeye çalışıyorum :) çokm tiksinç... hele azı danıklar yanında ben olsam keserim troll sırf troll kesmek için gidip ally olurum çok tipsiz geliyolar ayaklar ninja kaplumba yüz palyaco gibi ama NOLURSA OLSUN
FORRR THEEE HORDEE ( troller ve undeadler ırksal olarak orctan vs. den daha iyi ama tipleri 0000 )bi hunterimi 60 lim karizmayı görün :)

Al Sana Karizmatik Troll.
http://img241.imageshack.us/img241/2226/karizma4gq.jpg
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Absolut, 01 Temmuz 2005 12:50 tarihinde demiş ki:
Shaman vs Paladin dueli (PvPsi demiyorum yani 2 tarafta hazır ve eşit bir karşılaşma) uzun sürüyor mu?

şamanına göre, tauren şamansa daha kötü, war stomp var. dün 3 şamanla duel yaptım, taurenler 2h kullanıp şokları bekletti heali kesmek için, yenemedim. ama troll şaman şokları çabucak dizdi hpmi bitirsin diye, yendim ama biraz uzun sürdü. gerçi hepsinin de ekipmanı benden belirgin olarak daha iyiydi, yine de diyebilirim ki şamanın buildine ve tekniğine göre değişir.. o kadar uzun sürmüyor ama onların şokları nedeniyle, iki taraf da melee ile sınırlı olsa uzun sürerdi druid vs paladin dueli gibi..[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki:
People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...