Hakanaka Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Friends diye bi dizi war kesinlikle herkese tavsiye ederim şuan vizyonda yok ama sezon dvdlerini bulabilirsiniz. kesinlikle sıkılmadan izlenilebilcek bi dizi. komedi 6 arkadaşın hayatını anlatıyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 10 senedir devam ediyordu bu sene bitti.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru Yeni Yılınız kutlu olsun PATİ abilerim ablalarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Evr Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 finali cok iyiydi ya tam bekledigim gibi bitti :) ve tabiki dizinin efsane sozu Ross - we were on a break[signature][hline]icq:140353 MSN:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hakanaka Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 ben çok üzülmüştüm böle sanki bidaa hiç izleyemicekmişim gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 valla güldüğüm nadir dizilerdendi..Bi de Frasier var ki o zaten aşmış bi dizi.[signature][hline]Meshcharakou -ElitE- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
duende Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 comedymaxte hala devam edio eski bolumleri hani o hepsinin anahtarlari tezgaha birakip ciktiklari sahnede cok duygulanmistim[signature][hline]ineklerin büyük ordusu, stay with milk and ot be with you düzbaşı trgdy * Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 orijinal dizilere bayılıyom zaten gercektem cok güzel dizi comedy max tekrarlarını veryo onlarıda izliyom halada guluyom güzel walla[signature][hline]DN 41 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 up! yalnız başka başlık var galiba friends'e 6-7msj atılmış olamaz. neyse efendim hiç seyretmediydim bu diziyi tivibu'da ilk sezonu var ordan seyrediyorum, dizi hakikaten güzel, seve seve seyrediyorum da, 95ten bu yana amerikalıları sitcom anlayışı hiç mi değişmez yaf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 Sonradan gelen dizilerin bir çoğu friends'den çok şey esinlenerek yapıldı zaten. HIMYM mesela bana çok böyle Friends, Coupling vb. dizilerin en iyi yönleri alınıp bir araya getirilmiş gibi geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 Hala gülüyorsan neden değişsin ki? İşleyen sistemin değişmesine de gerek yoktur kanımca eğlence sektöründe :) Ki friends'in 10 sezonunu 3er defa izlemişimdir en az. Geçenlerde baştan başlayıp tekrar bitirdim hatta. Harika bir dizi. Patide friendsi beğenmeyen çaşıtlar da var gerçi ama çaşıt işte ne beklersin (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 Coupling > Friends diyip bambaşka boyutlara taşırım tartışmayı. Bunları tartışmıştık biz ya başka bir başlıkta mıydı ki? Friends'in konuşulmamış olması imkansız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 Çok hararetli bir tartışma dönmüştü. Tekrar başlamasın gerilmeyelim hiç sdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 bana da konuşulmuştur gibime geliyor da friends diye aratıp ilk çıkan konuyu upladım. nilep, ben sitcom anlayışının değişmemesini olumsuz olarak söylemedim zaten de 15yılda bişiler değişmiştir diye tahmin ediyordum, dediğin gibi aynı sistemle gidiyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 sallayin bide abi couplingsi şimdi, oda güzelde friends konuşuyoruz burda. bide jennifer aniston bi insan hiç mi yaşlanmaz, değişmez yaf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 sana da o kadar botoksu bassalar sen de değişmezsin mumya gibi durursun bundan 300 sene sonra bile :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 o da doğru. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 firends ne ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 http://forum.paticik.com/read.php?11,554549,page=4 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 sizin mizah anlayışınızı seveyim ya.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 forgiver said: friends yeni bitti bu diziyi tavsiye eder msisiniz üstüne Popeye said: friends gibi bir diziyi bitirecek mideye sahipsen hepsini izlersin cekinme adam haklı beyler bu topicte daha iyi yardımışız http://forum.paticik.com/read.php?11,3855468,page=10 alter fakeyim de bunu yazmış sh3lal3s said: friends i yeni izlemeye başladım 3 sezon oldu acayip komik, espiriler çok zekice 10 sezonda bitmeden yorum yapmak doğru değil ama karakterler çok sabit ne yapacağını biliyorsun sadece söyledikleri farklı bütün bölümler elinde olup ardarda izleyince belki böyle oluyor, baymıyor ama bayıyor gibi oluyor belki erken bu yorum için ama yapayım dedim ayrıca günümüzdeki bütün komedi dizilerinde yapılan espiriler, olaylar yıllar önce friends te yapılmış hatta bu sezon himym daki naked man ı ,friends 3. sezonda joey yapmış bitirmiş, artık çoğu dizi kopya gibi geliyor birde 10 sene önce olması değerini katlıyor friends in ankete how i met your mother derim, en azından hep farklı bişey oluyor ama 10 sezon süren ve her bölümünde çok ince diyaloglar içeren bir efsaneyle de kıyaslayamam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 sırf amerikan sitcom'u değil türkler bile friends'den alıntılar yapabiliyor. Friend'e güldüğüm kadar hiç bi dizide gülmedim. Bitince eksikliğini baya hissetmiştim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 bir insanın mizah kültürü ve kalitesini tartacak birinci ipucudur friends sevip sevmemesi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rikkie Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 Holy said: Coupling > Friends diyip bambaşka boyutlara taşırım tartışmayı. +1. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 said: bir insanın mizah kültürü ve kalitesini tartacak birinci ipucudur seinfeld sevip sevmemesi :) düzelttim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 abi bişi sorcam bu dizileri niye böyle kıyaslama ihtiyacı duydunuz onu anlamadım ben how i met te güzel freinds'te güzel yani, zaten belli bi başarı elde etmiş diziler, bide friendse gülmeyipte how i met e gülen adam nadirdir zaten, aynı konsept esprilerde aynı çizgide hemen hemen. o ondan güzel buna gülmeyenin espri anlayışı yok demeye gerek yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar