Angelfire Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 ben ankarada bahçelievlerde oturuyorum arada sırada gene silah patlamaları olurdu ama dün gece resmen çatışma vardı silah sesleri polis sesleri ve sabaha kadar geçen f 16 lar anlam veremedim şimdi temizlikçimiz uyandırıd haber verdi kızılayda canlı bomba yakalanmış ve işte gene periyodik bi şekilde geçen helikopter devriyesi tekrar geçiyo ben uyurken ne oldu ne bitti kardeşim memlekette ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chiptech Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 valla ben gece 1 den beri uyanığım hiç silah falan duymadım (istanbul)[signature][hline]chiptech. Seni unutmicaz Windshade... "Ölüm dediğin budur perde arkasından haber, hiç güzel olmasa ölürmüydü peygamber..." 06.13.2002 - 05.06.2005 *Kim bilir kaç ilke söylemiş, kaç ban yemiş... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Dün yaşgünümdü onun kutlamaları devam ediyor.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru Yeni Yılınız kutlu olsun PATİ abilerim ablalarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mave Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 bir gazetenin haber başLığında " BaşbakanLığa saLdırı " yazıyordu , haberi açınca AdaLet bakanLığı diyordu. Çözemedim bende oLayı[signature][hline]Arkamda yürüme, ben öncün olmayabilirim. Önümde yürüme, takipçin olmayabilirim. Yanımda yürü, böylece ikimiz eşit oluruz. Kızılderili Atasözü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arc Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 canli bomba sandiklari birini vurmuşlar ankarada odur belki duyduğun.[signature][hline]Msn: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelfire Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 abicim kocasından geldi haber kocası özel harekatta yani açıklandımı bilmiyorum ama o canlı bomba sanılan canlı bombaymış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Obscura Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Abso patlatmış gene zuaha[signature][hline]sheref, 20 Ocak 2005 02:34 tarihinde demiş ki: seviştik sonra konuyu kapatıp arkadaşlığa devam ettik tabi eskisi gibi olmadı illaki... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arc Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 adamı öldürdükten sonra zaten mecbur canlı bomba diyecekler artık olmasa bile yani. ama duyduğum kadarıyla da adam çok dikkat çekmiş, yani dur ihtarına mı uymamış, dur açayım tv yi de bakayım nedir.[signature][hline]Msn: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 bomba olayı ilginç baya, eleman ad. bakanlığına girmiş güvenliği falan geçmiş rahatça, soradan farkedip yakalamışlar üstündeki bombalardan 1-2 tanesini çıkarmışlar ellerini kelepçelemişler de sora adam kaçmış dışarı (?!) sora ad.bak. na koşarkene tekrar, vurmuşlar (hala canlıydı en son) az önce bomb uzmanı eleman üstünden 1-2 paket bomba daha çıkardı tvde, onlarla uğraşıodu.[signature][hline]FR - Wow - MM - G.Spot - Life - NwN-II Training is nothing, Will is everything Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Hmm bugun bi pati arkadasımızn dogum gunu, kendisi azicık ilgisizlikten sikayetciymiş :) Mutlu Yıllar CrayTotem ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zagg Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 said: Absolut, 01 Temmuz 2005 10:56 tarihinde demiş ki: Dün yaşgünümdü onun kutlamaları devam ediyor. Nice senelere o zaman..[signature][hline]zagG!! Yav kardeşim ev hanımı nedir ? Evine bakan hanım bir insandır, ama sen kardeşim kireçlenen makinayı niye söküp bize getiriyorsun, yav kaç sefer dedik hanfendi psikopatlaşmayın biz gelir alırız makineyi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 mutlu yıllar sana da :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelfire Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 http://www.haberturk.com/habermetni.haberturk?@=190852 bunuda yeni gördüm ha kelepçe olayıymış [Bu mesaj Angelfire tarafından 01 Temmuz 2005 11:05 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelfire Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 hala uykuluyumda kusura bakmayın edi yerine quote demişim [Bu mesaj Angelfire tarafından 01 Temmuz 2005 11:05 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Alınan bilgiye göre, saat 09.30 sıralarında üzerinde bomba düzeneği olduğu bildirilen 25-30 yaşlarında bir erkek, Adalet Bakanlığı'nın ziyaretçi girişine gelerek içeriye girmek istedi. X-ray cihazından geçen şahıs, cihazın sinyal vermesi üzerine, olay yerindeki güvenlik güçlerince, kelepçelenip yere yatırıldı. Üzerinde patlayıcı madde bulunduğu belirtilen şahıs, olay yerine gelen bomba uzmanlarının inceleme yapmak istediği sırada dışarıya kaçtı. Şahıs, güvenlik güçlerinin, dur ihtarına uymayınca, önce ayağından, sonra başından vuruldu. Şahıs olay yerinde ölürken, güvenlik güçleri barikat kurarak, çevre güvenliği aldı. Olay meydana geldiğinde makamında bulunduğu öğrenilen Adalet Bakanı Cemil Çiçek, saat 10.00 sıralarında bakanlıktan ayrılırken, gazetecilerin soruları üzerine, olayın adli makamlara intikal ettiğini belirterek, bu konuda kendisinin bir açıklama yapamayacağını söyledi. Ankara Cumhuriyet Savcısı ve Ankara Emniyet Müdürü'nün olay yerinde bulunduğunu belirten Çiçek, ''Hepimiz görevimizin başındayız'' dedi. Olay yerine gelen Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü bomba imha uzmanları ile Olay Yeri Şube Müdürlüğü uzmanları, şahsın üzerinden çıkan malzemeleri incelemeye aldı. (haberturk.com) [signature][hline]Kapansın camiler açılsın meyhaneler İçin dostlarım benim için için için... [Bu mesaj DoGMeaT tarafından 01 Temmuz 2005 11:13 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 said: DoGMeaT, 01 Temmuz 2005 11:13 tarihinde demiş ki: ....(haberturk.com) Hala emin değilim : )[signature][hline]May Akıl Fikir Be With You Young Human..amin ceday abi,cümlemizle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Ben bu insanları anlamıyorum, nasıl bir mantıktır ki, diger insanları öldürmek için boyle gozunu karartabiliyorlar? Uyusturucu mu veriyorlar bu "canli bomba"lara? Bir insanın kafasi yerindeyse bunu yapamaz,1.si vicdan diye bişey var,2.si de korkar?bin parcaya ayrılacak sonucta.[signature][hline]- That's a jellyfish! - Bad Squishy! BabacumMostors, 30 Haziran 2005 20:21 tarihinde demiş ki: tamam bunu siz istediniz!HEPİMİZ ÖLECEZ! Çizimlerim [Pati Albüm] [Bu mesaj dory tarafından 01 Temmuz 2005 11:19 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chiptech Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 - Allah için yapıyosun bunu Allah böyle istedi, cennete gidiceksin, karın ve çocuklarınla biz ilgilenicez şu kadar para vericez.... falan diyerek beyin yıkıyolar sanırım.[signature][hline]chiptech. Seni unutmicaz Windshade... "Ölüm dediğin budur perde arkasından haber, hiç güzel olmasa ölürmüydü peygamber..." 06.13.2002 - 05.06.2005 *Kim bilir kaç ilke söylemiş, kaç ban yemiş... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 canli bombayi cansiz bomba yaptilar itinayla .[signature][hline]Fiery angels fell . Deep thunder roared around their shores... Burning with the fires of Orc. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Teddy Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Benim ve 2 arkimin daha doumgünü peder attiriyo :) Saka 1 yana 1 Temmuz Kabotaj Bayramidir. Ondandir belki ;)[signature][hline]Nargilenin dumanına benzer hayellerim sadece beni zehirler ve uçup gider... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 çipininde dediği gibi cihadmış gibi gösteriyolar. @Blek ağzını hayıra....[signature][hline]"..Ben her sabah gözlerim yaşlı yaşlı uyanıyorum. Çaresiz savaşıyorum anılarımla sorularla, Dostlarım içimde sanki kurt misali beni yiyorlar ; Yavaş-yavaş,parça-parça görüyorum ki ölüyorum.." "..Benim şu kalbim benim şu gönlüm senimi sevdi? Sana mı güvendi? Benim şu aklım şaştı kaldı sana mı kandı? Sana mı inandı? Çok düşündüm çok üzüldüm pişman oldum kader dedim ; Dün sabah seni affettim insanoğlu kader dedim.." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 bu günün özelliği ne said: Angelfire, 01 Temmuz 2005 10:54 tarihinde demiş ki: kızılayda canlı bomba yakalanmış =P[signature][hline]Akvaryum Tutorial Imagine your life without me...+Miserable huh?. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 geleneksel canlı bomba günlerine hoşgeldinizx..[signature][hline]herkes, düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür.(chE) [b]karakedi, 26 Mayıs 2005 14:37 tarihinde demiş ki:[/b] evet arkadaşlar, ne yazık ki sistem adminimiz mal.. Yeni Rockı | Üstüne Şehir Örten Şehir [/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Muhallebi Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Yalnız geçen sayfadaki bi arkadaşın verdiği linkte şöyle yazıyor: ABD: EVET TAKTILAR GENELKURMAY: TAKMADIK haahah öldürdü.[signature][hline]Muhallebi deip geçme! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HocaEfendi Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Kabotaj bayramı (deniz bayramı olarakda geçer)antalyanın coğu ilçelerinde büyük festivallerle kutlanır.. örnek:finike,alanya[signature][hline]By Majesty. msn: [email protected] Dikkat 46. Dereceden Raporlu.. karakedi, 24 Haziran 2005 12:31 tarihinde demiş ki: uno seni banlıcam da suan cok işim var, sen banlanmış RPsi yapsana şimdilik. [Bu mesaj HocaEfendi tarafından 01 Temmuz 2005 13:02 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj HocaEfendi tarafından 01 Temmuz 2005 13:02 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar