Bone Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 -Böyle bir haber gördüm de çok şaşırdım sizle paylaşayım dedim: http://www.hurriyetim.com.tr/haber/0,,sid~2@nvid~597713,00.asp -merak ediyorum böyle öldürülmek için o kadınlar ne yaptı? o adam öldürürken hiç acı hissetmedi mi? yine olaylar kılıca, bilgisayar oyunlarına mı bağlancak? yoksa ülkedeki şiddet hakkında mı konuşulcak? -Samurai kılıcı denmesine uyuz oldum. Ateşli silahlara gelince " 98 modeli xyz kurşununu atan 94 modeli ingiliz yapımı a modifiyeli c kaplamalı ak-47 silahı ile çifte vahşet" gibi yazarlar da, iş kılıca gelince samurai kılıcı, şovalye kılıcı felan. samurai kılıcı ne ya? wakizashi var, katana var, no-dachi var.. var da var. samurai kılıcı demek yetmez. -Ne güzel, insanlar öldürmek için bile katana buluyor kullanıyor birilerini öldürüyor, biz hala koleksiyon için bile bulamıyoruz :)[signature][hline]Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 babalık zor iş. bide yardım etmiş evi temizlemede oğluna.[signature][hline]denizin buz gibi sularından Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 vah$etten başka birşey değil[signature][hline]shinsetsu desu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
St_Dreamer Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Babası da yardım etmiş demek ki olayda ailevi bir psikopatlık söz konusu çünkü ceset parçalamak için kılıç gerektiğini zannetmiyorum.Neden kılıç ve ne tür bir psikolojiyle böyle bir olay gerçekleştirilir yav[signature][hline]viva la creativa!viva la resistance! a.k.a Lykastos Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sailor Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 bir ay önce almanyada yine böyle bir olay olmuştu, kilise çıkışı mı yine katanayla birilerini öldürmüşlerdi.[signature][hline]oasis.gen.tr Mail/MSN: [email protected] , ICQ:6254196 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Riehn Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Bu nasil bir sey ya inanmiyorum. Vahset kesinlikle insanin akli dengesini kaybetmesi gerek nedene bak kiskanclik..[signature][hline]Yildirim Beyazit Anadolu Lisesi 2004 Mezunu. Katholieke Universiteit , Science and Engineering: Computer Science. Leuven in Belgium. If our nature is evil, if our instincts are murderous, can we be blamed? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 insanlık ötesi[signature][hline]Cindy, 28 Haziran 2005 15:01 tarihinde demiş ki: sen nerden duydunda geldin be :P BabacumMostors, 28 Haziran 2005 15:02 tarihinde demiş ki: monitörün kulağı vardır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Abi erikçi ile bunu kapıştırsak nası olur acaba?[signature][hline]King Kong gelsede dans etse.. Nostalji Mp3 : Tanita Tikaram - Twist In My Sobriety | arşiv******** Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 said: Lexius, 30 Haziran 2005 18:05 tarihinde demiş ki: yazık günah katananın adını lekeliyolar ahahahahhaa koptum ahahha..[signature][hline]King Kong gelsede dans etse.. Nostalji Mp3 : Tanita Tikaram - Twist In My Sobriety | arşiv******** Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelotti Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Sakeeeee ! diyerek parçalamış hemde hatta hungaro gu baragodaErgAaaaAA ! demiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mandoo Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 bırakın japon kılıçlarına özenmeyi...atadan kalma bursa palalarımız ne güne duruyor???[signature][hline]aşçı bahçıvana, bahçıvan şoföre, şoför uşağa, sonra hepsi uşağa... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Abi ben olayı çözdüm.. Kesin katana +15'ti falan, kız satmadı. Sonra o da aldı parçaladı hatunu, lootladı..[signature][hline]King Kong gelsede dans etse.. Nostalji Mp3 : Tanita Tikaram - Twist In My Sobriety | arşiv******** Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 hah şimdi katanalar illegal olur. ama hala sokakta belinde tabanca ile gezmeye izin verilir.[signature][hline]Eski nickim Chemical idi. Şimdi ise Chemical. tamam yok bişi. bakma... MAY EXPLODE IF DAMAGED OR DISPOSED OF IN FIRE. DO NOT SHORT-CIRCUIT. KEEP UNDER -30°C bakmasana lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 samurai kılıçla parçalara ayırmış , kılıç aslında samuraymış yani :P vahşetten başka birşey değil , babaya diyecek birşey yok zaten...[signature][hline]chuck! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 yuh be..[signature][hline]Cmabridge Üinversitesi Cmabridge Üinversitesinde yaıpaln bir arşaıtrmaya gröe, bir kleimedkei hafrlrein hnagi sıarda didizlikleri dğeil, ilk ve son hafrlrein dğoru yedre olamalrı öenm tşamıatkadır. Geirsi taammen kamradaşır ve ynie de surosnuz olraak okubanilir. Buunn sbeebi isnan benyinin her hafri tek tek dieğl kemileelri bir btüün oralak omukadısır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 said: MartinLGore, 30 Haziran 2005 18:27 tarihinde demiş ki: Kesin katana +15'ti falan, kız satmadı. +15 diye yeni bir katana türü felan mı çıktı?[signature][hline]Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horrible Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 said: MartinLGore, 30 Haziran 2005 18:27 tarihinde demiş ki: Abi ben olayı çözdüm.. Kesin katana +15'ti falan, kız satmadı. Sonra o da aldı parçaladı hatunu, lootladı.. ahah yattım yerlere bunu okuyunca :) Ya adamın yaptığına oha diebildim baskada bişe diemedim...[signature][hline]''ağlamak ruhun fiziksel dünyaya bir yansıması, bir boyut değiştirme çabasıdır...'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 said: Bonecrusher, 30 Haziran 2005 19:03 tarihinde demiş ki: said: MartinLGore, 30 Haziran 2005 18:27 tarihinde demiş ki: Kesin katana +15'ti falan, kız satmadı. +15 diye yeni bir katana türü felan mı çıktı? osi'de değil de snn'de vardı..[signature][hline]King Kong gelsede dans etse.. Nostalji Mp3 : Tanita Tikaram - Twist In My Sobriety | arşiv******** Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 ha uo'dan bahsediyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 ha evet..[signature][hline]King Kong gelsede dans etse.. Nostalji Mp3 : Tanita Tikaram - Twist In My Sobriety | arşiv******** Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenge Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 İtem açlığına gitti kız ha[signature][hline] İki şey sonsuzdur,insanoğlunun aptallığı ve evren.Fakat ikincisinden o kadar emin değilim... Albert Einstein Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zagg Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 said: MartinLGore, 30 Haziran 2005 18:27 tarihinde demiş ki: Abi ben olayı çözdüm.. Kesin katana +15'ti falan, kız satmadı. Sonra o da aldı parçaladı hatunu, lootladı.. Komik olduğunu zanletmiyorum, yada espri anlayışım farklı, eğer daha gerçek örnekler verebilirsen belki güldürebilirsin..[signature][hline]zagG!! Yav kardeşim ev hanımı nedir ? Evine bakan hanım bir insandır, ama sen kardeşim kireçlenen makinayı niye söküp bize getiriyorsun, yav kaç sefer dedik hanfendi psikopatlaşmayın biz gelir alırız makineyi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Tam akine bone değil katana wakizashi, no-dachi samurai kılıc yzmalır bile sacma, kesici alet demeleri lazım. Her boku ona buna yuklemekten delirttiler beni zaten, haber öle bi yazılmışki sanki japonlar kılıç yapmasa o iki genç ölmiycek.[signature][hline]Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic_Angel Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 said: Lexius, 30 Haziran 2005 18:05 tarihinde demiş ki: yazık günah katananın adını lekeliyolar Valla öyle katana cinayet işlemek için yapılmamıştır yaaaa sinirlendim bak :hrr:[signature][hline]| Cansel ich lieb dich sehr, das sollst du wissen! | Something Wild Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 cidden ailece psikopatlarmış, geçen diyaloğu tahmin edemiyorum - baba ya dün 2 kız öldürdüm, dur şunları bi samuray kılıcıyla parçalıyayım da poşetlere koyayım, atması kolay olur - ok evlat, sen parçala ben gözetliyorum seni gelen giden olmasın[signature][hline]Icq: 50896214 / Msn & E-Mail: [email protected] Homer to aliens: "Don't eat me, I have a wife and children! Eat them!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar