trapt Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Evet yine muhteşem bir memleket buluşu ile karşı karşıyayız. Bir Türk'ten başkasının aklına gelmeyecek tasarım harikası bir buluş bu. Yaklaşan yaz ayları ile beraber artması beklenen sünnet olayları sayesinde satışlarda patlama yaşanması bekleniyor. Ürünün amacı basit. Sünnetten sonra oluşan acıların dindirilmesi. Başarılı olurmu bilmem ama bu ürün görülmeye değer doğrusu. Sakın uyanıklık yapıpta ürünü taklit etmeye çalışma çünkü ürün patenti alınmış söylediklerine göre. Gerçi benim güzel ülkemde patent alınsa ne olur? Gene taklit edilecektir zaten. http://www.webtirix.org/abone/detay.php?id=104&refer=148 [Bu mesaj trapt tarafından 29 Haziran 2005 02:31 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 linke bakmadım ama çok önceden migrosta görmüştüm sanırım onlardandır edit: evet baktım onlardan 15-20m arası bişi olması lzm[signature][hline][/b]Msn adresim Artık bende bloggerım okuyun okutturun bende gaza gelip yazayım karakedi demiş ki: uno seni banlıcam da suan cok işim var, sen banlanmış RPsi yapsana şimdilik. [Bu mesaj fastreload tarafından 29 Haziran 2005 02:32 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Half_Cow Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Geçen gün gazetede görmüş şok olmuştum. Olur mu yaa!!! Sünnet çocuğunun üstünde iyileşene kadar sünnet gömleği durur ve uzvunu takkesiyle kapar :D[signature][hline]Kuzgun' dum ben.... Serhat Akın, 06 Kasım 2002 tarihinde malum maçtan sonraki röportajında demiş ki: Taraftar 5 istedi 6 attık, 10 istediler zaman yetmedi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Delikli falan hemde :D rahat tutar yaşadı cocuklar bizim zamanımızda yoktu bunlar elimizle tutuyoduk yada cengelli igle ile bi ipe baglayıp tavana asıyoduk :D[signature][hline] _Kusuk_ Aut disce aut discede. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 ya çocuk 15 yaşında sünnet olduysa?[signature][hline]neden siyah conta? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 ben karton bi palyaço şapkası gibi bişiyle kapatıp uyuodum :)[signature][hline]"Far away is a place where I hide the truth that have to be locked away" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Muhallebi Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Sünnet olduktan sonraki gün arkadaşımla evin holunde pinpon oynamıştık. Yani bizim conun yere ihtiyacı peek olmadı.[signature][hline]Muhallebi deip geçme! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trapt Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 ahhaha :D ben üstüne plastik bardak koymuştum...[signature][hline]I thought it would be nice to lie down and close my eyes It never occurred to me that I am already asleep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xanthe Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 güzel yapmışlar acısını çeken bılır kardeşim:)[signature][hline]Learn to Obey before you Command.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Aragorn- Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 ufak pringles kutuları vardı zamanında hala satılıyomu bilmiom hiç görmedim hep büyükleri var piyasada. onlar bu iş için biçilmiş kaftan. delinmez bükülmez. süper kutu[signature][hline]Oski Teh n000000OOOOb Damsel Night Elf Priest (Daggerspine/eu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Muhallebi Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Zenci olsa dengede tutar, ama temas olduğu için bir anlamı kalmas?[signature][hline]Muhallebi deip geçme! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Aragorn- Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 said: Dorsia, 29 Haziran 2005 02:46 tarihinde demiş ki: hocam pringles kutusunu nasil dengede tutacan yatarken? O koca kutu hadi zenci falan olsan anlayacagim da:P üstüne don giyicen slip =)[signature][hline]Oski Teh n000000OOOOb Damsel Night Elf Priest (Daggerspine/eu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trapt Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 said: Dorsia, 29 Haziran 2005 02:49 tarihinde demiş ki: ufak pringles kutulari da 10 santim be abi... Diyorum size en iyisi 1 litrelik/kilogramlik yogurt kaplari... harbi ölede.. artık ne gerek var patentli sünnet donumuz var .. :D[signature][hline]I thought it would be nice to lie down and close my eyes It never occurred to me that I am already asleep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 ilaç kutusu koymuştuk olmadı yarım kiloluk yogurt[signature][hline][/b]Msn adresim Artık bende bloggerım okuyun okutturun bende gaza gelip yazayım karakedi demiş ki: uno seni banlıcam da suan cok işim var, sen banlanmış RPsi yapsana şimdilik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trapt Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Abi bu bana şeyi hatırlattı..hani cannibalın ağzına ,yemesin die ağızlık takıyolar ya.. biz de bundan sonra türklere s... die bunu takcaz tarzı çok hoş ya :D [Bu mesaj trapt tarafından 29 Haziran 2005 02:52 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
armra Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 bu büyük gösterir bu yüzden tutulur. yoksa bu iş için sünnet şapkası alınır, kafaya takılır, işte tam bir şapka her iki kafaya takılır. bizim ülkemizde erkek çocuklar sünnet ettirilir, bu aslında bir tür istismardır. kimse söylemez kimse duymaz. tıbbın ilk kuralı ihlal edilir. "primum non nocere" (önce zarar verme) sağlıklı doku cerrahi olarak ve genelde doktor bile olmayan biri tarafından kesilir. bari 2-9 yaşlar arası yapılmasında psikolojik etkileri fazla olmasın diye temenni edilir. %90'ı 2-9 yaş arasında yapılır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Bilim alanında icat yapıcağımıza bu tür şeyler yapıyoruz. ehu..[signature][hline]Madcat....--->Metket... BabacumMostors, 31 Ağustos 2004 15:32 tarihinde demiş ki: kuku peşinden koşmayın ideallerinizin peşinden koşun (not: kuku bir ideal deildir) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 tüh patentinide almışlar :lol:[signature][hline]MEresimos|Pati Sözlük Lominadze|News| Blog | Gececi Mail|MSN [email protected]| Founder of AAL'05| insomnia Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 çocuğun tip manyak[signature][hline]I was born when you kissed me, I died when you left me, I lived a few weeks while you loved me. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jester Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 cidden cocugun bakıslarındaki o brutallige dikkat edin cok derin anlamlar tasıyor[signature][hline]"And how I lust for the dance and the fire, deep of the nectarine sunset to drink Spill me the wind and its fire, to steal of the colors I'm the moonshield..." In Flames - Moonshield Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 konu mankenıne acıdım.[signature][hline]Pyro Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Predator Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 lol trampt ! harbi yoğurt kabından ötesi yok ya ehhe[signature][hline]oh yeaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 ben tam neye koydum hatırlamıom ya bi kutu gibi bişeydi bi tarafı açıktı kutunun ordan bakıyolardı yandan pipime lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kreese Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 ben hiçbişey koymadım her zamanki gibi giydim pijamamı uyudum? ayrıca hiç açıkta bırakılır mı yaf benimkini sardılar günler sonra açıldı sargı çok da fazla bi acı hissetmedim hiç[signature][hline]ExhaulteD, 20 Haziran 2005 15:13 tarihinde demiş ki: Dahada fenasi bicak gozu delip beyne giriyo sonra doktor bicagi cikarticam diye ugrasirken gozu yerinden cikariyo bu seferde delikten beyin akmaya basliyo uheuhe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 şu bakışlar başka kimde var sorarım size? :lol:[signature][hline]I was born when you kissed me, I died when you left me, I lived a few weeks while you loved me.[Bu mesaj Laorx tarafından 29 Haziran 2005 03:57 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar