Lucifer Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Slmlar arkadaşlar bende daha önce hep sıfır görünen manner şuan 42 fln Bu ne işe yarıyor ayrıca iyi Bişeyse nasıl artıyor nelere yapmam gerek Lvl 39 Warrior Bide Ataccker mı olunMalı proveker mi Hangisine Kayıyım ilerde? Birde bişey soracam Battlefield giriyorum dmg şuan yaklaşık 318 büyüleride kulanınca eklio işte %150 ekleyen var sadece 50 dmg ekleyen var fln olsun olsun hadi taş çatlasın 380 olsun dmg ulan vuruyom adama 90 diyo enfazla 110 gördüm zırhlarından dolayı mı bu kadar az vuruyom aRada hayvan gibi fark var ya? [Bu mesaj Lucifer tarafından 29 Haziran 2005 01:43 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lucifertr Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 ewt sen lvl içn provoke ol hp yap(damage deil ölmemek için harpyde) harpy yap sonra 62 ol tekrar dön atağa np kas ayrıca defansı olduğu için sen adamlara orda yazan atağı hiç bi zaman vuramayacaksın veeee lucifer nickimi nie kullanıon :)[signature][hline]LuciferTR x de pandora diezde clansız lvl6x master warrior-master assasin server:diez(human)-xgenon(karus) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DraculaVigorous Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Manner bi işe yaramaz. Sana tek kelimeyle böyle söyleyeyim. Oyun var olduğundan beridir bu söylenti var. En son adminler açıklama yaptıydı şu an çalışmıyor diye. ke gelmeden de çalışmaz deniliyo oyuncular tarafından. Takma o yüzden kafana. Bu arada Manner ile ilgili bilgi: Senin partinden şu zigor resimli adamlar lvl atladığında lvl başına bir manner alırsın. Diğer yazdıklarını tam anlamadım ama evet karşı tarafın zırhıyla orantılı damage vuruyorsun.[signature][hline]Dracula Mager[Humanity], Cesur Yurek = Ulrich Honorsword,WhiteOne [Army of Freedom] [b]Ares1-->Human : WhiteOne [Ranger] [Lvl 2X] , Soterios [Cleric] [Lvl 2x] Charlar silinmiş... Nasıl imza seviyoruz?-Paticik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lucifer Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 hmm oke sallayak manner neyse ozaman saolsun arkdaşlar olm Sen benim şubemsin işTe türkiye şuBesi nolcek :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
UcuBe Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Senin partinde bulunan bir civciv level atlarsa sana bir manner gelir manner hakkında bazı şeyler söyleniyo kimi manneri yüksek olana kutudan daha güsel şeyler çıkar diyo kimi de bi b.k a yaramaz diyo benim manner 175 pek bi işe yaradığını söyleyemem :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
holigun Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Şu kadarını söyleyeyim bizim cafed bi mage var lvli 61 mannerı 3568 abyys gem açtı gözümüzün önöünde yaklaışk yirmi tane bi sheel çıkardı 4-5 tane chitin manner bunlarda işe yarıyor diyebilirm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DraculaVigorous Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 batıl inanca girer o elinde bi tane taş tut, sağ ayağında da çorap olmasın daha güzel itemlar düşüyor :d[signature][hline]Dracula Mager[Humanity], Cesur Yurek = Ulrich Honorsword,WhiteOne [Army of Freedom] [b]Ares1-->Human : WhiteOne [Ranger] [Lvl 2X] , Soterios [Cleric] [Lvl 3x] Charlar silinmiş... Nasıl imza seviyoruz?-Paticik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeroWarden Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Batıl inanç olduğunu sanmıyorum.Dün manner kasayım dedim.80 yaptım manneri.Abyss e gittim black widow kesmeye başladım.Deli gibi +6 item düşmeye başladı.Priest plate ler felam.Manner 3 iken saatlerce ordaydım.Hatta Level 35 den 37 e ordan geçiverdim desem anlarsınız.Ama hiç +6 düşmemişti.Ha yarım saatte 5 aby gem çıkardım.Bunuda belirteyim çünkü yarım saatte ya hiç çıkmazdı yada tek çıkardı.(Manner 3 iken)[signature][hline]İmza İcat OLdu MertLik BozuLdu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DraculaVigorous Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 valla maner 0 ken (şu ranger charımdan bahsediyorum daha zigot) 10 dakkaya bi abyss düşürüyom. alaka yok mannerla neyin ben bundan sonra amuda kalkarak kutu açacam. veya sağ elimi başımın arkasından geçirip klavyeye basarken sol bacağımı kaldıracam ve shard düşürecem :D[signature][hline]Dracula Mager[Humanity], Cesur Yurek = Ulrich Honorsword,WhiteOne [Army of Freedom] [b]Ares1-->Human : WhiteOne [Ranger] [Lvl 2X] , Soterios [Cleric] [Lvl 3x] Charlar silinmiş... Nasıl imza seviyoruz?-Paticik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Metakuso Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 manner 0 iken bişey olmuyou manner 2183 oldu hala bişey olmuyo :D[signature][hline]deli büyücü geri döndü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KiMBUPiSLiK Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 mannerin Bi Yararini Görmedim Bencede Bi ise Yaramiyo :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KaKsi Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Upgrade ederken baya işe yaradığına eminim, her ne kadar bir işe yaramadığını söyleselerde, manner'i düşük olan bi char ile upgrade yapmakta acaip zorlanıyorum, ama hakiki charım gelipte manner bolluğuyla upgrade bastığım zaman çok rahat oluyorum, bu da benden bi eklenti olsun... Bu arada bir şeyi unutmuşuz galiba yada ben göremedim 1-20lvl arası lvl atlattığın her civcivli sana 1 manner 20-30lvl arası lvl atlattığın her civcivli sana 2 manner puanı verir.[signature][hline]Bir insanın nick'i neyse kendisi de odur. Name: KASIMPATI_MANYAGI Nation: El-Morad Clan: The_Others Lvl: 6x Server: Ares Cesaret ödül gerektiren bir yetenek değildir. Web Site Kuntepervari Şerafettin Abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 uskoda aktif değil diye biliyorum ama aktifsede 1000 manner yüzde bir etki ediyor diye biliyorum yani fark etmmemiş olmanız doğal bende 800 manner var en azından 6 yı busla yapıom artık trinasla patlatmış biri olarak benim için çok sevindirici bir olay[signature][hline]Ceyhun ALYEŞİL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Hangman Bi Ara benim özele gelirmisin japkoda bi ittifak lazım anlatırım sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 manner die işe yaramıyor. manner: 62 drop Shard +1 ^^[signature][hline]nick : ShadowFax nation : El Morad Job :Blade Master LvL :6x Clan :Lasombra Server : Diez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SnAke_15 Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Upgrade ederken baya işe yaradığına eminim, her ne kadar bir işe yaramadığını söyleselerde, manner'i düşük olan bi char ile upgrade yapmakta acaip zorlanıyorum, ama hakiki charım gelipte manner bolluğuyla upgrade bastığım zaman çok rahat oluyorum, bu da benden bi eklenti olsun... [ Uprgrade ederken manner alakası yok . İtemin patlayıp patlamaması lvl ile orantılıdır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lucifertr Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 said: Lucifer, 29 Haziran 2005 01:52 tarihinde demiş ki: hmm oke sallayak manner neyse ozaman saolsun arkdaşlar olm Sen benim şubemsin işTe türkiye şuBesi nolcek :) ehehe ağlamak istiyorum müsait mi ortam![signature][hline]LuciferTR x de pandora diezde lasombra lvl6x master warrior-master assasin server:diez(human)-xgenon(karus) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lucifertr Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 manner diye bişey yoktur onlar hayal ürünü :) arkadaşlar mannerin deaktif olduğu bilinmektedir fakat hep bölemi kalacaktır bende bilmiyorum[signature][hline]LuciferTR x de pandora diezde lasombra lvl6x master warrior-master assasin server:diez(human)-xgenon(karus) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TRibula Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 eskı baslıklara bakında forum kırlılığı yapmayın daha once mannerı 2343453456 kere tatrtısmıstık ya lutfen database ı kasmayalım bos yere elınızı kasın da arama butonunu kullanın beyler[signature][hline]=======>:::NvM:::<======= [Bu mesaj Tribula_IV_ tarafından 29 Haziran 2005 17:39 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KaKsi Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 said: Tribula_IV_, 29 Haziran 2005 17:34 tarihinde demiş ki: eskı baslıları bakınd a forum kırlılığı yapmayın dha once mannerı 2343453456 ker eatrtısmıstık ya lutfen database ı kasmayalım bos yere elınızı kasın da rama butonunu kullnın beyler Ulan amma Türkçe kirliliği yapıyorsun, bu ne rezalet yaa, harcadın ana dilimizi....[signature][hline]Bir insanın nick'i neyse kendisi de odur. Name: KASIMPATI_MANYAGI Nation: El-Morad Clan: The_Others Lvl: 6x Server: Ares Cesaret ödül gerektiren bir yetenek değildir. Web Site Kuntepervari Şerafettin Abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hoodstar Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 upgrade ederken işe yarıyosa diezdeki meşur FalckixD charı ile yapın herifte yanlış hatırlamıyosam 2k yı geçik manner var soyan herifler paso goblinde hem manner kasıyolar.hemde para[signature][hline]Diez hoodstar__ Blade Master 60 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KoRn3RoTh Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 maner uskoda kapalı malezyada ve japkoda açık 1000001590138891374892378516798012379 defa söledik bunu hala forum açıyonuz!!!!(japkoda açık olup olmadığı hala tartışılıyo ancak bence açık)[signature][hline]Name:centrix..................Name:KoRneRoTh Nation:Karus...................Nation:Karus Job:Elemental_LorD..........Job:Shadow_Knight Lvl:60............................Lvl:62 Clan:_OneKnightStand_.....Clan=DRT2 Np:8xxx..........................Np:13xxx Keşke_İnsan_Olup_Beleş_NP_Kassaydım!!!...:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jarlax3 Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 myko da calısıyormu acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar