Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hangi filmi izlerken ağladınız?

DynamicK

Öne çıkan mesajlar

5-6 sene once cine5 de devamli verilen bi film vardi Sansli diye.(orginal ismi fluke du sanirsam)

Bi adamin olup reankarnasyon sonucu kopek olarak dogmasini ve bu kopeginde adamin eski ailesinin yanina gidip kendini sevdirmeye calismasini anlatiyordu. Oglunun mutlu olmasi icin kopekken bile yaptigi seyler vs evde eski yasamini hatirlatan seylere bakis acisi vs. cok guzel islenmis bi filmdi. Belki o zmnlar 11-12 yaslarinda oldugumdan boyle dusunuorum, ama tek agladigim filmdi.[hline]The clash of honor calls to stand when others fall
Sosyal ağlarda paylaş

Hmm Kharon evet biliyorum o filmi cok duygusaldir beni de zamaninda cok etkilemişti

Ayrıca kücükken Aslan Kral da ağladıgımı hatirliyorum Babasi sürü tarafindan ezilince

Sonra Gladyatör ün sonu cok hüzünlüdür.Müzik,sözler,maximus...vs derken gözlerim dolmuştu galiba.

Başka başka Boromir in ölümü Lotr de ve Aragorn a dedikleri vs gene beni ürpertmişti[hline]No time for tears
No time to run and hide
No time to be afraid of fear
I keep no time to cry

Sosyal ağlarda paylaş

O şimdi askerdeki kolonya içen adamı görünce duygulanmıştım. Hatta bi noktadan sonra filmi falan umursamayıp sırf o adama kenetlenmiştim. Kendime benzetmiştim diyebilirim zaten o adam dışındaki hiçbişey güzel dğeildi filmde. Etkilemiştir beni adamın ailesini depremde kaybedişi, kendini kaybedişi. Kendime benzetmişimdir diyebilirim, benim ailem ölmedi ama.[hline]`eğer tanrı varsa, parmağını bile kıpırdatmadan tüm kötülüklere nasıl katlanıyor` stendhal
Sosyal ağlarda paylaş

said:
KHaRoN, 08 June 2003 12:40 tarihinde demiş ki:
Oteki yandan da filmi kasarak izlemek anlamsiz. Birakin etkilesin. Baska turlu bi korku filminden, yada bi dramdan ne zevk alinabilir ki? Bu tur filmlerde amac ztn korkutmak,aglatmak.

+1

ama ben hiç bir filmde ağlamadım.
korku filmlerinde korkarım macera filmlerinde heyecanlanırım gözümü kapatırım felan
ancak hiç bir filmde ağlamadım.
hele titanicde kusasım geldi.

taa ki Gladiator'a kadar.

Sonunda her seferinde ağlarım.[hline]You want a piece of me, boy?
Sosyal ağlarda paylaş

yesil yol'da cok saglam agladigimi hatirliyorum filme cok pis kaptirmisim heralde kendimi,zaten oyle zevkli oluyor :)

titanic'te en sonunda gozlerim doldu ama oyle aglamadim bariz olarak.bide melekler sehri'nde gozlerim dolmustu ama yesil yolda neden cok agladigimi bende anlamiyorum heralde dolu zamanima denk geldi izlerken hatirlamiyorum simdi :)
Sosyal ağlarda paylaş

said:
KHaRoN, 08 June 2003 12:33 tarihinde demiş ki:
5-6 sene once cine5 de devamli verilen bi film vardi Sansli diye.(orginal ismi fluke du sanirsam)

Bi adamin olup reankarnasyon sonucu kopek olarak dogmasini ve bu kopeginde adamin eski ailesinin yanina gidip kendini sevdirmeye calismasini anlatiyordu. Oglunun mutlu olmasi icin kopekken bile yaptigi seyler vs evde eski yasamini hatirlatan seylere bakis acisi vs. cok guzel islenmis bi filmdi. Belki o zmnlar 11-12 yaslarinda oldugumdan boyle dusunuorum, ama tek agladigim filmdi.[hline]The clash of honor calls to stand when others fall

super bi film
Sosyal ağlarda paylaş

Hmm agladıgım olmadı sımdıye kadar amaaaa harbıden bogazımın agrıdıgı fılmler vardır tabı mesela braveheart,greenmile diger yonden sarı zeybek cok etkilemistir benı.
Yok bı seferınde aglamıstım hungur hungur adıda Icq age tı fılmın ılk ızleyısımde gulmekten aglamıstım yanı cok komık fılm ya :D[hline]A little less conversation a little more action please
Sosyal ağlarda paylaş

sinemada seyrettiklerimden er ryan'ı kurtarmak ve gladiator'ün sonunda gözlerim dolmuştu..

ama hatırladığım kadarıyla hüngür hüngür ağlamaya yaklaştığım tek film tv'de sonunu gördüğüm flowers for algernon kitabının tv uyarlamasıydı sanırım. ben kitabının da tesadüfen sadece sonunu okumuştum, ama öyle bir depresyona girip ağlamıştım ki hepsini okumaya cesaret edemedim..

hani en sonda "ps: ..." notuna gelince katıla katıla ağlamıştım..[hline]Eaglewingg, 29 May 2003 01:19 tarihinde demiş ki:
yani anlayıcağın bu dizi seni acmaz sam amca hiç izlemeye başlama çünkü bu diziyi izlemek biraz derinlik ister
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...