Admin DynamicK Mesaj tarihi: Haziran 8, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2003 Evet pek cok duygusal film çekildi , bunların sizde en etkilisi en başarılısı hangisi, sizi en çok etkileyen film veya filmler hangileri? Mesela ben Titanic de baya bi duygulandıydım , hele o son sahne bitiriyo ..[hline]Grandmaster Hamburger www.dynamick.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Haziran 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2003 walla titanicte ağlamadım ben hatta hiçbir filmde ağlamadım doğru düzgün sadece içimde acayip bir ürperti oluyor duygusal filmlerde[hline]Mixed Website [email protected][/b][/i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ra_d Mesaj tarihi: Haziran 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2003 hiç bi film'de ağlamadım. yanlız City Of Angels 'dan çok etkilenmiştim.[hline]And Ra'd glorifies and praises Him, and so do the angels because of His Awe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Haziran 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2003 5-6 sene once cine5 de devamli verilen bi film vardi Sansli diye.(orginal ismi fluke du sanirsam) Bi adamin olup reankarnasyon sonucu kopek olarak dogmasini ve bu kopeginde adamin eski ailesinin yanina gidip kendini sevdirmeye calismasini anlatiyordu. Oglunun mutlu olmasi icin kopekken bile yaptigi seyler vs evde eski yasamini hatirlatan seylere bakis acisi vs. cok guzel islenmis bi filmdi. Belki o zmnlar 11-12 yaslarinda oldugumdan boyle dusunuorum, ama tek agladigim filmdi.[hline]The clash of honor calls to stand when others fall Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Haziran 8, 2003 Konuyu açan Admin Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2003 kasınca hiçbi filmde ağlamıyorsunuz veya korku filmi bile olsa hiç bi etki bırakmıyor ama filmi sanki gerçekmiş gibi düşünüp oluruna bırakırsanız bazıları oldukça etkiliyo insanı.[hline]Grandmaster Hamburger www.dynamick.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Haziran 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2003 Oteki yandan da filmi kasarak izlemek anlamsiz. Birakin etkilesin. Baska turlu bi korku filminden, yada bi dramdan ne zevk alinabilir ki? Bu tur filmlerde amac ztn korkutmak,aglatmak.[hline]The clash of honor calls to stand when others fall Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Mandrake- Mesaj tarihi: Haziran 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2003 öyle çok ağladığım bi film olmadı ama bi keresinde çok depresif bunalım zamanlarımdan birinde ah mary vah mary de gözlerim dolmuştu :)[hline]Hit the battle now we high speed With my marlin tryin to make these motherfuckers die speed Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMedia Mesaj tarihi: Haziran 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2003 abi öle ağlamam ama tek duygulandığım ve ağlamay yakın olduğum film The Green Mile (Yeşil Yol) yani yok böyle etkileyen bir film[hline]Freeware.WeB.Tr IpAdresimNe.Com Matrix Code System Komiter Gosudarstvennoi Bezopasnosti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Faerdun Mesaj tarihi: Haziran 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2003 Hmm Kharon evet biliyorum o filmi cok duygusaldir beni de zamaninda cok etkilemişti Ayrıca kücükken Aslan Kral da ağladıgımı hatirliyorum Babasi sürü tarafindan ezilince Sonra Gladyatör ün sonu cok hüzünlüdür.Müzik,sözler,maximus...vs derken gözlerim dolmuştu galiba. Başka başka Boromir in ölümü Lotr de ve Aragorn a dedikleri vs gene beni ürpertmişti[hline]No time for tears No time to run and hide No time to be afraid of fear I keep no time to cry Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GM-Newbie Mesaj tarihi: Haziran 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2003 Türk FLimLerini ve DiziLerini Gülmekten AğLıyOrUm ArTıQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Adiemus Mesaj tarihi: Haziran 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2003 O şimdi askerdeki kolonya içen adamı görünce duygulanmıştım. Hatta bi noktadan sonra filmi falan umursamayıp sırf o adama kenetlenmiştim. Kendime benzetmiştim diyebilirim zaten o adam dışındaki hiçbişey güzel dğeildi filmde. Etkilemiştir beni adamın ailesini depremde kaybedişi, kendini kaybedişi. Kendime benzetmişimdir diyebilirim, benim ailem ölmedi ama.[hline]`eğer tanrı varsa, parmağını bile kıpırdatmadan tüm kötülüklere nasıl katlanıyor` stendhal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Haziran 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2003 sadece Sarı Zeybekte ağladım.[hline]no one can be told what the matrix is....you have to see it for yourself.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2003 Sarı Zeybek'te ağlanır işte.Hele o Atatürk'ün yanındaki komutanlardan biri kendini vuruyodu orada düşüyosun zaten.[hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
StRencher Mesaj tarihi: Haziran 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2003 Sarı Zeybek ve Yeşil Yol...[hline] Reality Isn't What You See Reality Is What You Feel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2003 said: KHaRoN, 08 June 2003 12:40 tarihinde demiş ki: Oteki yandan da filmi kasarak izlemek anlamsiz. Birakin etkilesin. Baska turlu bi korku filminden, yada bi dramdan ne zevk alinabilir ki? Bu tur filmlerde amac ztn korkutmak,aglatmak. +1 ama ben hiç bir filmde ağlamadım. korku filmlerinde korkarım macera filmlerinde heyecanlanırım gözümü kapatırım felan ancak hiç bir filmde ağlamadım. hele titanicde kusasım geldi. taa ki Gladiator'a kadar. Sonunda her seferinde ağlarım.[hline]You want a piece of me, boy? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fartous Mesaj tarihi: Haziran 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2003 hmm aglama soz konusu olmadi simdiye kadar ama hani insanin bogazina bisiy dugumlenir ve hafif bi agri olur ya.. o ani yasatan tek film kusursuz dunya.. Kevin Costner'in kacirdigi cocuk tarafindan vurulmasi (seyredenler iyi bilir) ;)[hline]if you can't beat us.. join us!.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apex Mesaj tarihi: Haziran 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2003 yesil yol'da cok saglam agladigimi hatirliyorum filme cok pis kaptirmisim heralde kendimi,zaten oyle zevkli oluyor :) titanic'te en sonunda gozlerim doldu ama oyle aglamadim bariz olarak.bide melekler sehri'nde gozlerim dolmustu ama yesil yolda neden cok agladigimi bende anlamiyorum heralde dolu zamanima denk geldi izlerken hatirlamiyorum simdi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Way Mesaj tarihi: Haziran 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2003 said: KHaRoN, 08 June 2003 12:33 tarihinde demiş ki: 5-6 sene once cine5 de devamli verilen bi film vardi Sansli diye.(orginal ismi fluke du sanirsam) Bi adamin olup reankarnasyon sonucu kopek olarak dogmasini ve bu kopeginde adamin eski ailesinin yanina gidip kendini sevdirmeye calismasini anlatiyordu. Oglunun mutlu olmasi icin kopekken bile yaptigi seyler vs evde eski yasamini hatirlatan seylere bakis acisi vs. cok guzel islenmis bi filmdi. Belki o zmnlar 11-12 yaslarinda oldugumdan boyle dusunuorum, ama tek agladigim filmdi.[hline]The clash of honor calls to stand when others fall super bi film Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Haziran 8, 2003 Konuyu açan Admin Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2003 ahah urza cok seker olmussun yakışmış:p açmış seni valla[hline]Grandmaster Hamburger www.dynamick.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Haziran 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2003 Hmm agladıgım olmadı sımdıye kadar amaaaa harbıden bogazımın agrıdıgı fılmler vardır tabı mesela braveheart,greenmile diger yonden sarı zeybek cok etkilemistir benı. Yok bı seferınde aglamıstım hungur hungur adıda Icq age tı fılmın ılk ızleyısımde gulmekten aglamıstım yanı cok komık fılm ya :D[hline]A little less conversation a little more action please Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Haziran 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2003 Yesıl yolun sorunda aglamıstım o masum adamı yaktıklarında[hline]Umutsuzluk Yasak Yılgın Türküler Söylemekte... Çünkü;Yürüyor Umudun Ordusu,Umutsuzluğu Kurşuna Dizerek... Metall Ethlos & Athelas Ethlos Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Adiemus Mesaj tarihi: Haziran 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2003 Şimdi hatırladım ölü ozanlar derneğinde de malum çocuk intihar edince üzülmüştüm, etkilenmiştim baya. Onu da kendime benzetiyodum ama ben intihar etmedim hiç.[hline]`eğer tanrı varsa, parmağını bile kıpırdatmadan tüm kötülüklere nasıl katlanıyor` stendhal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Haziran 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2003 Gladyator sonunda gozlerim dolmuştu azcık Sora Er Ryan ı kurtarmaktan bi kaç sahneye cok uzulmuştum o kadar[hline]Façiku Afikiki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2003 sinemada seyrettiklerimden er ryan'ı kurtarmak ve gladiator'ün sonunda gözlerim dolmuştu.. ama hatırladığım kadarıyla hüngür hüngür ağlamaya yaklaştığım tek film tv'de sonunu gördüğüm flowers for algernon kitabının tv uyarlamasıydı sanırım. ben kitabının da tesadüfen sadece sonunu okumuştum, ama öyle bir depresyona girip ağlamıştım ki hepsini okumaya cesaret edemedim.. hani en sonda "ps: ..." notuna gelince katıla katıla ağlamıştım..[hline]Eaglewingg, 29 May 2003 01:19 tarihinde demiş ki: yani anlayıcağın bu dizi seni acmaz sam amca hiç izlemeye başlama çünkü bu diziyi izlemek biraz derinlik ister Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Haziran 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2003 çoğu duygusal filmde gözlerim dolar benim. fazla duygusalım sanırım. ya da en azından duygularımı çok belli ediyorum. gerçi öyle "ciddi ciddi" ağladığım çok olmaz. ama yine de olur.[hline]Pretty women makes us buy beer, Ugly women makes us drink beer. [Al Bundy] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar