Sorj Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Ya nereye açıcağımı bilemedim.Buraya açtım... Bu antalya ful cingen şehri ya.Bütün kızlar sarı saçlı.Iğrençler yaa çok çirkin gösteren tipler var, hala sarışın olcam diye kasıyorlar.Geçen Nukeiz hoca kermitle takılırken Nukeiz ile buluştumuzda bi cingen vardı koptuydum ya. Eheh.Kız, beyaz üst body bel gözüken, ufacık bide şort giymiş Ten rengi gap gara.Görmemle kopmam bir oldu cingeni :> Bu arada Biraz anlatmak gerekirse Güzel şehrimizi... Bütün Antalya erkeklerimiz deki Özellikler : Saçlar David beckham,bi yerde sarı boya atılmış. Kot pantolon Bol,Çatal bölümüne kadar inmiş.Kemerle tutturulmuş. Gömlekler Içeri sokulmuş, Öküz gibi koçaman Başlıklı Kemerler bele takılmış. Solda bi dene ufak küpe. Gömleğin 3 düğmesi açılmış, Hafif kirli sakal bırakılmış.Yada yoksa Faullerde bişeyler yapmaya çalışmış. Ayakkabılar , Puma botların içine sokulmuş kotlar yada Converse giymiş gençlik. Yürüyüşler... Fix 2 yürüşleri vardır. 1. Ayaklar Penguen gibi açıp yürümeleri. 2. Ayakların birini yan açıp yürümeleri. Gelelim kızlara... Güzide Cingenler, yani Kızlar : Bel gözüken Body yada Tişörtler. Fix Düşük bel ama! Kemerle taaa leğen kemiğine kadar tutturulmuş Abidik gubidik bir kemer ve Tommy hilfiger pantolon. Altta klasik fix puma botları ve tabiki içine tıkılmış bir pantolon. Elinde ufak bi pembe PUMA çantası. Yürüyüşleri... Oldukça aptal yürüyorlar.Bu aralar Popolarını sallamak moda sanırım.Deli gibi sallayarak yürüyorlar.Ayrıca popoyu Büyük mavi çöp poşetleri gibi gösteren kotlarada bayılıyorlar.Genellikle ellerini 20 30 metre açarlar, Adımları oldukça hızlıdır.Tabak haneye Boque yetiştirirler gibin yürürler. Yurdum insan manzaraları 1. (not: herkez böyle değildir ama %75 gibi bi kısım böyledir.) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 yanlış gözlemlemişsin, veyahut çevreni değiştir, erkekler kısmı doğru gerçi[signature][hline]Corald -- Human Mage `for the alliance eski Blizzard_IcedEye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hellspe Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 merak etme ist. bu tiplerden cok var :D hele bakirkoyteki erkekleri tam anlatt1gn tipte :D[signature][hline][u]İşlem İptal Edildi!!!!! :rock:beynin durana kadar kafa salla:rock: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 said: Chris_Metcalf, 28 Haziran 2005 19:45 tarihinde demiş ki: yanlış gözlemlemişsin, veyahut çevreni değiştir, erkekler kısmı doğru gerçi Her gün görüyorum.Nası yanlış gözetliyim ya ANTALYA bu arada başka biyer değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 biliyorum, aynı şehirdeyiz de ben bahsettiğin kadar folloşize kızlar görmedim, çevreni değiştirmeyi dene[signature][hline]Corald -- Human Mage `for the alliance eski Blizzard_IcedEye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Çevre dediğin de kastın ne? bunlar zaten Işıklar,migros,laura,Kale içi,Lara yı işgal etmiş durumdalar.Geri nere kaldıki? :> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horrible Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Sadece antalyada deil heryerde var bunlardan :)[signature][hline]''ağlamak ruhun fiziksel dünyaya bir yansıması, bir boyut değiştirme çabasıdır...'' [Bu mesaj Horrible tarafından 28 Haziran 2005 20:04 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fiona Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 alla alla ben gelirim her yaz antalya ya bu kadar vahim olanlar görmedim varmış demek tüüh yazık ..[signature][hline]Hayat merdivenlerini çıkarken insanlara iyi davranalım.Çünkü inerken gene aynı insanlara rastlayacağız... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Amele-Çingene her yerde Allah yardımcımız olsun.[signature][hline]"..Ben her sabah gözlerim yaşlı yaşlı uyanıyorum. Çaresiz savaşıyorum anılarımla sorularla, Dostlarım içimde sanki kurt misali beni yiyorlar ; Yavaş-yavaş,parça-parça görüyorum ki ölüyorum.." "..Benim şu kalbim benim şu gönlüm senimi sevdi? Sana mı güvendi? Benim şu aklım şaştı kaldı sana mı kandı? Sana mı inandı? Çok düşündüm çok üzüldüm pişman oldum kader dedim ; Dün sabah seni affettim insanoğlu kader dedim.." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 gidin lan şehrimizden.Aslında Turistin biriyle konuşu bu konu hakkında bilgi almak lazım ama. Ben konuşamıom :) anlıyorum bişey diemiom çakılıp kalıom.Es geçin beni eheh... ya bide o değil Suratları bile aynı ya.Hepsi bebek suratlı böyle iğrenç bişey öğk [Bu mesaj Erutan tarafından 28 Haziran 2005 20:12 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chasten Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Son zamanlarda erkeklerin alayı bole, sadece antalya'da değil[signature][hline]~®âi ~ blackchaos, 15 Haziran 2005 23:18 tarihinde demiş ki: Git annene sor bakalım ayşenin zarı delindi nasıl diktiricez diye? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Hepsi Ball yolunda -,- :-P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wendigo Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 said: Erutan, 28 Haziran 2005 19:55 tarihinde demiş ki: Çevre dediğin de kastın ne? bunlar zaten Işıklar,migros,laura,Kale içi,Lara yı işgal etmiş durumdalar.Geri nere kaldıki? :> hrm piyasa mekanlarda gezip hem de boyle seyler demek pofff cevreni deistir... geyik yerlerde gezme cok![signature][hline]lost in sorrow nights! follow the energizer tav$ani Wen of Burning Legion gizli ninja Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 bacakları açmalarının nedeni havalandırma maksatlı, pişik olmasın diye :D[signature][hline]Tabi tabi aynen anlattığım gibi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Başka gezcek nere var abi? Heryeri istila ettiler yaw? Buralar önceden piyasa değildi.Tamam ışıklkar öyleydi. :) Nere varki başka gezebilecek? Konyaltı desen orayada damlıyorlar yavaş yavaş.Gitcek yerimiz kalmicak :)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HocaEfendi Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 abi iyisi oldugu kadar kötüsüde var insanın..napalım.. 6 ay ilk bahar 6 ay yaz mevsimi olan bi şehirde yaşıyoruz..yakacak derdi yok..sokakda bile yatılabilir..onun için evinden kaçan, iş arayan için vazgeçilmez bi şehir oluyor..allah yardımcımız olsun 10 yıl sonrasını bile düşünemıyorum..[signature][hline]By Majesty. msn: [email protected] Dikkat 46. Dereceden Raporlu.. karakedi, 24 Haziran 2005 12:31 tarihinde demiş ki: uno seni banlıcam da suan cok işim var, sen banlanmış RPsi yapsana şimdilik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gwindon Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 bizim burda bunlardan bitane vardı aldılar inşaata götürdüler[signature][hline]Shewky Goldbreaker-Doctor of Eclipse FRF ------Bir süreliğine kapıyız------ Cem_Jedi, 20 Aralık 2004 19:03 tarihinde demiş ki: beni kızdırmayın siteyi hackletirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mandoo Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 said: Mandoo, 28 Mayıs 2005 13:03 tarihinde demiş ki: günümüzün kıroları: -jole(bunlar yüzünden ayağa düştü zaten) -kolpa puma adidas ayakkabı vs.. -italy brasil yazan polarlar.. -yakasız göğsü üstünde muskası gözükücek şekilde dar tişörtler.. budur yani..her yerde bu tipleri görebilirsiniz... [signature][hline]aşçı bahçıvana, bahçıvan şoföre, şoför uşağa, sonra hepsi uşağa... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Muhallebi Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Kızlar erkek tavlamaya, erkekler kız tavlamaya bu halde çıkıyor. Hadi kızlar genelde sorun çekmiyor, (aşırı bir çürkünlük söz konusu değilse)ama bu erkeklerin çoğu böyle gezip permenant sap oluyor. Çok acıyorum onlara vallahi billahi.[signature][hline]Muhallebi deip geçme! [Bu mesaj Muhallebi tarafından 28 Haziran 2005 23:15 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
b1vRiP Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 erutan cım çık dışar meşeden güzel bi odunu böle cilala flm düzelt tmm mı? sonra çık beline beline ver sopayı bunnara o zmn görürüm nası giyiniyolar![signature][hline]Valeron, 16 Haziran 2005 15:54 tarihinde demiş ki: ne bileym biz 4 yaşındayken pipimizi kurcalardık. Değiştir|Gidiş|Önemli Bip bip düüt Bivrip... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dingaer Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 said: Horrible, 28 Haziran 2005 20:04 tarihinde demiş ki: Sadece antalyada deil heryerde var bunlardan :) doğru söze ne denir:D:D:D:D[signature][hline]Para kazanmak mı o benim işim...:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Riehn Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Haklisiniz da daha garipsenecek bir durum varki bu tarz erkeklerin yanlarinda birde bebek gibi hatunlar yok mu ? Ben o zaman işte ayarimi aliyorum. Abi ben bir erkek olarak bakmiyorum adama o hatun nasil oluyorda diksinmeden onunla gezior... Yazik Walla. ![signature][hline]Yildirim Beyazit Anadolu Lisesi 2004 Mezunu. Katholieke Universiteit , Science and Engineering: Computer Science. Leuven in Belgium. If our nature is evil, if our instincts are murderous, can we be blamed? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trapt Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Erutan arkadaşımız harika bir şekilde tarif etmiş..Bende Antalyalıyım ...lara da oturuyorum...okulumdan ve konumumdan dolayı bu tip kızları ve erkekleri hergün görüyorum arkadaşım diorum ve gıcık oluyorum...Kızlar çok basit..bunla çıkcam şunla yattım tarzı..erkeklerde parayı nerde harcasam cece mi,ally mi die düşüne dursun...bende şu antalya yı terkediim artık.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trapt Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 said: HocaEfendi, 28 Haziran 2005 22:01 tarihinde demiş ki: abi iyisi oldugu kadar kötüsüde var insanın..napalım.. 6 ay ilk bahar 6 ay yaz mevsimi olan bi şehirde yaşıyoruz..yakacak derdi yok..sokakda bile yatılabilir..onun için evinden kaçan, iş arayan için vazgeçilmez bi şehir oluyor..allah yardımcımız olsun 10 yıl sonrasını bile düşünemıyorum.. herkes geliyo artık antalyaya eskiden turistler de bizden gibiydi şimdi resmen AHMET KARIYA BAK LAN NE GÜZEL! HALLO BİTTE SCHÖN..İCH BİN AHMET MODUNA GİRDİ MİLLET..RUS ALMAN POLONYALI KIZLARLA KONUŞMAK TAVLAMAK İÇİN MİLLET BİRBİRİNİ YİYO..GELGÖRKİ TÜRKÇE BİLE KONUŞAMIYOLAR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Riehn Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 said: trapt, 29 Haziran 2005 00:04 tarihinde demiş ki: HALLO BİTTE SCHÖN..İCH BİN AHMET MODUNA GİRDİ MİLLET..GELGÖRKİ TÜRKÇE BİLE KONUŞAMIYOLAR Bravo. Yurdum insanini iyi yakalayivermişsin.[signature][hline]Yildirim Beyazit Anadolu Lisesi 2004 Mezunu. Katholieke Universiteit , Science and Engineering: Computer Science. Leuven in Belgium. If our nature is evil, if our instincts are murderous, can we be blamed? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar