Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

SOAD ın Ermeni yanlısı söylevleri ve Türk düşmanlığı hakkında ne düşünüyorsunuz?

Narmolanya

Öne çıkan mesajlar

Soad bilindiği gibi ve heryerde bağrış çağrış savunduğu üzre tam bir Türk karşıtı.Çeşitli terör gruplarına verdikleri destekleride çekinmeden açıklıyorlar basına...
Bu gruba ne denebilirki bence kaldirilmasi lazim ...[signature][hline]So feed the spark
Welcome to the land of dark
Death in all the centuries is what I left behind
Take my hand
Forgotten in the promised land
Death in all the centuries is what I left behind
Sosyal ağlarda paylaş

niye garbage yesin ki?[signature][hline]Halfmumi, 08 June 2003 06:13 tarihinde demiş ki:
açıkcası evlenince karım olursa o yöntemi uygulayacam.

Metboy 19.08.20 22:42 bende türk sağ açarım o sol açarsa ahahha
Othranx 19.08.20 22:42 euheu
Othranx 19.08.20 22:42 sen dopsun orta aç eueh
Metboy 19.08.20 22:42 aefdaeh
Sosyal ağlarda paylaş

Al canlı tanığımız var volfied o anlatmıştı zamanında. Müzik bölümünde avril chop suey diye aratın bakın.[signature][hline]I dream of sweet dreams. I need to sleep. I just want to sleeeeeeeep..
-Houston. Bi sorunumuz var.
-Nedir yiğidim.
-Uyumam lazım houston ama uyuyamıyorum.
-Bi ayran yapıyım yiğidim uyursun Teknodermafasikülastik ayran magnifallkompressörleri çalıştırın. Yiğidime kendi sinyallerimle ayran yapcam
Sosyal ağlarda paylaş

Medya'da her duyduğunuza inanmayın.

Bir tek şunu bilin yeter;

Soad'ın vokalistinin kuzeni Türkiye'de çok ünlü bir grubun elemanı. Araları çok iyi ve de Türklere "Ermeni SoyKırımı"na inanmasının dışında bir nefreti yok.

SoyKırım'a inananlarında fazla üstüne gitmeyin. Onlar Yıllarca o şekilde yetiştirildikleri için inanıyor sadece.[signature][hline]
Reality Isn't What You See
Reality Is What You Feel
Sosyal ağlarda paylaş

Biraz daha bu olaylara büyük açıdan bakmak lazım. Asalım keselim parçalayalım diyince resmen yobaz oluyoruz biz de. Adamların en büyük hakları bunları söylemek. Onlara göre bu bir soykırımdır bize göre değildir.[signature][hline]Eski kız arkadaşıma mesaj atarım:
-Uyudun mu?
-Hayır sen?
Arkadaşımla telefonda:
-Naber abi?
-İyiyim saol sen?
-Ben de iyiyim... naber?
Sosyal ağlarda paylaş

said:
StRencher, 01 Eylül 2004 23:13 tarihinde demiş ki:
Medya'da her duyduğunuza inanmayın.

Bir tek şunu bilin yeter;

Soad'ın vokalistinin kuzeni Türkiye'de çok ünlü bir grubun elemanı. Araları çok iyi ve de Türklere "Ermeni SoyKırımı"na inanmasının dışında bir nefreti yok.

SoyKırım'a inananlarında fazla üstüne gitmeyin. Onlar Yıllarca o şekilde yetiştirildikleri için inanıyor sadece.

sıcmayayım onların inandıkları şeylere.birde bu forumda gelip soykırım demeyin,sözde yapılan birşey asla kabul göremez.ne demek Türklere karşı 'ermeni soykırımına' inanması dışında nefreti yok.Nefreti varsa defolup gitsin,nefreti olan adamın durması hata.[signature][hline]tksmtr!
Krynn Online yakında..
geçici unhkar

[Bu mesaj Apache tarafından 01 Eylül 2004 23:25 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

StRencher, bu nefret değil mi?
P.L.U.C.K: Politically Lying Unholy Cowardly Killers: politikaya ilintili yalan söyleyen kutsal olmayan korkak katiller.
Sadece sözde soykırıma inanıyorlar canım. Yok yani bir garezleri türklere çok seviyorlar.
Bu arada tekrar söylüyorum, adamların en büyük hakları bunları söylemek. Siz nasıl çıkıp Amerika şöyledir böyledir, barışa karşıdır bilmemnedir diye konuşuyorsanız bütün gün adamlar da bunu konuşurlar.[signature][hline]Eski kız arkadaşıma mesaj atarım:
-Uyudun mu?
-Hayır sen?
Arkadaşımla telefonda:
-Naber abi?
-İyiyim saol sen?
-Ben de iyiyim... naber?
Sosyal ağlarda paylaş

100 sene geçti üstünden hala ermeniler tartışılıyor.
soad kimdir nedir napar?
tartışmaya değmeyecek bir örgüt
açıkcası böyle gereksiz terör örgütlerinin tartışılmasını doğru bulmuyorum.
çünkü tartışarak onların varlıklarını tanımış oluyoruz[signature][hline]/ bLackchaoS
[email protected]
uLan beni haxxorlayanı nuri alço yakalasın emi!
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Tapir_Tahir, 01 Eylül 2004 23:29 tarihinde demiş ki:
100 sene geçti üstünden hala ermeniler tartışılıyor.
soad kimdir nedir napar?
tartışmaya değmeyecek bir örgüt
açıkcası böyle gereksiz terör örgütlerinin tartışılmasını doğru bulmuyorum.
çünkü tartışarak onların varlıklarını tanımış oluyoruz

soad'a terör örgütümü dedin benmi yanlış anladım..

*!Sandalyeden düşer..Camdan düşer*..

bu arada konserlerinde aptal seyircilerin açtıkları pankartlar yüzünden grup zedeleniyor..soad'ın hiçbir garezi yok türklere..bir arkadaşda benim idyeceğimi demiş..kuzeninin türk oldugunu Serj Tankian'ın (vokalist)

böyle..[signature][hline]Klasik bir baba team üyesi, 24 Ağustos 2004 17:32 tarihinde demiş ki:
Bi gün scripting öğrenicem..Milletin ultima accountunu hacklicem..

Helede son zamlardan sonra, Samsun 216 ilaç gibi geliyor.. :P
Sosyal ağlarda paylaş

soad grubunun allah bin türlü belasını versin köpoğluköpeklerin diyorum başka bir şey demiyorum..

türk ermenileri (bir kaç kuşaktan beri türkiyede yaşılan ermeni dostlarımız) haricindeki ermenileri sevmem.. onalr da beni sevmesin...[signature][hline]Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış;
"-Ulan kaşık düşmanı, baltamı getir. Ekmek almaya gidiyorum"

Kapattık dükkanı
Sosyal ağlarda paylaş

2 $arkısını sevıorum ama adamlardan nefret edıorum nasıl olcak bu dıyosanız bende bılmıorum :)[signature][hline]|êvêrythìñg thãt hãs ã bêgìñìñg has ãn êñd|

Bonecrusher, 30 Ağustos 2004 03:13 tarihinde frp oynarken demiş ki:
abi gobline espri yapsam ben, gülmekten yerlerde yatsa, o sırada vursam?
Sosyal ağlarda paylaş

şimdi sizde benim gibi adamalrın m
ziklerini beeniyosanız ama bu ırkılık olayına tyaktıysanız en iisi

benmi gibi albümlerinin sahtesini alın orjinalini deel.

ok kadar.

steal this albüm diyen kim,kzımaya hakları yok...

:P[signature][hline]dandirk bi playlisitim
bir iki dostum
biraz umudum
bide uykum var
bide üzerine aşık oldum,
buyur burdan yak

Sosyal ağlarda paylaş

said:
BonePART, 02 Eylül 2004 00:10 tarihinde demiş ki:
ulan babacum Sende tatar deıl mıSın
3ehuehue
3

evet tatarım.. daha doğrusu ailenin 13 cü meleziyim :) (diğer kuzenler vs)
ama ben bu ülkeyi çok seviyorum bve herhangi bir şekilde bir tatarın kalkıp Türkiye aleyhine konuştuğunu görmedim
hem tatarlar da bir türk boyu unutmayın ;)

ama osmanlıyı viyanada ve don-volga ırmaklarının birlşetirimlesinde satmışız o ayrı :-P[signature][hline]Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış;
"-Ulan kaşık düşmanı, baltamı getir. Ekmek almaya gidiyorum"

Kapattık dükkanı
Sosyal ağlarda paylaş

gurubun web sitesi var
bir de forumu
adamlar orada yazılanlardan ne kadar sorumludur ne kadar sorumlu değildir bilemem ama o forumları biraz zaman ayırıp okursanız insanların Türkiye hakkında neler neler yazdıklarını ve düşündüklerini görebilirsiniz

yani öyle "aman dedikodu işte, kıçlarından uyduruyo insanlar" değil biraz ^_-[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:.
- Friedrich Nietzsche
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...