Narmolanya Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Soad bilindiği gibi ve heryerde bağrış çağrış savunduğu üzre tam bir Türk karşıtı.Çeşitli terör gruplarına verdikleri destekleride çekinmeden açıklıyorlar basına... Bu gruba ne denebilirki bence kaldirilmasi lazim ...[signature][hline]So feed the spark Welcome to the land of dark Death in all the centuries is what I left behind Take my hand Forgotten in the promised land Death in all the centuries is what I left behind Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Narmolanya Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 abi spor'a gelmis sorry :)[signature][hline]So feed the spark Welcome to the land of dark Death in all the centuries is what I left behind Take my hand Forgotten in the promised land Death in all the centuries is what I left behind Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 dedim soad hangi ülkenin takimi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 bende sporla alakası olmadığını düşünüyorum dicektim tam.[signature][hline]BabacumMostors, 12 Mayıs 2004 21:47 tarihinde demiş ki: herhangi bir şeyin korkusu da insanları bir araya getirir ben bi allahtan kokrkarım o yüzden imamlarla fln samimiyim Paticik Fm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Othranx Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 niye garbage yesin ki?[signature][hline]Halfmumi, 08 June 2003 06:13 tarihinde demiş ki: açıkcası evlenince karım olursa o yöntemi uygulayacam. Metboy 19.08.20 22:42 bende türk sağ açarım o sol açarsa ahahha Othranx 19.08.20 22:42 euheu Othranx 19.08.20 22:42 sen dopsun orta aç eueh Metboy 19.08.20 22:42 aefdaeh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 al birini vur ötekine.[signature][hline]Proxa, 23 Ağustos 2004 17:49 tarihinde demiş ki: kısırlaştırcam ben kendimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 30 yere açmak da gerekli değil gibi geliyor hani.[signature][hline]Fecondation under control of the King Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kiddo Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Al canlı tanığımız var volfied o anlatmıştı zamanında. Müzik bölümünde avril chop suey diye aratın bakın.[signature][hline]I dream of sweet dreams. I need to sleep. I just want to sleeeeeeeep.. -Houston. Bi sorunumuz var. -Nedir yiğidim. -Uyumam lazım houston ama uyuyamıyorum. -Bi ayran yapıyım yiğidim uyursun Teknodermafasikülastik ayran magnifallkompressörleri çalıştırın. Yiğidime kendi sinyallerimle ayran yapcam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 aha işte bu demokrasinin nimetidir. freedom of speech kardeşim. o kadar.[signature][hline]your sight is a weakness... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
StRencher Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Medya'da her duyduğunuza inanmayın. Bir tek şunu bilin yeter; Soad'ın vokalistinin kuzeni Türkiye'de çok ünlü bir grubun elemanı. Araları çok iyi ve de Türklere "Ermeni SoyKırımı"na inanmasının dışında bir nefreti yok. SoyKırım'a inananlarında fazla üstüne gitmeyin. Onlar Yıllarca o şekilde yetiştirildikleri için inanıyor sadece.[signature][hline] Reality Isn't What You See Reality Is What You Feel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 efendim SOAD ın müziği vesairesi iyidir de Konserlerine Türkler ve Köpekler giremez diyorlarmış.[signature][hline]Online Gaming şeysi // Teargas in your eyes // Yazılarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Kim bilir bizim inandığımız ne palavralar var :)[signature][hline]God created the earth in six days, on the seventh he rendered. @ui ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] ek$i | DevianArt | Eve-Online Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 zaten mış kullandım dikkat ettiysen :) Hayatımız kolpa zaten Qui[signature][hline]Online Gaming şeysi // Teargas in your eyes // Yazılarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Antimodes52 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Biraz daha bu olaylara büyük açıdan bakmak lazım. Asalım keselim parçalayalım diyince resmen yobaz oluyoruz biz de. Adamların en büyük hakları bunları söylemek. Onlara göre bu bir soykırımdır bize göre değildir.[signature][hline]Eski kız arkadaşıma mesaj atarım: -Uyudun mu? -Hayır sen? Arkadaşımla telefonda: -Naber abi? -İyiyim saol sen? -Ben de iyiyim... naber? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 said: StRencher, 01 Eylül 2004 23:13 tarihinde demiş ki: Medya'da her duyduğunuza inanmayın. Bir tek şunu bilin yeter; Soad'ın vokalistinin kuzeni Türkiye'de çok ünlü bir grubun elemanı. Araları çok iyi ve de Türklere "Ermeni SoyKırımı"na inanmasının dışında bir nefreti yok. SoyKırım'a inananlarında fazla üstüne gitmeyin. Onlar Yıllarca o şekilde yetiştirildikleri için inanıyor sadece. sıcmayayım onların inandıkları şeylere.birde bu forumda gelip soykırım demeyin,sözde yapılan birşey asla kabul göremez.ne demek Türklere karşı 'ermeni soykırımına' inanması dışında nefreti yok.Nefreti varsa defolup gitsin,nefreti olan adamın durması hata.[signature][hline]tksmtr! Krynn Online yakında.. geçici unhkar [Bu mesaj Apache tarafından 01 Eylül 2004 23:25 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Antimodes52 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 StRencher, bu nefret değil mi? P.L.U.C.K: Politically Lying Unholy Cowardly Killers: politikaya ilintili yalan söyleyen kutsal olmayan korkak katiller. Sadece sözde soykırıma inanıyorlar canım. Yok yani bir garezleri türklere çok seviyorlar. Bu arada tekrar söylüyorum, adamların en büyük hakları bunları söylemek. Siz nasıl çıkıp Amerika şöyledir böyledir, barışa karşıdır bilmemnedir diye konuşuyorsanız bütün gün adamlar da bunu konuşurlar.[signature][hline]Eski kız arkadaşıma mesaj atarım: -Uyudun mu? -Hayır sen? Arkadaşımla telefonda: -Naber abi? -İyiyim saol sen? -Ben de iyiyim... naber? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tapir_Tahir Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 100 sene geçti üstünden hala ermeniler tartışılıyor. soad kimdir nedir napar? tartışmaya değmeyecek bir örgüt açıkcası böyle gereksiz terör örgütlerinin tartışılmasını doğru bulmuyorum. çünkü tartışarak onların varlıklarını tanımış oluyoruz[signature][hline]/ bLackchaoS [email protected] uLan beni haxxorlayanı nuri alço yakalasın emi! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Christoph_Vassel Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 said: Tapir_Tahir, 01 Eylül 2004 23:29 tarihinde demiş ki: 100 sene geçti üstünden hala ermeniler tartışılıyor. soad kimdir nedir napar? tartışmaya değmeyecek bir örgüt açıkcası böyle gereksiz terör örgütlerinin tartışılmasını doğru bulmuyorum. çünkü tartışarak onların varlıklarını tanımış oluyoruz soad'a terör örgütümü dedin benmi yanlış anladım.. *!Sandalyeden düşer..Camdan düşer*.. bu arada konserlerinde aptal seyircilerin açtıkları pankartlar yüzünden grup zedeleniyor..soad'ın hiçbir garezi yok türklere..bir arkadaşda benim idyeceğimi demiş..kuzeninin türk oldugunu Serj Tankian'ın (vokalist) böyle..[signature][hline]Klasik bir baba team üyesi, 24 Ağustos 2004 17:32 tarihinde demiş ki: Bi gün scripting öğrenicem..Milletin ultima accountunu hacklicem.. Helede son zamlardan sonra, Samsun 216 ilaç gibi geliyor.. :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 soad grubunun allah bin türlü belasını versin köpoğluköpeklerin diyorum başka bir şey demiyorum.. türk ermenileri (bir kaç kuşaktan beri türkiyede yaşılan ermeni dostlarımız) haricindeki ermenileri sevmem.. onalr da beni sevmesin...[signature][hline]Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış; "-Ulan kaşık düşmanı, baltamı getir. Ekmek almaya gidiyorum" Kapattık dükkanı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 sıtf bu dedikodular yüzünden soadı gönül rahatlığıyla dinleyemiyoruz :)[signature][hline]Fire in the Darkness... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CythraulAkhera Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Konselerınde Turk Bayraklarını Yakıyolarmıs Ben Muzıgını Dınlerım Ama SOAD'ı Sevmem(naSIL oLUyO Sa) :&[signature][hline] Chitlenbick Uo Owner Anakin SkyWalker Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 2 $arkısını sevıorum ama adamlardan nefret edıorum nasıl olcak bu dıyosanız bende bılmıorum :)[signature][hline]|êvêrythìñg thãt hãs ã bêgìñìñg has ãn êñd| Bonecrusher, 30 Ağustos 2004 03:13 tarihinde frp oynarken demiş ki: abi gobline espri yapsam ben, gülmekten yerlerde yatsa, o sırada vursam? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 şimdi sizde benim gibi adamalrın m ziklerini beeniyosanız ama bu ırkılık olayına tyaktıysanız en iisi benmi gibi albümlerinin sahtesini alın orjinalini deel. ok kadar. steal this albüm diyen kim,kzımaya hakları yok... :P[signature][hline]dandirk bi playlisitim bir iki dostum biraz umudum bide uykum var bide üzerine aşık oldum, buyur burdan yak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 said: BonePART, 02 Eylül 2004 00:10 tarihinde demiş ki: ulan babacum Sende tatar deıl mıSın 3ehuehue 3 evet tatarım.. daha doğrusu ailenin 13 cü meleziyim :) (diğer kuzenler vs) ama ben bu ülkeyi çok seviyorum bve herhangi bir şekilde bir tatarın kalkıp Türkiye aleyhine konuştuğunu görmedim hem tatarlar da bir türk boyu unutmayın ;) ama osmanlıyı viyanada ve don-volga ırmaklarının birlşetirimlesinde satmışız o ayrı :-P[signature][hline]Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış; "-Ulan kaşık düşmanı, baltamı getir. Ekmek almaya gidiyorum" Kapattık dükkanı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 gurubun web sitesi var bir de forumu adamlar orada yazılanlardan ne kadar sorumludur ne kadar sorumlu değildir bilemem ama o forumları biraz zaman ayırıp okursanız insanların Türkiye hakkında neler neler yazdıklarını ve düşündüklerini görebilirsiniz yani öyle "aman dedikodu işte, kıçlarından uyduruyo insanlar" değil biraz ^_-[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar