Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Baba ogul muhabbeti

Loli-pop

Öne çıkan mesajlar

daha önce açıldımı bilmiyorum ama yine de paylaşmak istedim..

Adam yorgun argın eve döndüğünde 5 yaşındaki çocuğunu kapının önünde beklerken buldu.
Çocuk babasına, "Baba bir saatte ne kadar para kazanıyorsun" diye sordu ...
Zaten yorgun gelen adam, "Bu senin işin değil" diye cevap verdi. Bunun üzerine çocuk "Babacım lütfen, bilmek istiyorum" diye üsteledi.
Adam "İllâ da bilmek istiyorsan 20 milyon" diye cevap verdi.
Bunun üzerine çocuk "Peki bana 10 milyon borç verir misin" diye sordu.
Adam iyice sinirlenip, "Benim senin saçma oyuncaklarına veya benzeri şeylerine ayıracak param yok. Hadi, derhal odana git ve kapını kapat" dedi.
Çocuk sessizce odasına çıkıp kapıyı kapattı.
Adam sinirli sinirli "Bu çocuk nasıl böyle şeylere cesaret eder." diye düşündü.
Aradan bir saat geçtikten sonra adam biraz daha sakinleşti ve çocuğa parayı neden istediğini bile sormadığını düşündü, "Belki de gerçekten lazımdı..." Yukarı çocuğunun odasına çıktı ve kapıyı açtı... Yatağında olan çocuğa, "Uyuyor musun" diye sordu.
Çocuk "Hayır" diye cevap verdi... "Al bakalım, istediğin 10 milyon. Sana az önce sert davrandığım için üzgünüm. Ama uzun ve yorucu bir gün geçirdim" dedi...
Çocuk sevinçle haykırdı, "Tesekkürler babacığım..." Hemen yastığının altından diğer buruşuk paraları çıkardı.
Adamın suratına baktı ve yavaşça paraları saydı.
Bunu gören adam iyice sinirlenerek, "Paran olduğu halde neden benden para istiyorsun..? Benim, senin saçma çocuk oyunlarına ayıracak vaktim yok..." diye kızdı.
Çocuk "Param vardı ama yeterince yoktu" dedi ve yüzünde mahcup bir gülücükle paraları babasına uzattı; "İşte 20 milyon... Şimdi bir saatini alabilir miyim babacım..?"[signature][hline]*Bu yaziyi farkedersen, ki farkedeceksin, bu yaziyi farketmen ya da farketmemen hiç fark etmez.Sen en iyisi bu yaziyi hiç fark etme...*
Sosyal ağlarda paylaş

hehe cok iyi =)[signature][hline]Hep arkada oturduk, hep yalnızken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı, yaklaşmazdık, konuşmazdık, hep ayrı bir dünyadaydık, hep ordayken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı;yaklaşmazdık, konuşmazdık ve şimdi bir duvar örülü, hiç yıkılmaz aramızda. yaklaşmak zor istesen de, biz yarattık acıları... kaderimizi biz yazdıkça;
Renklerle bir siyah yaptık! Renklerle bir siyah yaptık!

[code=php] i died for you !
[/code]
Sosyal ağlarda paylaş

1. çok güzel.. Hatta mükemmel bişey...

2. ise süper saçma nedir o öyle ilkiyle alakasız saçma sapan bişey. Yada bende sorun var duygusal ince espiriyi anlamadım..[signature][hline]Haksızlıgın Önünde Eğilmeyin ;
Eğer Haksızlığın Önünde Eğilirseniz....
Hakkınızla Birlikte Şerefinizide Kaybedersiniz.!!
Cray Totem/sNaKe
Sosyal ağlarda paylaş

ezmiş?Sadece babasının onunla ilgilenmesi gerektiğini hatırlatmış.Böyle bir oğlum olsa sarılıp ağlarım be butun gece bu hareketı yapsa =)..Ama yok bole bişi tabe[signature][hline]ExhaulteD, 31 Mayıs 2005 14:01 tarihinde demiş ki:
Kemalizm bir din ,Ataturk bir peygamber ,Anitkabir ise kabe degildir.
Delanoresse, 31 Mayıs 2005 14:03 tarihinde demiş ki:
ex, o yuzden Ataturk'u ve dusuncelerini seviyoruz
Sosyal ağlarda paylaş

Bide bu vardı, Bide bu vardı, Bide bu vardı bla bla blaaaa

aha databazee çatladı vvalla :)[signature][hline]zagG!!
Yaw ev hanımı nedir ? Evine bakan hanım bir insandır, ama sen kardeşim kireçlenen makinayı niye söküp bize getiriyorsun, yav kaç sefer dedik hanfendi psikopatlaşmayın biz gelir alırız makineyi...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Suark, 24 Haziran 2005 23:36 tarihinde demiş ki:
ezmiş?Sadece babasının onunla ilgilenmesi gerektiğini hatırlatmış.Böyle bir oğlum olsa sarılıp ağlarım be butun gece bu hareketı yapsa =)..Ama yok bole bişi tabe

yaw efsane uydurulmuş hikaye işte, ezberledik hepsini duygusal bakamıyorum olaya :)[signature][hline]be the vanquisher, to forgive
Sosyal ağlarda paylaş

ikinci baya bi kel alaka zaten

birinci de o kadar normal olmasa gerek.. kafadaki şirin, ilgi açı çocuk imajı burada da mevcut ama aynı edebiyat nereye kadar be artık.. tvdeki kadın programlarına davet ederim şahsen bu türün meraklılarını..[signature][hline]not sleeping okay/drinking too much.trapped in hyperspace.?.the girl disappeared, smiling and blowing kisses. A white light flooded the room/this was the moment of awakening: the audience were relieved to find themselves in their own company...someo (text unclear) did not awaken, this was a white nightmare: faces aglow with laughing, limp complacency/apparently uninhibited...

**no more dinosaurs @montezaus
*** montezaus.deviantart.com
Sosyal ağlarda paylaş

said:
huun, 24 Haziran 2005 23:41 tarihinde demiş ki:
fazla suni . ben de cocuk oldum hic o kadar akilli olmadim .

yok abi oradaki zeka değil, çocuk saflığı zaten de öte dursun artık her neyse[signature][hline]not sleeping okay/drinking too much.trapped in hyperspace.?.the girl disappeared, smiling and blowing kisses. A white light flooded the room/this was the moment of awakening: the audience were relieved to find themselves in their own company...someo (text unclear) did not awaken, this was a white nightmare: faces aglow with laughing, limp complacency/apparently uninhibited...

**no more dinosaurs @montezaus
*** montezaus.deviantart.com
Sosyal ağlarda paylaş

okadar yorulduguna göre sabah 7de başladı diyelim Eve geldiğinde ise çocuk kapıdaydı yani 5 yaşındaki bir çocuğun kapı önünde bekliyebiliceği saatlerdi. Buda akşamüstü 6-7 gibi desek günde en az 12 saat çalışıyordur
saati 20ytl desen günde haftada 5,5 gün çalışsa (cumartesi yarım gündür)
haftada 1320ytl kazanıyordur
buda ayda 5280ytl eder.

Asıl baba niye 20ytl vermiyor çocuğuna. Çok sağlam geliri var.

Benim böle babam olacak 20ytl vermicek:) olay çıkartırım.[signature][hline]Eski nickim Chemical idi. Şimdi ise Chemical. tamam yok bişi. bakma...
MAY EXPLODE IF DAMAGED OR DISPOSED OF IN FIRE.
DO NOT SHORT-CIRCUIT.
KEEP UNDER -30°C
bakmasana lan
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...