hellspe Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 hepsi birbirinden gzl hikayeler..[signature][hline]Lopeth, 02 Kasım 2004 22:34 tarihinde demiş ki: rahmetlide sollardı.. Everybody loves SLASH! Slash 02 Slash's Official Fan Site :horace:.....:horace:
AthleT Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 GÜzelmiş eline sağlık.[signature][hline]"..Ben her sabah gözlerim yaşlı yaşlı uyanıyorum. Çaresiz savaşıyorum anılarımla sorularla, Dostlarım içimde sanki kurt misali beni yiyorlar ; Yavaş-yavaş,parça-parça görüyorum ki ölüyorum.."
Black-ice Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 said: Zed, 30 Nisan 2004 19:18 tarihinde demiş ki: tavuk suyuna amerikan hikayelerine kılım! "iyilik yapın, mutlaka ödül verirler size. ödül vermeyeceklerinden eminseniz bırakın gebersin şerefsizler" mesajına daha da kılım. said: Black-ice, 23 Haziran 2005 19:10 tarihinde demiş ki: kadın kocasına son anda yetişti istediği miğrası kopardı tabi plasma televizyon da alır peugeot 'da alır çocuksa dondurmayı daha çok seviyo, parayı da çocuk aklıyla unutuverdi sizde bunları dinleyip tüylerinizin diken diken ediyosunuz. kolpa bunlar. bence çok sinir, gıcık öldürelisi hikayeler. tamam içlerinden bir anlam çıkmıyor mu? çıkıyor. ama biraz hayali bir dünyada oluyor bence bunlar. istediğiniz kadar you suck blackice diyebilirsiniz ama bence bu hikayeler kendini kandıran ve kendini avutmaya çalışan insanlar için yazılmış.[signature][hline]iyisimi bugun seni radyasyonla öldüreyim [Bu mesaj Black-ice tarafından 23 Haziran 2005 20:02 tarihinde değiştirilmiştir]
Desolator Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 5. hikayeye hayran kaldım.. çok güzel..[signature][hline]Grom_Hellscream, 13 Haziran 2005 20:28 tarihinde demiş ki: ada buluşmasında paintball mı olcak?!?!? [b]DeSo[b] Was Here!!!
Gilean Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 gerçek bunlar=)hatta ilki son biyoloji sınavında oldu bize=)ben biliyordum=)[signature][hline]Gilean's Blog - Life with Gilean Maedhros, 20 Haziran 2005 01:01 tarihinde demiş ki: kocakarı mocakarı dene ondan sonra gel konus hehe nasıl emiyo bi bilsen cidden arkadaslar deneyin diyorum baskada bişi demiyorum yani...
helena Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 hoş hikayeler. insana en azından şikayet ettiği bazı şeyleri değiştirmesi için en önce kendisinin değişmesi gerektiğini anımsatıyor. tabi o anımsatıyor, ama kaç kişi gerçekten etkileniyor? *!taş atar ve kaçar*[signature][hline]"zamanı gelmiş bir düşünceyi durdurabilecek hiçbir ordu tanımıyorum"
somebody Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 ders alma açısından değil ama etkileyici olması açısından 3 ve 5. hikayeler çok iyi. belki de konu mankenleri çocuklar olmasından dolayı. tavuk suyuna çorba kitabından alıntılar.o kitabın önsözünde anlatılanların gerçek olduğu iddia ediliyordu hatırladığım kadarıyla..[signature][hline]Old man : In the church, they say to forgive.. Creasy : Forgiveness is between man and God. My job is to arrange the meeting ... (Denzel Washington - Man on Fire )
KaMoNJuK Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Paşlaşım icin saol cok güzelmiş .![signature][hline]a lot of people ask me... dont leave me a heart beat away...|mmm fucker.. Ben Rahat Olursam Kimse Rahat olamaz .! Hiç fark ederse Kuran Çarpsın .!
Sovereign Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 ilginç hkayeler ama amerikanvari olduğu için kılım biraz[signature][hline]Nail "NaileR" Avunduk - Türkiye'nin yürüyen, koşan, zıplayan en büyük ve kapsamlı Star Trek ansiklopedisi KoÇ '04 | CMU '09 | c4A | ST:O | Star Trek TR | MSN: [email protected] | Mail Me Jean-Luc Picard: "..Let's make sure history never forgets.. the name.. Enterprise"
ExhaulteD Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Sonuncusu hakkaten guzelmis[signature][hline]Gurbetci Pati]Gurbetci Pati
Bone Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 said: Black-ice, 23 Haziran 2005 20:01 tarihinde demiş ki: ama biraz hayali bir dünyada oluyor bence bunlar. istediğiniz kadar you suck blackice diyebilirsiniz ama bence bu hikayeler kendini kandıran ve kendini avutmaya çalışan insanlar için yazılmış. katılıyorum.. ama yine de you suck black1ce[signature][hline]Beş Hececiler
Black-ice Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 aman allahım yine o nick![signature][hline]iyisimi bugun seni radyasyonla öldüreyim
Ceday Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 3. ve 5. hikayeler oldukca etkileyici. belki de cogu zaman dondurma isteyen cocuk deil de ordaki kızı oynadıgımızdandır..
spawn77 Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Hepsini beğendimde kral hikayesi SIr kapısını aratmamış :P[signature][hline]Still im Hunted Still im Hated Now my blind eyes see other Can NOT [WoW] Valandir nightelf warrior[60] Burning Legion
Muhallebi Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Tavuk suyuna çorbayı lisede türkçe öğretmenimiz tavsiye etmişti. Derste bi hikaye okumuştu. Oda o krallı olan hikayeydi. Vay be tesadüfe bak.[signature][hline]Muhallebi deip geçme!
Gryphon Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 3. hikayeden cok etkilendim, hayran kaldım cok tesekkürler paylasım ıcın valla 3.hikaye içime işledi
sheref Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 ya ben neden bu tavuk suyuna çorba serisinin hikayelerini 100.kere de okusam gözlerim doluyo :( bu güzel topic için teşekkürler ayrıca...[signature][hline]MEresimos|Pati Sözlük Lominadze|News| Blog | Gececi Mail|MSN [email protected]| Founder of AAL'05 & Sizi Seviyorum...
Ancalagan Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Cok güzel bi topic bende duygulandim sonuncuda :([signature][hline]Davut Vedaoglu says in episode 3: Fezagezer join me beKaos Ay em yor fathır ... FEzAGezer:noooooo Tam bu sıralarda bi ses O Bİ Vanlİ: Yuguz Dı Fors look
Mantar Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 güzelmiş hepsi..5 daha bi güzel ama..[signature][hline]Biz Sultanî için, "Öl!" deseler, ölürüz...
tamirci Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 o çocuğa biri para saymayı öğretmeli genelde çok güzel ama[signature][hline]Bundan böyle herşey daha güzel olacak!
CrayTotem Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Gözlerim doldu gerçekten iyiymiş... Abuk sabuk espiriler yapıp komik olmaya çalışan arkadaşlarımız olmasa ağlıycaktım ama yorumları okuyunca biraz sinirlendim ve cittileştim...[signature][hline]Haksızlıgın Önünde Eğilmeyin ; Eğer Haksızlığın Önünde Eğilirseniz.... Hakkınızla Birlikte Şerefinizide Kaybedersiniz.!! Cray Totem/sNaKe [Bu mesaj CrayTotem tarafından 24 Haziran 2005 21:58 tarihinde değiştirilmiştir]
CrayTotem Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 said: Prawler, 23 Haziran 2005 19:43 tarihinde demiş ki: ben fazla etkilenmedim nedense. Serdar 2 yıl önce dediğim gibi odunsun olm sen...[signature][hline]Haksızlıgın Önünde Eğilmeyin ; Eğer Haksızlığın Önünde Eğilirseniz.... Hakkınızla Birlikte Şerefinizide Kaybedersiniz.!! Cray Totem/sNaKe
Öne çıkan mesajlar