Dragonutopia Mesaj tarihi: Nisan 30, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 30, 2004 Hıkayelerden etkılendım tam bole psıkolojıyı duzeltırken o efsane mesajı gordum,bunlar senın hıkayelermı dıye ... Norakla agladık burda yaa muhtesem :D[signature][hline]Magic.Yes,I know you think you know what it is,and how it works.You don't.You are an ignored fool,just like all the others. Khelben 'Blackstaff' Arunsun
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Nisan 30, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 30, 2004 Dondurma alan çocuk hikayesinde resmen gözlerim doldu
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Nisan 30, 2004 Admin Mesaj tarihi: Nisan 30, 2004 said: Deep-Night, 31 Ocak 2004 11:42 tarihinde demiş ki: oha Sabo kaç yaşındasin ki? *!saftır* %100 , bu arada gayet güzel hepsi aynen kan veren ve bahşiş bırakan cocuklu hikaye baya hosuma gitti benimde[signature][hline]Grandmaster Hamburger evim evim güzel evim :) Sabaha kadar int olmayacakmış söylentisi üzerine GE-TA, 30 Nisan 2004 21:56 tarihinde demiş ki: Kovalara internet dolduralim o vakit. :-P
sabonis Mesaj tarihi: Nisan 30, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 30, 2004 said: Zed, 30 Nisan 2004 19:18 tarihinde demiş ki: tavuk suyuna amerikan hikayelerine kılım! "iyilik yapın, mutlaka ödül verirler size. ödül vermeyeceklerinden eminseniz bırakın gebersin şerefsizler" mesajına daha da kılım. muhalefet olmak için yok yere sebepler yaratıyorsun bence[signature][hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza
Zed Mesaj tarihi: Nisan 30, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 30, 2004 muhalefet olmak için bi sebebim yok. herkes hikayeler hakkında ne düşündüğünü söylemiş. ben de söyledim. ne var alınacak?[signature][hline]...
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Nisan 30, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 30, 2004 Tavuk suyuna çorbayı severim. Güzeller bence. Bu yazıları okuyup içinde birşeyler hissetmektir önemli olan bence. Kimse bunları okuyup "Ben bundan sonra iyilik perisi olacam." demez.Ama bazı şeyleri içinizde siz farkında olmadan değiştirebilirler. Gariptir. Değiştirebildilerse ne güzel. Küçükken az okumadım bu tip şeyler.[signature][hline]I wish none of this had happened.Sometimes I wish I was dead, and recognize I never wished I was dead.I wish everyone else was dead.
Halfmumi Mesaj tarihi: Nisan 30, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 30, 2004 ehe.. Mükemmel ama bende vardı desem? :P[signature][hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining UYARI!:Evcil yaşayanlar için uygun değildir! [29.04.2002-29.04.2004]
Solonor Mesaj tarihi: Nisan 30, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 30, 2004 2,3 ve 5 i çok beyendim. Sağol yolladığın için. :)[signature][hline][i]for those who died alone...[i]
555 Mesaj tarihi: Nisan 30, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 30, 2004 az okumadım zamanında ama niye okudum bilmiyorum annelerle igili olanı wardı(bu konuda hassasım)okur,okur ağlardım böööö =(([signature][hline]Lacoste marka etek delisi TEŞHİRCİ TİKKY TUĞÇEGÜL
Eternal Mesaj tarihi: Nisan 30, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 30, 2004 Hepsi çok güzel ama garson kız hikayesi cok süper..[signature][hline][b]Hayat ne boşvericek kadar kısa Ne de önemsicek kadar uzundur..[b]
sabonis Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 görmeyenler okumayanlar için bir daha... özellikle dondurma ve kan verme hikayesi...[signature][hline]Old loves they die hard Old lies they die harder...
Gothic_Angel Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 said: Deep-Night, 31 Ocak 2004 11:26 tarihinde demiş ki: bunler senin basindan gecenler mi? Otoyol hikayesi gercekten etkileyici. Alıntı[signature][hline]| Cansel ich lieb dich sehr, das sollst du wissen! | Something Wild
Bleeding Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 said: odchu, 30 Nisan 2004 20:43 tarihinde demiş ki: bu arada ilk hikayede düzeltilmesi gereken bikaç nokta var... bu sınav Doğu Akdeniz üniversitesinde 1 yıl önce yapıldı, Ahmet İzgören tarafından. 40-50 puan arasındaymış o soru... Seminerler düzenliyor üniversitelerde ki 2 gün önce bizim okuldaydı. Rasgelirseniz gidin dinleyin, sorulara boğun; işini bilen birine benziyor. Kendisi de söylemişti zaten sınavının ABD li bir hoca tarahfından yapıldığına dair internette gezdiğini.. :)) Düzeltilmesi gereken bi nokta değil ben bu hikayeleri 5 yıl öncede biliyorum sizin hoca çok etkilenmiş lol[signature][hline]Fender Squier Strat ımı satıyorum hemide Single-Coil Humbucker lı , ankarada.
Aestrol Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 tüylerim bi hoş oldu daha bu tip şeyler varsa elinizde şevkle okuyabilirim..[signature][hline]Make way to the bad guy...
forgiver Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 3. ve 5. çok etkileyci[signature][hline]be the vanquisher, to forgive
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Beş çok tatlı ya :)[signature][hline]Beş Hececiler ''Özünün farkında olup bunu gölgelemek farklı, bu gölgelemenin farkında olmayıp kendini başka türlü nitelendirmek farklıdır.'' - S
Black-ice Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 kadın kocasına son anda yetişti istediği miğrası kopardı tabi plasma televizyon da alır peugeot 'da alır çocuksa dondurmayı daha çok seviyo, parayı da çocuk aklıyla unutuverdi sizde bunları dinleyip tüylerinizin diken diken ediyosunuz. kolpa bunlar.[signature][hline]iyisimi bugun seni radyasyonla öldüreyim
Cintonik Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 3 ve 5 çok guzel saolasın..[signature][hline]Cmabridge Üinversitesi Cmabridge Üinversitesinde yaıpaln bir arşaıtrmaya gröe, bir kleimedkei hafrlrein hnagi sıarda didizlikleri dğeil, ilk ve son hafrlrein dğoru yedre olamalrı öenm tşamıatkadır. Geirsi taammen kamradaşır ve ynie de surosnuz olraak okubanilir. Buunn sbeebi isnan benyinin her hafri tek tek dieğl kemileelri bir btüün oralak omukadısır.
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 hepsi çok güsel saol sabo[signature][hline][/b]Msn adresim Pencereyi kapat Mayhem demiş ki:yok benim dedem pipili kızdı. elvyn demiş ki:Denizden balina penisi çıksa yerim [Bu mesaj fastreload tarafından 23 Haziran 2005 19:19 tarihinde değiştirilmiştir]
Bone Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 said: Zed, 30 Nisan 2004 19:18 tarihinde demiş ki: tavuk suyuna amerikan hikayelerine kılım! "iyilik yapın, mutlaka ödül verirler size. ödül vermeyeceklerinden eminseniz bırakın gebersin şerefsizler" mesajına daha da kılım. zamanında yorum yapmamışım, ilginç :-P buna katıldığımı söyleyim o zaman[signature][hline]Beş Hececiler
LasT_SuRviVoR Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 ilk okudugumda cok etkilenmistim.[signature][hline]NEVER give up...
Prawler Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 ben fazla etkilenmedim nedense.[signature][hline]Everytime I see you falling I get down on my knees and pray. I'm waiting for the final final moment you say the words that I can't say... SAKLI SOKAK | Sözlükte ben!
kermit Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 said: Prawler, 23 Haziran 2005 19:43 tarihinde demiş ki: ben fazla etkilenmedim nedense. bi kerede etkilen :)[signature][hline]karakedi, 19 Haziran 2005 23:59 tarihinde demişki: gelmeyin siteye.
Prawler Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 nabiim ya illa bişiler hissetmem mi lazım Alla Alla[signature][hline]Everytime I see you falling I get down on my knees and pray. I'm waiting for the final final moment you say the words that I can't say... SAKLI SOKAK | Sözlükte ben!
Chiptech Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 süper bence heh[signature][hline]chiptech. Seni unutmicaz Windshade... "Ölüm dediğin budur perde arkasından haber, hiç güzel olmasa ölürmüydü peygamber..." 06.13.2002 - 05.06.2005 *Kim bilir kaç ilke söylemiş, kaç ban yemiş...
Öne çıkan mesajlar