crudgel_05 Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 said: karakedi, 24 Haziran 2005 03:29 tarihinde demiş ki: testi bir kere kırıldıktan sonra, sen istediğin kadar yapıştır. eninde sonunda çatlaklardan su sızar ;) kesinlikle katılıyorum ama düşman olmaya da gerek yok hele ki aynı yerlerde olmak zorundaysan ne gerek var kapı duvar gibi davranmaya kendini kasmaya çalışmaya ama dost da olmaz yeniden sevgili de olmaz yani biten bitmiştir gerek yok tarihin tekerrür etmesine o gelince anıların acıtan yanları da gelir[signature][hline]Nobody is perfect!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
crudgel_05 Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 shagrath arkdaş bu arada imzanın orjinal hali:tavuklar çiçek açmış ellerinde poğoça yüzmesini bilmiyosan ne çıkıyosun ağaca olacaktı galiba[signature][hline]Nobody is perfect!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cd- Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 ekşi sözlükte bununla ilgili güzel bi' yazı vardı.[signature][hline][Bob Marley] Ben!!!(Ünlemlere de bak) Başkalarından övgü bekleyenler, mutluluklarını onların ellerine bırakmış zavallılardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pipo_14 Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 dost olur... tekrar birleşilebilir... eskisi gibi olmaz... saglık acısından bi yorum yapamam...[signature][hline](_)> (_)> (_)> (_)> ZzZzZzZzZ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Ey sevgili dostlar.. madem eski sevgiliden dost olmaz diyorsunuz..( ki buna bende kesinlikle sonuna kadar katılıyorum..) eski sevgiliyi nasıl unutabileceğimi de anlatsanız?..[signature][hline]Madcat....--->Metket... BabacumMostors, 31 Ağustos 2004 15:32 tarihinde demiş ki: kuku peşinden koşmayın ideallerinizin peşinden koşun (not: kuku bir ideal deildir) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 dost olmaz, yakın arkadaş olma ihtimali bile zor birleşebilirsiniz belki kesinlikle eskisi gibi olmaz sağlıklı olacağını da pek düşünmüyorum nasıl unutabilirsin, alkol iyi bir çözüm olabilir, kızdan nefret etmeye çalışmak iyi bir çözüm olabilir, ancak en iyi çözüm yeni kızlardır. genel olarak yazmışsın ama kişisel daha iyi olurmuş gibi geldi bana[signature][hline]Penthesilea'yı banlayanları protesto ediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
helena Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 zamanla geçer..sabretmeyi öğrenin[signature][hline]"zamanı gelmiş bir düşünceyi durdurabilecek hiçbir ordu tanımıyorum" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 said: helena, 24 Haziran 2005 13:13 tarihinde demiş ki: zamanla geçer..sabretmeyi öğrenin Bana dediysen 2 sene geçti hala olmadı daha ne kadar beklemeliyim? .[signature][hline]Madcat....--->Metket... BabacumMostors, 31 Ağustos 2004 15:32 tarihinde demiş ki: kuku peşinden koşmayın ideallerinizin peşinden koşun (not: kuku bir ideal deildir) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jester Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 dışkınızı yemeyeceğinize göre, eski sevgiliden de bir şey olmaz.[signature][hline]"Vanities in extreme formations ride into tomorrow's rigid great face The Machinery outlives the futile scripts of our dying jester race..." In Flames - The Jester Race Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
555 Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 ıah eski sevgiliden dost olmaz bence.arkadaş belki..ama görmemek bi süre en iyisi.[signature][hline]la petite ezique Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karakedi Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 öeh madcat, 2 sene çok uzun bir zaman, o sürec içerisinde çoktan ögrenmiş olman gerekiyordu. benim gibi yapacan, kendini kod yazmaya verecen. bak ne derdim kaldı ne tasam. if olmadı else ;)[signature][hline]Bestiae sumus, ut non bestiae simus... Web Site(ler)mizin Tarihçesi Never argue with an idiot, they'll drag you down to their level and beat you with experience! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 hödüğüm ben :=( zaten 1 ay sonra kapıyorum pc yi kızıda görmem öss(öys) bahanesiyle unuturum artık işallah..[signature][hline]Madcat....--->Metket... BabacumMostors, 31 Ağustos 2004 15:32 tarihinde demiş ki: kuku peşinden koşmayın ideallerinizin peşinden koşun (not: kuku bir ideal deildir) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
helena Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 demek ki çok kafana takıyosun. biraz rahat olun, kasmayın kendinizi. tamam ilgi duymuş, duygusal anlamda bişeyler yaşamış olabilirsiniz ama dünyadaki tek kız o değil heralde. yaşanır- biter-geçer-yenisi başlar. bir tür döngü yani. enerjinizi başka işlere yönlendirin hem, spora, sanata fln (tam rehber hocalara döndüm iyi mi =)[signature][hline]"zamanı gelmiş bir düşünceyi durdurabilecek hiçbir ordu tanımıyorum" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huntercik Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 said: karakedi, 24 Haziran 2005 03:29 tarihinde demiş ki: testi bir kere kırıldıktan sonra, sen istediğin kadar yapıştır. eninde sonunda çatlaklardan su sızar ;) Aynen katılıyorum.[signature][hline]swift,silent,deadly mercenary Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Etos Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Eski sevgili ile dost olup olunamama daha çok ayrılık nedenine bakan bir şey. Normal şartlar altında olunabileceğini sanmıyorum. Ama ikinizin de elinde olmayan sebeplerle ve istemeden ayrıldıysanız (farklı ülkeler, şehirler, daha başka sebepler) ve bunun üzerinden uzun bir süre geçmiş, ikiniz de yeni sahillere yelken açmışsanız, yeni dostlar, arkadaşlar, sevgililer edinmiş ve bunu birbirinizde saklamıyorsanız, çok ama çok iyi iki dost olabilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Gülün Adını Değişsen Farklı Kokarmı?[signature][hline]"..Ben her sabah gözlerim yaşlı yaşlı uyanıyorum. Çaresiz savaşıyorum anılarımla sorularla, Dostlarım içimde sanki kurt misali beni yiyorlar ; Yavaş-yavaş,parça-parça görüyorum ki ölüyorum.." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arndiol_Vampir Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Eski sevgili deyince aklıma şu geliyor: Şu anda yalnız olmamın nedeni..[signature][hline]Buraya kadar senle geldik Burdan sonrasında da senleyiz.. Canımızı Ugruna veririz... KARŞIYAKA.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
IllidanStormrage Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Sizce eski sevgiliden dost olur mu ve eski sevgili ile tekrar birleşilebilinir mi? Eğer o benden ayrılmışsa(hata bendeyse) ve onu hala seviosam bir umutla belki yeniden beni sever diye mümkün olduğunca yakın kalırım gerekirse dost,arkadaş olurum bu süreç içinde hatamı affettirmeye çalışırım. Eğer hata ondaysa bırakırım kendini affettirmesini beklerim eğer böyle bir çabaya girmiyosa tamamen silerim. Ayrıldıktan sonraki tepkilere göre birleşilebilinir. Birleşilinirse o ilişkinin eskisi gibi olma ihtimali var mı? Ve o ilişki sağlıklı olur mu? Eskisi gibi olurmu bilemem.Büyük ihtimalle hep ayrılma nedenleri karışır filan ama aşk büyükse vız gelir tırıs gider Hı? Hıhı[signature][hline]Doğruluğun kaderidir yalnızlık; Kargalar sürüyle, Kartallar yalnız uçar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 said: MartinLGore, 24 Haziran 2005 03:27 tarihinde demiş ki: Eski sevgili hep kafa kurcalar. Hep bir yerlerde vardır iyi yada kötü. İşte bu bağlamda size bir kaç soru soracağım. Sizce eski sevgiliden dost olur mu ve eski sevgili ile tekrar birleşilebilinir mi? Birleşilinirse o ilişkinin eskisi gibi olma ihtimali var mı? Ve o ilişki sağlıklı olur mu? Hı? Eski sevgiliden arkadaş olmaz. İmkanı yok bence yani . Bi zamanlar aynı yatağı paylaştığın . Sevgilim dediğin insan geliyor dostun oluyor sadece meraba adamım m8 selam naber olayına giremez ters gelir bence . 2. deneme de görecelidir . Bazı çiftler vardır 2. seferde önce yaptıkları hataları yapmazlar. Bazısı vardır soğuk davranır çünkü ilk ilişkinin bitiş sürecini aklından çıkaramaz.[signature][hline]WoW : Xaenin-Night Elf Priestess Alexi_Septimus, Türkiye-Yunanistan maçı sırasında Taksim'de demiş ki: Pes.Maç oynanırken ezan okuyorlar . Az bi oyuna saygı ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Muhallebi Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Valla bu dünyada aklın varsa kimseye fazla bağlanmicaksın. Şu ana kadar kimse tarafından şutlanmadım hep ilişkiyi bitiren ben oldum. Belkide bu yüzden aşk acısı çekmedim. Gerçektende çok mutluyum bu konuda. Ama mesela bu yaz ayrıldığım kız ben farketmeden aşık olmuş bana. Ve arapsaçına dönüyor olay: Arıyor,ağlıyor sonra birden kızıyor abuk subuk msglar atıyor. Bende "hadi len senlemi uğraşıcam" diyen bir insan olmadığım için 12 aydır bu kızla uğraşıyorum. Msg atarsa cevap verıyorum. Yani olay tamamen sizin karakterinizde bağlı. Acımasızsanız benden daha rahat olacağınız kesin. Mesela şu anda 3 sene önce çıkıp ayrıldığım fransız bir arkadaşım var. Aramız gerçektende çok iyi. Bütün sırlarımızı birbirimize söyleriz. Tamamen karşınızdaki insanın ve sizin karakterinize bağlı. Ha yazının başında kimseye bağlanmıcaksınız dedimde, doğru kişiyi bulursam büyük bir ihtimalle bunu anlarım ve peşini bırakmam :D[signature][hline]Muhallebi deip geçme! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 said: sheref, 24 Haziran 2005 04:15 tarihinde demiş ki: blackchaos onun türkçesi biraz argo. seven öpüşür öpen sevilir... Evet, 4S kuralı deniyo buna :)[signature][hline]Kalın odun zırh içindeki şovalye ruhu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dingaer Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 said: Grom_Hellscream, 24 Haziran 2005 03:28 tarihinde demiş ki: Hayatta herşey mümkündür. katılmamak elde değil[signature][hline]Para kazanmak mı o benim işim...:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kreese Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 said: MartinLGore, 24 Haziran 2005 03:27 tarihinde demiş ki: Eski sevgili hep kafa kurcalar. Hep bir yerlerde vardır iyi yada kötü. İşte bu bağlamda size bir kaç soru soracağım. Sizce eski sevgiliden dost olur mu ve eski sevgili ile tekrar birleşilebilinir mi? Birleşilinirse o ilişkinin eskisi gibi olma ihtimali var mı? Ve o ilişki sağlıklı olur mu? Hı? ı-ıh[signature][hline]ExhaulteD, 20 Haziran 2005 15:13 tarihinde demiş ki: Dahada fenasi bicak gozu delip beyne giriyo sonra doktor bicagi cikarticam diye ugrasirken gozu yerinden cikariyo bu seferde delikten beyin akmaya basliyo uheuhe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KireiMerodii Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Eski sevgiliden kesinlikle dost olmaz... Dostun herşeyini anlatabildiğin, sarılıp zırlayabildiğin birileridir... Örnek: Aha kız sarıldı sana ağlıyor... Gel de AVUTMA... Ya da çocuk üzülmüş, yeni sevgilisinden ayrılmış, sen de boşsun, arkadaşlığınız da çok iyi gidiyor, gel de YAKINLAŞMA... Dostluğun tekrar sevgililiğe dönüşme ihtimali oldukça yüksek... Eski sevgiliyle herşeye yeniden başlanabilir... Eğer acılı, kavgalı bir ayrılık yaşanmışsa fakat bu ayrılıktan sonra daha iyi birine rastlanmamışsa boyna aksedip duran anılar seni eski sevgiliye yakınlaşmaya itebilir. Ve her ilişkide olduğu gibi yürüme ve göçme ihtimali de eşittir... Herşey çok güzel de olabilir edinilen tecrübelerden sonra, eskisinden de beterlereşibilir deşilebilme ihtimali olan yaralar açılırsa...[signature][hline]Konohamaru: You! Old, stupid geezer! Why did you die?! / Seni salak, yaşlı moruk! Niye geberip gittin haa!? Böhüüühüüü!!! *GAI&LEE* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
robinson Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Seçenek 1:Eğer boynuzlarsa dost olmaz. Seçenek 2:kendi öküzlüğümüzden bittiyse ve aradan 1 sevgili geçtiyse arkadaşlık artar. Dostluğa doğru ilerler ama bazı muhabbetlerde hep onu gördükçe bazı anılar akla gelir, duraksarsınız. Sonuçta çok çok çok iyi bir dost olmaz. Arkadaş kalın daha iyi bence.[signature][hline]www.MerlininKazani.com Ayrıca Kadıköy Anadolu gençliğindeniz !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar