ozii_x Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 demek bize kral bi rouge denk gelmedi :D[signature][hline]Burnin Legion - LvL 41 - Human - Mage - Mayweda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Nasılki Priest her gruba lazım rogda aynı şekilde lazım ama serverlardaki rogue sayısı yüzünden açıkla kalınıyor bunlardan biride ben oluyorum :) .Gerek verdiği dmg olsun gerek imp sapı olsun değişilmez bir karakter.[signature][hline]Wow:Satanix NE Rogue of BL Daoc:(iskoç)Trex lvl 50 paladin DEL,SataVir lvl 50 ice wiz DEL Trex lvl 50 Bm Coh:Satanix Electrical blast/Electricity manipulation Swg:Viru Jan-Tiran BH on Ecl. Horizon:Satanix The Dragon.. [Bu mesaj Virus tarafından 13 Haziran 2005 12:05 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 rogue un düşünün 2 nedeni var: -rogue kalabalık savaşlarda caster ve ranged classlara göre etkisiz.melee olan warrior fazla hpsi olmasından, paladin ise invuldan ve büyülerden kurtarıyor.BG yi bilmiyorum ancak hillsbrad de durum böyle. -ikinci ana neden ise trinket, insigina of the blabla.stun dan çıkarması işi bozdu şahsen stun dan prim yapan bir buildim vardı.rank 2 de 1,5 golda alınan bir alet haliyle baya fazla kişide oluyor.kimse combosunun beklenmedik bir şekilde bozulmasını istemez, rogue baya planlı pvp yapan bir sınıf.[signature][hline]comand falied Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elandra Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Roguelar asiri kullanislilar gruplarda, hele instance humanoid instanceiysa daha da iyi. Ama söyle bir gercek var ki her taraf rogue, hele NE Roguelar c/p gibi böyle her yerde : ) güzel bir guildde olmasi lazim instance yapmak isteyen rogue un, random party biraz zor[signature][hline]Elandra, Night Elf Rahibe Penthesilea, Night Elf Avci - emekli Ealos Tsaark, Zabrak Bounty Hunter - ölü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elandra Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 hunter-rogue secimine gelince, adam gibi warrior rogue a kaptirmaz zaten aggroyu. Ben grupta ayni sayida tutuyorum acikcasi, 10 man raidde 1 rogue - 1 hunter veya 2 rogue 1 hunter. Ama 10 man e 1 den fazla hunter cok kötü bence. 15 e bile max 2. ki ben 2 almam.[signature][hline]Elandra, Night Elf Rahibe Penthesilea, Night Elf Avci - emekli Ealos Tsaark, Zabrak Bounty Hunter - ölü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jarlaxle Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 söyle bişey yazilmış; """warrior desen, instant kill'e yakın bir zamanlamayla yeri öptürüyor. "" Duel yaptığım tüm warriorları çok rahat şekilde harcıyorum.Paladinlerinde çoğunu yeniyorum ve bunlar kötü oynayan insanlar değil.Warrior > Rogue diye birşey yok , en azından benim templatele böyle birşey olmuyor. Mage leri kurtaran tek olay blinkle stundan çıkmaları , oda resmen ezilmesinler diye yapılmış bi olay.Stunken büyü yapmak ne demek , saçmalık sadece başka birşey değil.karakterim jarlaxle lvl60 ne rogue, stormrage.denemek isteyen varsa =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nindalf Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Hunterin dps'i rogue ile aynı denmiş yukarıda, ben şuana kadar hiç rastlamadım böyle bir eşitlige :D[signature][hline]SupeRock [Bu mesaj nindalf tarafından 13 Haziran 2005 12:44 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delidumrul Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 said: Jarlaxle, 13 Haziran 2005 12:40 tarihinde demiş ki: söyle bişey yazilmış; """warrior desen, instant kill'e yakın bir zamanlamayla yeri öptürüyor. "" Duel yaptığım tüm warriorları çok rahat şekilde harcıyorum.Paladinlerinde çoğunu yeniyorum ve bunlar kötü oynayan insanlar değil.Warrior > Rogue diye birşey yok , en azından benim templatele böyle birşey olmuyor. Kotu Warrior < Kotu Rogue Normal Warrior < Kotu Rogue Iyi Warrior > All Mlee[signature][hline]Est Solarus Oth Mithas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soth Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 said: Elandra, 13 Haziran 2005 12:31 tarihinde demiş ki: hunter-rogue secimine gelince, adam gibi warrior rogue a kaptirmaz zaten aggroyu. Ben grupta ayni sayida tutuyorum acikcasi, 10 man raidde 1 rogue - 1 hunter veya 2 rogue 1 hunter. Ama 10 man e 1 den fazla hunter cok kötü bence. 15 e bile max 2. ki ben 2 almam. tam benim düşüncem 10 kişilik raidde 2 hunter gereksiz.bide rogue lara roll de rakip olmaları delirtiyo beni:P 5 kişilik gruplarda ise hunter cok gereksiz:) neytmiş feign death varmış bizde de vanish var aggroyu alırsan ve detauntla kurtulamıyosan bas vanishi hatta pesine cheapshot atıp 4 sn daha kurtar milleti. veya blind bas. rogue un mobu oyalama veya mobdan kurtulma şansı daha cok huntera göre bu bi bahane degil bence. evet bide petini kontrol edemeyen hunterlar var ki akıllara zarar[signature][hline]WOW Damodar-lvl 60-Night Elf-Rogue DAOC Katil-lvl 50 parasız asker-kay [Bu mesaj Soth tarafından 13 Haziran 2005 13:07 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pirvan Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Evet haklısınız. Roguelar bütün instancelarda kral. Hunter da yanına yaklaşamıyor. Profilinizi linkler misiniz mümkünse?[signature][hline]Yaşamın ALTIN kuralı: Altını Olan,Kuralı Koyar. Pyotr "Punch the gnomes" Sana büyük bir sır söyleyeceğim kapat kapıları Ölmek daha kolaydır sevmekten Bundandır işte benim yaşamaya katlanmam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoRaTh Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 extradan vanish den veya blind dan önce feint kullanarakda aggroyu azaltabilirsin=) özellikle instancelarda süper iş yapıo roguelar hunterlarla dps sinin yakın olduunu bile görmedim daha, böle bişeyin olabiliceinide düşünmüyorum...anca unarmed olursa... onda bile lvl53de 220crit görmüş birisiyim=)[signature][hline]Sorath --> lvl5x Human Rogue Frostwhisper Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soth Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Pirvan niye sinir yapıyosun ki? ilk rogue ları gruba almam bişeye yaramazlar diyen sensin ve bunun aksi iddia edildiginde neden bu tepki? hiç işi uzatma senle benim sağlıklı yorum yapma şasımız yok. ben rogue oalrak hunter sevmem mümkünsede gruba almam sende tam tersi o nedenle saglıklı bi yorum beklenemez.[signature][hline]WOW Damodar-lvl 60-Night Elf-Rogue DAOC Katil-lvl 50 parasız asker-kay [Bu mesaj Soth tarafından 13 Haziran 2005 13:39 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soth Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 said: SoRaTh, 13 Haziran 2005 13:32 tarihinde demiş ki: extradan vanish den veya blind dan önce feint kullanarakda aggroyu azaltabilirsin=) özellikle instancelarda süper iş yapıo roguelar detaunttan kastım oydu zate:) ama onun şu kötülüğü var aggro senden gider ama gidip prieste veya mage e dalabilir işte warriroa düşüyo iş[signature][hline]WOW Damodar-lvl 60-Night Elf-Rogue DAOC Katil-lvl 50 parasız asker-kay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Her class iyi güzel ama şu bir gerçek iyi bir guildin yoksa party bulamıyorsun bu rogue,hunter,lock lar için geçerli tabi bu dedilkerim SM yada RFD instanceleri için değil hehe oralar basit 60+ instanceler için diyorum. Rogue olayı ise farklı her 10 elf oyuncusundan 4 rogue 4 hunter 1 priest 1 warrior gibi birşey çıkarsa ilerde sorunlar oluşuyor ama insanlar akıllanmış geç olsada yeni char açıp druid-priest kasıyorlar ama bu saatten sonra kasmanın mantığı yok bence.[signature][hline]WTB Healer -,- [Bu mesaj Lind3r0th tarafından 13 Haziran 2005 13:48 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soth Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 önemli olan oyunu adam gibi oynamak insanlara kendini tanıtmak. ben bunu iyi yaptıgımı sanıyorum ve kimseninde hakkına müdahele etmedim şu ana kadar item hırsı olan bi insan olmama ragmen ama sadece sansıszlıgıma isyan ederim o kadar. bu nedenle beni tanıyan bazı yabancılar raid kurarken sorar bana gelmek ister misin diye. bu gercekten güzel bişi.[signature][hline]WOW Damodar-lvl 60-Night Elf-Rogue DAOC Katil-lvl 50 parasız asker-kay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pirvan Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Sinir yapmıyorum merak ettim. İlk mesajımda söyledim dikkatli okumak lazım, rogue hiçbir işe yaramaz diye birşey diyen yok. Ancak diğer classlar roguedan daha çok işe yarıyor.[signature][hline]Yaşamın ALTIN kuralı: Altını Olan,Kuralı Koyar. Pyotr "Punch the gnomes" Sana büyük bir sır söyleyeceğim kapat kapıları Ölmek daha kolaydır sevmekten Bundandır işte benim yaşamaya katlanmam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoRaTh Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 ben ilk guildsiz party kurma sorununu maraudonda yaşadım ordan nefret ettim bile denebilir ST BRD gibi yerlerdede bi ton sorun çıkıo adam bulurken, guild lvl50den soora şart gibi bişi Edit:konuyla bi alakasının oladı ortada=) bende anlamadım enden yazdıımı ii sinir yapmışım o konuya=) [signature][hline]Sorath --> lvl5x Human Rogue Frostwhisper [Bu mesaj SoRaTh tarafından 13 Haziran 2005 13:58 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pirvan Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Öyle roguelar var ki BLde, gruba alınca mutlu olurum, çünkü adam insan üstü bir damage vurur. Ama girdiğim 2 guildde toplam 100 tane rogue vardı, 5-10 tanesi girerdi MCye, diğer 90 tanesi hfde takılırdı.[signature][hline]Yaşamın ALTIN kuralı: Altını Olan,Kuralı Koyar. Pyotr "Punch the gnomes" Sana büyük bir sır söyleyeceğim kapat kapıları Ölmek daha kolaydır sevmekten Bundandır işte benim yaşamaya katlanmam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soth Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 sen olayı sadece MC ile kısıtlıyorsun. diger rogue lar henüz mc lik eşyaya sahip olmayabilirler veya da gercekten iyi oynayamayabilirler. ben bütün rogue lar böledir demiyorum zaten. ayrıca ben rogue ların mc ye gidememe sepeplerinden birinin melee class olup hp si düşük oldugundan mc bosslarının dmg lerine dayanamadıkları için oldugunu biliyorum. ama buda düzeltilecek bu biline.[signature][hline]WOW Damodar-lvl 60-Night Elf-Rogue DAOC Katil-lvl 50 parasız asker-kay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Bir kere birşeyi kesinleştirelim, "Rouge" değil, "ROGUE" :) Oyunu MC ile kısıtlamak yanlış olur evet. Onyxia'da var. Level 60'tan sonra, MC ve Onyxia dışında hiçbirşey yok gibi. Ve iki raid instance'ta da Roguelar bence gerekli değiller. Damage verebilirler belki evet ama, heal alamazlar, dispel alamazlar, curse remove edilmez, cure poison edilmezler. Klasik bir tabir vardır "Manamı bir rogue için harcamam" Tersini iddia eden olacağını sanmam. PvP dersen ise, BG'den önce evet Roguelar gayet iyiydi, istediği kişiyle dövüşür ve öldürür, istemediğine ise görünmezdi. Ama BG geldi, olay değişti. AV tamamen karambol merkezi, hiçbir Rogue'un gerek "Killing Blow" gerekse "Total HK" birincisi olduğunu görmedim, olamazlarda, imkansız :) WG ise tamamen takım oyunu, insanlar genelde Rogue yerine, Mage gibi Druid gibi Crowd Control yapabilen classları seçiyorlar. Yani ne yazıkki, Roguelar, her ne kadar iyi damage dealer olsalar bile, endgame'de istenmiyorlar.[signature][hline]Ragnaros yells: DIE INSECTS! Shaman casts Frost Shock. Shaman casts Frost Shock. Ragnaros yells: WTF?! NERF! Elonia of Burning Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dogbert Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 level 60 da bilmiyorum da level 30 larda bütün instancelarda rogue aranıyor.ayrıca ben talent template imde imp. sap almamayı düşünüyorum.şimdi o kadar övdünüz ki imp sap ı alsam mı almasam mı şaşırdım.[signature][hline]Işık öldü karanlıkta, Ay söndü bulutların ardında Ve ölümcül gece çöktü Orta-Dünya'nın Topraklarına... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 hehe imp sap çok eğlenceli atıyorsun sonra eğleniyorsun adamla ^^[signature][hline]WTB Healer -,- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pirvan Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Olayı kısıtlamak? Olay zaten mc.. brsye bile 5 saat lfg diye dolandıktan sonra güç bela gideceksin, o kadar adamın arasından da itemı alacaksın diyelim. Ee? Artık kimse o mavi itemları sallamıyor. MC itemların olmadıkça class iyi kötü demek saçma. Çünkü oyunun ne olduğunu mcde,onyxiada anlıyorsunuz. İlk lvl 60 hunter olduum zaman horde tarafında ilk 60 hunter olmuştum, gidip pvpye girmiştim level 55 priestler dayağı atıp yollamıştı, bende ağlamıştım gidip bırakıom ule bu nasıl char hiç dps yok bişe yok diye.. O zaman 110dps vardı, 3khp vardı. Şu anda 178.2dps,4khp,3.2kmana var. Yani o zaman aimed shotum 1500 critlerken şu anda 2500 civarı critliyor. Sözün özü, end game görmeden, şu class aslan bu class kaplan dersek iş çok değişir. Ben hiçbir MC/onyxiada, jihan ve cloze harici rogueların hunterlardan çok vurduğunu görmedim. Nedeni, aoeyi yiyip gidip bandajlıyorlar yada heaaal diye ağlıyorlar. Bu damage a baya bir ara vermesi demek ki rogue un, hunter ve mageler o sırada alıp gidiyor damageda.[signature][hline]Yaşamın ALTIN kuralı: Altını Olan,Kuralı Koyar. Pyotr "Punch the gnomes" Sana büyük bir sır söyleyeceğim kapat kapıları Ölmek daha kolaydır sevmekten Bundandır işte benim yaşamaya katlanmam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 said: Gangren, 13 Haziran 2005 14:17 tarihinde demiş ki: Oyunu MC ile kısıtlamak yanlış olur evet. Onyxia'da var. Level 60'tan sonra, MC ve Onyxia dışında hiçbirşey yok gibi. Ve iki raid instance'ta da Roguelar bence gerekli değiller. Damage verebilirler belki evet ama, heal alamazlar, dispel alamazlar, curse remove edilmez, cure poison edilmezler. Klasik bir tabir vardır "Manamı bir rogue için harcamam" Yok canım daha neler. Main tanka da heal basmıyordur sizin heallerlar nede olsa sürekli DMG alıyo neden mana harcasınlar :P gayet güzel heal alıyor/Removecurse/Dispel alıyorum. Tutup AoE abanan bi boss un yanında salak gibi durmadıkdan sonra Gayet hayatta kalıyorsun zaten Heal gereksiniminde olmuyor.[signature][hline]Charles Rhadamantis Nobody is perfect so I'm nobody. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 gangren sende öldürdün roguelerı resmen yuh[signature][hline]WTB Healer -,- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar