Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 Başladım ilk bölüme. 16:9 monitörde 4:3 izlemek de bir gıcık oluyor ama. Hangi sezon WS oluyor eğer oluyorsa? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 cerezlik dizi abi buyuk beklentin olmasin ilk sezonlar hep standart gidiyor zaten, olay olsun bi vampir ciksin buffy oldursun son sezonlara dogru hikaye buyuyor ama sicmaya basliyor o zaman da, buffy vampir karsiti orgut kuruyor vs sacma sacma isler oluyor. cerez niyetine seyredilir ama... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azure_Knight Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 spike ın olduğu sezonlar candır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 İlk bölüm bitti. Buffy'den çok Willow denen kızı sevdim. Kalıcı sanırım karakter? Diziyi izlerim ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 çok eğlenceliydi abi bu dizi. mantık aramadan izle gitsin ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 suspension of disbelief. tamamdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 buffy candır yaa... izle abi, böle çok saçma, neyi sevdiğini bilmiyosun ama severek izlettiriyor. ilk sezon biraz çakma, daha kız dövüşemiyo falan rol yapamıyo, sonraki sezonlar bayağı güzelleşiyo. yani diziye baksan çok leş gözüküyo ama izledim mi takılıyo insan. Willow kalıcı karakter merak etme. Hatta bayağı önemli karakter ilerisi için, sırf onun üzerine inşa edilen bir sezon var. zaten bi yönetmen "insanların buffy gibi bi diziyi nasıl böyle sevdiklerini dizinin nasıl bu kadar reyting aldığını anladığımız gün dizi tarihinde devir atlayacaz" demişti. Bi de Josh Whedon'a bi ara laf atmışlardı "bu adam böyle saçma dizilerle oyuncularla asla emmy falan alamaz, zaten kalitesizliğini bildiği için büyük işlere girmeyip böyle çerezlik dizi yapıyo demişlerdi, adam bu lafa kızdı, oturdu 1 haftada senaryosunu yazıp çat diye araya tamamen konuyla alakasız tek bölüm sıkıştırdı o bölümle emmy aldı sonra da "ama benim çekmek istediğim dizi o değil" diyerek normal buffye geri döndü ahaha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 paso tema bölümleri çıkacak ileriki sezonlarda. yok efendim müzikaldi, yok efendim sessiz sinema gibi sessiz bölümü idi. acaip eğlenceli işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 lezbiyenliği bana tnaıtan dizidir lan. ortaokuldayken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 sonlara dogru cok bozdu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 willow mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 son sezonu kötü bağladılar daha doğrusu hikayesi çok zorlama bayıktı da, onun dışında bozukluk yok bence. Bi de karakterler hem çok orjinal hem çok başarılı, "o kadar 2-3 bölümlük adam alıyoruz ama insanlar o kadar çok seviyolar ki karakterleri bi süre sonra diziye yerleşiyo karakterler." falan demişlerdi. Spike falan normalde 2-3 bölüm oynayıp gidecekmiş mesela ilk taslakta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 dizi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 spike'ın saçlar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 ama angel'dan bile delikanlı çocuk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 Bu dizi Angel diye ayrı bi dizi spawnlamıştı, onun intro müziği süperdi. cnbc-e veriyodu galiba iki diziyi de. Apocalyptica'yı meşhur etmişti Angel. Geçen ben de buldum bafiyi ya, izlesem mi izlemesem mi diyodum da izliyim lan bari, Michelle Trachtenberg var, Alysson Hannigan var, Sarah Michelle Gellar var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 bunda xander'ı oynayan çocuk sonrasında hiçbi dizide yer almadı herhalde? oynamış ama ben izlememişim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=trYxRNe6izk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 yok, sonradan uyuşturucu mu alkol mü ne bağımlısı olmuş hayatı kararmış, kariyeri bitmiş onun. kardeşimin yalancısıyım. iyi de oynuyodu dizide en sevdiğim karakterlerdendi kerata. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 ben bu buffyi izlemedim hiç sarmamıştı.zamanında kuzenler falan izliyordu arada bakıyordum ama sarah michelle en sevmediğim kadınlardan biri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 yoo hala oynuyo biseylerde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 hadi ya hiç görmedim ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 Bunun ve Angel'ın settingi nasıl peki, WOD'a yakın mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 sopa ne ama? kılıç versin biri kızın eline. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 alkol bağımlısı olmuş şimdi baktım wikiden, düzelmiş heralde. settingi kendine özgü, tam çerezlik çok saçma ama çok eğlenceli bi settingi var. wod mod falan beklemeyin yani. saçma ama eğlenceli bişi bekleyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar