Gangren Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Böyle olur :)[signature][hline]Elonia of Infernal Affairs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 yok bu tauren bozmuş raconu. amerikan.. ay, storwindin kapitalizm oyuncağı olmuycaz. yaşasın Taurenler! meyazsuzhamen! :-P[signature][hline]Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arloth Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Gangren taktın bu aralar taurenlere hayırdır ;)[signature][hline]Arloth Orc/Warlock @ Burning Legion "You shall burn in flames"... Lorath Tauren/Druid @ Sylvanas -What is done , can not be undone- [Bu mesaj Arloth tarafından 23 Haziran 2005 10:15 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Yok yok, benim başım bağlı :P[signature][hline]Elonia of Infernal Affairs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dwight Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 said: Gangren, 23 Haziran 2005 10:50 tarihinde demiş ki: Yok yok, benim başım bağlı :P öhöm?[signature][hline]Işığa ulaşmak için bazen zifiri karanlıktan geçmek gerekir. Thoare Cla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sunsh1ne Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 tauren iyidir güzeldir de erkek taurenların sürekli bi kaşınma halinde olmaları karizmalarını sıfrılıyor bence. özellikle wariorlar. herkes tam konsantrasyonda sonraki moba kilitlenmiş. haliyle en öndeki tauren warior orasını burasını kaşımaya başlayınca baya komik duruyor. sanki sıkıntıdan patlayacak.[signature][hline]msn: [email protected] Sivrisinek Sivri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Dişi taurenler cold milk yapabilmeli bence mana drink olarak :)[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru Yeni Yılınız kutlu olsun PATİ abilerim ablalarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 said: Bonecrusher, 23 Haziran 2005 10:13 tarihinde demiş ki: yok bu tauren bozmuş raconu. amerikan.. ay, storwindin kapitalizm oyuncağı olmuycaz. yaşasın Taurenler! meyazsuzhamen! :-P bunu diyenin tauren karakteri olsa bari, sen orc başına ne herkesi savunmaya çalışıyorsun ki.. :-p[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki: People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 bir orc olarak hordedaşlarımızla iyi geçinirim. kalimdora ilk geldiğimiz zamanlar bize çok iyi davranmışlardı, severim o yüzden. estetik ameliyet yapıp tauren olmayı düşünüyorum :-P[signature][hline]Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 resimdeki espriyi anlamamış olan bi ben mi varım? kötü hissettim kendimi. tauren dediğin /moo yaptığında komut kullanmadan cevap verendir, delikanlı tauren e bu yakışır. :P[signature][hline]Embrace the shadow! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 anladığın espriye bağlı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 bende anlamadım valla.ceket felan?[signature][hline]"Kaybetmek ölmektir.Binlerce savaştan galip çıkabilirsin ama sadece bir savaşta mağlup olursun" Zaknafein Do'Urden Storm , Earth and Fire heeed my call !! Graul of BL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sage Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Bonecrusher ın dediği gibi mis gibi Taurene çeket meket giydirmişler. Maksat Kalimdora medeniyet geldiğini belirtmek. Yok abi ben çayırda cıbıl cıbıl otlamak istiyorum.[signature][hline][a.k.a: Sage, Bloodyblade, Gilquaril,Firebat,[Fire]Sage, [SCKF]Firebat, [SoFD]Firebat, Fire-M@n] Bonus 05 February 2004 20:02 tarihinde demiş ki: Siz bir de çırpıya para mı veriyorsunuz? *casts spell:Summon iyi çırpı* Magrin lvl60 Tauren Shaman(Skullcrusher) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar