Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ÖSS Hampuanlarınız...

Alexi_Septimus

Öne çıkan mesajlar

Bende bu sene hiç ders çalışmadım nerede öss'ye gireceğimi bikaç gün önce öğrendim sınavı saat 9da sanarak gittim yarım saat ağaç oldum :) gerçi milllet saat 8de falan gitmiş öğrendiğime göre...

herneyse ortalama 250 bekliyorum kolay işler bunlar :D[signature][hline]MEresimos|Pati Sözlük
Lominadze|News| Blog
Mail|MSN [email protected]|

Founder of AAL'05 & Sizi Seviyorum...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Predator, 19 Haziran 2005 23:15 tarihinde demiş ki:
280 alıp beğenmemenin 230 vb. alıp beğenmemekten farkını göremiyorum ben ? Dalga geçmekle alakasınıda göremiyorum 3 sene çalışıp 280 alır beğenmez mesela adam hakkı olan 290 dır üzülür bundan doğal ne var ? Asıl bazılarının silkinip kendine gelmesi lazım
[signature][hline]Volfied, 04 May 2003 08:18 tarihinde demiş ki:
A mug of ale, and a fine tale!
Gimli yönetti
Sosyal ağlarda paylaş

217 sözel aldım

bekle spor akademisi :)[signature][hline]BabacumMostors, 03 Ocak 2005 19:31 tarihinde demiş ki:
paticik'in bana girmesindense, benim paticike girmemi tercih ederim -Robert Mostors
Razu, 24 Mayıs 2005 20:33 tarihinde demiş ki:
Resmin en sağındaki yapı bakıldıgında penise benziyor.Değiştirilmeli.

BabacumMostors, 30 Mayıs 2005 12:37 tarihinde demiş ki:
neden iki yeşil daire denildiğinde aklıma yeşile boyanmış memeler geldi? alla alla bahar -vurdu galiba
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Alexi_Septimus, 19 Haziran 2005 23:00 tarihinde demiş ki:
said:
Forgotten, 19 Haziran 2005 21:52 tarihinde demiş ki:
"ben kralım hiç çalışmadan 240 yaptım madalya verin" gibi tiplerden değilim.
neymiş "hiç çalışmadım 200 yaptım" iyi bok yedin beyinsiz herif. hey allam

Öncelikle düzgün bir dil kullanmaya çalışacağım insanlara.

Sanane ?
Ciddi söylüyorum yani, nasıl ki senin 289 hampuan yapman bazı insanları rahatsız etmemeli diyorsan, elalemin banka hesabı da sana batmamalı yani.

"HEPİNİZ ZENGİN PİÇİSİNİZ ALLAH BELANIZI VERSİN" diyeceksin kafanda "L" iconuyla doğmuş bir insan evladısın sen zaten.
Kusra bakma ama, dershaneye para vermektense okula para vermek daha mantıklı geliyor bana.
Daha doğrusu, ben üniversiteye girmek için değil 1 sene, 1 ay bile kasmayı mantıklı bulan biri değilim.
Hayatımı 3 saatlik sınavlarla heba etmek bana göre değil yani.
O yüzden alternatif seçeneklerim oldu hep.

Şimdi ben dershaneye gidip kasan insanlara, lise hayatını heba eden insanlara saygı duyuyorum.

Senin benim paramı nasıl kazandığım hakkında en ufak bir fikrin bile yok, senin benim ailemle ne tür bir ilişki içinde olduğumdan da bir fikrin yok.Aslında sadece benim değil, çoğu kişinin durumu hakkında bilgili değilsin.

Bilgi sahibi olmadan fikir sahibi oluyorsun, iyi güzel ukalasın, pabuç kadar dilin var, 3500 ham puan yapmışsın, bizde seni kutladık.Benim için 236 gerçekten üstün başarıydı, ben cidden mutluyum yani.
Ha tutup 3500 ile mutlu olmayan adamı da anlarım, istediği yere giremez.Ama bu ona girenlere küfür etme lüksünü vermiyor.

Benim sana tavsiyem, bir gün Etiler Starbucks'a gidip "SİMİTÇİDENSİNİZ LAN SİZ TÜPÇÜDENSİNİZ LAN SİZ, ZENGİN PİÇLERİ" diye bağırıp stress atman yolunda.

Bu arada, kimse forumlarda önüne gelene hakaret edemez, isim vermemişsin.Dolmuşta 5 erkek 1 kız vardır, parasını uzatmaz, uzatmaz, uzatmaz.En sonunda şöför "Pardon hanfendi küfür edecem ama arkada bir kevaşe hala parasını uzatmadı." der.Aynen bu olmuş durum.
ben size fakirim tarzı bişi dedim mi? ben orta okulu liseyi özel okulda okudum 2 sene dersaneye gittim. ablam ortaokul ve liseyi özel okulda okudu, o da 2 sene dersaneye gitti. aksine ben gayet de varlıklı bi aileye sahibim. benim demek istediğim o değildi ama yarası olan bi kaç arkadaş öle anlamış heralde. demek istediğim babamın parası var diye çalışmamak kadar aptal birşey yok. benim ideallerim farklı hedeflerim farklı. sonuçta bunları yapabilmek için "baba parası yememem" gerek. aman ne uğraşıorum ki ne biliosanız onu yapın. sizin hayatınız banane ki cidden isterseniz parmağınızı dötünüze sokun.

athea artistine atacağım pm den sonra da yörünge dışına uçacağım zaten hadi eyw.[signature][hline][Eternal Rage] Kaghan, Undead Priest (on Sylvanas)
(a.k.a. mysterio or nistnesus)
Sosyal ağlarda paylaş

Son 5 senenin en kolay sınavı bu muymuş.Peh,gülerim.
Açın 2002 yi çözün,2001 i çözün.2004 ten daha kolaydı bence de.İyi çalışan bi insan ve zekasını iyi kullanan biri,bu sınavda dikkatsizlik yapmasa sayısalda full çekerdi rahat.Ama dikkat çok büyük bi faktör yani.[signature][hline]Still Goin' Wild !
Sosyal ağlarda paylaş

2004 yılındakı matematık ve geometrıden kesınlıkle daha kolaydı sorular.Ama ınsanlardakı bu "zor sınavdı" soylemının asıl nedenı 2004 yılında cok zor geldı bu sene kolay sorarlar mantıgından dolayıdır.Yoksa ıyı bır sınavdı.[signature][hline]Savaşacak gücün yoksa,silahını düşmanına ;
Yönetebilecek kudretin yoksa,beynini sana boyun eğdirene ;
Uğrunda ölebilecek bir amacın yoksa,aşkını nefretine sat...
Sosyal ağlarda paylaş

Bence zor kolay olayı birazda moralle ilgili eğer moralin yüksekse eğer sinirlerin bozulmadıysa her türlü soruyu yaparsın tabiki yorgunlukta var bu olayın içinde...
Mesala geçen seneki sınavı sonra çatır çatır yapan bir sürü insan tanıyorum ki bu insanlar normal sınavda 15-20 math yapan kişilerdi.
Sosyal ağlarda paylaş

sinav kolay falan diildi,normal bi sinavdi
her bölümde kastirici sorular vardi,olmasi gereken de buydu
her soruyu kolay yaparlarsa çalisanla çalismayan arasindaki fark nasil anlasilacak??
2004 çok zor bi sinavdi,ben ona girdim hiçbiyer kazanamadim.
Bu sene tekrar girdim,sinavim iyi geçti,istedigim yere de giriyorum
kaç aldin dersen.. 257..
geçen sene mi kaç aldim? 214 :)[signature][hline]civic tüm arabalarin kafasini ezer
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Alexi_Septimus, 19 Haziran 2005 18:27 tarihinde demiş ki:
Üstün başarı belgesi alacağım sanırım.
Dershaneye gitmedim, ders çalışmadım.
ÖSS'den önce 2 gün uyumadım bilmemne.
Aldığım hampuan ;
236,505.

Alkış.

türkçe'den 12 yanlışının olmasına şaşmamalı.

"hampuan", "ham puan" şeklinde ayrı yazılır. şampuan gibi yazmışsın, olmamış.[signature][hline]darakkitlauncha//rockin' the business since '98.
"resistance is futile" (elektrik sobasıyla ısınamazsın)
Sosyal ağlarda paylaş

said:
RamsesII, 20 Haziran 2005 14:46 tarihinde demiş ki:
MAtematik çok zordu.Ki matın kolay olduğunu bir tek sizden duyuyorum.Birçok insanla konuştum 10 kişiden 7 si 8 i zor diyordu

geçen sene de herkes mat'a zor çok zor böhüe falan dedi ama bazılarına pek öyle aşırı zor gelmemiş.

kişiden kişiye değişir.[signature][hline]May the Force be...
With me.

[Bu mesaj Eraqrest tarafından 21 Haziran 2005 18:46 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

türkçe'den 12 yanlışının olmasına şaşmamalı.

"hampuan", "ham puan" şeklinde ayrı yazılır. şampuan gibi yazmışsın, olmamış.
ehehehhhh sampuan -hampuan cok komikmiş:)[signature][hline]buyuklerimin ellerinden ,kucuklerimin gozlerinden,yasıtlarımın iki kaslarının arasından operim.derin saygılarımla....
iRiN bacınız
Sosyal ağlarda paylaş

said:
silencer, 21 Haziran 2005 18:34 tarihinde demiş ki:
said:
daverc, 21 Haziran 2005 18:31 tarihinde demiş ki:
Hatta noktadan sonra buyuk harfle baslanir falan hede hodo demi ?

baslanmaz, başlanır. o ayrı bir mesele.

Demi, o ayri mesele benim klavyede turkce harfler yok ama senin klavyede caps veya shift vardir heralde.Ama dur aslinda burda senin icin thele. nin programi var tavsiye ederim ozaman.
student.cankaya.edu.tr/~c0411023/b4b.zip[signature][hline]Yap Yakışanı.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...