MartinLGore Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 said: karakedi, 22 Haziran 2005 12:32 tarihinde demiş ki: paticik.com kelimesinde 19 ile carpıp bir milyon defa bi iki rakama bölerseniz uzay gemisi çıkıyormuş. yeterince ugrasılırsa avakadro sayısına bile ulaşılır. olmadi pinin deirnlikleirne dogru yol alırız. toplam üye sayısı ile atılan mesaj sayısını carpımının iki katını helloriiii fontu ile yazıncada karakedi masondur yazısı çıkıyor. yani diyor ki; bir puser'ın aklı varsa onu peynir ekmekle yesin, cırcır olsun, kafasında boyle boş işler kalmasın..[signature][hline]King Kong gelsede dans etse.. Nostalji Mp3 : MFO- Ali Desidero | arşiv****** Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 said: dasaaa, 22 Haziran 2005 13:49 tarihinde demiş ki: ....Atıyorum 0(engel), 7 (gemi), 12 (yangın) olsun... 12.07.2029'da Gigantic isimli gemi bir buzdağına çarparda yanarsa namınız yürür. Yok daha iyisi biz fontları Tanrı ilan edelim (Bir de büyük Tanrılar var Dafont, Larabie vs.) ... sen olayı kavrayamamışsın ki? olay fontlarda değil, masonlarda..[signature][hline]King Kong gelsede dans etse.. Nostalji Mp3 : MFO- Ali Desidero | arşiv****** Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maedhros Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Ntvde göstermişlerdi hatta Atvde de sanırım. Öeh dedirtiyo yani tesadüf :-)[signature][hline]msn/mail|mail|icq Aha ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisberg Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 tesaduf olsa gerek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Ya ben bide şeyi merak ediyorum. Bunlar bu saldırıyı yaparken oturup şunu mu düşündü? - Olm oyle bi tarihte yapalım ki saldırıyı, gün kısmını yanyana koyunca ikizkuleleri işaret etsin. 11 - Oha süpersin, hatta ay ile günün rakamlarını toplayıp, saldırıyı yapacağımız tarihin yılın kaçıncı günü olduğunuda bulup, o rakamlarıda toplayalım. O da yetmez, yaptığımız günden sonra yılın sonuna kalan gün sayısınıda çıkaralım. Bunlar arasında da bir bağ kuralım. -Yaşa be, bir de Irak'ın uluslararası telefon kodunun rakamlarını topladık mı da bunlarla alakalı bişi olsun.. - Tapıyorum sana taliban. Çarpan ilk uçağın uçuş numarasıda günle alakalı olsun. Hatta New Yor'un da Birlesik devletlere katılan kaçıncı eyalet olduğunu bulup onla da ilişkilendirelim. - Aşığım sana Ramzi. Hatta New York City'deki harf sayısı ile de alakalı olsun. Üstüne Afghanistan'daki harf sayısının toplamıda olsun. Yok doymadım, The Pentagon'daki harf sayısınında toplamı aynısı ossun. Hatta bak sana da bi kıyak yapacam. Senin adın ve soyadındaki harflerin sayısının toplamı da alakalı olsun. - Canım benim ya, beni de düşünürmüş. - İçindeki yolcu sayısının rakamlarının toplamı da bunlarla alakalı olsun. - Evet olm, hatta parayı katladık mı yanan bir ikiz kule resmi de çıksın.. - Süpersin olm, hatta uçuş kodunuda wingdings'e yapıştırınca olayla ilgili ipuçları versin. - Olm hayranım sana... - Ben de.. - Tamam Saddam'ı çağır planımızı açıklayalım.. - Ben de Usame'yi arıyım, çok heyecanlanacak.. ------------ Saldirinin gunu: 9/11 9+1+1 = 11 11 Eylul, yilin 254. gunudur: 2+5+4=11 11 Eylul'den sonra, yilin sonuna dek 111 gun vardir Iran/Irak'i aramak icin kullanilan uluslararasi telefon kodu:119 1+1+9=11 Kulelere carpan ilk ucagin ucus numarasi 11 New York eyaleti Birlesik Devletlere katilan 11. eyalettir New York City: 11 harften olusur Afghanistan: 11 harften olusur The Pentagon: 11 harften olusur Ramzi Yousef: 11 harften olusur (1993'te WTC'ye yapilan saldirinin sorumlusu) 11 numarali ucusta 92 yolcu vardi: 9+2=11 77 numarali ucusta 65 yolcu vardi: 6+5=11 [signature][hline]Suzanne Vega - Luka.mp3 King Kong gelsede dans etse.. Nostalji Mp3 : Suzanne Vega - Luka | arşiv******* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Bonecrusher de 11 harfli. Vay terrörist.[signature][hline]BoneC title'ını alanları protesto ediyorum. _________________ CEO of the Holy Inquisition Corp "Biz insan yakıyoruz." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Aslında bunların hepsi bir işaret... * şöyle bir gökyüzüne bakar*[signature][hline]May Akıl Fikir Be With You Young Human..amin ceday abi,cümlemizle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 said: Werewolf, 22 Haziran 2005 16:32 tarihinde demiş ki: Bonecrusher de 11 harfli. Vay terrörist. şüpheleniyordum zaten ondan.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Lütfen biz onu bonec olarak kabul ediyoruz..[signature][hline]King Kong gelsede dans etse.. Nostalji Mp3 : Suzanne Vega - Luka | arşiv******* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 said: MartinLGore, 22 Haziran 2005 16:29 tarihinde demiş ki:Ya ben bide şeyi merak ediyorum. Bunlar bu saldırıyı yaparken oturup şunu mu düşündü?... Böyle bir şeyin benzeri Die Hard 3'te vardı... Simon, John McClane le oyun oynuyodu falan...[signature][hline]Yazdıklarımla ilgili bir soru(/n) olması durumunda "özel mesaj" atarsanız daha hızlı yanıt alırsınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quivalen-soth Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Q33 NY ---> bunun yani sefer sayısının doğru olduğunu kanıtlarsanız... ilginç bir kodlama... direk amerika komplosu olduğunu anlarız =P tam türk insanı tepkisi vermek istiyorum: *!LA DEGET*[signature][hline]Peace Sells...But Who's Buying? I WANNA GET FREE!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Typing 'Q33NY' into a word processor and changing the font to 'Wingdings' reveals a prediction of the attack on the World Trade Center. See the email here. Is it true? No, 'Q33NY' has no relation to the attack on the World Trade Center. Why? 'Q33NY' is described as an 'arrival code' of one of the airliners that was crashed into the World Trade Center. The problem is, there is this 'arrival code' does not correspond to either of the identifications of the ill-fated flights. The flight numbers of the airplanes, AA011 (American Airlines 11) and UAL175 (United Airlines 175), don't correspond to 'Q33NY.' The FAA registration numbers of the aircraft aren't 'Q33NY' either which were: * N334AA (American Airlines flight 11) * N612UA (United Airlines flight 175) * N644AA (American Airlines flight 77) * N591UA (United Airlines flight 93) Other explanation offered is 'Q33' is a bus route in Queens. The Urban Legend Zeitgeist points out that a bus didn't crash into the World Trade Center. So where does 'Q33NY' come from? Some bright spark strung together some symbols in Wingdings and has passed them off as prophecy.[signature][hline]King Kong gelsede dans etse.. Nostalji Mp3 : Suzanne Vega - Luka | arşiv******* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 EşşeğinZiki aha bu da 11 harfli[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru Yeni Yılınız kutlu olsun PATİ abilerim ablalarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loli-pop Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 ilginç..[signature][hline]*Bu yaziyi farkedersen, ki farkedeceksin, bu yaziyi farketmen ya da farketmemen hiç fark etmez.Sen en iyisi bu yaziyi hiç fark etme...* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Bakın büyü nedeniyle freedom bile 11 harfli cevap verdi..işte böyle bişi..[signature][hline]May Akıl Fikir Be With You Young Human..amin ceday abi,cümlemizle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 said: Absolut, 22 Haziran 2005 17:08 tarihinde demiş ki: EşşeğinZiki aha bu da 11 harfli zaten ikiye katlayınca oldukça ilginç bir şekil ortaya çıkıyor. ikiz kuleler gibi.. ayrıca altında da 2 tane hede var (sansür) o da kule sayısını işaret ediyo..[signature][hline]King Kong gelsede dans etse.. Nostalji Mp3 : Suzanne Vega - Luka | arşiv******* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Muhallebi Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Benim bi arkadaş keşfetmişti bunu. Ne çabuk yayılmış, pes![signature][hline]Muhallebi deip geçme! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 muahueaeh zaten bütün uzaylilar amerikada görülüyor..! kisacasi ne kadar sira disi olay varsa hepsi amerikada oluyor .. aman tanrim cok ilginc.1. 20 dolari katlayip , bi sürü hede yaptiktan sonra böyle bi sekil ortaya cikiyomus.. Tv karsisinda oturup hamburgerini yiyen ev cocuu jack'in caninin slkllmasi sonucunda ortaya cikmis biseydir eminim.2. bittimi...? bitermi hic aa oda ne ? o_O ön tarafta pentagon alevler icinde,arka tarafta ise the twin towers.. 3. asil bomba simdi geliyor... Osama 20 dolar in üstüne ne isin var ya ,naaptin bap....?! 3 tesadüf basit bi 20 dolarin üstünde!!!!!!! bitmedi.. $oke olmaya dewam ediyoruz.... Sizi söyle alalim , bu resimdede seytan'la osama'nin is birligi yapmis olduklari gercegini görüp,tekrardan bi oha oluyoruz...[Bu mesaj vaniLLe tarafından 22 Haziran 2005 18:02 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loli-pop Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 oha be..[signature][hline]*Bu yaziyi farkedersen, ki farkedeceksin, bu yaziyi farketmen ya da farketmemen hiç fark etmez.Sen en iyisi bu yaziyi hiç fark etme...* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 2 dolar şeysi oluyor. denedim. bu arada bm 6.45ci'ın motorunu alıp (bundan önce çekiçle parçalıyoruz arabayı tabi, zabıt tutturmayın) 4 parçaya bölünce, bmw'inin aslında illumunati tarafından kurulduğunu gösteren, şeytana tapan tarikatların destekçisi bir şirket olduğunu kanıtlayan şeyler görüyoruz.[signature][hline]g3nk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 bizim tavandada pentagram $eysi kesfettim ben, tam avizenin orda. arastirmalarim devam ediyo. bizim evdede ikizler *kardeslerim* var aslinda,kule gibi cocuklar (ya da minare). acaba, bi dahaki saldiri bizim evemi olacak.[signature][hline][b]hold me near, unravel the stars as i speed through the heavens i speed through the night for you are my blade and my rope you are my lethe.. you are my own.. [b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 OMFFGG !!!!!! :-o :-o :-o :-o :-o :-o :-o :-o :-o :rock: :rock: :rock: :rock: :rock: :rock:[signature][hline]DeviantArt gallery Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 uğraşsan neler çıkarırsın neler.[signature][hline]silence.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenge Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Daha yeni düşüyor jetonlar[signature][hline] İki şey sonsuzdur,insanoğlunun aptallığı ve evren.Fakat ikincisinden o kadar emin değilim... Albert Einstein Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 te allahım yarabbim.[signature][hline]Pyro Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar