Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

sağ gous kafesi

hellspe

Öne çıkan mesajlar

iç tarafta gibi bi ara ağrı bastırıo biras masaj yapınca bolgeye gidio biras ağrı
ama cozemedim[signature][hline]Lopeth, 02 Kasım 2004 22:34 tarihinde demiş ki:
rahmetlide sollardı..
[b]Everybody loves SLASH!
Slash 01
Slash 02
Slash's Official Fan Site

:horace:.....:horace:

[Bu mesaj hellspe tarafından 22 Haziran 2005 01:53 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

majezik adlı ilaç varsa bi tane al yoksa bi panadol, novaljin, aspirin vs. gibi alternatif ağrı kesicileri dene.

majezik kas ağrısı içindir bu arada[signature][hline] In a soil thick with snails and rich grease
I've longed to dig myself a good deep grave
There to stretch my old bones at ease
And sleep in oblivion...
Sosyal ağlarda paylaş

Sigara kullanıyormusun? Benim de arada sırada sağ tarafım derin nefes alınca ağrır da o yüzden soruyorum .[signature][hline]WoW : Xaenin-Night Elf Priestess
Alexi_Septimus, Türkiye-Yunanistan maçı sırasında Taksim'de demiş ki:
Pes.Maç oynanırken ezan okuyorlar . Az bi oyuna saygı ya.
Sosyal ağlarda paylaş

üşütme olsa daha çok derin nefes alındığında batar gibi olur. ağrı koluna ve sırtına doğru ilerlemiyorsa muhtemelen kalp'te olamaz. (kalp sorunlarının ağrısı genelde sağ tarafa vurur) Ezilme ya da hamlama tipi birşey olabilir. Ya da bir yerlere asılırken fln zorlamışsındır. Gece üzerine fazla yatmışsındır vs vs vs ...

Bir kaç günde geçer telaş etmeye lüzum yok gibi. Yinede imkanın varsa görün bir doktora ...[signature][hline]Selçuk Erdem'den önce de zopik'tim ben...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Laorx, 22 Haziran 2005 02:19 tarihinde demiş ki:
ilaç önermesek bilmeden, belki alerjisi yada başka sorunu vardır?...

alerji dışında normal şekilde kullanılabilir bu ilaçlar. ayrıca ilaca alerjisi olanın ne tür bişeye alerjisi olduğunu bilmesi lazımki prospektüsü okuduğu zaman anlayabilsin. zaten hepsi ağrı kesici niteliğinde, bağ ağrısına aspirin almakla aynı şey[signature][hline] In a soil thick with snails and rich grease
I've longed to dig myself a good deep grave
There to stretch my old bones at ease
And sleep in oblivion...
Sosyal ağlarda paylaş

Ölceksin bence, benimde sol kafesim agrıyordu, öldüm..[signature][hline]Hep arkada oturduk, hep yalnızken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı, yaklaşmazdık, konuşmazdık, hep ayrı bir dünyadaydık, hep ordayken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı;yaklaşmazdık, konuşmazdık ve şimdi bir duvar örülü, hiç yıkılmaz aramızda. yaklaşmak zor istesen de, biz yarattık acıları... kaderimizi biz yazdıkça;
Renklerle bir siyah yaptık! Renklerle bir siyah yaptık!

[code=php] i died for you !
[/code]
Sosyal ağlarda paylaş

arkadaşımda da bir göğüs ağrısı vardı birden ağrı geliyordu 1-2 dakika uzanıp kalıyodu doktor ciğerlerinde hava baloncukları oluşup patlıyor demiş bu olabilir belkide?[signature][hline]Barbar Conan:Barbarizm, insanlığın doğal durumudur, medeniyetse doğal dışı. Bu, geçici bir durumdur ve barbarizm, önünde sonunda her zaman kazanacaktır...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...