Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Anket: Aşk mı seks mi ?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
birbirleriyle bağlantılı. aşkın doruk noktası sekstir.aşık olduğum kişiyle seks yapmam gerekir illaki.[signature][hline]Old man : In the church, they say to forgive..
Creasy : Forgiveness is between man and God. My job is to arrange the meeting ...

(Denzel Washington - Man on Fire )
Mesaj tarihi:
said:
somebody, 17 Haziran 2005 11:21 tarihinde demiş ki:
birbirleriyle bağlantılı. aşkın doruk noktası sekstir.aşık olduğum kişiyle seks yapmam gerekir illaki.

+1
Mesaj tarihi:
said:
Arthur_HellsFire, 16 Haziran 2005 22:47 tarihinde demiş ki:
said:
Grimwolf, 16 Haziran 2005 22:37 tarihinde demiş ki:
Aşk diye birşey yokki...? Hormon o, hormon.

hani bide aşık olunca miden bulanır böle kalbin hızlanır oda hormon ve adrenalinden oluo heauheau

Ben gayak yaparken oluyo bu.Demekki ben Kaykayıma aşığım nihaha onla üriyüp coğalcam :P[signature][hline]Kaptan Fistan ve Tayfası Erutan
Mesaj tarihi:
said:
somebody, 17 Haziran 2005 11:21 tarihinde demiş ki:
birbirleriyle bağlantılı. aşkın doruk noktası sekstir.aşık olduğum kişiyle seks yapmam gerekir illaki.
işte bu[signature][hline]bu ne biçim bir imza dediğinizi duyar gibi oluyorum
  • Admin
Mesaj tarihi:
aşk la sex e girişirsen mükemmele yaklaşırsın
aşk olmadan sex oluyorsa ihtiyaçtandır
aşk var sex yoksa monotonluktur[signature][hline]G3NK
DC++ Paticik Unofficial Hub:paticik.no-ip.org:411
Mesaj tarihi:
Çok efsane bi quote atiim Big Lebowski filminden:
"Seks, aşkın fiziksel halidir"
bence gayet de doğru ha yani sekste aşkın bi parçası ama ben aşk olmadan seks düşünemem, hayvanlardan farkımız kalmaz yoksa. ama demek değilki one-night stand yaşamıyoruz, o anki psikolojiye bakar biraz. Herkesin "back to basics" diye anabileceği bi dönem vardır sonuçta :)[signature][hline]COMFORTABLY NUDE
:P
Mesaj tarihi:
aşk
çünkü aşk olmadan da sexi yapabilirsin. genelevler bunun için var.
ama aşk o kadar kolay olan birşey değil, ve bence dünyanın en güzel duygusu :)[signature][hline]Beş Hececiler
Mesaj tarihi:
aşkı seçerdim ben de..o duygu hiçbirşeye değişilmez heralde.[signature][hline]Hayat merdivenlerini çıkarken insanlara iyi davranalım.Çünkü inerken gene aynı insanlara rastlayacağız...
Mesaj tarihi:
Aşk aşk aşk bşka birşey beni tatmin etmes sadece aşk[signature][hline]İş Hayatı
İstediğimiz hayat çalışıp adam olmak
freddy12, 17 July 2003 00:22 tarihinde demiş ki:
şımdı şuan oyundayım ve akşlım katışrı acayıp bı yerdeyım şiımdı napmam gerekıyor bırıtanya nerde ben nerdeyım bılşmıyorum

Mesaj tarihi:
seks olmayınca nasıl aşk olucak onu anlamadım ben. bi nevi ebebeyin sevgisi gibi birşey mi[signature][hline]zeki, çevik ve ahlaksızım.
  • Yeni Oluştur...