somebody Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 birbirleriyle bağlantılı. aşkın doruk noktası sekstir.aşık olduğum kişiyle seks yapmam gerekir illaki.[signature][hline]Old man : In the church, they say to forgive.. Creasy : Forgiveness is between man and God. My job is to arrange the meeting ... (Denzel Washington - Man on Fire ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kartan Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 said: somebody, 17 Haziran 2005 11:21 tarihinde demiş ki: birbirleriyle bağlantılı. aşkın doruk noktası sekstir.aşık olduğum kişiyle seks yapmam gerekir illaki. +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 aşk[signature][hline]shinsetsu desu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 said: Arthur_HellsFire, 16 Haziran 2005 22:47 tarihinde demiş ki: said: Grimwolf, 16 Haziran 2005 22:37 tarihinde demiş ki: Aşk diye birşey yokki...? Hormon o, hormon. hani bide aşık olunca miden bulanır böle kalbin hızlanır oda hormon ve adrenalinden oluo heauheau Ben gayak yaparken oluyo bu.Demekki ben Kaykayıma aşığım nihaha onla üriyüp coğalcam :P[signature][hline]Kaptan Fistan ve Tayfası Erutan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucanadam Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 said: somebody, 17 Haziran 2005 11:21 tarihinde demiş ki: birbirleriyle bağlantılı. aşkın doruk noktası sekstir.aşık olduğum kişiyle seks yapmam gerekir illaki. işte bu[signature][hline]bu ne biçim bir imza dediğinizi duyar gibi oluyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tashmoo Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 ask gibisi warmi yaw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 aşk la sex e girişirsen mükemmele yaklaşırsın aşk olmadan sex oluyorsa ihtiyaçtandır aşk var sex yoksa monotonluktur[signature][hline]G3NK DC++ Paticik Unofficial Hub:paticik.no-ip.org:411 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 sexi aşkla yaparım aşkı sexle yaparım.[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelotti Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Aşklı seks Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Seksli aşk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bodrack Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Sadece Aşk bana yeter(söylemesi kolay:D)[signature][hline] Her an her tuvalete dalabilirim Korkun benden Bodrack The Tuvalet Psycho is back Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Çok efsane bi quote atiim Big Lebowski filminden: "Seks, aşkın fiziksel halidir" bence gayet de doğru ha yani sekste aşkın bi parçası ama ben aşk olmadan seks düşünemem, hayvanlardan farkımız kalmaz yoksa. ama demek değilki one-night stand yaşamıyoruz, o anki psikolojiye bakar biraz. Herkesin "back to basics" diye anabileceği bi dönem vardır sonuçta :)[signature][hline]COMFORTABLY NUDE :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 sadece a$k desen romantik olursun, sadece seks desen abaza olursun, tam ortası ise kusursuz olursun.(ki bunu beceren azımsanıcak kdr azdır)[signature][hline]Pyro Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EharD Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 ikisi de önemli.. ask ve sex birbirini tamamlar.[signature][hline]Kıskançlık,yeterince sevilmemekten duyulan bir korkudur! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 said: BeIlow, 17 Haziran 2005 01:02 tarihinde demiş ki: sex ownz :P hiç kimse sexe hayir demez :D karsiniza bir kiz çiksa ask yok ama sex var dese naparsiniz yani :P AbAzAnSıN BaBa GalİbA zAHUHZuzhuHUHUZh[signature][hline]g3nk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daphne Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 tabiki aşk... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darth-Vader Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 SEX[signature][hline]The emperor is not as forgiving as I am Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 aşk çünkü aşk olmadan da sexi yapabilirsin. genelevler bunun için var. ama aşk o kadar kolay olan birşey değil, ve bence dünyanın en güzel duygusu :)[signature][hline]Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Bencede Aşk. Sex mi 100$ la tüm sınırları zorlarsın. Ama 100$ la tüm duygu sınırlarını zorlayamazsın.[signature][hline]tuana... DC++ Paticik Unofficial Hub:paticik.no-ip.org:411 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fiona Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 aşkı seçerdim ben de..o duygu hiçbirşeye değişilmez heralde.[signature][hline]Hayat merdivenlerini çıkarken insanlara iyi davranalım.Çünkü inerken gene aynı insanlara rastlayacağız... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Patonojen Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 AAAAAAAAAAAAAAAAŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞKKKKKKKKKKKKKKKKK robotlar da sex yok ask var ask!!!![signature][hline]Emekli UO'cular Derneği Uye No : 00000000001Chaos Tasarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paparnoz Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Aşk aşk aşk bşka birşey beni tatmin etmes sadece aşk[signature][hline]İş Hayatı İstediğimiz hayat çalışıp adam olmak freddy12, 17 July 2003 00:22 tarihinde demiş ki: şımdı şuan oyundayım ve akşlım katışrı acayıp bı yerdeyım şiımdı napmam gerekıyor bırıtanya nerde ben nerdeyım bılşmıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 ikisi de birbirini tamamlar... 1den 5e saymak gibidir aşk sex aşk sex aşk sex gibi yani... 1 2 3 4 5 yani 2yi söylemek istiyosanız 2si de...[signature][hline]MEresimos|Pati Sözlük Lominadze|News| Blog Mail|MSN [email protected]| Founder of AAL'05 & Sizi Seviyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bodrack Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 İşte bu robotlar dooru yolu bulmuş[signature][hline] Her an her tuvalete dalabilirim Korkun benden Bodrack The Tuvalet Psycho is back Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
syh Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 seks olmayınca nasıl aşk olucak onu anlamadım ben. bi nevi ebebeyin sevgisi gibi birşey mi[signature][hline]zeki, çevik ve ahlaksızım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar