Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

İşte Patidekilerin Dostluğu :D Horde Alliance farketmiyor

mADmaXimus

Öne çıkan mesajlar

oy oy oy titan nerden bulurum bu sırada bende bunu çok yapıyorum ama desolance affetmem (yoksa hordeler çok kesiyor hele stv alllahım...)[signature][hline]Shaded by the trees, calling out to the wind, I'm lying face-down crying
I saw a version of myself I didn't even recognize
On this guitar I'm playing the melody of someone who's passed on
A star falls in the grief of someone who'll never be seen again

[Bu mesaj Vicious tarafından 19 Haziran 2005 22:01 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
arcane, 19 Haziran 2005 23:13 tarihinde demiş ki:
fazla kaynaşmışsınız 2 male char. flirt falan hehe

yuh fakat gözüne gözlük derler ya, ondan demek lazım.. :-p nekrofili gönül gözünü kapatmış senin hehe[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki:
People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Saeros, 20 Haziran 2005 03:01 tarihinde demiş ki:
ne flirt'ü ya, yardırsaydın baltayla çtönönk diye. oof of. bi tomar kemik yığını sonra yerde. oyh.

dalcaktımda arkada 5-6 tane daha vardı bunlardan:P

@gyrelnx
abi bunu da yaptım onunda sslerini aldım
upload ederim sonra. ondada twolonga diye bi lvl 39 warrior centaur kesiyo gidip yardım ediyom oda bana yardım ediyo hata bu sayede centaur bounty questi bitiyo:D sonra adam birine dalıyo baktım canı azaldı hammer of justice'ı koydum seal of commandı acınca isi bitti:D[signature][hline]Lianna Human Paladin
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...