mADmaXimus Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Dranlu anladımı yazdıklarımı ama :D iyi anlastık bole hordeları cok seviyorum gidiyorum yardım ediyoorum bisey yapmıolar[signature][hline]Lianna Human Paladin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 O tepedeki HK olayları hangi modda çıkıyor?[signature][hline]BoneC title'ını alanları protesto ediyorum. _________________ CEO of the Holy Inquisition Corp "Biz insan yakıyoruz." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 titan panel[signature][hline]Lianna Human Paladin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 oy oy oy titan nerden bulurum bu sırada bende bunu çok yapıyorum ama desolance affetmem (yoksa hordeler çok kesiyor hele stv alllahım...)[signature][hline]Shaded by the trees, calling out to the wind, I'm lying face-down crying I saw a version of myself I didn't even recognize On this guitar I'm playing the melody of someone who's passed on A star falls in the grief of someone who'll never be seen again [Bu mesaj Vicious tarafından 19 Haziran 2005 22:01 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 paticik yazınca çıkıyor mu ya? hmm[signature][hline]Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nightstalker Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 buff debuff ların timerlarını gösteren addon hangisi? çok faydalı bişey[signature][hline]Ignorance is the man's worst handicap, get rid of it before it comsumes you. Don't tell me "Ignorance is bliss" that's what they want you to think All hail the lord and master Foamy the Squirrel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elufulec Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 addon degil o normal interface den ayar yaparsan gösterir.[signature][hline]ICQ: 132225 MSN: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Senin yazdığın şekilde göremezler, harfler bile değişiyor.[signature][hline]Elonia of Infernal Affairs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Flort seziyorum :P[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" "Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir" Mix|MSN|Blogs of my life Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Siz ayrı dünyaların insanlarısınız olum. Valla bak :)[signature][hline]küçük dağları ben yarattım...[/i] kalhiae G3NK-Ster paradayz! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 fazla kaynaşmışsınız 2 male char. flirt falan hehe bu arada forumdaki Dralnu nun wow nicki Dralnu değil :)[signature][hline]Violence in my head like a thorn that pierced my skin.[/i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Aman Yarabbim. Yoksa başkası mı bu O_o[signature][hline]BoneC title'ını alanları protesto ediyorum. _________________ CEO of the Holy Inquisition Corp "Biz insan yakıyoruz." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 2 male deil ya naaptınız :)[signature][hline]Elonia of Infernal Affairs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Yalan bu. Es kaza biri Türk yada Paticik'ten olduğumu anlasın, sırf bu yüzden kesmeye geliyor. Üstüne de birde kamp yiyorduk :))[signature][hline]ICQ#: 1957744 MSN Messenger: [email protected] ek$i:topluignebasi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 said: arcane, 19 Haziran 2005 23:13 tarihinde demiş ki: fazla kaynaşmışsınız 2 male char. flirt falan hehe yuh fakat gözüne gözlük derler ya, ondan demek lazım.. :-p nekrofili gönül gözünü kapatmış senin hehe[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki: People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 muahua bi daha bakınca gördüm biraz ince, harbiden lol. monitör almam lazım kesinlikle, göz bırakmadı vallahi.[signature][hline]Violence in my head like a thorn that pierced my skin.[/i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 2 side dişi gibi duruyor lezomezo oluyor bu seferde :/[signature][hline]-Uğurcum oynat !!! -Düz bir yoldasınız 2 goblin el sallıyor... John_Petrucci öldü yaşasın Lopeth Haydi kafalar Telekoma[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 benim tas charıma kim male der ha:D erkek gibi kız baltası felan var ama guzel :D[signature][hline]Lianna Human Paladin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silverpain Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 ehuheuee erkek fatma heh o adam paticiktan diilse eğer büyük şans seninkisi...[signature][hline]Nick:Silverpain Server:Ares Clan:The_Others² Class:Warrior Race:El Morad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 ne flirt'ü ya, yardırsaydın baltayla çtönönk diye. oof of. bi tomar kemik yığını sonra yerde. oyh.[signature][hline]- sauron is back frodo. - FUCK! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
grelynx Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 yalandan a$k yataga goturup bıcaklar bizim paladin aslan yeni yontem bulmus adma oldurmek için ilk tavlıo sonra kesio denemek lazım [signature][hline] burning legion druid grry [Bu mesaj grelynx tarafından 20 Haziran 2005 03:32 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 said: Saeros, 20 Haziran 2005 03:01 tarihinde demiş ki: ne flirt'ü ya, yardırsaydın baltayla çtönönk diye. oof of. bi tomar kemik yığını sonra yerde. oyh. dalcaktımda arkada 5-6 tane daha vardı bunlardan:P @gyrelnx abi bunu da yaptım onunda sslerini aldım upload ederim sonra. ondada twolonga diye bi lvl 39 warrior centaur kesiyo gidip yardım ediyom oda bana yardım ediyo hata bu sayede centaur bounty questi bitiyo:D sonra adam birine dalıyo baktım canı azaldı hammer of justice'ı koydum seal of commandı acınca isi bitti:D[signature][hline]Lianna Human Paladin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stigmata Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Üst panelin nasıl oldugunu birisi pm den acıklarsa çok sevinirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
grelynx Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 tam bir paladin !! :)[signature][hline] burning legion druid grry Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Choosen Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 elindeki silahın adı ne pala[signature][hline]Dunemaul(PvP)-Horde Disaster Orc Shaman Choosen Troll Rogue Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar