Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

dünyanın en şanssız adamı ...

kermit

Öne çıkan mesajlar

çok gemiş olsun üzüldüm çok
şu andan sonra ne desem boş

@chemical: trde protesto etmek o kdr kolay değil bırak 10 kişiyi 30-50 kişi dahi olsan sindirirler adamı burda[signature][hline][/b]Msn adresim
Mayhem, 15 Haziran 2005 00:28 tarihinde demiş ki:
Yok benim dedem pipili kızdı.
elvyn, 19 Haziran 2005 02:09 tarihinde demiş ki:
Denizden balina penisi çıksa yerim
Sosyal ağlarda paylaş

burun kanaması gerçekten kötü birşeydir.
sürekli burnumu tıkamaya çalışmakla geçiririm, kağıt/mendil kan olur, eline kadar gelir o kan. onu atıp diğerini sokmaya çalışırken burnundan kan dökülür felan.. ıygh.

hele sınavda başına gelmiş. çok kötü.. geçmiş olsun[signature][hline]Beş Hececiler
Sosyal ağlarda paylaş

aslında şanslıydımda
belim ağrıdığı için yaslandım geriye belkide sınav cvp anahtarının üzerine kan damlasaydı o zmn daha kötü de olabilirdi.
yinede şan değil ne şansı ya böyle şansın ben[signature][hline] Those who have long enjoyed such privileges as we enjoy forget in time that men have died to win them
[i]Franklin D. Roosevelt
Sosyal ağlarda paylaş

gecmis olsun dicemde bi anlami olmicak senin icin...
gecmicekte biliyorum ...
o kadar kastin kendini bütün bi sene .. ama elinde olmayan nedenlerden dolayi bütün sinavin + moralinin icine zicildi.
Lanet etmekte haklisin ama pes etme..
Sen elinden geleni yaptin ve simdi yinede bunlara ragmen mutlu ve güclü olmalisin ..! =(
Hayat... bu güclüklere ragmen ayakta durabilmeyi basarmak demektir ....[signature][hline][b]It is so real
So full of light
When nocturna steals the night ...
[b]
Sosyal ağlarda paylaş

sana şöyle söyleyim
3. girişim
diğer 2 sınavda lay lay lomdum bu sınavda baya bi ciddiydim yaşadığım bi sürü olay vardı artık 20 yaşımada geldim ve hep böyle lay lay lom geçecek de değildi
günde 5 saat uyku ile çalışıyodum baya da bi iddialıydım en azından bi fizik bölümü istiyodum o da hayal oldu.
özel benim için imkansız biraz bu arada[signature][hline] Those who have long enjoyed such privileges as we enjoy forget in time that men have died to win them
[i]Franklin D. Roosevelt

[Bu mesaj kermit tarafından 19 Haziran 2005 18:56 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

of ya çok uzuldum geçmiş olsun...[signature][hline]Cmabridge Üinversitesi
Cmabridge Üinversitesinde yaıpaln bir arşaıtrmaya gröe, bir kleimedkei hafrlrein hnagi sıarda didizlikleri dğeil, ilk ve son hafrlrein dğoru yedre olamalrı öenm tşamıatkadır. Geirsi taammen kamradaşır ve ynie de surosnuz olraak okubanilir. Buunn sbeebi isnan benyinin her hafri tek tek dieğl kemileelri bir btüün oralak omukadısır.
Sosyal ağlarda paylaş

ne denebilir ki...insanın geleceginin 3 saate baglı olması, bu 3 saat için 2(hatta cok daha fazla) koskoca yılın gözden cıkarılması, ve ufacık bir şanssızlık

gerçekten de kafa sokmak lazım bu egitim sistemine

üzme kendini dicem de, sen de haklısın üzülmek için, bana olsa kesinlikle bunalıma girerdim, ama girmemelisin, ne kadar kötü olursa olsun 4. seferi de var bunun, bunda olmadıysa onda olackatır, cok iyisi olacaktır, üzülmemeye calıs kardeşim, hayatta bir sürü şans var degerlendirilebilecek...[signature][hline]Penthesilea'yı banlayanları protesto ediyorum
Sosyal ağlarda paylaş

Çok üzüldüm kermit gerçtekten geçmiş olsun çok boktan bir olay gerci öss bundan dahada boktan bir olay. Bende bugun öss sınavına girdim ve bende bütün senenın emegini 3 saat icerisinde gösteremedim istedigim gibi. İşallah güzel bir sonuc alabilirsin :([signature][hline]SupeRock Kiteboard Company
Sosyal ağlarda paylaş

işte geleceğimiz bi sınava bağlı olunca insanın burunu da kanar stresten başka bi yeri de
geçmiş olsun gerçekten büyük bir kayıp ama bunu böle hatırlayarak kendini yersin başka da bi yararı olmaz bence bi tatil flm ayarla çık dışarı boş boş dolaş en temizi o :D[signature][hline]Valeron, 16 Haziran 2005 15:54 tarihinde demiş ki:
ne bileym biz 4 yaşındayken pipimizi kurcalardık.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...