karpuz Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 ÖSS yarın, ve girecek herkese başarılar dilemek istedim. Başarılar pati halkı...[signature][hline]"Mph Rmph !!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
muratty Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Me too...[signature][hline]Titrek Bir Mum Alevinin Havaya Biraktigi Bulanik Bir is Ve Göz gözü Gözmez Bir Sis Değildik biz.. Beni Bilimle Anlat iki Gözüm , Felsefe ile Anla Ve Tarihle YARGILA!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darestan Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 başarılaaaaarrr :tebrikz:[signature][hline]Demon Of The Fall... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
somebody Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 BAŞARILAR HEPİNİZE ! STRES YAPMAYIIIIIIIINNNNN ... STRES YAPMAAAAAA... :) GENÇLER SAKIN DERT ETMEYİN HERŞEY GEÇİYOR MAZİDE KALIYOR. STRES YAPMAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA :tebrikz:[signature][hline]Old man : In the church, they say to forgive.. Creasy : Forgiveness is between man and God. My job is to arrange the meeting ... (Denzel Washington - Man on Fire ) [Bu mesaj somebody tarafından 18 Haziran 2005 08:16 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj somebody tarafından 18 Haziran 2005 08:18 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SmoLaFein Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Haydi basarılar...Rasgele *!Zar atar*[signature][hline]Obaley..!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
St_Dreamer Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 giren arkadaşlar hepimize bol şanslar.Umarım yarın saat 12.30 da hepimiz yüzümde gülümsemeyle çıkarız sınavdan[signature][hline]Halfmumi,08 Haziran 2004 04:13 tarihinde demiş ki açıkcası evlenince karım olursa o yöntemi uygulayacam a.k.a Lykastos Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
St_Dreamer Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 said: St_Dreamer, 18 Haziran 2005 08:19 tarihinde demiş ki: giren arkadaşlar hepimize bol şanslar.Umarım yarın saat 12.30 da hepimiz yüzümüzde gülümsemeyle çıkarız sınavdan [signature][hline]Halfmumi,08 Haziran 2004 04:13 tarihinde demiş ki açıkcası evlenince karım olursa o yöntemi uygulayacam a.k.a Lykastos Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 başarılar[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Melkor Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Tesekkurler arkadaslar.. Diger sınava girecek kisilerede basarılar.. ins istedigimiz yeri/bolumu kazanırız...[signature][hline]Önce o vardı. BjK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
muratty Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Beyler Dun Haberlerde izledim. Sandalyeye Oturuyorsunuz.Sonra elleri Sandalyenin kollarına Koyup acıyorsunuz.Nefes Alıp 5 sn kadar tutuyorsunuz.Sonrasında Elleri o 5 sn icinde acıp kapayın.Sonrasında Nefesi Bırakın.Sınava girmeden yarın saat once yapıcakmıssınız =/ Gezip Dolaşın Bü gün fln.Yani öneriler Bunlar.Bana Kalsa Son Gün Çalışırım ben :D[signature][hline]Titrek Bir Mum Alevinin Havaya Biraktigi Bulanik Bir is Ve Göz gözü Gözmez Bir Sis Değildik biz.. Beni Bilimle Anlat iki Gözüm , Felsefe ile Anla Ve Tarihle YARGILA!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Benim önerim ritalin.[signature][hline]g3nk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 başarılar. girin, 3 saat soruları çözün, eğlenmeye çalışın. boşu boşuna stres yapmayın, olmassa ertesi sene denersiniz. ölüm yok ucunda :)[signature][hline]Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Ya işte geçen gün onu izah ediyordum. Neden bu kadar kasıyor ki insanlar, her sene var yani sınav, kaçmıyo.[signature][hline]g3nk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Melkor Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Sistem degisebilir yankıları olmasa eminim gram stress olmaz.[signature][hline]Önce o vardı. BjK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DaraKoma Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 bende gircem çok saolunda heç bişi bilmiom gircem kocamın bi 0 çkecem milletin sıralamasını düşürcem :d hatırladıgım kadarıyla babamım baskısı üzerine ocak ayında 1 hafta gibi kısa bi süre zarfında çalışmışdım.:D Neyse Girecek herkeşe başarılar said: St_Dreamer, 18 Haziran 2005 08:19 tarihinde demiş ki: giren arkadaşlar hepimize bol şanslar.Umarım yarın saat 12.30 da hepimiz yüzümde gülümsemeyle çıkarız sınavdan Ben Zati yüzümde bi gülümsemeyle çıkacamÇünkü Popomun üzerine oturamıon Kıl dönmesi oldu :[ [Bu mesaj DaraKoma tarafından 18 Haziran 2005 09:17 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 herkese basarilar bakalim yarin napcaz :P[signature][hline]Ölümün sessizliğindeki deli eşeklerin buluştuğu noktada seni bekliyorum... Anime tadında MMORPG lar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
b1vRiP Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 herkese başarılar..[signature][hline]Valeron, 16 Haziran 2005 15:54 tarihinde demiş ki: ne bileym biz 4 yaşındayken pipimizi kurcalardık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Half_Cow Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 İmzaya... :-)[signature][hline]Pazar günü ÖSS'ye girecek herkese başarılar... (Gerçi ÖSS girecek ama :D ) [Bu mesaj Half_Cow tarafından 18 Haziran 2005 10:10 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Haydi kolay gelsin..[signature][hline]Hep arkada oturduk, hep yalnızken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı, yaklaşmazdık, konuşmazdık, hep ayrı bir dünyadaydık, hep ordayken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı;yaklaşmazdık, konuşmazdık ve şimdi bir duvar örülü, hiç yıkılmaz aramızda. yaklaşmak zor istesen de, biz yarattık acıları... kaderimizi biz yazdıkça; Renklerle bir siyah yaptık! Renklerle bir siyah yaptık! [code=php] i died for you ! [/code] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 acayip stress var bende ya yetiştiremessem öss'den sonra yapmayı planladıgım şeyleri of :([signature][hline]- hep kel kalacaksın!! - iki ekmek kap gel.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EharD Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Basarilar cok sevgili magdur kardeslerim...[signature][hline]Kıskançlık,yeterince sevilmemekten duyulan bir korkudur! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Kolay gelsin hepinize kafanıza cok takarak girmeyin sınava, sabah kahvaltıyı sakin sessiz bir ortamda yapın kafanızı boşaltın iyice ölüm yok sonunda Başarılar hepinize :tebrikz:[signature][hline]Penthesilea'yı banlayanları protesto ediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 hepinize basarılar umarım dilediğiniz gibi geçer[signature][hline]yalnızlık, hayatta yalnız kalmana yol acan hatalarından sana ders verir ve ilerde bu hataları yapmadan daha kısa süre yalnız kalmanı sağlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Herkese başarılar..[signature][hline]Click! Penthesilea - Xaer_Aloneheart Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Hepimize başarılar, sonuçta ucunda ölüm yok, girecez çıkacaz. Ben zaten oley kurtuluyorum modunda olduğumdan çok rahatım, keyfim de yerinde. Girecem çıkacam. Elimden geleni yapacam artık daha ne yapayım? Kazanamazsam salakmışım demek ki der çıkarım işin içinden:-) Gerçi tek problemim kahvaltıdan 2 saat sonra acıkmam. Onu saymazsak sorunum sıfıra yakın. Gireceğim yer ile ev arası 3-4 dakika yürüyerek (torpil yok, ballıyım ben), bir de acıkmazsam olur gibi geliyor:) Neyse başarılar herkese tekrardan. Kasmayın, serbest bırakın, hafif şeyler dinleyin (bana öyle geliyor da olabilir de, children of bodom sınav öncesi iyi gelmiyor sanırım:P) öyle işte..[signature][hline]beş hececiler H.B.E Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar