Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ÖSS 2005'e Girecek Herkese Başarılar

karpuz

Öne çıkan mesajlar

BAŞARILAR HEPİNİZE !
STRES YAPMAYIIIIIIIINNNNN ... STRES YAPMAAAAAA...
:)

GENÇLER SAKIN DERT ETMEYİN HERŞEY GEÇİYOR MAZİDE KALIYOR.
STRES YAPMAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
:tebrikz:[signature][hline]Old man : In the church, they say to forgive..
Creasy : Forgiveness is between man and God. My job is to arrange the meeting ...

(Denzel Washington - Man on Fire )

[Bu mesaj somebody tarafından 18 Haziran 2005 08:16 tarihinde değiştirilmiştir]

[Bu mesaj somebody tarafından 18 Haziran 2005 08:18 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
St_Dreamer, 18 Haziran 2005 08:19 tarihinde demiş ki:
giren arkadaşlar hepimize bol şanslar.Umarım yarın saat 12.30 da hepimiz yüzümüzde gülümsemeyle çıkarız sınavdan
[signature][hline]Halfmumi,08 Haziran 2004 04:13 tarihinde demiş ki
açıkcası evlenince karım olursa o yöntemi uygulayacam
a.k.a Lykastos
Sosyal ağlarda paylaş

Beyler Dun Haberlerde izledim.

Sandalyeye Oturuyorsunuz.Sonra elleri Sandalyenin kollarına Koyup acıyorsunuz.Nefes Alıp 5 sn kadar tutuyorsunuz.Sonrasında Elleri o 5 sn icinde acıp kapayın.Sonrasında Nefesi Bırakın.Sınava girmeden yarın saat once yapıcakmıssınız =/

Gezip Dolaşın Bü gün fln.Yani öneriler Bunlar.Bana Kalsa Son Gün Çalışırım ben :D[signature][hline]Titrek Bir Mum Alevinin Havaya Biraktigi Bulanik Bir is Ve Göz gözü Gözmez Bir Sis Değildik biz..
Beni Bilimle Anlat iki Gözüm , Felsefe ile Anla Ve Tarihle YARGILA!!
Sosyal ağlarda paylaş

bende gircem çok saolunda heç bişi bilmiom gircem kocamın bi 0 çkecem milletin sıralamasını düşürcem :d hatırladıgım kadarıyla babamım baskısı üzerine ocak ayında 1 hafta gibi kısa bi süre zarfında çalışmışdım.:D Neyse Girecek herkeşe başarılar

said:
St_Dreamer, 18 Haziran 2005 08:19 tarihinde demiş ki:
giren arkadaşlar hepimize bol şanslar.Umarım yarın saat 12.30 da hepimiz yüzümde gülümsemeyle çıkarız sınavdan

Ben Zati yüzümde bi gülümsemeyle çıkacamÇünkü Popomun üzerine oturamıon Kıl dönmesi oldu :[

[Bu mesaj DaraKoma tarafından 18 Haziran 2005 09:17 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Haydi kolay gelsin..[signature][hline]Hep arkada oturduk, hep yalnızken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı, yaklaşmazdık, konuşmazdık, hep ayrı bir dünyadaydık, hep ordayken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı;yaklaşmazdık, konuşmazdık ve şimdi bir duvar örülü, hiç yıkılmaz aramızda. yaklaşmak zor istesen de, biz yarattık acıları... kaderimizi biz yazdıkça;
Renklerle bir siyah yaptık! Renklerle bir siyah yaptık!

[code=php] i died for you !
[/code]
Sosyal ağlarda paylaş

Hepimize başarılar, sonuçta ucunda ölüm yok, girecez çıkacaz.
Ben zaten oley kurtuluyorum modunda olduğumdan çok rahatım, keyfim de yerinde. Girecem çıkacam. Elimden geleni yapacam artık daha ne yapayım? Kazanamazsam salakmışım demek ki der çıkarım işin içinden:-)
Gerçi tek problemim kahvaltıdan 2 saat sonra acıkmam. Onu saymazsak sorunum sıfıra yakın. Gireceğim yer ile ev arası 3-4 dakika yürüyerek (torpil yok, ballıyım ben), bir de acıkmazsam olur gibi geliyor:)
Neyse başarılar herkese tekrardan. Kasmayın, serbest bırakın, hafif şeyler dinleyin (bana öyle geliyor da olabilir de, children of bodom sınav öncesi iyi gelmiyor sanırım:P) öyle işte..[signature][hline]beş hececiler
H.B.E
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...