RamsesII Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 süper içeceğim,sünger bob olacağım[signature][hline]Yükseldikçe uçma bilmeyenlere daha küçük görünmemiz kaçınılmazdır. Aramıza sizde katılın!
Spidee Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Ben de "Ulan ne zayıfım, niye böyleyim" diyip duruyordum. 1.73 boyunda, 64 kiloydum. Şu anda 1.73 - 71 kiloyum.. Halime şükretmeyi öğrendim sayenizde =)[signature][hline]Click! Lopeth, 23 Ocak 2005 23:00 tarihinde demiş ki: Neil Armstrong muson du zaten.Beklenir ondan
Teddy Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Son plan mezuniyet sonrasi 4 kisi kremlin palace a gidiyoruz(antalyadaki rusya deil:)) 1.80 boy 73 kilo 5 kilo aldim bu sene öss göbegi oldu :)[signature][hline]Nargilenin dumanına benzer hayellerim sadece beni zehirler ve uçup gider...
ReDDoG Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 biz 21 inde adaland e kaçıoz(kuşadası)5-6 kişi sora marmarise gitme durumum var sonrası allah kerim[signature][hline]Çarşı Alayına karşı
metboy Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 ilk hafta arkadaşlarla orda burda sürterek geçecek gibime geliyor. ondan sonra wow'a başlıcam. artık paticiktekiler yardım eder birşeyler yaparız :)[signature][hline];;suitfly | icq | msn: [email protected]
Half_Cow Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Sabah akşam bilgisayar oynayacağım. Gerçi bunu anneme dediğimde " sana bilgisayarı yasakladık sanki" gibisinden konuşuyor ama olsun. Özellikle sınavdan çıktıktan sonra 24 saat aralıksız (yemek ve tuvalet hariç) oynayacağım. LGS den sonra yapacakım bunu bilgisayar bozuktu :( . Bir de wow alacam inşaallah ama yeni makine lazım. Annemin öğretmenlere verilen laptopu da geldi. Uff uff nasıl toplatacam yeni bilgisayar... :hmm:[signature][hline]Pazar günü ÖSS'ye girecek herkese başarılar... (Gerçi ÖSS girecek ama :D )
Kartan Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Öss geçer geçmez reikiyi öğrencem...En alışılmadık benimki oldu galiba :)
Tarist Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Ertesi günü bilg alıcam..Tatile çıkıcaz arkadaşlarla,sonra bi sürü konser var,onun dışında ortamlardayız ehe.He bi de kız arkadaş edinicem hemen.[signature][hline]Still Goin' Wild !
Mix Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 tarist siparişi ver sen simdiden. onlar anca paketleyip yollarlar :-p[signature][hline]Hayat bir kavgadır... İlk düşmanın sensin!
Spidee Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Kızı di mi ?[signature][hline]Click! Penthesilea - Xaer_Aloneheart
Tarist Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Kız hazır,bekliyo ;)[signature][hline]Still Goin' Wild !
Eraqrest Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 öss'den sonra değil de şehir dışında okuyacağım kesinleşince ev tutmak istiyordum, o da pıt diye oluverdi çok şükür. (1 şey daha istiyodum ama daha olmadı. 1 yıl oldu be hadi ama :-))[signature][hline]May the Force be... With me.
Black-ice Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 2 kere daha öss'ye girdim bu topiği açtıktan sonra ben. sabah sabah sinirlerim bozuldu nerden buldum lan.
Black-ice Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 Griswold said: said: Black-ice, 10 Haziran 2005 15:58 tarihinde demiş ki: bende kilo alma rejimine başlıyorum çoğunuzun aksine. millet össde kilo alır ben verdim :P (stress de yok ama) aynı şekilde zaten bi deri bi kemiğim (1.80 küsür, 57 kilo) 60tan 57ye düştüm 6 ayda:) stressiz ve bol yemek yiyerek. uyguladığım diyeti evde denemeyin yani eheh[signature][hline]beş hececiler H.B.E lan ben hala 60 kiloyum.
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 ben vereyim abi sana kilo. 8 kilo aldım geçtiğimiz yıl, löp löp kullan. http://www.youtube.com/watch?v=UBOQ0RXD5uY
Black-ice Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 o zamanlar 52 falandım ama gelişme var 8 senede.
Black-ice Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 Black-ice said: heffer msn'den yine sabahlara kadar muhabbet ederiz dimi. ne günlerdi be teheyy. (bütün bunlar bana gaz veriyo vallaha.)[signature][hline]anne motor, baba öküz, kızınız tiki oldu, üzgünüz heffer kim yahu? her kimse o dönem aşıkmışım sanırım. ahahah bu ne lan self rezillik yapayım. gris sen miydin yoksa heffer ya ahahmkjsfd
yav Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 öss sonrası hayatım hep yükselişteydi desem yalan olmaz lanet milli eğitimden, test usulü aptal maratonlardan kurtuldum kurtulalı kendimi buldum ilerleyen her vakitte (bu arada ben de 1i keyfi 2'si ciddi olmak üzere 3 kere girdim ama ilk kez girene kadarki lise sürecinden bahsediyorum)
Aiko Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 ahah bende bu sene girmiştim öss'ye. hiç unutmuyorum koşa koşa eve gidip 1 2 gün gta'nın yeni çıkan oyununu oynamıştım hangisi hatırlamıyorum şimdi ama o zaman yeni çıkmıştı.
Black-ice Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 üçü de ciddiydi benim. kimsenin başına gelmesin. üstelik benim yedekte güzel sanatlar olduğundan yine rahattım.
deadwoll Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 Ben de 2005'te girdiydim, sınavdan çıktım babam geldi bindik arabaya Çatalca'daki yazlığa gittik. Yazlık dediğimde middle of nowhere. Kimse yok bizden başka. Babamdan internet istedim İstanbul'a dönünce bağlarız dedi. Hayatımın en kötü 3 ayını geçirdim.
Öne çıkan mesajlar