KoLCu Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 cehennem.com u hackliyen cumhur adlı şahsiyet bi program yapmış. sms atıyorsunuz.. buyrun indirin atın.. denen di onaylandı 2 sn de geliyor.. http://www.sendmefile.com/00006934 çıkan ekranda download file basıcanız.. 100-200 kb büyüklüğünde program. virüs trojan vb yok korkmayın :). www.cellebrum.com sevrelarını sömürüyor. 20 dk 1 sms atabiliyorsunuz. açınca programı kontör yükle diyip sonra gönder diyorsunuz. ip nizi değiştirirseniz 20 dk beklemeden anında atarsınız...[signature][hline]http://www.turktekno.net [Bu mesaj KoLCu tarafından 17 Haziran 2005 03:25 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 dikkat edinde..[signature][hline]bla dıkla sende aramıza gatıl... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
narin Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 bunu sonra bize sokmasinlar konturluler denedimi ?[signature][hline]s00 L33t : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gokhaan Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 ahahahah. kimse cesaret edipte deniyemedi herhalde :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
narin Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 ben denedim atioda bize giren cikan var mi onu anlamadim ..[signature][hline]s00 L33t : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 sakata geliriz diye denemedim :9[signature][hline]chuck! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 ben de deneyemedim[signature][hline]Everytime I see you falling I get down on my knees and pray. I'm waiting for the final final moment you say the words that I can't say... SAKLI SOKAK | Sözlükte ben! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
McsPeyn Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Ben cellebrum sitesini denedim. Kendime attım, daha gelmedi mesaj..[signature][hline]Unique|MF (eski) >> CS ---- Wololo (yeni) >> CS ---- Padaone >> Sanane (JK2) Celeis >> Elan Realms (UO) ---- Celeis Sirion >> Dark Venue (UO) Webmaster >> www.FAOto.com & www.FAEmlak.com ---- Hayatına çeşni kat! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gokhaan Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 valla bende deniyemedin henüz korkudan!! net bi sonuç açıklansında hele bi bakalım!! [Bu mesaj gokhaan tarafından 17 Haziran 2005 09:50 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 ben dosya indiremedimki deneyim... zaten kontr 0 deniicem bende[signature][hline]tuana... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 bence dnemeyin patlarsınız fln nolur nolmaz.. sonra sevinir cumhur hekledim diye... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
narin Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 ben denedim 1kere 1 saat once hemen yolladi herhangi bi sorunda yok[signature][hline]s00 L33t : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 iyi bakalım eve gidince bide ben bakam inş. patlamayız...[signature][hline]Wendigo, 09 Haziran 2005 17:28 tarihinde demiş ki: zaten ellerim titriyor kac saattir thread kitlemedim die ;)= ---- Hiçbirşey yok aslında... By Joker... ---- Wow:Troll Rogue ByJoker lvl 60 / Burning Leg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huntercik Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Patlarsak ilk hesef kolcu : )[signature][hline]swift,silent,deadly mercenary Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 11 dk. bekle diyo cumhur :-)[signature][hline]Düşündüğünü hemen yap; yoksa karar vermek zorunda kalırsın!... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KoLCu Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 sorun yok arkadaşlar :). adam ne yapsın bizim pc leri. sadece burda değil çoğu yerde verdim. kullanalar memnun siz bilirsiniz :)). virüs vs taramasından geçirildi.. zaten msj lara bakarsanız gelen, cellebrum.com yazar. adam orayı hacklemiş nasıl becerdiyse...[signature][hline]http://www.turktekno.net Siteye Yönetici Alınacaktır. Msn:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 programda fln problem yok da sürekli bekleyin yazıyo bilmem kaç dakka :D[signature][hline]Düşündüğünü hemen yap; yoksa karar vermek zorunda kalırsın!... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KoLCu Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 ip nizi değiştirin :).ben denemedim ama deneyenler değiştirip atıyorlarmış... kontör yükle muhabbetinin netdeni cellebrum.com un kontör sistemiyle çalışması. kanımca adam orada hesap açmış ve bir açık sayesinde hesabına kontör ekletiyor tıklatarak. sonrada atıyorsunuz.[signature][hline]http://www.turktekno.net Siteye Yönetici Alınacaktır. Msn:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huntercik Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Çalışıyor program ama bekle ayagi yapiyor :)[signature][hline]swift,silent,deadly mercenary Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 korkmayın baya zamandır bunu kullanıyorum :)[signature][hline]Msn+Resimlerim+Karalamaca Ormanlar Yakılıyor,Ozon Deliniyor,Irakta Binlerce İnsan Ölüyor,Galiba Biz Bu Dünyayı Hak Etmiyoruz...!!! [TÜRK`E KEFEN BİÇENİN ÖLÜMÜ KORKUNÇ OLUR] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 ben bu programı daha farklı bi sitede görmüştüm. denedim, hiç bi şekilde zarar vermiyor. msjı biraz gecikmeli olsa da yolluyor. fakat 20dk'de 1 mesaj atabiliyorsunuz ve mesajda bir kaç gereksiz şey yazıyor.[signature][hline] xaty / tyxat / yac / kullar / ave quaxe / 26ee140 :rock: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 gereksiz bisi yazmiyorda 20dk da bir olayi kotu ya ip degistirerek atilabilir harbiden ehu guzelmis. trojan olsa kaspersky falan bulurdu zararsız tamamen[signature][hline]Akvaryum Tutorial Imagine your life without me...+Miserable huh?. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 bi hackerın yazdıgı program ne kdr guvenılır olur allah a$kına?[signature][hline]Pyro Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dwinz Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 pyro +1[signature][hline]dwinz .ƒ drums of darkness Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scphelp Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Ben yükledimde program exe tarzında birşey çalıştırdım siyah msdos ekranı çıktı kapandı ne ki bu... Varmıdır bir zararı bende çıkmadı mesaj yeri felan 70kb lik bir exe siyah yer çıktı kapandı exe'yi notepad'te açtım html kodları vardı yoktur dimi birşey... [Bu mesaj Scphelp tarafından 18 Haziran 2005 05:11 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar